Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (37 μέλη και 259 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.113
Πόντοι
19.236
ενώ για την ιστορία πριν το πορνομολ απο τον Ιούλιο του '22 δούλευε πάλι στην Ιάσωνος στο 44
Νομίζω ότι ο πρώην Τσάκ Νόρις την είχε ανακαλύψει, τις πρώτες μέρες εκεί.
Κατόπιν αν δεν κάνω λάθος, ο μύστης @Junax ,είχε πάρει πρωκτικό Εκτός προγράμματος!!! :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.594
Πόντοι
41.129
μμμμ
Κατόπιν αν δεν κάνω λάθος, ο μύστης @Junax ,είχε πάρει πρωκτικό Εκτός προγράμματος!!! :rockon:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.044
Πόντοι
4.646

Ναι, μύστη! Το είχα πελώρια ανάγκη το :zfuck: εκτός προγράμματος! Έπειτα την ξαναπήρα ακόμα 2 φορές με εντυπώσεις κάτω του μετρίου. Οπότε δεν την συστήνω σε κανέναν συναγωνιστή, ειδικά στο δυσεύρετο κοσάρικο! :woldman:

Πάντως, η βρώμα σίγουρα ακόμα θυμάται αυτό που της έκανα γιατί πάντα μου ρίχνει πονηρές ματιές στο δρόμο. Μάλιστα, ένα βράδυ που έτυχε να κάθεται σε κοντινό τραπέζι μαζί με άλλες μποτάνες στο γνωστό φούρνο, με έδειχνε και σχολίαζε πονηρά. Φυσικά την έγραψα στο παπάρι μου... :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.950
Πόντοι
10.686
Ιάσονος 46 όροφος η Καρίνα που είχα καιρό να πάρω, άψογη εξυπηρέτηση και καυλιάρα στο στυλ που μου αρέσει.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 όλα κλειστά,η άλλη πρωινή μου προτίμηση η Μαρία λείπει καιρό...
Καλή χρονιά σε όλους και πολλά μουνιά στους πούτσους μας!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.044
Πόντοι
4.646
Ιάσονος 46 όροφος η Καρίνα που είχα καιρό να πάρω, άψογη εξυπηρέτηση και καυλιάρα στο στυλ που μου αρέσει.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 όλα κλειστά,η άλλη πρωινή μου προτίμηση η Μαρία λείπει καιρό...
Καλή χρονιά σε όλους και πολλά μουνιά στους πούτσους μας!
Η Καρίνα είναι από τα λίγα στανταράκια που επιδιώκουν να χύνουν στο πινέλιασμα! :rockon:
Αξιόλογη επιλογή για την εναρκτήρια κατάθεση του έτους.

Χρόνια πολλά και καλή πρωκτοχρονιά στους λάτρεις του γυναικείου κώλου! :zfuck:
Εύχομαι ολόψυχα να αυξηθούν τα φουλ προγράμματα στους οίκους! :hi:

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
728
Πόντοι
80
Πρωινη επισκεψη με πολλα σπιτακια κλειστα, καποια ανοιξαν αργοπορημενα,
Φωκαιας 13 Ισογειο Θεια Σονια απο Φυλης 84 ισογειο σε φουλ προγραμμα,
Φυλης 71 οροφος Βικτορια. λατινακι μοντελε γλειφιτζουρι με πολλα συνεχομενα δωματια και την υπηρεσια να φωναζει ''ελατε σε μιση ωρα''.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.031
Πόντοι
1.936
ΕπιτευχθεΙ στοχος 2025 (να κουτουπωσω ενα πιπινι) με την διακορευση της κορασιδας Αννας στο Φωκαιας 19.Πηγα νωρις αλλα ειχε κανει ηδη μερικα δωματια η μικρα και χαριτωμενη πορνη.Την γαμησα σε δυο στασεις,ιεραποστολικη για να τη βολευει το παπαρι μου και στα 4 οπου στην αρχη δυσκολευτηκε αρκετα,αλλα μετα που ανοιξε καλα το αιδοιο της(νεανικοτατο,πεντακαθαρο,δεν θελει 69 και γλειφομουνια...)επεσε με το στηθος στο γαμωσωμιε και αφεθηκε σε πιστονιασμα με πολλες ματιες στο καθρευτη ακριβως διπλα.Τελειωμα,σοσιαλαηζινγκ,χαμογελα,ευχες και οξω....!
Στα αρνητικα η απουσια αποσμητικου στις μασχαλες της και ισως το πρωινο ντουσακι.Θα ξανατιμηθει ομως γιατι τετοιο μωρο στα 20 δεν βρισκεται.
Κωλαρακι φαινομενικα πεσμενο αλλα ειναι ετσι η φτιαξια της.Ειναι αρκετα σφιχτο οπως και το βυζακι της.Ομορφο εναμισαρι με ωραια ρογα και γαργαλιεται το καημενο!
Αυτα!
Μαζι της η δευτερη εταιρα Καρλα η οποια εχει εμφανει τα χρονια της στην πορνεια στο προσωπο της αλλα και στο κορμι της.Γυφτοτσουρκα Ρουμανα με πολλες ωρες πτησης.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.878
Πόντοι
486

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
981
Πόντοι
81
ΕπιτευχθεΙ στοχος 2025 (να κουτουπωσω ενα πιπινι) με την διακορευση της κορασιδας Αννας στο Φωκαιας 19.Πηγα νωρις αλλα ειχε κανει ηδη μερικα δωματια η μικρα και χαριτωμενη πορνη.Την γαμησα σε δυο στασεις,ιεραποστολικη για να τη βολευει το παπαρι μου και στα 4 οπου στην αρχη δυσκολευτηκε αρκετα,αλλα μετα που ανοιξε καλα το αιδοιο της(νεανικοτατο,πεντακαθαρο,δεν θελει 69 και γλειφομουνια...)επεσε με το στηθος στο γαμωσωμιε και αφεθηκε σε πιστονιασμα με πολλες ματιες στο καθρευτη ακριβως διπλα.Τελειωμα,σοσιαλαηζινγκ,χαμογελα,ευχες και οξω....!
Στα αρνητικα η απουσια αποσμητικου στις μασχαλες της και ισως το πρωινο ντουσακι.Θα ξανατιμηθει ομως γιατι τετοιο μωρο στα 20 δεν βρισκεται.
Κωλαρακι φαινομενικα πεσμενο αλλα ειναι ετσι η φτιαξια της.Ειναι αρκετα σφιχτο οπως και το βυζακι της.Ομορφο εναμισαρι με ωραια ρογα και γαργαλιεται το καημενο!
Αυτα!
Μαζι της η δευτερη εταιρα Καρλα η οποια εχει εμφανει τα χρονια της στην πορνεια στο προσωπο της αλλα και στο κορμι της.Γυφτοτσουρκα Ρουμανα με πολλες ωρες πτησης.
Αυτό χθες ή σήμερα;

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
14.923
Πόντοι
4.636
Μιας που αναφέρεται.
Απολογισμός εξόδων σε μπουρδέλα για το 2024.
500€ το μήνα επί 12 μήνες
6000€ σινολο.
Ο σύλλογος νταβαντζιδων και ιερόδουλων μια τιμητική πλακέτα δεν θα έπρεπε να μου δόση;;;;;
Καλή χρονιά.
Και καλή αρχή για το 2025
Ελπίζω να πιάσω τους στόχους μου
Φίλε μου, τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται? ....
Με τόσα χρήματα γαμάς μουνιά πολύ ανώτερα απο τα ρετάλια της Φώκαιας

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.883
Πόντοι
2.036
Βγαζει γουστα η μικρη... εγω την βαζω απο πανω να καβαλαει το καβλι μου και ταυτοχρονα να με φτυνει μεσα στο στομα μου. Εχω πιει πολυ σαλιο απο ναταλακι :smitten:
Ντάξ, απλό κάνει αλλά στα πλαίσια αυτού δεν λέει όχι, τώρα το να σε φτύνει παίζει να το ευχαριστιέται κιόλας, έχω την εντύπωση πως διαβάζει το site.
Γαμηθήκανε όμως, 2/2 φορές τις τελευταίες μέρες είχε 3+ αναμονή ...

Μάγκες κάτι σος! Φυλής 71α αυτό που είναι ισόγειο πέτυχα απόγευμα την ΕΜΥ! Επειδή είχα περάσει πρόσφατα και μου άρεσε γενικά η φάση (κυρίως στα 4 που μου είχε τουρλώσει κωλαρα) πήγα να περάσω πάλι μιας και δεν είχε επιλογές τέτοια ημέρα. Ωστόσο όταν μπήκε είδα κάτω απτον κωλο κάτι μεγάλα σπυριά σαν δερματικό! Μου είπε ότι είναι από την τριβή! Προς τιμήν της μου δώσε χρήματα πίσω! Το νου μας να μην τρέχουμε γιατί ίσως στο σκοτάδι να μην φανεί ! Καλή χρονιά να έχουμε!
Την είδα την παραμονή που έψαχνα που θα πέσει ο τελευταίος της χρονιάς και ήταν πολύ καύλα με το μαλί που είχε φτιάξει, το χέρι πήγε πορτοφόλι αλλά όταν γύρισε να πάει στο δωμάτιο, έκαναν μπάμ τα ρόζ σπυριά παντού στον πάτο της και το ακύρωσα.

Στις 5 απόγευμα είχε κλείσει το μαγαζί.... ξέσπασα σε Ντάρια Αγκύρας 9...είδα και Εύα σκινη ξανθιά... διπλό στα 30...το σκέφτομαι... εμπειρία κάποιος από Εύα? Thanks
Και καλή χρονιά να έχουμε.... πάντα "όρθιοι"
Η Ντάρια είχε 2 δωμάτια και 1 σαλόνι αναμονή στις 19:00κάτι.

Επιστροφη απο την μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο την πρωτη του 2025

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ κοπελα απο την Κουβα εντοπιστηκε στο Λεωνιδου 28 (αυτο με τον γνωστο τσατσο με την τραγιασκα)...εντυπωσιακη νταρντανα σε στυλ Μπιουτης απο Φυλης 65 με κουβανεζικη αφρατη κωλαρα....περασα δωματιο με πολυ καλες εντυπωσεις...ανεβαινει κριτικη...
Είναι εκεί πάνω από 2 μήνες και έχει μεγάλη πέραση στα πάκια, πάντα είναι δωμάτιο όταν περνάω.

Τώρα, γιορτές, ήταν περιπέτεια να βρώ κάτι που μου άρεσε, πολύς ο κόσμος και οι αξιόλογες είχαν φούλ δουλειά.
Δευτέρα 30/12 2η βάρδια, πάω μετάξι για Ναταλίτσα, μπα ... αγαπούλης και εδώ είχε κλείσει 20-30λεπτο και ένας πάκης περίμενε ήδη στο δωμάτιο και άλλος σαλόνι, πάω Ι20Α για την Άννα , στο σαλόνι 2 15χρονα Αλβανάκια που δεν μιλάγανε Ελληνικά με τον θείο/ξάδερφο (που δήλωσε στην τσατσά πως είναι 15χ τα παιδιά, μου κάναν για μικρότερα) να μεταφράζει στην Ρωσόφωνη τσατσά σε σπαστά Ελληνικά, συνεννόηση μπουζούκι... 7 λεπτά περίμενα να μάθω αν έχει δωμάτιο ελεύθερο η Άννα και ακόμα μιλάγανε, έφυγα, μεγάλο φάουλ η τσατσά που είναι συνήθως καλή.

Κατέληξα μετά από 15' στο Κ45 2ο δεξιά στην χοντρούλα Πάμελα* με τις βυζάρες και τις ανταυγιες, οκ, για Λατίνι του 10€ μιά χαρά ήταν, της πρότεινα να με τελειώσει στις βυζάρες με το χέρι για 5€ έξτρα, είπε "no bagno aqui" οπότε υποθέτω δεν είναι αρνητική αλλά δεν είχε να πλυθεί...
Επειδή δεν "χόρτασα", πήγα και Αγκύρας 9 για Ντάρια, είχε 1 πελάτη αναμονή οπότε πέρασα στο δωμάτιο πάνω, 1η φορά εκεί , πολύ καλός χώρος και σχετικά καθαρός και ντούς, τέλεια είναι για 20€ , η Ντάρια λίγο πεσμένη σε απόδοση, είχε φούλ δουλειά αλλά με τελείωσε εύκολα.

Τρίτη, παραμονή, 2η βάρδια, τα μισά+ σπίτια κλειστά, αυτά που λειτουργούσαν όλα γεμάτα σαλόνια, δεν έβρισκα αυτό που ήθελα, Ντάρια φούλο δωμάτια, έγραψα και για 'Εμμυ από πάνω, κατέληξα στην Έρρικα στο Φωκαίας 7, ήταν παλιότερα στα Αγκύρας, νταρντάνα "2μετρη" με ψιλο-flat κώλο Ρωσόφωνη, δεν την λές ούτε όμορφη ούτε άσχημη, αλλά ήθελα ελ.στομ./τελειωτικό μόνο αυτή βρήκα, έχει και βυζάρες, δεν έχω παράπονο, μπόλικο σάλιο και καλό ρούφηγμα, χάλια χώρος :cheesy:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.788
Πόντοι
6.495
Εκεί είναι η Ιβάνα, κερνάει καφέ και κουλουράκι.
Ετιμήθει πριν λίγο....
Φυσικά μόνο από πίσω πόρτα παρά τη συμβουλή της τσατσάς.
Η ίδια το τοποθετησε μέσα...το ίδιο και στους προηγούμενους συναγωνιστές από το ωχ που ακούγεται σε κάθε συνεδρία

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.598
Πόντοι
31.618
Προτιμώ την συχνότητα παρά την ποιότητα
Γαμαω σχεδων κάθε μέρα

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
250
Πόντοι
21
Κοίτα σίγουρα μπορεί να βρίσκεις και πιο όμορφες περιποιημένες και σε καλύτερα μέρη πιο καθαρά και ιδιωτικά,αλλά να δίνεις τώρα πάνω από 20€ για μια τύπισσα που σε βλέπει ευρώ τι να σου πω προσωπικές απόψεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom