Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 756 άτομα (45 μέλη και 711 επισκέπτες)

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.253
Πόντοι
361
Αυτή η Μια τι φάση είναι,
ενώ έχει μια σχετική "εξωτική" ομορφιά είναι πολύ ψυχρή στο σαλονιασμα, μέσα δεν ξέρω εάν λέει κάτι γιατί ενώ πάω να κάνω κίνηση για δωμάτιο κάνω πίσω καθαρά λόγο ψυχρας της κοπέλας και της καριόλας της υπηρεσίας.
Εν τω μεταξύ δεν υπάρχουν και κριτικές για την κοπέλα αν και είναι καιρό στην ενεργό δράση.
Την πήρα πρόσφατα και παραλίγο να έφευγα αχυστος. Ξινίλα και ψυχρά μέσα και δεν σηκονοταβ
Παιδιά καμία λατίνα με κωλαρα ξέρετε πουθενά να παίζει;
Για λάτιν η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν παίζει καμιά με κωλαράκι.

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
58
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!!!
Πρόσφατα είχα περάσει πολύ ωραία με ένα κοριτσάκι απίστευτο....διδύμου 8Α
Δε θυμάμαι όνομα....
Πρωινή

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.074
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα σε όλους!!!
Πρόσφατα είχα περάσει πολύ ωραία με ένα κοριτσάκι απίστευτο....διδύμου 8Α
Δε θυμάμαι όνομα....
Πρωινή

Είναι τόσο απλό να το βρεις.... Αλλά είσαι συγχωρεμενος γιατί είσαι νέος.

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
58
Πόντοι
0

Είναι τόσο απλό να το βρεις.... Αλλά είσαι συγχωρεμενος γιατί είσαι νέος.
Τα σέβη μου ανώτερε!
Μπράβο, ναι αυτή

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
8
Like
231
Πόντοι
280
Μάγκες μπορεί κάποιος να μου πει η Πάολα από κωλονου τι ωρεσ δουλεύει ; Γιατί χθεσ κατά τις 22:00 ο οίκος ήταν ανοιχτός αλλά δεν πέρασα να δω γιατί μόλις είχα ρίξει έναν και είχα πάρει τον δρόμο της επιστροφής . Αλλά αποκλείεται λέω να ήταν η Πάολα μέσα
Πήγα την προηγούμενη Παρασκευή και η τσατσά μου είπε μετά τις γιορτές

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
19.774
Πόντοι
4.646

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
19.774
Πόντοι
4.646
Μιας που αναφέρεται.
Απολογισμός εξόδων σε μπουρδέλα για το 2024.
500€ το μήνα επί 12 μήνες
6000€ σινολο.
Ο σύλλογος νταβαντζιδων και ιερόδουλων μια τιμητική πλακέτα δεν θα έπρεπε να μου δόση;;;;;
Καλή χρονιά.
Και καλή αρχή για το 2025
Ελπίζω να πιάσω τους στόχους μου
Μάγκα μου, είσαι Μέγας Χορηγός του επαγγέλματος, κινείς την πιάτσα. Εννοειται σου αξίζει πλακέτα!

Bourdelakias84

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Οι καβλες βαρεσαν κόκκινο οπότε βόλτα ξανά στα σπιτάκια της ακολασίας που όλοι αγαπάμε. Επίσκεψη στο Φυλής 69Α. Άννα από Ταϊλάνδη και Μαρία η Τσεχα. Διάλεξα τη δεύτερη μιας και είναι ωραίο μουνακι με ωραίο κωλι αν και δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα περί ου ο λόγος . Μπαίνει μέσα με κάτι μούτρα στο πάτωμα,βγάζει μωρομαντηλο να μου καθαρίσει τον πουτσο, βάζει καποτα,σκουπίζει και την καποτα και ξεκινάει μια αδιαφορη έως επίπονη πίπα. Ξαφνικά σηκώνεται, ελα να μου το βάλεις μου λέει και αφού βάζει ένα τόνο τζελ κάθεται ανάσκελα να τη γαμησω ιεραποστολικά. Τη στήνω στα 4 μιας και δε με καβλωνε η ξινη της μούρη της τον χωνω και την αρχιζω ένα σφυροκόπημα που όμοιο του δεν και τελικά έχυσα με το ζόρι ΑΚΡΙΒΩΣ την ώρα που χτύπαγε την πόρτα η τσατσα. Να σημειωθεί εδώ,ούτε 5 λεπτά δεν είχαν περασει.Ευτυχώς είχα τρελές καβλες και κατάφερα να χύσω. Από εμένα ΜΑΚΡΙΑ!!! Η γκόμενα είναι άκυρη και η τσατσα σπασαρχιδο. Να σου πάρουν τα λεφτά και μετά να σε ξαποστειλλουν

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
46
Like
6.695
Πόντοι
2.836
Αυτη η Στέλλα που εμφανίζεται τώρα τελευταία στα Αγκύρας γνωρίζεται ποια είναι? :think:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.733
Πόντοι
12.421
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.733
Πόντοι
12.421
Μεσημεριανή τσάρκα στο Μεταξουργείο:headbang2:
Κολωνού 53 κλειστό
Κολωνού 47 όροφος Ειρήνη άσχημη μίλφ με ελεύθερη φλογέρα
Κολωνού 47 ισόγειο μια μεγάλη χοντρή:badair::badair:
Κολωνού 45 πρώτο κλειστό
Κολωνού 45 δεύτερο Λάουρα μελαχρινή μιλφ, όχι όμορφη, αλλά βγάζει γούστα:cum:Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Μαζί της η Έμιλυ, στο δωμάτιο
Κολωνού 45 τέρμα Λαρίσα και Στέλλα. Κάτω του μετρίου με νορμάλ πρόγραμμα

Στροφή για Ιάσονος:ak:
Ιάσονος 43 γιαγιά Ελένη ακαποτίδου:skull-and-crossbones: και Σανέλ. Ξανθιά, πληθωρική με βυζιά. Με ξανθό καρέ, κάνει ελεύθερη φλογέρα στα 15€. Μου έκανε πορνονεύματα και με έπεισε να μπώ.
Είναι φόλα δυστυχώς:tn36:
Μονότονη πίπα και με άφησε άχυστο, ενώ δεν είχε περάσει 10λεπτο:shit:
Τα έψαλα στον αλλήθωρο-μαλάκα πουστροτσάτσο.

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.733
Πόντοι
12.421
Συνέχεια στην Ιάσονος:uzi:

Ιασονος 46 Κατερίνα και Καρίνα με ελεύθερη φλογέρα. Καραβοτσακισμένα μιλφ...

Ιάσονος 44 παλιό κλειστό
Ιάσωνος 44 (1) Ρέα Ελληνίδα ξανθιά με μπούτια σαν τα κανόνια του Κανάρη:tooth::tooth:
Πρόγραμμα νορμάλ
Ιάσονος 44 (2) Μια ξανθιά καραβοτσακισμένη μιλφ με ελεύθερη φλογέρα
Ιάσονος 44 (3) Μια άσχημη, ευγενική χοντρούλα μιλφ με φουλ, νομίζω Έλενα:badair:

Ιάσονος 19 κλεισμένο για πρόγραμμα
Ιάσονος 20α Βαλέρια ζαμπονάκι Υφαντής :tooth:
Ιάσονος 20β Άριελ (νομίζω) νταρντάνα λατίνα με απλό
Ιάσονος 20γ αργούσε να βγει και έφυγα...

Εδώ να πω ότι ο γέρος πουστροτσατσός του 20β μιλάει τηλεφωνικά με τον έτερο γέρο πουστροτσατσό του 20γ και λένε τα πουστρονέα τους:tooth::tooth::tooth:

Τελικά ρεφάρισα στη Φωτεινή στο Λεωνίδου 28 όροφος!!!
Έπεσε δυνατό ξεμούνιασμα :knockinb::knockinb::knockinb:

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.463
Πόντοι
201
Φωκαιας 19 Καρλα σε διπλό βάρδια και μισάωρο πρόγραμμα .

Φωκαιας 25 Σαρα με ψαρωτικο ύφος.

Φυλής 84 Ρανιας κλειστό χωρίς σημείωμα, το έτερο Τζουλιανα μαυριδερό ανεραστο κορίτσι.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.074
Πόντοι
9.846
Μεσημεριανή τσάρκα στο Μεταξουργείο:headbang2:
Κολωνού 53 κλειστό
Κολωνού 47 όροφος Ειρήνη άσχημη μίλφ με ελεύθερη φλογέρα
Κολωνού 47 ισόγειο μια μεγάλη χοντρή:badair::badair:
Κολωνού 45 πρώτο κλειστό
Κολωνού 45 δεύτερο Λάουρα μελαχρινή μιλφ, όχι όμορφη, αλλά βγάζει γούστα:cum:Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Μαζί της η Έμιλυ, στο δωμάτιο
Κολωνού 45 τέρμα Λαρίσα και Στέλλα. Κάτω του μετρίου με νορμάλ πρόγραμμα

Στροφή για Ιάσονος:ak:
Ιάσονος 43 γιαγιά Ελένη ακαποτίδου:skull-and-crossbones: και Σανέλ. Ξανθιά, πληθωρική με βυζιά. Με ξανθό καρέ, κάνει ελεύθερη φλογέρα στα 15€. Μου έκανε πορνονεύματα και με έπεισε να μπώ.
Είναι φόλα δυστυχώς:tn36:
Μονότονη πίπα και με άφησε άχυστο, ενώ δεν είχε περάσει 10λεπτο:shit:
Τα έψαλα στον αλλήθωρο-μαλάκα πουστροτσάτσο.

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Αυτή η Σανέλ που πιπωσες πρέπει να είναι τραβελι αλλά την έχει κόψει τη μπουτσα της. Μπορεί και να κάνω λάθος.

F07

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά βοηθήστε δεν θημαμε που είναι μια ξανθιά πιτσιρικά πολύ λεπτή που κάνει και ελεύθερο στοματικό στο μπουρδέλο οπός μένεις αριστερά είναι και ένας γέρος συνήθως... φυλής είναι

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
412
Πόντοι
300
τσαρκα σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό και πήγαινα να για Μπαρμπορα. Κλασσικά σε αλλο bou σαιτ έλεγε ότι θα είναι μέχρι τις 8 το βράδυ και γύρω στις 4και που πέρασα ήταν κλειστά. Ανέβηκα προς Φωκαιας και μετά από έλεγχο της περιοχής κατέληξα στην Κατερίνα. Ήμουν ο τελευταίος πριν αλλάξει βαρδια. Μιλάμε για τρελο mouthfuck , με άφηνε η καριολα να οδηγώ εγώ την φάση. Γαμησι ιεραποστολικό και πισωκολλητο από γκροβερ όταν ένιωσα πως τελείωνα βγήκα και κατέθεσα στους βυζους της μεγάλη ποσότητα βιταμινών. Αξίζει τελικά η συγκεκριμένη

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
434
Πόντοι
20
τσαρκα σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό και πήγαινα να για Μπαρμπορα. Κλασσικά σε αλλο bou σαιτ έλεγε ότι θα είναι μέχρι τις 8 το βράδυ και γύρω στις 4και που πέρασα ήταν κλειστά. Ανέβηκα προς Φωκαιας και μετά από έλεγχο της περιοχής κατέληξα στην Κατερίνα. Ήμουν ο τελευταίος πριν αλλάξει βαρδια. Μιλάμε για τρελο mouthfuck , με άφηνε η καριολα να οδηγώ εγώ την φάση. Γαμησι ιεραποστολικό και πισωκολλητο από γκροβερ όταν ένιωσα πως τελείωνα βγήκα και κατέθεσα στους βυζους της μεγάλη ποσότητα βιταμινών. Αξίζει τελικά η συγκεκριμένη
Και βέργας όροφο έγραφε το άλλο σάιτ Φωτεινή Άραγε ποια να ήταν η γνωστή η μήπως κάποια άλλη ?

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.734
Πόντοι
1.046
Μεσημεριανή μίνι βόλτα:
Αλκιβιάδου όλα κλειστά.
Διδύμου 22 η Ανετα.
Διδυμου 27 η Τάνια και η Ιβανα όπου η υπηρεσία τόνισε ότι τα κορίτσια δεν δίνουν κωλο και φιλιά.
Πέρασα με την Τάνια που είχα καιρό να γαμησω μιας και η Ιβανα είχε αναμονή γύρω στα πέντε άτομα αν θυμάμαι καλά. Χαλαρά ρεεεε θα της ξεχειλωσεται τον κωλο. Η Τάνια όπως πάντα τίμια μου στράγγισε τις μπάλες με το τσιμπούκι της και ανανεωμένος πήρα το δρόμο της επιστροφής.

Αυτά τα λίγα από εμένα, καλή χρονιά με υγεία και καλές τσάρκες!!!
IMG_20250104_164639.jpg

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
79
Like
12.733
Πόντοι
12.421
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom