Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (2 μέλη και 163 επισκέπτες)

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
σιγά ρε μεγάλε, λες και ήρθες απ'την ΓενεύηΒιργινίας Μπενάκη λέει μάλλον
Θα συμφωνησω με τον φιλο και οσα ειδε και αισθανθηκε στην περιηγηση του την οποια ειχα κανει και εγω πριν ενα μηνα περιπου με τις ιδιες εντυπωσεις.Προσωπικα ειμαι και λιγο μεγαλος και εχω αλλες εικονες και εμπειριες απο τις περιοχες αυτες που νεωτεροι φιλοι δεν τις εχουν. Δεν ειναι θεμα να εχεις ερθει απο Γενευηκλπ. Παιδια απο το 1978γυριζω στα ευαγη ιδρυματα γιατι μου αρεσει ο αγοραιος ερωτας και οσο ναναι εχω δει και γνωρισει πολλα. Αντικειμενικα η εικονα ειναι οπως την περιγραφει ο φιλος. Απο εκει και περα ο καθεις πορευεται οπως γουσταρει και καλα κανει.

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Εγω Σάββατο μεσημέρι 4με5 πέρασα απο κεραμικού να δω τι παιζει δεν ειχα ξαναπαει και ηταν γεματο με πρεζακια οπου ειδα μια γυναικα να τρυπιεται... Σηκώθηκα και εφυγα και πηγα προς κωλονου οπου ηταν κομπλε τα πραγματα!

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Για studio Λιοσίων 73Α που μολις ειδα οτι ειναι μονο 20 ευρω μιας και ειμαι νεος εδω μπορει να με ενημερωσει φιλος τι παιζει.. Ευχαριστω!

maugrafix

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
θέλω να ρωτήσω για την ναταλι από φίλης 56-54 μοντελοαλισιδα  που είναι και αν ξέρεις κάποιος ευχάριστο

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Γύρνα πάλι να φέρεις φως.

Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς!

Κατα αρχην να δωσω συνχαρητηρια στον kostapetr1 γιατην αναλυτικη κ πλουσια ενημερωση χθες βραδυ... Στα χναρια των μεγαλων πορνορεπορτερ...
...
Ναι, πατάει στα χνάρια που έκανε ο ίδιος.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
ΥΓ - Αναλογη φρικη ειχα νιωσει στα αποκοσμα μπουρδελα της οδου Μαγνησιας, με χοντρες πουτανες που εμοιαζαν εξωγηινες και χωρους βγαλμενους απο Βολιβία ή Νοτια Αφρικη.
Φαίνεται ότι δεν σου αρέσουν οι Λατίνες στο Μαγνησίας 11, που μοιάζουν σα να έχουν έρθει από την Κάτω Ζούγκλα.

ΥΓ2 - Εκει που πραγματικα τα χρειαστηκα ηταν σε μια νεκρη ζωνη μεταξυ Κων/πολεως και Μεταξουργειου, σ' ενα ξεχασμενο πορνειο με αυλη γεματη γατες, οπου μια χοντρη μεσηλικη γυναικα με χαλασμενα δοντια σε πλησιαζει μες στα σκοταδια και σου προσφερει απλοχερα το να κολλησεις AIDS μόνο και μόνο με την αναπνοη της. Η τυπισσα ηταν σαν φαντασμα. Ο χωρος σαν την κολαση του Δαντη, με μια μεγαλη κοκκινη λαμπα πανω απ' τους ασοβανιστους τοιχους. Μιλαμε, ενιωθα οτι πεθανα και δεν το 'χω παρει χαμπαρι.
Χάνεις που δε μπήκες να γαμήσεις εκεί.
Το συγκεκριμένο μπουρδέλο έχει κάτι μαγικό.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ξανα ένα μεγαλο μπραβο στον quaresma17.6 και στα αλλα παιδιά που ενημερωνουν καθημερινά ολους εμας.Η επιστροφη του digweed είναι πλεον επιβεβλημένη.
Ευχαριστώ αν και ο digweed κάνει πολύ καλύτερη ενημέρωση.
Μακάρι να γυρίσει και να αφήσει τα γαμομανιλικια, γιατί είναι βλακεια να ανταλλαζεις τέτοια λόγια σε ένα τέτοιο site

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα στο Άγκυρας 9 έχει έρθει μια Δινα ξανθιά Γκιλφ με χαλαρωμενο σώμα λόγω ηλικίας αλλά κρατιέται κάπως εμφανισιακά έχει κοντοκουρεμένο ξανθό μαλλί κανονικό ύψος βγάζει κάτι πρόστυχο που σίγουρα δεν αρκεί να βγάλει και το 20€απο την τσέπη μοιάζει αρκετά με μια Βικτώρια που είχε δουλέψει πρόσφατα Ελλης3 και Διδυμου 27
Κατά τα άλλα στην αλλαγή της βάρδιας λίγο μετά τής 17:00 βέργας3 δυστυχως κλειστά πήγαινα καρφωτος για το τιμιοτατο και αξιόπιστο στανταρακι Μιλφ Μιλά.
Στρίβοντας από Λιοσιων αριστερά Τροφωνίου είδα το όρθιο Ζώο Κλεοπάτρα να ανεβαίνει στο11 ξενερωμενος έφυγα από κει και πήγα Μεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου21 μπας και έχει γυρίσει η Πολύ καλή Νατάσσα άλλα τίποτα τέλος του μήνα.εκει δούλευαν μια Βαλέρια κοντόχοντρη χοντρομουτσουνη μπαζο,και μια Γκαλίνα σαφώς καλύτερη πιο ανθρώπινη χαμογελαστή

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πηγα  μια μικρη  βολτα  φυλης  84  πανω  ηταν  ραισα  και η  ροξυ  με απλο προγραμμα  και  φωκαιας  9  μεσαιο  η  κασανδρα  με  φουλ  προγραμμα  την  δοκιμασα θα γραψω  και κριτικη 

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Λίγο μετά τής 20:00 πέρασμα από τα εξής μαγαζιά
Διδυμου 16 Αλινα μελαχρινή μιλφ συμπαθητική φάτσα ορεξατη στο σαλόνι αλλά παράξενο σώμα  κωλαρα και περιφέρεια χαρταετός μεση δαχτυλίδι
Διδυμου 20 Σόνια η γνωστή μιλφ από Αλκιβιαδου με φουλ πρόγραμμα έχει παχύνει κάπως καί τά βυζια της παίρνουν την κάτω βόλτα αλλά παραμένει μια σταθερή αξία και έχει τον κόσμο της
Διδυμου 22 Καρολίνα νεαρή και Σύλβια αδιάφορες παρουσίες εντελώς
Διδυμου 27 Αλιονα η ξανθιά γιαγιά και Όλγα η αληθωρη ξανθιά κοπέλα με φουλ πρόγραμμα
δοκιμασμένη με απογοητευτικές εντυπώσεις
Αλκιβιάδου 16Β Κατερίνα ξανθιά χοντρή με μεγάλα βυζιά εύσωμη σχετικά έχει δουλέψει και Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο και πιο παλιά στο μπουρδελακι της οδού Ελευσινίων που έχει κλείσει και είναι διαγώνια της Κωνσταντινουπόλεως στο24ωρο βουλκανιζατέρ
Ρεμούνδου 21 ισόγειο σήμερα το είδα ανοιχτό μετά από καιρό δεν μπήκα όμως γιατί καθόταν στη πόρτα έξω μια τρελή τσατσά απο Μεταξουργείο παρανοϊκή που έριχνε κατάρες σε όποιον δεν έμπαινε δωμάτιο δούλευε στα Κολοκυνθούς38
Στον Όροφο η Ελένη Μιλφ που δούλευε παλιότερα Αγκυρας12Α,Β χαμογελαστή ευχάριστη στο σαλόνι και πολύ καλή τίμια στο δωμάτιο
Φυλης134Β υπόγειο Μια νεαρή κοπέλα με καστανα μακριά ίσια μαλλιά ωραίο σώμα κανονικό ύψος από την προφορά της μου έδωσε την εντύπωση ότι ίσως είναι και Ελληνίδα πάντως στο σαλόνι εμφανίστηκε ήρεμη ευγενική είπε πως δεν βιάζεται

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Μέρος Α
Χτες το απόγευμα πέρασα μια βόλτα από την Λιοσίων 73. Στο κάτω ήταν όλες οι γνωστές (καλύτερες οι Κωνσταντίνα και η Κλεοπάτρα). Στο πάνω ήταν 2 γνωστές και μια καινούργια, η Ολια η κάτι τέτοιο. Όταν πήγα στον χώρο ήταν ήδη στο σαλόνι 2 πακιστανοί και περίμεναν, μιλάμε κατράμι μαύρο οι τύποι. Η Όλια είναι λευκόσαρκη, ψηλή, μελαχροινή, καλό κορμί, και με χτένισμα Κλεοπάτρας. Με ρώτησε η τσατσά ποια κοπέλα θέλω, και απάντησα την Όλια. Μου είπε τότε ότι θα πρέπει να περιμένω γιατί για την ίδια κοπέλα περίμεναν και τα "παιδιά", δηλαδή οι 2 πακιστανοί. Με τούτα και με κείνα την έκανα γιατί να αναμένω στην σειρά τρίτος δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ...

