Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 125 άτομα (8 μέλη και 117 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα από την κατεύθυνση της Βέργας στο 3 οι δύο Μιλφ Μιλά Ουκρανή και η Ογκώδης Στέλλα δεν είναι στο πόστο τους πρωινή βάρδια αναμένονται από βδομάδα ισως

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Λοιπον πληροφορία τελευταίας στιγμής Μόλις βρέθηκα Γκαζι για κοφυ με δύο πολύ καλούς εξωθεσμικους συναδέλφους Στεντορα και Αφαρεα από το Δίκτυο και μου είπαν για μια καινούργια τύπισσα που ήρθε στο Κολωνού30 δεύτερος όροφος Και δουλεύει αυτή την ώρα την λένε Πάολα είναι ψηλή νταρντανα μοιάζει με Βραζιλιάνα μαύρα μαλλιά ξεχωριστή εμφάνιση όπως μου λένε στο δωμάτιο αποκάλυψη σούπερ δυναμίτης αφού σκέφτονται να κόψουν διάρκειας τι να πω τώρα αν υπερβάλλουν δεν ξέρω πάντως είναι ενθουσιασμένοι καλή συνέχεια καλό κοφυ μάγκες

Συνημμένα

• IMG_20181013_102614.jpg
    IMG_20181013_102614.jpg
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 66

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
Δμητρα απο μεγ αλεξανδρου 25....Γνωμες?

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Τελικά, όσο ζεις μαθαίνεις !! Πριν απο λίγες ημέρες, έκανα πρωινή τσάρκα στη Λιοσίων, και συνάντησα κάτι που δεν το είχα ξαναδεί σε άλλο οικο!!  :headbaning1: :headbaning1:  Μπήκα στο Κνιδου 18, όπου με υποδέχτηκε μια ετοιμόρροπη γηραιά πορνη, με το όνομα Άντζελα :headbaning1: Δε λέω, ήταν αρκετά ευγενική, αλλά πραγματικά πρέπει να ειναι σίγουρα πάνω απο 65 ετων, και ειναι ίσως η πιο ταλαιπωρημένη πορνη που έχω δει, με ακομα πιο άσχημο σώμα :headbaning1:  Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου, και έπαθα σοκ όταν άκουσα οτι ζητάει και 20 ευρώ, για ακα πίπα με τελείωμα στο στόμα !! Ενώ δηλαδή θα έπρεπε να μα ς πληρώνει για να πηγαίνουμε μαζί της, ζητούσε και 20 ευρώ  :headbaning1: :headbaning1: Απίστευτα πράγματα !! Ακομα και η Νανα απο Καλυμνου, ειναι κοριτσάκι μοντέλο μπροστά της!! Μόλις συνήλθα απο το σοκ, πήγα να την κάνω με ελαφρά,  την είδα που στεναχωρέθηκε, και τότε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μου αλλάξει γνώμη, μου είπε το εξής φοβερό: ´αν θέλεις παίδαρε, μπορώ να φωνάξω και μια φίλη μου trans, να μας πάρεις παρτούζα' !! Δεν ξέρω αν μου έκανε πλάκα ή όχι, αλλά εγώ στη συνέχεια περπατούσα για 10 λεπτά, χωρίς σταματημό, δίχως να ξέρω που πηγαίνω !! Μετα απο αυτο, δε νομίζω οτι μπορώ να δω κάτι πιό extreme !!!!!!!!

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Λοιπον πληροφορία τελευταίας στιγμής Μόλις βρέθηκα Γκαζι για κοφυ με δύο πολύ καλούς εξωθεσμικους συναδέλφους Στεντορα και Αφαρεα από το Δίκτυο και μου είπαν για μια καινούργια τύπισσα που ήρθε στο Κολωνού30 δεύτερος όροφος Και δουλεύει αυτή την ώρα την λένε Πάολα είναι ψηλή νταρντανα μοιάζει με Βραζιλιάνα μαύρα μαλλιά ξεχωριστή εμφάνιση όπως μου λένε στο δωμάτιο αποκάλυψη σούπερ δυναμίτης αφού σκέφτονται να κόψουν διάρκειας τι να πω τώρα αν υπερβάλλουν δεν ξέρω πάντως είναι ενθουσιασμένοι καλή συνέχεια καλό κοφυ μάγκες
...τύπε η κοπέλα είναι περαστικιά...θα μείνει για λίγο...έκανε test drive...τα δίνει όλα...και θα την κρατήσουν για λίγες μέρες...όσοι γουστάρουν το σοκολατί ας πάνε...μακριά από μένα... :grin: :grin: :grin:

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Χτεσινή επίσκεψη σε Κατερίνα Σερβα στο νέο της χώρο πλέον στην Ρεμούνδου 21 ! Ότι και να πω λίγα για την κοπέλα κάνει τα πάντα και συμφέρει ! Δυο σερί καταθέσεις μια και είχα καιρό να την δω ! Χώρος ανώτερος από Αλκιβιαδου που ήταν πριν !!! Λίρα εκατό και τίμιο στανταράκι !!!!

