pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Φυλης 109β Μαρια και Χωματιανου 11β Αντριαννα ,το διπλα 11α κλειστο
Φυλης 109β Μαρια και Χωματιανου 11β Αντριαννα ,το διπλα 11α κλειστο
Ελπίζω να ισχύει αυτό, γιατί ήδη έχω πάρει 87 ψήφους :S...
... Μίστερ Μαλάκα με έβγαλαν γιατί: 1) είναι ένας διαγωνισμός της πούτσας και του χαβαλέ ...
...
Γεια σου FORMET αισθηματία!Θα φανει συγουρα μελο...η τρελο..αλλα οταν αγαπας δεν κολας τιποτε...Πηγα ξανα στο αγιου πετρου ενο η τσα με κοιτουσε περιεργα..Νασου η εβελινα να της κοψη τον αερα...Περασα μεσα μου λεει για σενα ειμαι μονο για σενα μην χαλιεσε..δεν ξερω γιατι το ειπε...Εγινε ενας ερωτας ολο τρελα σκισαμε σεντονια κανονικοτατα...καθος εχυνα της κρατουσα το προσοπο και της ρουφαγα την γλοσσα και εκηνη σε μενα...Προλαβα να ψελισο οταν εχυσα και μετα αγαλματα να γινομασταν αγαλματα...να πεθενα αγαπη μου να πεθενες μες τα χερια μου και εσυ..Τρομαξε της τοβαλα στο γιου τιουμπ της λεω σφακιανακης αφιερομενο..Γουσταρο την μαγγια αυτης της γυναικας αλλα και το ναζι της ταυτοχρονα...
Ελπίζω να ισχύει αυτό, γιατί ήδη έχω πάρει 87 ψήφους :S
θα σε είδε που ήσουν..."στραβωμένος"......Περασα μεσα μου λεει για σενα ειμαι μονο για σενα μην χαλιεσε..δεν ξερω γιατι το ειπε...
Αδέρφια αυτη η Τσατσα απο φωκαιας 27 αλλά κ φιλιπιδου η χοντρή ειναι για πολλές σφαλιάρες δεν περνάς σε ειρωνεύεται σου τη λέει κ ο Τσάτσος ο Έντι απο τα ίδια μαγαζιά με την περούκα ο Κύπριος δεν παει πισω.
απορώ πως τους ανέχεται ο ιδιοκτήτης των εν λόγω μαγαζιών εγώ δεν παω εκεί αλλά κ πολλοί γνωστοί μου λόγω αυτών ήθελα να παω για την καμέλια η την ειρινα που να παω..
η υπομονή μου ειναι οριακή θα αρπαχτουμε κάποια ημέρα κ θα ξημεροσουμε απο κατω στη μηχαηλ Βόδα στην αστυνομία ..η γνώμη σας ποια ειναι αν ειναι πείτε μου κοίταξε φιλαράκι έχεις άδικο να ζητήσω κ συγνώμη..
ναι το ειδα και εγω , την επομενη φορα να αντιγραφεις και τις φωτο.ΓΑΣΠΑΡΗΣ στο διπλανό σάιτ λένε ότι αντέγραψες την ενημέρωση.
Έκανα σύγκριση και μάλλον ισχύει.
Άντι λέγεται ο τσάτσος.Αδέρφια αυτη η Τσατσα απο φωκαιας 27 αλλά κ φιλιπιδου η χοντρή ειναι για πολλές σφαλιάρες δεν περνάς σε ειρωνεύεται σου τη λέει κ ο Τσάτσος ο Έντι απο τα ίδια μαγαζιά με την περούκα ο Κύπριος δεν παει πισω.
απορώ πως τους ανέχεται ο ιδιοκτήτης των εν λόγω μαγαζιών εγώ δεν παω εκεί αλλά κ πολλοί γνωστοί μου λόγω αυτών ήθελα να παω για την καμέλια η την ειρινα που να παω..
η υπομονή μου ειναι οριακή θα αρπαχτουμε κάποια ημέρα κ θα ξημεροσουμε απο κατω στη μηχαηλ Βόδα στην αστυνομία ..η γνώμη σας ποια ειναι αν ειναι πείτε μου κοίταξε φιλαράκι έχεις άδικο να ζητήσω κ συγνώμη..
Άρα αντέγραψε τελικά. >ναι το ειδα και εγω , την επομενη φορα να αντιγραφεις και τις φωτο.
ΠΓεια σου FORMET αισθηματία!
Παντα , ειδικα οταν υπαρχη ανταποκριση εκει αμα λαχη αφιερονο και του αρονι Φεγγαρολουλουδα θα μασο!!!Γεια σου FORMET αισθηματία!
Οντος ειμουν μπαρουτι τυπε μου , η τσα μου λεει για σας και πηγε να μου γελαση και τις λεω γεια σου στραβομενος και δαγκωνα τα χειλια μου...Ας οψετε η γυναικαρα που μου ανοιγη τα ποδια της τεντα και κανο οτι θελω...αλλιως θα γινοταν χαμος...θα σε είδε που ήσουν..."στραβωμένος"...
Η Τζέσυ και στο δωμάτιο το φοράει το σουτιέν. Αν της πεις να το βγάλει, θα δεις ότι έχει 2ράκι...και αν αρχίσεις να το γλύφεις δυσανασχετεί αρχικά αλλά μετά αν καταφέρεις να συνεχίσεις το γλύψιμο, της αρέσει...θα σου πει όμως 2-3 φορές "πρέπει να φύγω"...
ευχαριστώ φίλε, άμα περισέψει κανα εικοσάρι θα το "κάψω" έτσι για την εμπειρία, κρίμα γιατί στο σαλονάρισμα όλο νάζια και χαμόγελο είναι, μάλλον της είχαν πει ότι θα πηγαινε να δουλέψει σε πασαρέλα. Να δω τι θα κάνει άμα πάρει φύλλο πορείας για Μετάξι