Τελικά, όσο ζεις μαθαίνεις !! Πριν απο λίγες ημέρες, έκανα πρωινή τσάρκα στη Λιοσίων, και συνάντησα κάτι που δεν το είχα ξαναδεί σε άλλο οικο!!
Μπήκα στο Κνιδου 18, όπου με υποδέχτηκε μια ετοιμόρροπη γηραιά πορνη, με το όνομα Άντζελα
Δε λέω, ήταν αρκετά ευγενική, αλλά πραγματικά πρέπει να ειναι σίγουρα πάνω απο 65 ετων, και ειναι ίσως η πιο ταλαιπωρημένη πορνη που έχω δει, με ακομα πιο άσχημο σώμα
Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου, και έπαθα σοκ όταν άκουσα οτι ζητάει και 20 ευρώ, για ακα πίπα με τελείωμα στο στόμα !! Ενώ δηλαδή θα έπρεπε να μα ς πληρώνει για να πηγαίνουμε μαζί της, ζητούσε και 20 ευρώ
Απίστευτα πράγματα !! Ακομα και η Νανα απο Καλυμνου, ειναι κοριτσάκι μοντέλο μπροστά της!! Μόλις συνήλθα απο το σοκ, πήγα να την κάνω με ελαφρά, την είδα που στεναχωρέθηκε, και τότε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μου αλλάξει γνώμη, μου είπε το εξής φοβερό: ´αν θέλεις παίδαρε, μπορώ να φωνάξω και μια φίλη μου trans, να μας πάρεις παρτούζα' !! Δεν ξέρω αν μου έκανε πλάκα ή όχι, αλλά εγώ στη συνέχεια περπατούσα για 10 λεπτά, χωρίς σταματημό, δίχως να ξέρω που πηγαίνω !! Μετα απο αυτο, δε νομίζω οτι μπορώ να δω κάτι πιό extreme !!!!!!!!