ADAM66

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
0
Τελικά, όσο ζεις μαθαίνεις !! Πριν απο λίγες ημέρες, έκανα πρωινή τσάρκα στη Λιοσίων, και συνάντησα κάτι που δεν το είχα ξαναδεί σε άλλο οικο!!  :headbaning1: :headbaning1:  Μπήκα στο Κνιδου 18, όπου με υποδέχτηκε μια ετοιμόρροπη γηραιά πορνη, με το όνομα Άντζελα :headbaning1: Δε λέω, ήταν αρκετά ευγενική, αλλά πραγματικά πρέπει να ειναι σίγουρα πάνω απο 65 ετων, και ειναι ίσως η πιο ταλαιπωρημένη πορνη που έχω δει, με ακομα πιο άσχημο σώμα :headbaning1:  Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου, και έπαθα σοκ όταν άκουσα οτι ζητάει και 20 ευρώ, για ακα πίπα με τελείωμα στο στόμα !! Ενώ δηλαδή θα έπρεπε να μα ς πληρώνει για να πηγαίνουμε μαζί της, ζητούσε και 20 ευρώ  :headbaning1: :headbaning1: Απίστευτα πράγματα !! Ακομα και η Νανα απο Καλυμνου, ειναι κοριτσάκι μοντέλο μπροστά της!! Μόλις συνήλθα απο το σοκ, πήγα να την κάνω με ελαφρά,  την είδα που στεναχωρέθηκε, και τότε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μου αλλάξει γνώμη, μου είπε το εξής φοβερό: ´αν θέλεις παίδαρε, μπορώ να φωνάξω και μια φίλη μου trans, να μας πάρεις παρτούζα' !! Δεν ξέρω αν μου έκανε πλάκα ή όχι, αλλά εγώ στη συνέχεια περπατούσα για 10 λεπτά, χωρίς σταματημό, δίχως να ξέρω που πηγαίνω !! Μετα απο αυτο, δε νομίζω οτι μπορώ να δω κάτι πιό extreme !!!!!!!!
Φιλε μπορεί να σου φάνηκε άσχημο το θέαμα που αντικρυσες και δίκιο έχεις για τα λεφτά που ζητούσε!!! Καλύτερα να της έδινες 5 ευρώ να πάρει μια φραντζόλα ψωμί να φάει !!! Απλά έμαθα να σέβομαι αυτές τις γυναίκες έχουν μεγαλώσει γενιές από εμάς τόσα Χρονια. Άσε που θύμησες τη Νανα το 1988 που δε μπορείς να φανταστείς τι γινόταν για περάσεις μαζί της!!!!! Συμπέρασμα ; Δεν έχουμε κράτος να εξασφαλίσει τα αυτονόητα Μια μικρή σύνταξη !!! Καλό βράδυ σε όλους

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΧΥΣΤΕΣ!!!
:uglykiss:
:zombie:
:blowup:

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες..η μπαρμπορα ξέρει κανείς αν δουλεύει αύριο;έφαγα μεγάλη φόλα από την Μπέτυ στην τροφωνιου και δεν είναι εποχές για  ρίσκα..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736

Δεν έκανε καθόλου πλάκα!!!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Εχω την υποψια οτι εκεινες που παρουσιαζονται ως λατινες, βενεζουελα, μεξικο, εκουαδορ, περου και τα σχετικα και παιζουν μπαλα φυλης-μεταξουργειο ειτε cg ειναι απλα αλβανιδες που ετυχε να περασουν απο καποια λατινοφωνη χωρα (και γιαυτο ξερουν να μιλανε).

Απλα ξεγελαει ο κωλος τους...

Γενικα το εχουν αυτο οι αλβανιδες να ξεγελανε κοσμο. Σε ολα τα ποστα.

Σωστα τα λεω;;

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Χτεσινή επίσκεψη σε Κατερίνα Σερβα στο νέο της χώρο πλέον στην Ρεμούνδου 21 ! Ότι και να πω λίγα για την κοπέλα κάνει τα πάντα και συμφέρει ! Δυο σερί καταθέσεις μια και είχα καιρό να την δω ! Χώρος ανώτερος από Αλκιβιαδου που ήταν πριν !!! Λίρα εκατό και τίμιο στανταράκι !!!!
Συναγωνιστή μας λες παρακαλώ τι βάρδια δουλεύει;

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Η κατερινα η Σερβα ειναι εκείνη που επαιζε μπαλα στο τσαρδι της Αλιονας;
Λειπουν και κατι δοντια αν θυμαμαι καλα.
Αν δεν ειναι ετσι να διορθωσω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom