Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (21 μέλη και 151 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Εγαμηθη απο μουνι και κωλοτρυπιδι :takethis: μια Ριτα απο Ιασωνος 37,πανω :headbaning1:,βραδυνη βαρδια.
Ιασωνος 10,κατω ,Σαμπρινα και Νικολ
Ιασωνος 37,κατω,Βιβυ
Ιασωνος 36,Τατιανα,νταρντανομιλφ
Ιασωνος 46,αριστερα,Δημητρα,η γκομενα του αγαπητου μας μελους :headbaning1:
ολα αυτα μετα τις 23.00
θα ακολουθησει κριτικη :headbaning1: :S :S :S

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
το καλυτερο σεξ ηταν χτες βραδυ,απογευματινη βαρδια στο οακα.... :orchestra:

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
και η καλυτερη παρτουζα ητανε 20 μαρτιου 2011

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Γιατι muteαρατε τον Digweed ρε παιδια παλι;;; Ποιος θα μας ενημερωνει τωρα;;; Ολοι μαζι κινημα για το unmute του Digweed

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Προ ολίγου,
Διδύμου 20 η Αναστασία, μπαμπάτσικη γλυκούλα με τελειωτικό στο στόμα
Φυλής 84Α η Νίκη, πορνοσταρική κορμάρα σε λάθος πρόσωπο. Τελειωτικό στο στόμα.
Αγκύρας 12Α Σούζη και Ναταλί

Peel p50

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
1
Γιατι muteαρατε τον Digweed ρε παιδια παλι;;; Ποιος θα μας ενημερωνει τωρα;;; Ολοι μαζι κινημα για το unmute του Digweed

Μήπως είναι γαύρος ο Dig τον μιούταραν πριν το ντέρμπυ επειδή ήξεραν ότι θα χάσουν για να μην αρχίσει τα χοντρά μπινελίκια λόγω του ματς; :referee:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Και μία ενημέρωση για την πρωινή βάρδια.

Ιάσωνος 46
στον όροφο δύο κοπέλες η Ανδριάνα και η πιο καινούρια Ναταλία. Η Ανδριάνα κοντή,ελαφρώς γεματούλα με μαλλιά καστανά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Εμφανίζεται με μαύρο ολόσωμο.Και η Ναταλία η οποία με τα δεκάποντα τακούνια που φορούσε,ψήλωσε, ενώ στην πραγματικότητα είναι κοντή,με λευκό δέρμα,μαλλιά ξανθά πυκνά ως τους ώμους, σώμα με λίγα πιασιματάκια.Ανακοινώθηκε και για τις 2 κοπέλες κανονικό πρόγραμμα.
Πεστα προφεσορ χ, γιατι υπαρχουν μερικοι που νομιζουν'' οτι τα ξερουν ολα... :hi:

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
πριν από μερικά λεπτά
Χωματιανου 11α Σονια καστανή ψηλή κοπέλα, νορμάλ πρόγραμμα με τελείωμα στα βυζια.
Χωματιανου 11β καινουργια κοπελα στον οικο Σονια καστανοξανθη  τσιμπούκι ελεύθερο τελειωτικό στο σωμα.
Λιοσιων 76 Μελίνα μιλφ με τσιμπούκι τελειωτικό και κωλο.
Λιοσιων 73 Φλορα μπαμπατσικη μελαχρινή με μαλλί μακρύ μέχρι τα καπούλια της, Ιζαμπελα ξανθιά μπαμπατσικη και μια κοπέλα στο δωμάτιο και οι δύο επιλεκτικά κάνουν τσιμπούκι ελεύθερο, παρτουζα δύο κοπέλες 30 ευρω ενώ αν θέλει κάποιος κοπέλα για μισή ώρα 60 ευρω και για μια ώρα 120 ευρω.
Εξηκιου 18 αριστερα Έλλη ξανθιά μιλφ με νορμάλ προγραμμα.
Εξηκιου 18 κεντρο σκαλα Μελίνα ξανθοκαστανη μιλφ  θεσσαλονικια είπε με κιλακια παραπάνω και πεσμένα βυζια, με τσιμπούκι ελεύθερο.
Εξηκιου 18 αριστερά Κατερίνα ξανθιά ελληνίδα θείτσα με τσιμπούκι ελεύθερο
Βεργας 2 Χριστίνα ξανθιά χοντρή με μεγάλο στήθος, ισπανικο κσι 69 ειπε.
Βεργας 3 αριστερά Βικτόρια πολυ λεπτή κοπέλα με μικρό βυζι ,με τσιμπούκι ελεύθερο.
Βεργας 3 δεξια Καμιλα καστανοξανθη νταρντανα με κοντό μαλλί και πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 6 δεξιά υπόγειο Νανσι  μιλφ με πολυ κοντο μαλλι παχουλη με τεράστιο κωλο,με τσιμπούκι ελεύθερο.
Βεργας 6 αριστερα Ναταλί θείτσα χοντρη με τσιμπουκι ελευθερο τελειωτικο και πρωκτικο και Μαρίνα ξανθιά θείτσα ελληνίδα είπε Ακόμα πιο χοντρή απο την Ναταλι με μεγάλο στήθος, με τσιμπούκι ελεύθερο, κάνουν κσι παρτουζα.
Παιωνιου 47 Άννα ξανθιά μιλφ με τσιμπούκι ελεύθερο.
διακοπή βόλτας λόγω βροχής. ..

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Επειδή βλέπω τελευταία πολύ 50 και 60+ και λόγω του ότι είμαι 25 χρονών έχω  :erection:. Ξέρει κανείς καμία τέτοιας ηλικίας στο Μεταξουργείο; Δεν με νοιάζει αν είναι κομοδινο αρκεί να έχει βυζαρες  :tits:

• Like
Αντιδράσεις: Nk15

Nk15

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά να ρωτήσω επειδη θα βρίσκομαι συνέχεια πειραια αυτον τον καιρο μήπως ξέρετε τίποτα για πειραια;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Επειδή βλέπω τελευταία πολύ 50 και 60+ και λόγω του ότι είμαι 25 χρονών έχω  :erection:. Ξέρει κανείς καμία τέτοιας ηλικίας στο Μεταξουργείο; Δεν με νοιάζει αν είναι κομοδινο αρκεί να έχει βυζαρες  :tits:

Τσεκαρε Κολωνου 47 μεταμεσονύχτια βάρδια την Ελένη, μελαχρινή, Ρωσιδα, 50+ ηλικιακά, με ωραίο βυζι, αρκετά μεγάλο, χορταστικό. Ειναι και καλη μεσα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Στο Δεληγιώργη 39 η Ιωάννα με κιλά στην κοιλιά πλέον και η ξανθιά milf Λίλη με θηλυκά πιασιματάκια,δοκιμάστηκε μετά από την πολύμηνη απουσία της και ήτανε πολύ καλή μέσα,θερμή και αγαπησιάρα με την κατάλληλη συμπεριφορά!

hermano

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
πρωινη εκπληξη στο ιασωνος46τερμααριστερα. διπλο με καινουργιο μωρο. νεαρα, σχετικα, στα γνωστα κυβικα |(για το καταστημα), γλυκο πλασμα. νταρντανα. charmed. 8)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 19 κάτω: Μιρέλα. Την είχα πάρει μια φορά παλιότερα όταν έκανε ακάποτο - τώρα το έχει κόψει - και είπα να την ξαναπάρω. Τι το ήθελα; Ρε παιδιά, δεν έχω κάτι με την κοπέλα, αλλά από κοντά είναι λίγο... χάλια. Άσχημη για τα γούστα μου και τελείως απεριποίητη, 10 λεπτά ήμουν στο δωμάτιο και δεν κατάφερα ούτε στο ελάχιστο να καυλώσω. Δεν φόρεσα ούτε καν την καπότα. Πραγματικά ένιωσα... rigormortis. Η κοπέλα προσπάθησε αλλά ήταν τόσο απεριποίητη και τόσο αδιάφορη για τα γούστα μου που δεν θα μου σηκωνόταν ακόμα και να καθόμουν μέχρι αύριο. Κοίτα... αν είσαι στα μπουρδέλα πάντα έτσι όπως ήμουν σήμερα εγώ με τη Μιρέλα, δεν είναι για σένα φίλε ο νόμος του Picker.
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Γκάμπι και Γιούλια. Μπήκα με την αγαπημένη μου Γιούλια κι έκανα ένα μαγικό σεξ. Κούκλα.  :smitten:

bicyclatenios

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
118
Πόντοι
0
Ερωτηση: το καταστημα στην Λ αλεξανδρας εχει κλεισει? ετυχε να ειμαι εκει διπλα το πρωι αργα και ειπα να περασω μια βολτουλα αλλα κλειστο... ξερει κανεις?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.082
Πόντοι
1.936
Προ ολίγου,
Διδύμου 20 η Αναστασία, μπαμπάτσικη γλυκούλα με τελειωτικό στο στόμα
Φυλής 84Α η Νίκη, πορνοσταρική κορμάρα σε λάθος πρόσωπο. Τελειωτικό στο στόμα.
Αγκύρας 12Α Σούζη και Ναταλί

Αν αρεσκεστε σε σκυλοφατσες με κορμάρα και υπηρεσίες,η Νίκη εγκρίνεται και με το παραπάνω.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
πρωινη εκπληξη στο ιασωνος46τερμααριστερα. διπλο με καινουργιο μωρο. νεαρα, σχετικα, στα γνωστα κυβικα |(για το καταστημα), γλυκο πλασμα. νταρντανα. charmed. 8)

Μεγάλης κατηγορίας ... αλλά γλυκήτατη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom