Μία πολύ μικρή ενημέρωση για την χθεσινή απογευματινή βάρδια καθώς δεν είχα χρόνο και μπήκα στοχευμένα.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο μπήκα να δω την Ιζαμπέλα. Πρόκειται για κοπέλα κατά δήλωση της "Ιταλίδα" ,με καστανόμαυρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,γεμάτη στο σώμα,με βυζάρες και κοιλιά.Το πρόγραμμα που ανακοινώνει είναι το εξτρά φουλ αλλά δεν ισχύει απόλυτα καθώς τελειωτικό στο στόμα το αποφεύγει και το ελεύθερο στοματικό το κάνει με μέτρο.Κατά τα άλλα προσφέρει γλωσσόφιλα,γλυψίματα,αγκαλιές,φιλιά,69. Να προσθέσω ότι προς το τέλος είναι και πιεστική με το χρόνο. Κριτική έχω στείλει για δημοσίευση.
Στο
Φυλής 74 στο υπόγειο στο δεξιό μαγαζί καινούρια κοπέλα η Κασσάνδρα. Κοπέλα κανονικού σώματος με πιασιματάκια,μαλλιά καστανόμαυρα κάτω απο τους ώμους,κωλάρα στητή.Πρωκτικό.Μιλάει καλά Ελληνικά. Στο αριστερό μαγαζί η Τίνα την οποία δεν έμεινα να δω.Είναι πάντως κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά.Προσφέρει ελεύθερο στοματικό και νομίζω και πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο η Καρολίνα,κοντή,κανονικών κιλών με πιασίματα και ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό και κώλο.
Τα Διδύμου 16 και 22 ήταν κλειστά.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν κλασσικά η μιλφ Αλβανέζα Ντιάνα,κοντή,με πιασίματα,κωλάρα, μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά κάτω απο τους ώμους,πρόσωπο τραχύ.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 20 η Καρολίνα,κοντή, με λίγα πιασίματα,μαλλιά καστανόξανθα στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο
Διδυμου 27 η Αλιόνα,ώριμη,Ρωσόφωνη,ψηλή,λεπτή,με μαυρισμένο σώμα απο solarioum,ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πέρασα μαζί της και παραμένει πάρα πολύ καλή σε υπηρεσίες.
Στο Έλλης 3 σε ντουέτο η Ναταλία,μιλφ,κοντή,με λευκό δέρμα, σώμα με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Έχει εργαστεί και ως Ειρήνη στο Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό. Μαζί της η Λάουρα,μιλφ,ψηλή,Ρωσόφωνη,λεπτή,με όμορφο σώμα διακοσμημένο με tatoo και μαλλιά καστανόξανθα πάνω απο τους ώμους.Έχει εργαστεί προσφάτως και στο
Διδυμου 27.Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.Όμορφη κοπέλα αλλά παγοκολώνα. Κριτική μου για αυτήν υπάρχει στο
Διδυμου 27.
Καλό Σαββατοκύριακο!