Εκανα μια αρκετα μεγάλη μπουρδελότσαρκα το προηγούμενο Σ/Κ.
Πέρασα από Διδύμου,δυστυχώς έφαγα μια ψιλοφόλα από Σοφία Μιλφ στο 18,γιατι είχε κολλήσει το σάιτ στο κινητό μου και δεν πρόλαβα να δω τις κακές κριτικές(μάλιστα ξεκόλλησε την ώρα που μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο και είδα στα γρήγορα τα σχόλια,αλλά ήταν αργά),καλούτσικη εμφάνιση αλλά πολύ ξινή.Εφυγα χωρίς να χύσω γιατί μου έλεγα κάτι παπαριές,μη εδώ μη εκεί και τέτοια.
Μου άρεσε αν και δεν πέρασα λόγω απλού(???) προγράμματος η Νίκη στο πρώτο υπόγειο(πολύ καλή εμφάνιση απ οτι θυμαμαι ξανθιά ωραίο σώμα).
Κατέληξα τελικα Αλιόνα στο 27,η οποία έβαλε εξτένσιον και δεν την αναγνωρίζεις,πολύ καλή πίπα όπως πάντα και στο τέλος το κρατούσε στο στόμα και δεν με 'άφηνε να φύγω γλύφωντας ενώ ειχα ηδη ειχα χυσει στο στόμα της.
Μετά πέρασα με Νικόλ Φωκαιας 27 οροφος,πάλι ψιλολάθος έκανα,καλό κορμάκι,μέτρια φάτσα και αρκετά επιθετική έως αγενής,σέρβις υποφερτό με τελειωμα στο στόμα.
Ρωτησα κάτι την τσατσά την χοντρή και μου λέει "τωρα το είπα,δεν ακούς",ηλίθια εντελώς.
Πέρασα επίσης Σάββατο βράδυ από Βέργας-Εξηκίου,τίποτα καλό,κάτι τέρατα κυρίως,μάρεσε(!!) μια γκιλφ σε ένα υπόγειο(δεν θυμάμαι διευθυνση Βέργας νομίζω),οχι η γιαγιά Ελένη αυτή ηταν στο δίπλα,αλλά μια ρωσίδα αδύνατη πολύ μεγάλη με διχτυωτό καλσόν (δούλευε με άλλη κοπέλα μάλιστα),αλλά περιέργως για γκιλφ έκανε υπεραπλό πρόγραμμα.
Πέρασμα επίσης από
Μεταξουργείο,όπου πέρασα με 2 κοπέλες.
Στο 27Α με την Ρουμάνα πιπίνα Λάουρα,όπως τα λέει ο φίλος σε τελευταία κριτική,πολύ καλό κορμί νεανικό,σέρβις απλά οκ,αν και μικροδείχνει,μου λέει 7 χρόνια είμαι εδώ ,την ρωτάω πόσο είσαι,μου λέει 23!(δούλευε μαζί με μια νταρντάνα νεαρή)
Ο μαλάκας τσάτσος ο οπόιος όπως πρόσεξα έχει γυναικομαστία
πέρασε Πακιστανούς μέσα,ο ενας δωμάτιο ο άλλος περίμενε
και τον ρώτησα ποια κοπέλα δουλεύει(μήπως και θυμηθώ κανενα όνομα από το σάιτ) και μου λέει "Γιατί με το όνομα θα γκαβλώσεις?",μεγάλος μαλάκας
Τέλος πέρασμα από Μ.Αλεξάνδρου 22 από Ελένη,την έχω πάρει 3-4 φορές,μαύρισε τώρα από θάλασσα,καλό μιλφ,κάνει τα πάντα αδιαμαρτύρητα
Εντύπωση μου κάνει κάθε φορά που πάω ότι έχει συνέχεια δωμάτια ασταμάτητα,πόσους παίρνει σε μια βαρδια αναρωτιέμαι?