The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Τώρα έχει προχωρήσει, τον γαμανε τρανς πλέον αλλά λέει ότι δεν είναι πουστηςλογικο να τον κραζαμε τον τυπο οχι τετοιες ενημερωσεις με στραπον
Τώρα έχει προχωρήσει, τον γαμανε τρανς πλέον αλλά λέει ότι δεν είναι πουστηςλογικο να τον κραζαμε τον τυπο οχι τετοιες ενημερωσεις με στραπον
Φίλε μου δεν είναι ο μοναδικός ξέρεις πόσους έχουν κάνει πουστηδες οι γκομενες στα μπουρδελα κ στούντιο;Τώρα έχει προχωρήσει, τον γαμανε τρανς πλέον αλλά λέει ότι δεν είναι πουστης
αφου ειναι ο τυπος εφυγε απο εδω καθαρισαμε
Και σε αυτό το σάιτ υπάρχουν κριτικές από έναν συγκεκριμένολογικο να τον κραζαμε τον τυπο οχι τετοιες ενημερωσεις με στραπον
Δυστυχώς πολλοί είναι αυτοί. Μια διόρθωση όμως, δεν τους κάνουν πουστηδες, είναι πουστηδες.Φίλε μου δεν είναι ο μοναδικός ξέρεις πόσους έχουν κάνει πουστηδες οι γκομενες στα μπουρδελα κ στούντιο;
Ρε παιδιά η Αλιόνα απο Ιασωνος 46 τι ώρες δουλεύει; Την είχα πετύχει πρωι ,αλλά εδω και μια βδομάδα δεν δουλεύει πρωι. Ρώτησα την τσατσά και μου λέει οτι δουλεύει πρωι και βράδυ ,αλλα δεν μου είπε ακριβώς ώρες μάλλον επειδή προωθούσε την Ναταλί και μια άλλη.
σου τρωει χρονο απ τις γκομενες ο ντιγκ , μη πουμε για μαλακες αμμεσως εσυ ...