Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 327 άτομα (41 μέλη και 286 επισκέπτες)

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.763
Πόντοι
201
Αν την ρωτήσει αυτό αυτή θα κοιτάει το ταβάνι και θα λέει ασυναρτησίες. Η κοπέλα έχει σοβαρά θέματα. Και επειδή κάποιοι γελάνε με την λέξη εκμετάλλευση, εγώ μάγκες θέλω να έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Αν σας αρέσει να γαματε μια κοπέλα που δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και πολύ πιθανόν να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατί το κάνει, είστε ελεύθεροι να το κάνετε… εγώ μαύρο σε αυτήν, ασχέτως τις πολύ καλές υπηρεσίες (κωλογαμησι, γλυφοκωλαδα κτλπ)
Έχει πολύ καλή επίγνωση όταν τσιμπάει το χρήμα....και έχει φουλ δωμάτια συνέχεια.....πουτανα είναι παίχτη, τι ακριβώς δεν κατάλαβενεις ? Μας βλέπει όλους μας ως καβλιά και λεφτά...... εσύ γιατί θες να την βλέπεις διαφορετικά ?
Sorry για το spam.....δεν θα επανέλθω επεί τού θέματος ξανά..και καλή χρονιά.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.796
Πόντοι
2.036
Ξανθιά. ...
Screenshot_20250103_142804_Chrome.jpg

που όταν πρωτοδουλεψαν η τσατσά τις είχε παρουσιάσει Μαρία από Ιταλία και Μαρία από Γερμανία, μετά στις επόμενες επισκέψεις τη δεύτερη Μαρία την παρουσίασε ως Άννα.
Μάλλον τρολλάρισμα της τσατσάς εκτός κι αν δε θυμάται η ίδια τι λέει κάθε φορά.

Τις προάλλες δούλευε η Μαρία, έτσι την είπε...η μελαχρινή, λεπτή μεν αλλά όχι σκίννυ.
Μια άλλη μέρα ήταν μόνη της η Άννα η σκίννυ με τις ξανθιές σαν ανταύγειες στο μαλλί.
Δε βγαίνει άκρη.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.045
Πόντοι
7.195
Καλησρπα θέλω βοήθεια σχετικά με την Ιβάνα την οποία σκέφτομαι να επισκεφτώ , αν αξίζει απλά μ έχει κάνει εντύπωση το εξής , γιατί η τσατσα λέει δεν δίνει κωλο και γλωσσόφιλα και μέσα κάνει τ αντίθετα. ; Επίσης έχω ακούσει ότι κάνει ουσίες ; Ισχύει ;
Διότι προφανώς με την Ιβάνα κάποιο πρόβλημα έχει η αφεντικίνα είτε οι άλλες του οίκου.
Τώρα είτε κάνει ουσίες είτε έχει ψυχολογικά, αποτέλεσμα είναι ότι δεν είναι νορμάλ.
Κάποιοι τη βρίσκουν με τέτοιες περιπτώσεις κάποιοι όχι.
(τώρα θυμήθηκα τη Ισαβέλα στη Φωκαίας που μούγκριζε, τι απόγινε αυτή;)

TOMB

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους !!! Υγεία και χαρές .

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω την Άννα κου που δουλεύει πλέον και τι ώρες δουλεύει ;

Ευχαριστώ πολύ!!

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.796
Πόντοι
2.036
Διότι προφανώς με την Ιβάνα κάποιο πρόβλημα έχει η αφεντικίνα είτε οι άλλες του οίκου.
Τώρα είτε κάνει ουσίες είτε έχει ψυχολογικά, αποτέλεσμα είναι ότι δεν είναι νορμάλ.
Κάποιοι τη βρίσκουν με τέτοιες περιπτώσεις κάποιοι όχι.
(τώρα θυμήθηκα τη Ισαβέλα στη Φωκαίας που μούγκριζε, τι απόγινε αυτή;)
Άν λες την Ιζαμπέλα του 13 κλπ υποτίθεται πριν ενάμιση δυό χρόνια σε γραφεία έσκορτ, τώρα τι απέγινε από τότε δεν γνωρίζω.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.067
Πόντοι
731
Έχει πολύ καλή επίγνωση όταν τσιμπάει το χρήμα....και έχει φουλ δωμάτια συνέχεια.....πουτανα είναι παίχτη, τι ακριβώς δεν κατάλαβενεις ? Μας βλέπει όλους μας ως καβλιά και λεφτά...... εσύ γιατί θες να την βλέπεις διαφορετικά ?
Sorry για το spam.....δεν θα επανέλθω επεί τού θέματος ξανά..και καλή χρονιά.
Σεβαστη η αποψη σου, αν την βρισκεται μαζι της....πασο! Καλη χρονια αδερφε

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
7
Like
753
Πόντοι
300
Άν λες την Ιζαμπέλα του 13 κλπ υποτίθεται πριν ενάμιση δυό χρόνια σε γραφεία έσκορτ, τώρα τι απέγινε από τότε δεν γνωρίζω.
Πρέπει να έχει turrets που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξονες, ωραίο σκαρί είχε πάντως, νταρντανοειδες, αχλαδοκωλα, στητο βυζακι 1,5-2 με ρογιτσα για πολύ πιπίλα, θυμάμαι όταν μου έπαιρνε πίπα που την είχαν πιάσει πάλι τα turrets και φοβήθηκα μην μου χιμηξει και μου κόψει καμία πουτσα.... Στα 4 να γαμας σαν μανιασμένος ήταν το καλύτερο με αυτή η ιεραπόστολος με τα πέλματα της στο στήθος μου. Παρόμοιο σκαρί είναι η Νικόλ από το 59 αλλά έχει παχύνει τώρα και δεν την προτιμάω

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
1.863
Πόντοι
2.471
Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
Ποπό μας καύλωσες μεσημεριατικα!!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.545
Πόντοι
9.846
Ιβανα διαβαζω και Ιβανα δεν βλεπω, δεν εχει κανεις φωτο να δουμε το τρελοκοριτσο;
Έχεις δει πολλες φορες φωτογραφίες από πουτανες του 10ικου και του 20ικου εδώ μέσα; Ή θες να σου φέρουμε και το γκροβερ της στον καναπέ σου.... Μη μας κουραστείς κιόλας.....

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
76
Πόντοι
1
Έχεις δει πολλες φορες φωτογραφίες από πουτανες του 10ικου και του 20ικου εδώ μέσα; Ή θες να σου φέρουμε και το γκροβερ της στον καναπέ σου.... Μη μας κουραστείς κιόλας.....

Δεν εχω ιδεα απο αυτα φιλος, αλλα φανταζομαι για να εχουν παει τοσοι και τοσοι εδω μεσα με αυτη την τρελη γυναικα που δεν ξερει τι της γινεται 1 θα ειχε βγαλει μια φωτο.

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
33
Like
2.601
Πόντοι
2.591
Δεν εχω ιδεα απο αυτα φιλος, αλλα φανταζομαι για να εχουν παει τοσοι και τοσοι εδω μεσα με αυτη την τρελη γυναικα που δεν ξερει τι της γινεται 1 θα ειχε βγαλει μια φωτο.
Όλο δεν έχεις ιδέα είσαι ρε τυπε και μου είσαι εγγεγραμμένος από το 12

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.045
Πόντοι
7.195

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.050
Πόντοι
4.646
Ιβανα διαβαζω και Ιβανα δεν βλεπω, δεν εχει κανεις φωτο να δουμε το τρελοκοριτσο;
Ρώτα τον @DmtrsxXx , μήπως έχει τραβήξει κανένα βίντεο με κρυφή κάμερα. Πάντα, φυσικά, με τη συναίνεση της κοπέλας! :2funny:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
76
Πόντοι
1
Όλο δεν έχεις ιδέα είσαι ρε τυπε και μου είσαι εγγεγραμμένος από το 12

Ειχα μπει κατι φεγγαρια τοτε, ειχε χαβαλε οπως εχει και τωρα. Ειχα να μπω απο το 14 αν θυμαμαι καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρώτα τον @DmtrsxXx , μήπως έχει τραβήξει κανένα βίντεο με κρυφή κάμερα. Πάντα, φυσικά, με τη συναίνεση της κοπέλας! :2funny:

Απλα ειμαι περιεργος να δω τι εννοουν καποιοι με το τελειωμενη, πρεζακι, κτλ κτλ κτλ.

paris.str

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
304
Πόντοι
281
Ευτυχώς που τα λες και εσύ, γιατί κάποιοι βιάστηκαν και με είπαν φιδέμπορα, προμότορα.
Το είχα πει ότι η Σάρα και η Τζανίνα είναι έκφυλες.
Ψάχνω να τις πετύχω μαζί για παρτούζα! :rockon:
Την Σάρα θέλω να την παρτουζώσω με συναγωνιστή, να γυρίσουμε τσόντα με το έκφυλο πορνιδιο ανάμεσα σε δύο ψωλες (ή και περισσότερες αν κάλιασει) Είναι από τα κορίτσια του χώρου που έχουν την πουτανιά έμφυτη. Την θυμάμαι από τα πρώτα της βήματα στον "στίβο", όταν δούλευε στην υπόγα Φυλής & Φωκαίας με την κόκκινη πόρτα, πριν ακόμη βάλει βυζιά. Από τότε γουσταρε πρόστυχο γαμήσι. Την Τχανίνα δεν την ξέρω, αλλά αν τις πετύχω μαζί θα τις πάρω να τις δοκιμάσω.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς που σου απέδωσαν, δεν μου κάνει εντύπωση. Από την μια το μαγαζί εδώ είναι γεμάτο από τέτοιους και από την άλλη μπορεί να χαλάς την μπίζνα κάποιων άλλων. Γνωστές εδώ και χρόνια αυτές οι τακτικές. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μια δοκιμή θα σας πείσει.

paris.str

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
304
Πόντοι
281
Ποπό μας καύλωσες μεσημεριατικα!!!
Εγώ ακόμα καυλωμένος είμαι! Σκέφτομαι να ξαναπάω απόψε, αλλά να την πάρω για μια ώρα, να κλείσουμε τα φώτα έξω και να την γαμήσω στο σαλόνι, στα δωμάτια, μέχρι και στο κουζίνακι. Και η πόρτα ίσως να μείνει ανοιχτή

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.383
Πόντοι
486
Ειχα μπει κατι φεγγαρια τοτε, ειχε χαβαλε οπως εχει και τωρα. Ειχα να μπω απο το 14 αν θυμαμαι καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απλα ειμαι περιεργος να δω τι εννοουν καποιοι με το τελειωμενη, πρεζακι, κτλ κτλ κτλ.
Kαλτιλα

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
385
Πόντοι
20
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom