Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 410 άτομα (68 μέλη και 342 επισκέπτες)

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
266
Πόντοι
20
τσαρκα σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό και πήγαινα να για Μπαρμπορα. Κλασσικά σε αλλο bou σαιτ έλεγε ότι θα είναι μέχρι τις 8 το βράδυ και γύρω στις 4και που πέρασα ήταν κλειστά. Ανέβηκα προς Φωκαιας και μετά από έλεγχο της περιοχής κατέληξα στην Κατερίνα. Ήμουν ο τελευταίος πριν αλλάξει βαρδια. Μιλάμε για τρελο mouthfuck , με άφηνε η καριολα να οδηγώ εγώ την φάση. Γαμησι ιεραποστολικό και πισωκολλητο από γκροβερ όταν ένιωσα πως τελείωνα βγήκα και κατέθεσα στους βυζους της μεγάλη ποσότητα βιταμινών. Αξίζει τελικά η συγκεκριμένη
Και βέργας όροφο έγραφε το άλλο σάιτ Φωτεινή Άραγε ποια να ήταν η γνωστή η μήπως κάποια άλλη ?

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.447
Πόντοι
1.046
Μεσημεριανή μίνι βόλτα:
Αλκιβιάδου όλα κλειστά.
Διδύμου 22 η Ανετα.
Διδυμου 27 η Τάνια και η Ιβανα όπου η υπηρεσία τόνισε ότι τα κορίτσια δεν δίνουν κωλο και φιλιά.
Πέρασα με την Τάνια που είχα καιρό να γαμησω μιας και η Ιβανα είχε αναμονή γύρω στα πέντε άτομα αν θυμάμαι καλά. Χαλαρά ρεεεε θα της ξεχειλωσεται τον κωλο. Η Τάνια όπως πάντα τίμια μου στράγγισε τις μπάλες με το τσιμπούκι της και ανανεωμένος πήρα το δρόμο της επιστροφής.

Αυτά τα λίγα από εμένα, καλή χρονιά με υγεία και καλές τσάρκες!!!
IMG_20250104_164639.jpg

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
63
Like
8.808
Πόντοι
12.421

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.053
Πόντοι
2.560

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.296
Πόντοι
4.646
Όχι ρε συ, γυναίκα ήταν!
Γυναίκα, αλλά φόλα:s&m_1:
Βασικα αυτη η Σανελ ειναι με τα φεγγαρια της...αν πας μαζι της ειναι 90% να φας σουπερ φολα και 10% εαν ειναι στα κεφια της να περασεις σουπερ...Εγω την πηρα πρωτη φορα πριν 2 χρονια περιπου οταν ηταν Φυλης 109 ισογειο με ονομα Μπελλα, περασα ωραια νομιζα οτι εγινε στανταρακι μου και την επομενη φορα που πηγα μαζι της εφαγα σκωτσεζικο ντους με την καραφολα που μου εριξε....σκεφτηκα οτι οκ μαλλον ηταν μια ατυχη στιγμη θα ξαναπαω να δουμε....εε λοιπον αλλες δυο φορες που ξαναδοκιμασα πηρα τα αρχιδια μου....πλεον δεν ξερω φοβαμαι να ξαναπαω μαζι της χαχαχα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
63
Like
8.808
Πόντοι
12.421
Βασικα αυτη η Σανελ ειναι με τα φεγγαρια της...αν πας μαζι της ειναι 90% να φας σουπερ φολα και 10% εαν ειναι στα κεφια της να περασεις σουπερ...Εγω την πηρα πρωτη φορα πριν 2 χρονια περιπου οταν ηταν Φυλης 109 ισογειο με ονομα Μπελλα, περασα ωραια νομιζα οτι εγινε στανταρακι μου και την επομενη φορα που πηγα μαζι της εφαγα σκωτσεζικο ντους με την καραφολα που μου εριξε....σκεφτηκα οτι οκ μαλλον ηταν μια ατυχη στιγμη θα ξαναπαω να δουμε....εε λοιπον αλλες δυο φορες που ξαναδοκιμασα πηρα τα αρχιδια μου....πλεον δεν ξερω φοβαμαι να ξαναπαω μαζι της χαχαχα
Ωχ, αυτή του Φ109 είναι?
Σίγουρα είναι η ίδια?

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.296
Πόντοι
4.646
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
63
Like
8.808
Πόντοι
12.421

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα μια μπελλα που εχει στο πρόγραμμα το σπυρου πατση 40 ρωσιδα που λεει 18 χρονων εχει περάσει κάνεις να πει περιγραφή γιατί δν μενω κοντά και θελβ να παω μην παω αδικα.

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
412
Πόντοι
21
Μεσημεριανή μίνι βόλτα:
Αλκιβιάδου όλα κλειστά.
Διδύμου 22 η Ανετα.
Διδυμου 27 η Τάνια και η Ιβανα όπου η υπηρεσία τόνισε ότι τα κορίτσια δεν δίνουν κωλο και φιλιά.
Πέρασα με την Τάνια που είχα καιρό να γαμησω μιας και η Ιβανα είχε αναμονή γύρω στα πέντε άτομα αν θυμάμαι καλά. Χαλαρά ρεεεε θα της ξεχειλωσεται τον κωλο. Η Τάνια όπως πάντα τίμια μου στράγγισε τις μπάλες με το τσιμπούκι της και ανανεωμένος πήρα το δρόμο της επιστροφής.

Αυτά τα λίγα από εμένα, καλή χρονιά με υγεία και καλές τσάρκες!!!
IMG_20250104_164639.jpg
Εγώ την έδιωξα την Ιβάνα . Μακριά από αυτήν την τρελή . Χαχαχ

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.073
Πόντοι
201
Παιδιά καλησπέρα μια μπελλα που εχει στο πρόγραμμα το σπυρου πατση 40 ρωσιδα που λεει 18 χρονων εχει περάσει κάνεις να πει περιγραφή γιατί δν μενω κοντά και θελβ να παω μην παω αδικα.
Χοντρή, ψηλή, μελαχρινήείναι φίλε, ούτε καν ωραίο πρόσωπο.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.024
Πόντοι
201
καλησπερα,περασα σημερα 1η βαρδια να δω πως ειναι αυτη η Αννα απο φωκαιας 19 ,αλλα ηταν μονο Καρλα,πηγα φυλης 71 πανω ειχε μια ακυρη, κ επειτα πηγα στο κατω,οπου ηταν η Χλοη,1η φορα την εβλεπα,δεν ξερω αν ειναι καινουργα ή οχι,με το π την ειδα περασα,νεαρη σε ηλικια,λατινα,γυαλια φορουσε κ ειχε μια ΚΩΛΑΡΑ,περιμενα δωματιο,αφου αδιασε περασα,το οποιο βρομαγε ΓΑΜΑΤΑ,απο τον προηγουμενο,(ενας μαυρος ηταν)με το ζορι ξαπλωσα,περιμενα 2 δωματια π ειχε κ μετα ηρ8ε σε μενα οπου ημουν καβλωμενος,κατι μ λεγε στην αρχη,(για το ποσο χρονων ειμαι?)δεν καταλαβαινα,ξεκινισε πιπα,την σταματησα μετα απο 2 λεπτα μην χανω χρονο γιατι ημουν ηδη καβλωμενος,ερχτε απο πανω ,εβλεπα ταυτοχρονως απ τον κα8ρεφτη την κωλαρα της,επειτα στα τεσσερα,οπου τον εβγαζα που κ που κ χαζευα την κωλαρα της,κ εκεινη τον κουναγε πανω κατω,απλα ΚΩΛΑΡΑ,κ τελος κανονικη σταση οπου τελειωσα μεσα της,εφυγα μ τ χαμογελο στα χειλη,σιγουρα 8α την ξαναπαρω αν την πετυχω παλι

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.899
Πόντοι
2.036
Δες τις ενημερώσεις μου μέσα Δεκεμβρίου
Ξανθιά. ...
Screenshot_20250103_142804_Chrome.jpg

που όταν πρωτοδουλεψαν η τσατσά τις είχε παρουσιάσει Μαρία από Ιταλία και Μαρία από Γερμανία, μετά στις επόμενες επισκέψεις τη δεύτερη Μαρία την παρουσίασε ως Άννα.
Πήγα και τις είδα σήμερα, η Μαρία και η Άννα είναι από Ι46, οκ , η Μαρία έχει φτιαχτεί πολύ και είναι μούναρος εξωτερικά, ίσως δώσω το 20αρι κάποια στιγμή, η Άννα όχι, για 20 δεν...θα κλέβει σίγουρα.

Τριπλή κατάθεση απόψε 2η βάρδια αρχή, δεν έχω χρόνο να γράψω τώρα, αλλά γενικά έχει κίνηση κυρίως από πιτσιρικάδες και σχεδόν όλα ανοιχτά.

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
9.823
Πόντοι
3.691
Χθες το απόγευμα δοκίμασα τη νεαρή εύσωμη Ρουμάνα Καρίνα στο Περδίκα 3. Φανταστικές βυζάρες, να χάνεσαι και όμορφο νεανικό προσωπάκι, που είναι πολύ κάβλα όταν τσιμπουκώνει, χωρίς προφυλακτικό. Την έβαλα να τον παίξει, ενώ εγώ γράπωνα τις νεανικές σφιχτές βυζάρες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.322
Πόντοι
24.596
:takethis::takethis::takethis:
Μεταξουργειο,μικρη ενημερωση απο 2η βαρδια,ελαχιστος κοσμος,καποιοι λαθρο,λιγοι ποινικοι με 3ημερες,τα πρεζακια στη θεση τους,δεν αλλαζει κατι.

Κολωνου ελαχιστα ανοιχτα.

Ιασονος 46Β Αλεξανδρα,παλαιμαχη Αλβανη πουτανα,καστανηεχει θειτσεψει αρκετα,ελευθερο μπουκιτσι σε
απαντες:pipa2:
44,δευτερο απο δεξια/Παολα γυφτοκατι,πολυ ωραιο σωμα,σε απλο,κρυο σαλοναρισμα:thumbsdown:

20Γ-Μπαρμπαρα,Λατινα με ωραιο σωμα,σκυλοφατσα,τυπικο σαλονι:angry:

20Α//Βαλερια,αδιαφορη ΟυκρανοΜολδαβη σε απλο και Αννα,Λατινα,κοντη τσουπωτη με κωλαρα σε αφιλτρο μπουκι:pipa1:
19Α-Ισογειο/ νεαρη χοντρη εκδιδομενη,σαλοναρισε μονη,καμια αναταλλαγη κουβεντας με κανεναν,λογικα εχει αποδεχτει την ηττα της:sad2:

Περδικα 3 Γκαλινα, ομορφη μελαχροινη με σπαστο μαλλι,σε απλο προγραμμα,τσατσα η θειτσα Νελλη χωρις να σπαει πουτσους:new_shocked:

Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο*Ντελη η κατι τετοιο,αδιαφορη Λατινα ετοιμη να φολιασει οποιον κανει το λαθος:angry:

21 οροφος-Ανχελ κοντη μελαχροινη Λατινα,με ισιο πια μαλλι,με πιασιματα,εχει γραψει πλεον αρκετα χιλιομετρα το μουνι της,κοινο κλεφτρονι:(

Επισης Εβελυν,κοντη Λατινα με πεταχτο κωλο,ακαποτη πιπα.
Γαμηθηκε,μηδενικη επικοινωνια,χυσιματικη στα 4 χωρις να βγαλω κιχ ωστε να στραγγιξω και συνεχισα να τη γαμαω,στραγγιγμα και fake μουγκρητα χυσιματος στο καπακι:smoke:

Οποιος δεν μπαινει ειτε καυλωμενος ειτε ετοιμος να καυλωσει με το σκηνικο κινδυνευει να αποχωρησει αχυστος,ειδικα με ολες αυτες τις Λατινες που λυμαινονται το χωρο:skull:

Μεγαλου Αλεξανδρου 22 Αννα ,κοντο χομπιτ με ραστα ,με φουλ του κωλου προγραμμα,δουλευε ως τις 19.00,παραθετω και φωτο που τραβηχτηκε ξωφαλτσα:O
AP_830113031-834x1024.jpg

:confused::confused::confused:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.167
Πόντοι
19.236
19Α-Ισογειο/ νεαρη χοντρη εκδιδομενη,σαλοναρισε μονη,καμια αναταλλαγη κουβεντας με κανεναν,λογικα εχει αποδεχτει την ηττα της:sad2:
Είναι σκυλί του Πολέμου!!!
Κακώς δεν πέρασες.
Επειδή είσαι και πολύ ωραίο παιδί, πιθανόν να σου έδινε και κώλο εκτός προγράμματος :alivedick:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.322
Πόντοι
24.596
Είναι σκυλί του Πολέμου!!!
Κακώς δεν πέρασες.
Επειδή είσαι και πολύ ωραίο παιδί, πιθανόν να σου έδινε και κώλο εκτός προγράμματος :alivedick:
Κανω επισημως expose Pa Luki Luk,του ζητησα ευγενικα που θα γαμησω γκροβερ Μεταξι και με εγραψε στην πουτσα του:new_shocked::confused::confused::confused:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.167
Πόντοι
19.236
Επισης Εβελυν,κοντη Λατινα με πεταχτο κωλο,ακαποτη πιπα.
Γαμηθηκε,μηδενικη επικοινωνια,χυσιματικη στα 4 χωρις να βγαλω κιχ ωστε να στραγγιξω και συνεχισα να τη γαμαω,στραγγιγμα και fake μουγκρητα χυσιματος στο καπακι:smoke:
Αφού γνωρίζεις ισπανικά πώς και την βγάλατε στη μούγκα??? :think:
Είσαι Απατεώνας, τέλος... :rockon:

George1997Athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2020
Like
35
Πόντοι
0
Καλο Βράδυ,
Πριν κάνα δύο χρόνια δούλευε μία Αννα στο Φυλής 59 (Ισόγειο), παχουλή καστανή. Μήπως την έχει δει κανείς σε κάνα άλλο μπουρδέλο?

Ευχαριστώ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom