koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 11.029
- Πόντοι
- 3.760
Αννα.Καλησπέρα σε όλους!!!
Πρόσφατα είχα περάσει πολύ ωραία με ένα κοριτσάκι απίστευτο....διδύμου 8Α
Δε θυμάμαι όνομα....
Πρωινή
Αννα.Καλησπέρα σε όλους!!!
Δε θυμάμαι όνομα....
Πρωινή
Βασικα αυτη η Σανελ ειναι με τα φεγγαρια της...αν πας μαζι της ειναι 90% να φας σουπερ φολα και 10% εαν ειναι στα κεφια της να περασεις σουπερ...Εγω την πηρα πρωτη φορα πριν 2 χρονια περιπου οταν ηταν Φυλης 109 ισογειο με ονομα Μπελλα, περασα ωραια νομιζα οτι εγινε στανταρακι μου και την επομενη φορα που πηγα μαζι της εφαγα σκωτσεζικο ντους με την καραφολα που μου εριξε....σκεφτηκα οτι οκ μαλλον ηταν μια ατυχη στιγμη θα ξαναπαω να δουμε....εε λοιπον αλλες δυο φορες που ξαναδοκιμασα πηρα τα αρχιδια μου....πλεον δεν ξερω φοβαμαι να ξαναπαω μαζι της χαχαχαΌχι ρε συ, γυναίκα ήταν!
Γυναίκα, αλλά φόλα
Ωχ, αυτή του Φ109 είναι?Βασικα αυτη η Σανελ ειναι με τα φεγγαρια της...αν πας μαζι της ειναι 90% να φας σουπερ φολα και 10% εαν ειναι στα κεφια της να περασεις σουπερ...Εγω την πηρα πρωτη φορα πριν 2 χρονια περιπου οταν ηταν Φυλης 109 ισογειο με ονομα Μπελλα, περασα ωραια νομιζα οτι εγινε στανταρακι μου και την επομενη φορα που πηγα μαζι της εφαγα σκωτσεζικο ντους με την καραφολα που μου εριξε....σκεφτηκα οτι οκ μαλλον ηταν μια ατυχη στιγμη θα ξαναπαω να δουμε....εε λοιπον αλλες δυο φορες που ξαναδοκιμασα πηρα τα αρχιδια μου....πλεον δεν ξερω φοβαμαι να ξαναπαω μαζι της χαχαχα
Αυτη ειναι η πρωην Μπελλα απο Φυλης 109 ισογειο...Ωχ, αυτή του Φ109 είναι?
Σίγουρα είναι η ίδια?
Να σκεφτείς ότι την έχω πάρει στο Φ109 και στο Ι44 και δεν τη θυμήθηκαΑυτη ειναι η πρωην Μπελλα απο Φυλης 109 ισογειο...
Εγώ την έδιωξα την Ιβάνα . Μακριά από αυτήν την τρελή . ΧαχαχΜεσημεριανή μίνι βόλτα:
Αλκιβιάδου όλα κλειστά.
Διδύμου 22 η Ανετα.
Διδυμου 27 η Τάνια και η Ιβανα όπου η υπηρεσία τόνισε ότι τα κορίτσια δεν δίνουν κωλο και φιλιά.
Πέρασα με την Τάνια που είχα καιρό να γαμησω μιας και η Ιβανα είχε αναμονή γύρω στα πέντε άτομα αν θυμάμαι καλά. Χαλαρά ρεεεε θα της ξεχειλωσεται τον κωλο. Η Τάνια όπως πάντα τίμια μου στράγγισε τις μπάλες με το τσιμπούκι της και ανανεωμένος πήρα το δρόμο της επιστροφής.
Αυτά τα λίγα από εμένα, καλή χρονιά με υγεία και καλές τσάρκες!!!
Χοντρή, ψηλή, μελαχρινήείναι φίλε, ούτε καν ωραίο πρόσωπο.Παιδιά καλησπέρα μια μπελλα που εχει στο πρόγραμμα το σπυρου πατση 40 ρωσιδα που λεει 18 χρονων εχει περάσει κάνεις να πει περιγραφή γιατί δν μενω κοντά και θελβ να παω μην παω αδικα.
Δες τις ενημερώσεις μου μέσα Δεκεμβρίου
Πήγα και τις είδα σήμερα, η Μαρία και η Άννα είναι από Ι46, οκ , η Μαρία έχει φτιαχτεί πολύ και είναι μούναρος εξωτερικά, ίσως δώσω το 20αρι κάποια στιγμή, η Άννα όχι, για 20 δεν...θα κλέβει σίγουρα.Ξανθιά. ...
που όταν πρωτοδουλεψαν η τσατσά τις είχε παρουσιάσει Μαρία από Ιταλία και Μαρία από Γερμανία, μετά στις επόμενες επισκέψεις τη δεύτερη Μαρία την παρουσίασε ως Άννα.
Ευχαριστώ πολύ αγορίνα μοθΧοντρή, ψηλή, μελαχρινήείναι φίλε, ούτε καν ωραίο πρόσωπο.
Είναι σκυλί του Πολέμου!!!19Α-Ισογειο/ νεαρη χοντρη εκδιδομενη,σαλοναρισε μονη,καμια αναταλλαγη κουβεντας με κανεναν,λογικα εχει αποδεχτει την ηττα της
Κανω επισημως expose Pa Luki Luk,του ζητησα ευγενικα που θα γαμησω γκροβερ Μεταξι και με εγραψε στην πουτσα τουΕίναι σκυλί του Πολέμου!!!
Κακώς δεν πέρασες.
Επειδή είσαι και πολύ ωραίο παιδί, πιθανόν να σου έδινε και κώλο εκτός προγράμματος
Αφού γνωρίζεις ισπανικά πώς και την βγάλατε στη μούγκα???Επισης Εβελυν,κοντη Λατινα με πεταχτο κωλο,ακαποτη πιπα.
Γαμηθηκε,μηδενικη επικοινωνια,χυσιματικη στα 4 χωρις να βγαλω κιχ ωστε να στραγγιξω και συνεχισα να τη γαμαω,στραγγιγμα και fake μουγκρητα χυσιματος στο καπακι
Εγω πριν 2 χρονια στο Φυλης 59 ισογειο θυμαμαι μια Αννα Αλβανιδα με σκουρα επιδερμιδα και μαλλι ραστα και με πιασιματα αλλα οχι χοντρη ...... μηπως εννοεις αυτην?Καλο Βράδυ,
Πριν κάνα δύο χρόνια δούλευε μία Αννα στο Φυλής 59 (Ισόγειο), παχουλή καστανή. Μήπως την έχει δει κανείς σε κάνα άλλο μπουρδέλο?
Ευχαριστώ!
Χωματιανού 11α θα τη βρεις 2η βάρδιαΚαλησπέρα σε όλους!!!
Δε θυμάμαι όνομα....
Πρωινή