You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κοιταξε λ73α, λ73β, σπ40.Kαλη Χρονια σε ολους με υγεια
Γνωριζει καποιο μελοςπου μπορουμε να βρουμε την Μισελ απο Λ.73ΑνωΚατω?
Ευχαριστω.
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 14.868
- Πόντοι
- 4.636
Ανασκόπηση μπουρδελοκατάστασης 2024
- Eirina 25 Μολδαβή (2 φορές)
- Sofia 23 Ρωσσία (1 φορά)
- Michele Βολιβία (1 φορά)
- Αννα "Ιταλίδα" (4 φορές)
- Natali Ρωσίδα (8 φορές)
- Τίνα Αλβανίδα (4 φορές)
- Martha Ρωσίδα (1 φορά)
- Μικαέλα Μολβαδή (3 φορές)
- Alexandra Ρωσίδα (7 φορές)
- Μικαέλα Ρωσσίδα (1 φορά)
- Κορινα Ρουμανία (1 φορά)
- Ντάρια Ρωσσία (4 φορές)
- Ράνια (1 φορά)
- Αλίσια (1 φορά)
- Christina Ρωσίδα (1 φορά)
Τελευταία τροποποίηση:
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 1.056
Το τηλ του Σ.Πατση 40 δεν απαντακοιταξε λ73α, λ73β, σπ40.
Φχαριστω.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.303
- Πόντοι
- 1.960
ΓαμιουνταιΤο τηλ του Σ.Πατση 40 δεν απαντα
Φχαριστω.
μπορει να ειναι και κλειστα σημερα, να ανοιξουν αργοτερα, να εχει ρεπο ο κοριτσαροςΤο τηλ του Σ.Πατση 40 δεν απαντα
Φχαριστω.
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 383
- Πόντοι
- 20
Έχω δει και αλλα στορις κατα καιρούς που δεν είναι σίγουρα στην Ελλάδα. Πιστεύω οτι τα εχεις δει.Γιατί δηλαδή αποκλείεται να γύρισε πάλι πίσω για τις γιορτές?τίποτα σχετικό με ενημέρωση έχεις να γράψεις?καλή χρονιά
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 14.868
- Πόντοι
- 4.636
Ξέρεις αν δουλεύει η Ιβάνα?Μαγνησίας 11 Σοφία milf blonde μόνη της σήμερα, αύριο θα είναι δύο κοπέλες
Φυλής όλα κλειστά εκτός το 99 και 109 Β με Βίκτώρια σε ελεύθερο όχι όμως τελειωτικό, 28 ετών
Δυδιμου το 8 και 27 ανοιχτό
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 2.176
- Πόντοι
- 441
Φυλής όλα κλειστά εκτός το 99
Ούτε μία μέρα δεν αντέχουν μερικοί χωρίς να χώσουν κάτι στον κώλο τους.
Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Καλή χρονιά συναγωνιστή. Αύριο θα είναι πάλι μέχρι 17:00;Στο 27 Ιβανα μέχρι 17:00
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Από χθές το βράδυ η πίεση στα μπαλάκια μου είχε ανέβει σε απαγορευτικά επίπεδα, λόγω του ενθουσιασμού της υποδοχής της νέας χρονιάς. Καποιο μουνί θα έπρεπε να υποδεχθεί αυτή την ενέργεια. Η πρώτη κατάθεση της χρονιάς λοιπόν έγινε στο μουνί της Κάρλας, ή Καρολάιν, ή Κάρολ στο Φωκ 19. Λεπτό ωραίο κορμί, στητο κωλαρακι, μελαχρινή τσιγγανέ, συμπαθητική πολύ, ευχάριστη παρουσία. Στης αρχή της τον έβαλα λίγο αγκαλίτσα κ μετά τον δέχθηκε βαθιά στα 4, με άφησε αρκετή ώρα μέχρι να στραγγιξουν τ αρχίδια καλά. Μαζί της δούλευε η Άννα, συμπαθητική κ αυτή όπως είδα, θα την πάρω σε κάποια στιγμή μου άρεσε. Φυλής ΟΛΑ κλειστά από όσο είδα.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 62
- Like
- 8.293
- Πόντοι
- 8.221
Τα Λιοσίων 73 και το Σπύρου Πάτση είναι σήμερα κλειστά!Kαλη Χρονια σε ολους με υγεια
Γνωριζει καποιο μελοςπου μπορουμε να βρουμε την Μισελ απο Λ.73ΑνωΚατω?
Ευχαριστω.
Αν ανοίξουν απόγευμα, ειδάλλως από αύριο...
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.447
- Πόντοι
- 2.836
Ακόμα μια φορά με Ιβανα ,οι προηγούμενου έχουνε κάνει την κωλαράκι της σαν της Μπαρμπορα,.
Φιλιππιδου , Χωματιανού, και Λιοσίων 73αρια κλειστά
Φώκαιας 7 Στέλλα
13 υπόγειο Άντζελα σε ελεύθερο όχι όμως τελειωτικό
17β δεν μπήκα μάλλον η Ρίτα και θα έχω μουρμούρα για παντρειά
19 Κάρλα
Φιλιππιδου , Χωματιανού, και Λιοσίων 73αρια κλειστά
Φώκαιας 7 Στέλλα
13 υπόγειο Άντζελα σε ελεύθερο όχι όμως τελειωτικό
17β δεν μπήκα μάλλον η Ρίτα και θα έχω μουρμούρα για παντρειά
19 Κάρλα
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.779
- Πόντοι
- 2.836
Kαλη Χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα!!! Το νέο έτος να φερει υγεία χαρά ευτυχία κ πραγματοποίηση κάθε επιθυμίας σε όλους!!
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 471
- Πόντοι
- 20
Που να το σηκωσουν ρε Μυστη μου αφού γαμιουνται στην δουλειάΤο τηλ του Σ.Πατση 40 δεν απαντα
Φχαριστω.
Stavrpiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2024
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Ναι αλλά αν είχες δικιά σου γυναίκα το νούμερο θα ήταν πενταπλάσιο μύστη μου. Καλή χρονιά μάγκες!Καλη χρονια μυστες. Προσωπικα δεν κανω ποτε πορνοαπολογισμο ειδικα με νουμερα σε ευρω γιατι αν το δω στο τελος του ετους ποσα χαλασα σε πουτανες θα παθω εγκεφαλικο
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.021
- Πόντοι
- 1.936
Πρωτη καταθεση του 2025 στην Μιχαελα στο Φωκ25.Αλλα πια Μιχαελα...οχι εκεινη την μοντελε που ειχε σκασει ενα φεγγαρι για την Τζανινα.Μια αλλη ψιλοκακομουτσουνη λεπτη μεν,με μεγαλους κακοφτιαγμενους πλαστικους βυζους και πουτανοφατσα.Μαλλον απο το Φυλης 84-86 αν θυμαμαι καλα.
Στο σαλονι ανακοινωνεται απο την χαρωπη τσατσα ελευθερο στοματικο και 69 αλλα αρχιδια.Περασμα καποτας με στομα και καλη πιπουλα με προσπαθεια για ντιπ θροουτ.Μουνι ξεχειλωμενο κρεμαστο κοντοκαβαλο.Εκει οι σχετικα μεγαλοτσουτσουνοι θα αρκεστουν στην ιεραποστολικη σταση.Οι υπολοιποι μπορει και να τελειωσουν πισωκολλητα.Εγω την εγραψα στα παπαρια μου και την γραπωσα στα 4 απο τις ωμοπλατες και την κοπαναγα που χτυπαγε η βαλανος στον τραχηλο της.Απλα χυνεις,ξεμπουκωνεις.Για μια φορα οκ.
Στο σαλονι ανακοινωνεται απο την χαρωπη τσατσα ελευθερο στοματικο και 69 αλλα αρχιδια.Περασμα καποτας με στομα και καλη πιπουλα με προσπαθεια για ντιπ θροουτ.Μουνι ξεχειλωμενο κρεμαστο κοντοκαβαλο.Εκει οι σχετικα μεγαλοτσουτσουνοι θα αρκεστουν στην ιεραποστολικη σταση.Οι υπολοιποι μπορει και να τελειωσουν πισωκολλητα.Εγω την εγραψα στα παπαρια μου και την γραπωσα στα 4 απο τις ωμοπλατες και την κοπαναγα που χτυπαγε η βαλανος στον τραχηλο της.Απλα χυνεις,ξεμπουκωνεις.Για μια φορα οκ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις