έχω ακούσει ότι υπάρχει αγορά για μεταχειρισμένα νικνέιμςΌλο δεν έχεις ιδέα είσαι ρε τυπε και μου είσαι εγγεγραμμένος από το 12
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Όλο δεν έχεις ιδέα είσαι ρε τυπε και μου είσαι εγγεγραμμένος από το 12
Ειχα μπει κατι φεγγαρια τοτε, ειχε χαβαλε οπως εχει και τωρα. Ειχα να μπω απο το 14 αν θυμαμαι καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρώτα τον @DmtrsxXx , μήπως έχει τραβήξει κανένα βίντεο με κρυφή κάμερα. Πάντα, φυσικά, με τη συναίνεση της κοπέλας!![]()
Απλα ειμαι περιεργος να δω τι εννοουν καποιοι με το τελειωμενη, πρεζακι, κτλ κτλ κτλ.
Αθηναίος Εξερευνητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 536
- Πόντοι
- 300
Η Ιβάνα έφαγε μπανάνα,
μα της γύρισε το έντερο σα να 'ταν καμπάνα
μα της γύρισε το έντερο σα να 'ταν καμπάνα
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 382
- Πόντοι
- 301
Την Σάρα θέλω να την παρτουζώσω με συναγωνιστή, να γυρίσουμε τσόντα με το έκφυλο πορνιδιο ανάμεσα σε δύο ψωλες (ή και περισσότερες αν κάλιασει) Είναι από τα κορίτσια του χώρου που έχουν την πουτανιά έμφυτη. Την θυμάμαι από τα πρώτα της βήματα στον "στίβο", όταν δούλευε στην υπόγα Φυλής & Φωκαίας με την κόκκινη πόρτα, πριν ακόμη βάλει βυζιά. Από τότε γουσταρε πρόστυχο γαμήσι. Την Τχανίνα δεν την ξέρω, αλλά αν τις πετύχω μαζί θα τις πάρω να τις δοκιμάσω.Ευτυχώς που τα λες και εσύ, γιατί κάποιοι βιάστηκαν και με είπαν φιδέμπορα, προμότορα.
Το είχα πει ότι η Σάρα και η Τζανίνα είναι έκφυλες.
Ψάχνω να τις πετύχω μαζί για παρτούζα!![]()
Όσο για τους χαρακτηρισμούς που σου απέδωσαν, δεν μου κάνει εντύπωση. Από την μια το μαγαζί εδώ είναι γεμάτο από τέτοιους και από την άλλη μπορεί να χαλάς την μπίζνα κάποιων άλλων. Γνωστές εδώ και χρόνια αυτές οι τακτικές. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μια δοκιμή θα σας πείσει.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.417
- Πόντοι
- 486
Είπα κάτι που δεν έπρεπε Σμύρνη?Επιτέλους.. Ελληνικό βρωμομουνο![]()
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 382
- Πόντοι
- 301
Εγώ ακόμα καυλωμένος είμαι! Σκέφτομαι να ξαναπάω απόψε, αλλά να την πάρω για μια ώρα, να κλείσουμε τα φώτα έξω και να την γαμήσω στο σαλόνι, στα δωμάτια, μέχρι και στο κουζίνακι. Και η πόρτα ίσως να μείνει ανοιχτήΠοπό μας καύλωσες μεσημεριατικα!!!
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.417
- Πόντοι
- 486
KαλτιλαΕιχα μπει κατι φεγγαρια τοτε, ειχε χαβαλε οπως εχει και τωρα. Ειχα να μπω απο το 14 αν θυμαμαι καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απλα ειμαι περιεργος να δω τι εννοουν καποιοι με το τελειωμενη, πρεζακι, κτλ κτλ κτλ.
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Κρυφή κάμερα και συναίνεση πάνε μαζί;Ρώτα τον @DmtrsxXx , μήπως έχει τραβήξει κανένα βίντεο με κρυφή κάμερα. Πάντα, φυσικά, με τη συναίνεση της κοπέλας!![]()
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 258.983
- Πόντοι
- 46.232
Έχεις πμΕίπα κάτι που δεν έπρεπε Σμύρνη?
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.480
- Πόντοι
- 441
Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που γουστάρουν πραγματικά το γαμήσι (νυμφομανής).
Θα είχε φάση να την ποτίσεις αλκοόλ και να φάει κανά κοκορέτσι, θα γαμιέται λυσσαλέα με τις ώρες.
Το γαμήσει υποχρεωτικά πρέπει να είναι ακάποτα με πολλούς συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος να τη λούσετε από πάνω μέχρι κάτω με σπέρμα.
Ότι θα δεχτεί να το κάνει είναι το μόνο σίγουρο, το ερώτημα είναι για πόσα
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.401
- Πόντοι
- 3.760
...οτι και να ειναι η πιτσιρικα...σαν το φρεσκο κρεας δεν εχει!!!Πριν καμιά ώρα πήρα Την Λίζα Φωκαίας 19 Απλό πρόγραμμα Αλλά δεν λέει όχι πουθενά Την πήγα σε πολύ δυνατό τέμπο Στην αρχή τα βογγητα ψεύτικα Προς το τέλος όμως Δύο τρία η ήταν αληθινά η πόνεσε Χτύπημα δύο φορές στην πόρτα αλλά δεν είπε τίποτα η Λίζα σίγουρα 14 λεπτά μέσα Ήταν και η Κάρλα Στο κουζινακι τρεις κοπέλες ήταν σίγουρα γιατί τις άκουγα όταν μπήκα η τσατσά. Έφτιαχνε το δωμάτιο Δηλαδή λίγο αποσμητικο Μήπως αυτή η Άννα είναι μολδαβεζα Μιλάγανε ρουμανικά πάντως Καλή συνέχεια
Σαρα σταθερη στο ποστο της.Τζανινα μετα τις γιορτες!Ευτυχώς που τα λες και εσύ, γιατί κάποιοι βιάστηκαν και με είπαν φιδέμπορα, προμότορα.
Το είχα πει ότι η Σάρα και η Τζανίνα είναι έκφυλες.
Ψάχνω να τις πετύχω μαζί για παρτούζα!![]()
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 382
- Πόντοι
- 301
Για το ακαποτο θα διαφωνήσω, έχω ακόμα πολλά γαμησια να ρίξω και δεν το διακινδυνεύω. Να την λουσουμε με σπέρμα όμως, ενώ ταυτόχρονα την ξεμουνιαζουμε πολύ θα το γουσταρα. Καυλωσα και μόνο με την σκέψη.Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που γουστάρουν πραγματικά το γαμήσι (νυμφομανής).
Θα είχε φάση να την ποτίσεις αλκοόλ και να φάει κανά κοκορέτσι, θα γαμιέται λυσσαλέα με τις ώρες.
Το γαμήσει υποχρεωτικά πρέπει να είναι ακάποτα με πολλούς συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος να τη λούσετε από πάνω μέχρι κάτω με σπέρμα.
Ότι θα δεχτεί να το κάνει είναι το μόνο σίγουρο, το ερώτημα είναι για πόσα![]()
Τελευταία τροποποίηση:
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.401
- Πόντοι
- 3.760
Κατ'αρχας ειναι με τα φεγγαρια της.Κατα δευτερο ειναι ψυχοπαθης.Μπορει να κανει παπαδεςκαι να φυγεις ερωτευμενος αλλα μπορει να μεινεις και με το πουλι στο χερι.Λιστεριν και μπενταντιν σαπουνι ειναι μαστ μετα τη συνεδρια με την Ιβανα.Ειδικα το Λιστεριν...Το χυσιδι με καταπωση και τα αβυσσαλεα γλωσσοφιλα πανε καργα.Καλησρπα θέλω βοήθεια σχετικά με την Ιβάνα την οποία σκέφτομαι να επισκεφτώ , αν αξίζει απλά μ έχει κάνει εντύπωση το εξής , γιατί η τσατσα λέει δεν δίνει κωλο και γλωσσόφιλα και μέσα κάνει τ αντίθετα. ; Επίσης έχω ακούσει ότι κάνει ουσίες ; Ισχύει ;
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.849
- Πόντοι
- 21.636
τώρα θυμήθηκα τη Ισαβέλα στη Φωκαίας που μούγκριζε, τι απόγινε αυτή;)
Ακόμα δουλεύει στις επαρχίες. Ανεξάρτητη.Άν λες την Ιζαμπέλα του 13 κλπ υποτίθεται πριν ενάμιση δυό χρόνια σε γραφεία έσκορτ, τώρα τι απέγινε από τότε δεν γνωρίζω.
Γύρω στα 200€ χωρίς τα έξτρα!!!

Πολλές φορές βέβαια ξέχναγε το προφυλακτικό το παλιοκόριτσο....Στα 4 να γαμας σαν μανιασμένος ήταν το καλύτερο με αυτή η ιεραπόστολος με τα πέλματα της στο στήθος μου.

Trelobourdelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 286
- Πόντοι
- 291
Μιας και δεν βρήκα κοντινό post που να ισχύει λογικά. Έχει κανείς μύστης να προτείνει κάποια μαυρουλα σε κατάστημα του κέντρου ? Thanks
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 382
- Πόντοι
- 301
Ξέχασα να ενημερώσω κάτι σημαντικό:
Χτες ξημερώματα, όπως περιφερόμουν όχι ασκόπως, στα σοκάκια της ακολασίας είδα στην συμβολή Φωκαίας 24 και Αχαρνών, ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο με το τζαμί της πίσω πόρτας σπασμένο (περί τις 04:00). Ακριβώς δίπλα στέκονταν για πάνω από μισή ώρα, 3 "εισαγόμενοι επενδυτές", ποντικομούρηδες. Προφανώς κάποια σχέση είχαν με το συμβάν, αλλά δεν κάθισα να παρακολουθήσω.
Προσοχή μην παρκάρετε τα αυτοκίνητα σας φάτσα κάρτα στα σπιτάκια, γιατί μπορεί κάποιοι να παρακολουθούν.
Επίσης απέναντι από το Χωματιανού, στην μάντρα με τα ταξί, ένα ταξί παρκαρισμένο εκεί στον δρόμο είχε επίσης το πίσω τζάμι σπασμένο.
Χτες ξημερώματα, όπως περιφερόμουν όχι ασκόπως, στα σοκάκια της ακολασίας είδα στην συμβολή Φωκαίας 24 και Αχαρνών, ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο με το τζαμί της πίσω πόρτας σπασμένο (περί τις 04:00). Ακριβώς δίπλα στέκονταν για πάνω από μισή ώρα, 3 "εισαγόμενοι επενδυτές", ποντικομούρηδες. Προφανώς κάποια σχέση είχαν με το συμβάν, αλλά δεν κάθισα να παρακολουθήσω.
Προσοχή μην παρκάρετε τα αυτοκίνητα σας φάτσα κάρτα στα σπιτάκια, γιατί μπορεί κάποιοι να παρακολουθούν.
Επίσης απέναντι από το Χωματιανού, στην μάντρα με τα ταξί, ένα ταξί παρκαρισμένο εκεί στον δρόμο είχε επίσης το πίσω τζάμι σπασμένο.
Rodos 87
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.702
- Πόντοι
- 1.190
Ήταν ρομαντικουλα, τι να την κάνουμε;;;Ακόμα δουλεύει στις επαρχίες. Ανεξάρτητη.
Γύρω στα 200€ χωρίς τα έξτρα!!!
Πολλές φορές βέβαια ξέχναγε το προφυλακτικό το παλιοκόριτσο....![]()
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 4.646
Συναινεί κρυφά, τύπε.Κρυφή κάμερα και συναίνεση πάνε μαζί;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)