openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Μα τι είναι αυτά που γράφεις;Επειδή σε μένα αναφέρεσαι, δεν είναι εκεί το θέμα. Από τη στιγμή που έχεις μια γυναίκα που γουστάρω και την κοροϊδεύεις ενώ εγώ είμαι μόνος, έχω κάθε δικαίωμα να σε δώσω στεγνά για να ξέρει καλά με τι λαμόγιο έχει να κάνει. Εφόσον δεν σέβεσαι τη γυναίκα σου, δεν θα σε σεβαστώ κι εγώ. Στα μπουρδέλα εγώ πάω από ανάγκη, δεν ήταν επιλογή μου. Κάτι τέτοια λαμόγια σαν εσένα με ανάγκασαν να γαμάω στα σκατά. Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker.
Επειδή σε μένα αναφέρεσαι, δεν είναι εκεί το θέμα. Από τη στιγμή που έχεις μια γυναίκα που γουστάρω και την κοροϊδεύεις ενώ εγώ είμαι μόνος, έχω κάθε δικαίωμα να σε δώσω στεγνά για να ξέρει καλά με τι λαμόγιο έχει να κάνει. Εφόσον δεν σέβεσαι τη γυναίκα σου, δεν θα σε σεβαστώ κι εγώ. Στα μπουρδέλα εγώ πάω από ανάγκη, δεν ήταν επιλογή μου. Κάτι τέτοια λαμόγια σαν εσένα με ανάγκασαν να γαμάω στα σκατά. Τα υπόλοιπα στο νόμο του Picker.
Μα τι είναι αυτά που γράφεις;
Ακόμα ένας παραληρηματικός αυτιστικός μονόλογός σου
Αυτό που έγραψα δεν έχει καμία σχέση με εσένα.
Αλλά ξέρω γιατί γράφεις τόσο αβυσσαλέες μαλακίες: Φοβάσαι πονηρούλη, μήπως σου κλέψω το στέμμα του Mr. Malakas 2017, γιατί έχω τρομερό ρεύμα τώρα τελευταία με 78 ψήφους και ανεβαίνω συνέχεια.
Πεστα τυπε μου ετσι ακριβος και για να μειλησο ανοιχτα μειλαο για την τσατσα της εβελινας στο αγιου πετρου 7 και τοπαιζε και καλη τρομαρα της οτι θες και καπνισε κιολας αμα θες κτλ....Αλλα δεν μου φταιει σε κατι το εβελινακι μουχει φερθη με τον καλυτερο τροπο αν διαπιστοσο οτι εκηνη βαζη την τσατσα δεν θα ξαναπατησο το ποδι μου..εντυποση μουκανε πως εκηνη την μερα μου ειπε απο μονη τηε η εβελινα πως δεν κανο με ολους ετσι ερωτα κτλ...μαρεσης γιαυτο...λετε να με τρολαρουν?
Αυτο πιστευω...τυπε λες να υπαρχη καποια σχεση μεταξη τους?εχεις αναλογη εμπειρια?....έχω την εντύπωση πως το ενδιαφέρον της τσατσας στο Αγ.Πετρου για την συγκεκριμένη κορασίδα είναι προσωπικό.
H ακριβής μου περιγραφή είναι κανονικών κιλών με πιασιματάκια. Η Λώρα έχει την ιδιαιτερότητα ότι έχει πολύ λεπτά πόδια και απο την μέση και πάνω είναι κανονική με πιασίματα.Αυτό γράφω στις ενημερώσεις μου. Τα βυζιά της είναι τριάρια μαλακά, δεν θεωρούνται μικρά. Φαίνονται άλλωστε μέσα απο το στηθόδεσμο που φοράει και πιο καλά όταν το βγάζει. Την έχω πάρει κάμποσες φορές και ξέρω τα βυζια της. Στο ίδιο μαγαζί δουλεύει και η Λάουρα η οποία πράγματι δεν έχει βυζιά και το όνομα της μοιάζει με της Λώρας. Μήπως είδες την Λάουρα και μπερδεύτηκες; Όπως και να έχει σαφώς και δεν σε καλύπτει η Λώρα γιατί εσύ ψάχνεις για καθαρά γεμάτες κοπέλες και νταρντάνες. Οι περιγραφές μου για την Λώρα στην ενημερωση ήταν πλήρεις (μιλφ,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,λεπτά πόδια,βυζάρες) και δεν θα μπορούσες να μπερδευτείς. Αν μου λες καθόλου βυζιά τότε μάλλον είδες την Λάουρα το πιο πιθανόν ή την Αλίσα.οπως βλεπεις ο DigWeed αρκετα πιο αντικειμενικος απο εσενα παρουσιαζει την λωρα σαν αδυνατη ενω εσυ απο την αλλη μερια μου την παρουσιαζεις(λεω μου διοτι οταν απευθυνεσαι σε ενα δημοσιο νημα απευθυνεσαι στο κοινο που το διαβαζει,οποτε απανταω εκπροσωποντας τον εαυτο μου συμφωνα με αυτα που εχω δει) σαν να εχει πιασηματα και με τριαρια αν εχεις το θεο σου βυζια!
επειδη μετα την απαντηση σου λεω μηπως σε αδικησα ξαναπηγα να την δω. η λωρα ειναι μια κυριουλα με καθολου πιασηματα. ειναι μια κανονικη προς το ΑΔΥΝΑΤΟ με καθολου βυζια..
'Ησουν λιγάκι απότομος στον σχολιασμό σου.-> διευκρινηση δεν σου κανω επιθεση
Της αναφέρω με την δική μου οπτική γωνία αλλά φροντίζω να είμαι αντικειμενικός.-> διευκρινηση νουμερο 2- εχεις καθε δικαιωμα να αναφερεις οπως εσυ γουσταρεις τις κοπελες
Καλά κάνεις και το αναφέρεις αλλά η Λώρα δεν είναι ακριβως έτσι. Τα πιασίματα της είναι απο την μέση και πάνω και πιο συγκεκριμένα στα βυζιά.Και έχει και κοιλίτσα.Μπορεί και να παρασύρθηκες απο τα αδύνατα πόδια που είδες και να την έκανες άβυζη και αδύνατη. Όλιβ πάντως που λες δεν θεωρείται. Δεν είναι δηλαδή σε σωματότυπο σαν την Τζέσυ απο Φωκαίας 19. Πενηντάρα πάλι δεν είναι καθώς είναι σαραντάρα. Γενικά ήσουν υπερβολικός γιατί αλλά ανέμενες να δεις και άλλα τελικά αντίκρυσες και έβγαλες αγανάκτηση.Αλλά δεν φταίω εγώ καθώς ήμουν αρκετά διαφωτιστικός.-> διευκρινηση νουμερο 3- το ιδιο δικαιωμα εχω κι γω να αναφερω οτι οπου αναφερεις οτι οι κοπελες εχουν πιασηματα και βυζαρες οι κοπελες στην πραγματικοτητα ειναι 50-55 κιλα με 1.5αρι βυζι μαξιμουμ..
Αντικειμενικός είμαι. Την Λώρα δεν την έγραψα ούτε υπέρβαρη,ούτε γεματούλα,ούτε νταρντάνα.Την τοποθέτησα εκεί που πραγματικά είναι.''γνωριζω οτι δεν πληρωνεσται οτι κανετε τις ενημερωσεις χωρις καποιο ανταλαγμα για αυτο το λογο επισημανα οτι δεν σου κανω επιθεση απλα διευκρινηζω οτι δεν εισαι ιδιαιτερα αντικειμενικος οσον αφορα την εμφανιση!
Θα συμφωνήσω ως ένα βαθμό.Πράγματι αν υπάρχει χημεία η κοπέλα θα κάνει καλύτερη περιποίηση στον πελάτη που γουστάρει. Αλλά μία κοπέλα που μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ καλή θα καλύψει ένα μέγαλο ποσοστό πελατών.Σε άλλον θα είναι άριστη,σε άλλον πολύ καλή και στον πιο άτυχο καλή.Αυτοί που θα φάνε φόλα θα είναι σε μικρό ποσοστό. Μία κοπέλα που είναι φολάρα σε άλλον θα είναι ελεεινή, σε άλλον κακή, σε άλλον μέτρια και σε ένα πολύ μικρό ποσοστο θα είναι καλή. Εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε το κοινώς αποδεκτό ποσοστό ώστε οι περισσότεροι απο εμάς να δώσουμε τα λεφτά μας σωστά και να μην την πατήσουμε.οσον αφορα τις υπηρεσιες ο καθε ενας αναφερει αυτο που βιωνει.οπως ολοι ξερουμε οι πουτανες δεν κανουν τα ιδια με ολους! εκτος απο περιπτωσεις κωμωδινα που ειναι απλα κωμωδινα με ολους και εχουν γερο βιογραφικο για να μπουν στα ΙΚΕΑ
Kαλά έκανες και το παρέθεσες.Δεν παρεξηγούμαι καθώς με τον Digweed δεν έχω καμίας μορφής αντιπαλότητα.Ίσα ίσα που παρακολουθώ τις χρήσιμες ενημερώσεις του, είναι καλός σε αυτό που κάνει και με έχουν βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις.Να προσθεσω κ κατι αν μου επιτρεπεται. Ισως λαθος μου που παραθεσα σχολιο απο ενημερωση του ντιγκ τωρα που το σκεφτομαι γιατι ειναι σαν να βαζω αναμεσα τους δυο ενηνερωτές. Δεν ειχα αυτη τη προθεση α.
Πολύ καλά κάνεις. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.Σε άλλους αρέσει μόνο ο Digweed,σε άλλους μόνο ο professorx,σε άλλους ο Φανούρης,σε άλλους ο Σμύρνη, σε άλλους όλοι οι ενημερωτές.Απλα εγω θεωρω τρομερα αντικειμενικο στις ενηνερωσεις που παρακολουθω τον ντιγκγουιντ.
Δεν υπάρχει άσφαλτος άνθρωπος όπως θα έλεγε η Άντζελα Δημητρίου.Όλοι κάνουμε λάθη. Ούτε μηχανές είμαστε ούτε Θεοί.Εσένα τυχαίνει και σε καλύπτει ο Digweed σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι εγώ.Οπου λεει ζουμερη ειναι ζουμερη. Οπου λεει πιασηματα εχει πιασηματα η αλλη.