ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
παρτε και την συνεχεια της τσαρκας 66 Δ Λάουρα και Ελένη
72 Σάρα
74 Τίνα
74 Κασσάνδρα
72 Σάρα
74 Τίνα
74 Κασσάνδρα
Αν παω θα ενημερωσω στο μελι.δεν μενω τοσο κοντα πηγαινε εσυ δουκα
Σήμερα το απόγευμα Σάββατο 23.09.2017
αφού δεν υπάρχει ενημέρωση, από πορνορεπόρτερ
πήγα σε στανταράκι.
Πήρα την μουναροπιπίνα τη Χριστίνα στο Φυλ. 56
ρωσόφωνη κάβλα, και ήταν πολύ καλή !
Ως γνωστόν όλες είναι με τις μέρες τους
και είναι σήμερα σε καλή μέρα.
Τροχός είναι και γυρίζει !
Θα φανει συγουρα μελο...η τρελο..αλλα οταν αγαπας δεν κολας τιποτε...Πηγα ξανα στο αγιου πετρου ενο η τσα με κοιτουσε περιεργα..Νασου η εβελινα να της κοψη τον αερα...Περασα μεσα μου λεει για σενα ειμαι μονο για σενα μην χαλιεσε..δεν ξερω γιατι το ειπε...Εγινε ενας ερωτας ολο τρελα σκισαμε σεντονια κανονικοτατα...καθος εχυνα της κρατουσα το προσοπο και της ρουφαγα την γλοσσα και εκηνη σε μενα...Προλαβα να ψελισο οταν εχυσα και μετα αγαλματα να γινομασταν αγαλματα...να πεθενα αγαπη μου να πεθενες μες τα χερια μου και εσυ..Τρομαξε της τοβαλα στο γιου τιουμπ της λεω σφακιανακης αφιερομενο..Γουσταρο την μαγγια αυτης της γυναικας αλλα και το ναζι της ταυτοχρονα...κατι διαβασα οτι καποιος κολησε ερπη απο ακαποτο απο την συγκεκριμενη.
αν απευθυνεσαι σε μενα εγω δεν κανω ενημερωσεις ουτε και καταλαβαινω τι λες διπλανο σαιτΓΑΣΠΑΡΗΣ στο διπλανό σάιτ λένε ότι αντέγραψες την ενημέρωση.
Έκανα σύγκριση και μάλλον ισχύει.
αν απευθυνεσαι σε μενα εγω δεν κανω ενημερωσεις ουτε και καταλαβαινω τι λες διπλανο σαιτ
Η Τζέσυ και στο δωμάτιο το φοράει το σουτιέν. Αν της πεις να το βγάλει, θα δεις ότι έχει 2ράκι...και αν αρχίσεις να το γλύφεις δυσανασχετεί αρχικά αλλά μετά αν καταφέρεις να συνεχίσεις το γλύψιμο, της αρέσει...θα σου πει όμως 2-3 φορές "πρέπει να φύγω"...κάθε φορά που βλέπω το «μουναροπιπίνα» πχ. από σένα ή τον Digweed μπαίνω στον πειρασμό να ξαναδώσω μια ευκαρία στο Χριστινάκι αλλά οι πρόσφατες διαδοχικές συνευρέσεις μου μαζί της ήταν άκρως απογοητευτικές (εξ ‘ου και η πρόσφατη κριτική μου) οπότε προς το παρόν άμα την πετυχαίνω στις τσάρκες μου μόνο για οφθαλμόλουτρο κάθομαι να την δω...
λοιπόν μίνι ενημέρωση από μένα στην απογευματινή βάρδια (συμπληρωματική των προηγουμένων ενημερωτών) :
-Διδύμου 8, κάτω, Ντιάνα ωραίο κορμί της ρωσική σχολής, μπήκε στα υπόψιν (βλέπω έχει και καλές κριτικές)
-Φιλιππίδου 11 κάτω Μαρία, πάνω η Άννα για την οποία είχα διαβάσει καλά σχόλια για εμφάνιση και υπηρεσίες, αρκετά όμορφη αλλά όχι του γούστου μου
-Φωκαίας 19 δύο κοπέλες, Μαρία πολύ γλυκό πρόσωπο και χαμόγελο αλλά παραπανίσια κιλά στην περιφέρια. Και Τζέσυ μοντελέ εμφάνιση, είναι η δεύτερη φορά που πάω να τη δω με σκοπό να περάσω (εν γνώση των κακών κριτικών) αλλά πάντα φοράει σουτιέν και αυτό με αποτρέπει, έχει κανείς άποψη για το στήθος της ;
..........