Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.147
- Πόντοι
- 19.236
Μα προσπαθώ να συγκεντρωθώ για να γράψω ενημέρωση και τα Στρουμφάκια δεν με αφήνουν...(Ψωφάς για μασαλι ρε ατιμε.... )
Μα προσπαθώ να συγκεντρωθώ για να γράψω ενημέρωση και τα Στρουμφάκια δεν με αφήνουν...(Ψωφάς για μασαλι ρε ατιμε.... )
Η Λευκορωσιδα η Εκατερινα στο Ιασωνος 46 οροφος απογευματινη βαρδια μεχρι 22:00-22:30...καργα γλωσσοφιλα...εγγυησηΞέρετε καμία στο Μετάξι που να αφήνει φιλιά στο στόμα;
Σίγουρα για την Σάρα μιλάς τύπε ;Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που γουστάρουν πραγματικά το γαμήσι (νυμφομανής).
Θα είχε φάση να την ποτίσεις αλκοόλ και να φάει κανά κοκορέτσι, θα γαμιέται λυσσαλέα με τις ώρες.
Το γαμήσει υποχρεωτικά πρέπει να είναι ακάποτα με πολλούς συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος να τη λούσετε από πάνω μέχρι κάτω με σπέρμα.
Ότι θα δεχτεί να το κάνει είναι το μόνο σίγουρο, το ερώτημα είναι για πόσα
Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν σταματάει το μαγκουφη της το στόμα.ολο μιλάει.Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
ΠρωινήΜπάρμπορα παιδιά συνήθως ποια βάρδια είναι;
Φολάρα η Σάρα !Σίγουρα για την Σάρα μιλάς τύπε ;
Αυτή είναι μεγάλη φόλα.
Πού τα είδες αυτά ;
Ευχαριστώ.Πρωινή
Στο στόμα σου.Σε ΑΥΤΗΝ! 1 - 0 !!
Εντάξει Δρακουμέλ.Μα προσπαθώ να συγκεντρωθώ για να γράψω ενημέρωση και τα Στρουμφάκια δεν με αφήνουν...
Καλά, αυτή η Μαρία έχει απίστευτο κορμί και γενικά είναι πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, την πέτυχα κι εγώ το απόγευμα που πήγα τσάρκαlive update
Φυλής 86α Βανέσα η μελαχρινή παχουλη πιτσιρικά λατίνα με το σχεδόν 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Μαρία, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα 30 ευρώ.
Είναι, ναι, αλλά μάλλον άργησα να σου απαντήσω και σε βλέπω να πηγαίνεις αύριοΔίδυμου 18 ισόγειο ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό με Αλιονα;
Εγώ που σήμερα πήγα τσάρκα μετά από καιρό διαπίστωσα ότι επέστρεψε στο πόστο της η Beauty, οπότε απ' τη στιγμή που δουλεύει αυτή νομίζω πως οποιαδήποτε άλλη πρόταση για μαύρη είναι περιττή... Εν τω μεταξύ σήμερα σε τσάρκα που έκανα στη Φυλής και στα πέριξ πέτυχα δύο άκωλες μαύρες, τα ύστερα του κόσμου!Μιας και δεν βρήκα κοντινό post που να ισχύει λογικά. Έχει κανείς μύστης να προτείνει κάποια μαυρουλα σε κατάστημα του κέντρου ? Thanks
Στην υπηρεσία που λες που την πέτυχα χθες έτοιμος ήμουν να της πω "γιατί δε δουλεύεις εσύ μανάρι μου αντί για τις μπαλότσες που έχεις"Ενημέρωση λοιπόν απόψε από τα ακριτικά!!!
Live
Χωρίς τον κύριο Γιάννη ο οποίος ήταν κουρασμένος...
Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά.
Ανοιχτό αλλά δεν κατέβηκα.
Μάλλον θα ήταν η Βαλέρια από το Εμετουργείο.
Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά.
Δύο κοπέλες μίλφ, γύρω στα σαράντα.
Γιάννα και Μισέλ. Ρωσίδες.
Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα και 69.
Η Γιάννα ξανθιά Καυλιάρα και η Μισέλ μελαχρινή.
Δεν είναι μοντέλα αλλά είναι καλές σε απόδοση + ότι δεν έχει πολύ κόσμο και οι πόρτες χτυπάνε πιο δύσκολα.
Η υπηρεσία τρελό μουνέτο!!!
Το αφρικανικό θωρηκτό στην κατηγορία του είναι τοπ. Τι να λέμε τώρα.Εγώ που σήμερα πήγα τσάρκα μετά από καιρό διαπίστωσα ότι επέστρεψε στο πόστο της η Beauty, οπότε απ' τη στιγμή που δουλεύει αυτή νομίζω πως οποιαδήποτε άλλη πρόταση για μαύρη είναι περιττή... Εν τω μεταξύ σήμερα σε τσάρκα που έκανα στη Φυλής και στα πέριξ πέτυχα δύο άκωλες μαύρες, τα ύστερα του κόσμου!
Για τα δικά μου τα γούστα η Beauty θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα τούμπανα που έχω πάρει ποτέ στην πορνοκαριέρα μου και στη ζωή μου γενικότερα μέχρι σήμερα, για να μην πω το μεγαλύτερο... Και μάλλον η μοναδική αξιοπρεπής μαύρηΤο αφρικανικό θωρηκτό στην κατηγορία του είναι τοπ. Τι να λέμε τώρα.
Πιο πιτσιρικάς γούσταρα πολύ μαύρες. Όμως ελάχιστες ήταν τελικά αυτές που άξιζαν. Μία από αυτές φυσικά η Μπιούτη. Και γι’αυτό τελικά με κέρδισαν οι Ρωσίδες χαχαχαχα.Για τα δικά μου τα γούστα η Beauty θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα τούμπανα που έχω πάρει ποτέ στην πορνοκαριέρα μου και στη ζωή μου γενικότερα μέχρι σήμερα, για να μην πω το μεγαλύτερο... Και μάλλον η μοναδική αξιοπρεπής μαύρη
Η μπιουτη κάνει (για τα δικά μου γούστα) την καλύτερη πίπα φυλής και Μεταξουργείο! Δεν μασάει πουθενά και σε συνδιασμό με την κωλαρα της και αυτουσ τους βυζους είναι ότι καλύτερο έχει ο οίκος γιατί όλο φωλες φαιρνειΓια τα δικά μου τα γούστα η Beauty θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα τούμπανα που έχω πάρει ποτέ στην πορνοκαριέρα μου και στη ζωή μου γενικότερα μέχρι σήμερα, για να μην πω το μεγαλύτερο... Και μάλλον η μοναδική αξιοπρεπής μαύρη
Ρε σεις παιδιά Συγνώμη. Δεν ξέρω από θέμα υπηρεσιών Αφού το λέτε Έτσι θα είναι το δέχομαι Εγώ μολις την είδα για πρώτη φορά Κόντεψα να ρίξω την πόρτα ακόμα τρέχω Για την μπιουτι λέωΗ μπιουτη κάνει (για τα δικά μου γούστα) την καλύτερη πίπα φυλής και Μεταξουργείο! Δεν μασάει πουθενά και σε συνδιασμό με την κωλαρα της και αυτουσ τους βυζους είναι ότι καλύτερο έχει ο οίκος γιατί όλο φωλες φαιρνει
Ναι τυπε μου γούστα είναι αυτά σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι ...άλλοι μπαίνουν σε γιαγιάδες άλλοι σε τραβελιαΡε σεις παιδιά Συγνώμη. Δεν ξέρω από θέμα υπηρεσιών Αφού το λέτε Έτσι θα είναι το δέχομαι Εγώ μολις την είδα για πρώτη φορά Κόντεψα να ρίξω την πόρτα ακόμα τρέχω Για την μπιουτι λέω