Ρε παιδιά η Αλιόνα απο Ιασωνος 46 τι ώρες δουλεύει; Την είχα πετύχει πρωι ,αλλά εδω και μια βδομάδα δεν δουλεύει πρωι. Ρώτησα την τσατσά και μου λέει οτι δουλεύει πρωι και βράδυ ,αλλα δεν μου είπε ακριβώς ώρες μάλλον επειδή προωθούσε την Ναταλί και μια άλλη.
Μινι πρωινη ενημερωση σε μερικα σπιτια
Μεταξι Κολωνου 30 1ος μια ξανθια μολδαβη Σοφια/Λικα τις μπερδευω αυτες
2ος 3 κοπελες Ηρα νταρντανα,Βαλια ωραιο μωρακι και η γνωστη Νατασσα
Λεωνιδου 28 κατω μια μαυριδερη γυφτοπουλα νταρντανα
Πανω το Αννιτακι vfm στο Μεταξι.Δευτερα βγαινει σε αδεια για μια εβδομαδα οποτε οποιος θελει να την παρει μεχρι και αυριο μπορει
Συνεχεια στη Φυλης 86Α Νικη και Βερονικα με φουλ προγραμμα και οι δυο
Φυλης 134 υπογειο Ηλεκτρα η "Ελληνιδα".Δεν μου γεμισε το ματι πολυ λιγο χαζουλα την εκοψα και ο τσατσος με το ζορι να με βαλει μεσα.Ρε τι κανει η αναδουλεια
Φιλιπιδου 11 πανω η Αννυ η "πορνοσταρ"
κατω μια ξανθια ψηλη νταρντανα νεα στη δουλεια συμφωνα με την τσα2
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Πήγα για τη Ντιάνα αλλά βρήκα τη Νικόλ. Φυσικά θα ήταν ντροπή να φύγω και έτσι την πήρα. Σήμερα δεν έβαλε gel και ήταν θεόστενη. Ακούς Λαδάκη; Επίσης θέλω να πω ότι είναι πολύ καλό κορίτσι, πολύ αγαθό (με την καλή έννοια) και απονήρευτο. Την αγαπώ πολύ. :-*
Ο μόνος που δεν είναι μαλάκας εδώ μέσα είμαι εγώ γιατί έχω να μαλακιστώ από το 2010. Επίσης είμαι ένας από τους μεγαλύτερους μπουρδελιάρηδες σε συχνότητα καταθέσεων αφού γαμάω στα μπουρδέλα πάνω από 200 φορές το χρόνο. Μίστερ Μαλάκα με έβγαλαν γιατί: 1) είναι ένας διαγωνισμός της πούτσας και του χαβαλέ και 2) πολλοί με ζηλεύουν και με μισούν για τις ανατρεπτικές μου απόψεις.
Ότι χαίρομαι για το μιουτάρισμα του Digweed το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Απλά νιώθω ανακούφιση όταν δεν γράφει ενημερώσεις γιατί ειδάλλως αισθάνομαι υποχρεωμένος να διαβάζω όλα αυτά τα κατεβατά που γράφει. Δεν φταίει αυτός βέβαια αλλά ο ψυχαναγκασμός που έχω να διαβάζω όλες τις ενημερώσεις.