Καλό μεσημέρι σε όλους. Δεν γράφω ποτέ (ημουν εδώ πιο παλιά). Ο κυριότερος λόγος που δεν γράφω κριτικές είναι ότι καταλαβαίνω και σέβομαι τη διαφορετικότητα/γούστο των ανθρώπων. Η όμορφη για εμένα μπορεί να είναι μέτρια για κάποιον άλλον κοκ ή οι υπηρεσίες που εγώ βρίσκω κακές/αδιάφορες για κάποιον να ναι μέτριες/καλές κτλ.
Σήμερα γράφω εδώ από ΣΕΒΑΣΜΟ στο μεροκάματο (ή μέρος αυτού) που ο καθένας μας καταθέτει για να περάσει μερικές καλές στιγμές με τις κοπέλες αυτές. Χτές πήγα στο Διδύμου 18. Είχα κάποιο καιρό να πάω με μεγαλύτερη από εμένα και όταν είδα την Αλιόνα είπα οκ ας μπούμε και εδώ. Από εδώ και πέρα διαβάστε και κρίνετε, ΔΕΝ κρίνω κοπέλα, εμφάνιση, υπυρεσίες...
Μπάινω ΠΡΩΤΟΣ στο δωμάτιο, και (ακουγα) έρχεται άλλος. Πάει πρώτα στον άλλο και μένω στο δωμάτιο ΜΟΝΟΣ κοντά στα 30 λεπτά! Το δωμάτιο ΚΡΥΟ με ένα μίνι αερόθερμο από αυτά που με το ζόρι μπορούν να ζεστάνουν τα πόδια σου. Αρχισα να φορτώνω αλλά λέω: δεν βαριέσαι, καλή φαίνεται, το ότι δεν βιάζεται (και ας ήταν εναντίον μου την ώρα αυτή) είναι θετικότατο. Επαιζε και μια τσόντα στην ΤV στο δωμάτιο, φτιάχτηκα και λίγο. Πλέον όμως με τόση ώρα αναμονής ΚΡΥΩΣΑ! Πέρα από το ξενέρωμα μιλάμε για ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΥΟ, και έχουμε και παρακάτω...
Ερχεται η μαντάμ τελικά και της λέω: Ελα μου ντε! Κρύωσα τόση ώρα μόνος! Με κοιτάει, στραβώνει και μου τη λέει επιδή είχα αξύριστες μασχάλες! και το δωμάτιο μύριζε! (δεν είχα πάει καν γυμνασστήριο, και την ακριβώς προηγούμενη είχα κάνει μπάνιο!)Θα την έστελνα στο διάολο αλλά λέω άστο μπάς και fuck και δεν πήγαινε εντελώς χαμένο το 20άρικο. Πλέον λίγο το κρύο , λίγο η ξενέρα μου, ΠΟΛΎ η συμπεριφορά της εμένα ΔΕΝ θα μου σηκωνόταν ποτέ ΣΥΝ το γεγονός ότι "εφτυνε" πουτσοτριχες απο το ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ μου καβλί πάνω σε χαρτί υγείας! Αλλά μισό, δεν τέλειωσε...Της λέω άστο και μου λέει οκ εγώ έκανα ότι μπορούσα! Της λέω: ΝΑΙ έκανες ότι μπορούσες, ξεπάγιασα, με έστησες, με προσέβαλες για την ατομική μου υγιεινή και μετά από όλα αυτά ναι δεν μου σηκώθηκε! Το αποκορύφωμα ήταν ότι μου έβρισε και όλους τους άλλους πελάτες πυ επισκεπτονται τον συγκεκριμένο οίκο ότι είναι άπλυτοι, ότι δεν ξυρίζουν τις μασχάλες που ΤΟΣΟ της αρέσει, που έχουν πολλοί από αυτόι "τυρι" στον πούτσο τους και γενικά "να πάμε να γαμηθούμε". Δεν χαλάστηκα (λέμε τώρα) γιατί έχω δεί πολλά στους οίκους, και σας το λέω και πάλι, περί ορέξεως...ΔΕΝ απευθήνομαι στα γούστα σας, μιλάω ως ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΡΕΣ για πλήρη έλλειψη σεβασμού στον πελάτη/εργαζόμενο που πάει να καταθέσει εκεί μέρος του κόπου του.