Your_Gusto
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
υπαρχει κρυφος οικος με κινεζακια τυπε... ελαχιστα μελη τον ξερουν.
Και πού βρίσκεται αυτός ο κρυφός οίκος;
υπαρχει κρυφος οικος με κινεζακια τυπε... ελαχιστα μελη τον ξερουν.
Είδα την Νάταλι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση θα σου προσθέσω ένα κερασάκι στην Τούρτα που το δοκίμασα και το κουκούτσι αμύγδαλο Κλεοπάτρα Αχιλλέως& Μαραθώνος από πρωί πολύ καλή διάβασε κριτικεςΕπιτέλους ανανέωση με πολύ ωραίες αφίξεις στη Φυλής. Φωκαίας 24 με Ναταλί και μία άλλη που μου διαφεύγει όνομα, ρωσόφωνες, και Φυλής 86 κάτω με Αναστασία, αλβανίδι. Δοκιμάστηκαν Ναταλί και Αναστασία με άνω του μετρίου εντυπώσεις. Και οι 3 μοντελέ, μικρές και λυγερόκορμες.
Μ Ε Γ Α Λ Η Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
Φωκαίας 27Β στον οροφο επανω βολτα νυχτερινη εχτες μεταμεσονυχτια
ολη η φυλης νεκρα
η πλειοψηφια φυσικα βαραει κανονικη στην τζενη απο φωκαιας 17 ,η οποια στην αρχη ηταν ακρως εντυπωσιακη,τωρα σαν να χασε κιλα περισσοτερο μου φενεται
ολη η περιοχη ομως ,νεκρα
ξανα ανεφερω λοιπον στο Φωκαίας 27Β οχι κατω,οροφο
πεταχτηκε στο σαλονι ενα εκφυλο μελαχρινο
μενω μαλακας για 2 δευτερα
πλησιαζει και ηταν τρανς
τωρα ηταν με κομμενα,δεν τα χε κοψει,δεν ξερω
μην ξεγελαστει κανεις γιαυτο το λεω
αν γουσταρετε γαμησι με εγχειρισμενες η μη,νο porblem
το κακο ηταν οτι η τσατσα σε πιεζε με το ζορι να περασεις,λες και ειμαστε ηλιθιοι εδω περα και δεν καταλαβαινουμε
η περιοχη ειναι αυστηρα για γυναικες εκ γεννετης
οχι για πρωην παλικαρια
υπαρχει η πιατσα,υπαρχει και το φυλης 99
είναι τρανς η Σύλβια η όχι; Καλημέρα σε όλουςΤην συλβια λεει ό τύπος ?
...όποτε κολλήσουν κάτι και πρέπει να πάνε σε γιατρό...Μάγκες γνωρίζει κανείς κατά πόσο συχνά εξετάζονται οι κοπέλες;
Αυτές που είναι δηλωμένες και εργάζονται νόμιμα κάθε 15 ημέρες. Τώρα θα μου πεις πόσες είναι νόμιμες; Μην το πολυψάχνεις γιατί θα εκπλαγεις άσχημαΜάγκες γνωρίζει κανείς κατά πόσο συχνά εξετάζονται οι κοπέλες;
τελικά η Σύλβια ειναι Trans η οχι; Τι λένε οι όσοι έχουν μεγαλη εμπειρία,πολλά γράφονται κατα καιρούς..δεν την εχω πετύχει ποτε,Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί πολλά τρανς στην περιοχή τα οποία προσέφεραν αφειδώς τον κώλο τους και κάποιοι έγραφαν για αυτές εγκωμιαστικές κριτικές παρουσιάζοντάς τες ως γυναικάρες!
τελικά η Σύλβια ειναι Trans η οχι; Τι λένε οι όσοι έχουν μεγαλη εμπειρία,πολλά γράφονται κατα καιρούς..δεν την εχω πετύχει ποτε,
θα παω πάλι μηπως την πετύχω,αν ειναι φαίνεται πειςτευω,τόσο καλο καμουφλάζ το αλλο το αλληθωρο τραβελι η ζωζω απο μετάξι κολοκυνθους 63 κ Μ.αλεξανδρου 25 κάνει μπαμ..
Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί πολλά τρανς στην περιοχή τα οποία προσέφεραν αφειδώς τον κώλο τους και κάποιοι έγραφαν για αυτές εγκωμιαστικές κριτικές παρουσιάζοντάς τες ως γυναικάρες!