Μέρος Β
Μιας και βρέθηκα στην περιοχή και είχα χρόνο, είπα να επισκεφτώ τα τόσα μπουρδελάκια της γύρω περιοχής, που ειλικρινά ποτέ δεν είχα ως σήμερα επισκεφτεί. Με θυμάμαι φαντάρο στις αρχές της δεκαετίας του '90 να περνώ με το λεωφορείο συχνά μέσω της Λιοσίων από την περιοχή και τα συγκεκριμένα υπήρχαν όλα σχεδόν από τότε!!!
Λοιπόν και τι δεν είδαν τα μάτια μου! Καταρχήν μιλάω για τα μαγαζιά σε Λιοσίων, Βέργας, Εξηκίου.
Μου έκανε εντύπωση πως αρκετά ήταν ανακαινισμένα, μερικά είχαν και ντους. Τα περισσότερα πάντως παρακμιακά. Σε 2-3 είχαν και μια πινακίδα στον τοίχο "Δεν Δεχόμαστε Κάρτα"... αναρωτιέμαι αν έστω και ένας έχει πληρώσει σε μπουρδέλο με κάρτα...
Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Γ, Δ, και ακόμα πιο κάτω διαλογής. Όλες άνω των 30, και οι περισσότερες ειδικών προδιαγραφών. Μάλιστα σε ένα ήταν δύο 40άρες θεόχοντρες νταρντάνες που μου πρότειναν παρτούζα και πως θα περνούσαμε και τέλεια μαζί!!! Τρόμαξα ομολογώ και στην ιδέα να δεχθώ... Επίσης μου έκανε εντύπωση που οι τιμές ήταν παντού 20, αν και κάποιοι οίκοι και κοπέλες ήταν επίπεδο Μεταξουργείου (και εκεί έχω να πάω κάποια χρόνια). Σε έναν οίκο, παρακμιακό, ήταν και μια συμπαθητική ήσυχη ψηλή-λεπτή-40άρα τσατσά που ήταν καταφανώς ομορφότερη από την κοπέλα που εργαζόταν. Κάτι ζωώδες ξύπνησε μέσα μου με την συγκεκριμένη τσατσά, αλλά δεν έκανα την κίνηση να της προτείνω κάτι... εκ των υστέρων το μετανιώνω... Τέλος να αναφέρω πως η περιοχή ήταν απόλυτα ασφαλής (απόγευμα κατά τις 8) και πουθενά δεν ένοιωσα κάποια απειλή.

Τελικά επέστρεψα και πήδηξα για μια ακόμα φορά την Κωνσταντίνα στο Λιοσίων 73 κάτω, και ξανα-ανέβηκα στον κόσμο που πάντα ήξερα... Πάντως έζησα μια ωραία εμπειρία!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Μέρος Α
Χτες το απόγευμα πέρασα μια βόλτα από την Λιοσίων 73. Στο κάτω ήταν όλες οι γνωστές (καλύτερες οι Κωνσταντίνα και η Κλεοπάτρα). Στο πάνω ήταν 2 γνωστές και μια καινούργια, η Ολια η κάτι τέτοιο. Όταν πήγα στον χώρο ήταν ήδη στο σαλόνι 2 πακιστανοί και περίμεναν, μιλάμε κατράμι μαύρο οι τύποι. Η Όλια είναι λευκόσαρκη, ψηλή, μελαχροινή, καλό κορμί, και με χτένισμα Κλεοπάτρας. Με ρώτησε η τσατσά ποια κοπέλα θέλω, και απάντησα την Όλια. Μου είπε τότε ότι θα πρέπει να περιμένω γιατί για την ίδια κοπέλα περίμεναν και τα "παιδιά", δηλαδή οι 2 πακιστανοί. Με τούτα και με κείνα την έκανα γιατί να αναμένω στην σειρά τρίτος δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ...

Μέρος Β
Μιας και βρέθηκα στην περιοχή και είχα χρόνο, είπα να επισκεφτώ τα τόσα μπουρδελάκια της γύρω περιοχής, που ειλικρινά ποτέ δεν είχα ως σήμερα επισκεφτεί. Με θυμάμαι φαντάρο στις αρχές της δεκαετίας του '90 να περνώ με το λεωφορείο συχνά μέσω της Λιοσίων από την περιοχή και τα συγκεκριμένα υπήρχαν όλα σχεδόν από τότε!!!
Λοιπόν και τι δεν είδαν τα μάτια μου! Καταρχήν μιλάω για τα μαγαζιά σε Λιοσίων, Βέργας, Εξηκίου.
Μου έκανε εντύπωση πως αρκετά ήταν ανακαινισμένα, μερικά είχαν και ντους. Τα περισσότερα πάντως παρακμιακά. Σε 2-3 είχαν και μια πινακίδα στον τοίχο "Δεν Δεχόμαστε Κάρτα"... αναρωτιέμαι αν έστω και ένας έχει πληρώσει σε μπουρδέλο με κάρτα...
Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Γ, Δ, και ακόμα πιο κάτω διαλογής. Όλες άνω των 30, και οι περισσότερες ειδικών προδιαγραφών. Μάλιστα σε ένα ήταν δύο 40άρες θεόχοντρες νταρντάνες που μου πρότειναν παρτούζα και πως θα περνούσαμε και τέλεια μαζί!!! Τρόμαξα ομολογώ και στην ιδέα να δεχθώ... Επίσης μου έκανε εντύπωση που οι τιμές ήταν παντού 20, αν και κάποιοι οίκοι και κοπέλες ήταν επίπεδο Μεταξουργείου (και εκεί έχω να πάω κάποια χρόνια). Σε έναν οίκο, παρακμιακό, ήταν και μια συμπαθητική ήσυχη ψηλή-λεπτή-40άρα τσατσά που ήταν καταφανώς ομορφότερη από την κοπέλα που εργαζόταν. Κάτι ζωώδες ξύπνησε μέσα μου με την συγκεκριμένη τσατσά, αλλά δεν έκανα την κίνηση να της προτείνω κάτι... εκ των υστέρων το μετανιώνω... Τέλος να αναφέρω πως η περιοχή ήταν απόλυτα ασφαλής (απόγευμα κατά τις 8) και πουθενά δεν ένοιωσα κάποια απειλή.

Τελικά επέστρεψα και πήδηξα για μια ακόμα φορά την Κωνσταντίνα στο Λιοσίων 73 κάτω, και ξανα-ανέβηκα στον κόσμο που πάντα ήξερα... Πάντως έζησα μια ωραία εμπειρία!
μου κανει εντυπωση γιατι βρεθηκα 2 φορες στο εν λογο καταστημα μ ενα πιτσιρικα φιλο μου που πηγαμε, πακια και μεθυσμενους τους πετουσαν εξω οι τσατσαδες αμεσα!μιλω για το Λιοσιων 73,περιεργο τι να πω.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Φίλε μου το έζησα στο Λιοσίων 73 πάνω, και μένα δεν μου άρεσε καθόλου... Όμως είναι δυστυχώς γεγονός.
και ειδικα το πανω ειναι πολυ κομπλε,ανακαινισμενο,καθαρο,ζεστα νερα κλπ.τι να πω......

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φίλε μου το έζησα στο Λιοσίων 73 πάνω, και μένα δεν μου άρεσε καθόλου... Όμως είναι δυστυχώς γεγονός.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εξαγριωμενος οπως ημουν για κωλοτρυπιδι εκανα την χοντρομαλακια και πηγα στο Σαπακι :zombie:,την Ελενη,απο Ιασωνος 44,αριστερα :headbang:

Ακολουθησε μαχη σωμα με σωμα με την φολα που μου σερβιρε ζεστη και αχνιστη :headbaning1:

Θα ακολουθησει κριτικη :headbaning2:

Ως τοτε ,ανεπιφυλακτα  λεω σε ολους μην βρεθει κανας αλλος μαλακας σαν εμενα και περασει :zombie:
Δεν νομιζω οτι ειναι υποκειμενικο,η θεια εχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ :thubsdown:

Μαλακες τον  νου σας :S :S :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom