Κάρλα Λιζα είναι Ρουμάνες, μπορεί να άκουσες την άλλη υπηρεσία σιγά μην ήταν μέχρι τόσο αργά το μωράκι, εδώ πήγα χθες 16:50 και δεν με άφησε η άτιμη.Δεν τη ρώτησα από που είναι.
Νομίζω Ρουμανία η Λίζα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 249604
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2024
- Like
- 434
- Πόντοι
- 20
Δεν ήταν Η υπηρεσία σίγουρα Ήταν νεανική φωνή Κάτι λέγανε και η τρεις μεταξύ τους και γελαγαν Μπορεί να ήταν αυτή μπορεί και κάποια άλλη φίλη με τις κοπέλες Δεν ξέρωΚάρλα Λιζα είναι Ρουμάνες, μπορεί να άκουσες την άλλη υπηρεσία σιγά μην ήταν μέχρι τόσο αργά το μωράκι, εδώ πήγα χθες 16:50 και δεν με άφησε η άτιμη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέντε και είκοσι πηγαΔεν ήταν Η υπηρεσία σίγουρα Ήταν νεανική φωνή Κάτι λέγανε και η τρεις μεταξύ τους και γελαγαν Μπορεί να ήταν αυτή μπορεί και κάποια άλλη φίλη με τις κοπέλες Δεν ξέρω
Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.503
- Πόντοι
- 4.646
Έλα ρε παίχτη, ξενύχτησε μας απόψε!Για σβήσιμο έριξα 3η κατάθεση στην Ιβάνα στο Διδυμου 27!!!
Παραμένει τρελή για δέσιμο!!!
Τσιμπούκι και κωλογαμήσι
Μάλιστα στο κωλογαμήσι εκτός από το κατάρτι, της έβαλα μέσα και τον αντίχειρα του χεριού μουΤα ρούφηξε και τα δύο η ροδέλα της
Χύσιμο κλασσικά στο στόμα της, όπου τα κατάπιε και μετά ρεύτηκε
Της ευχήθηκα καλή χώνεψη!!!
Επιβάλλεται να γράψω και γι' αυτή μια κριτική....
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 31.646
- Πόντοι
- 9.846
.....εεμμμ 10€ είναι αυτά... Έβγαλε το Σούπερ Μάρκετ μιας βδομάδας....!! Άξιζε το τσούξιμο....Τρίτη βάρδια στο Μετάξι έψαχνα να γαμησω κώλο με εξτραδάκι.
Γενικά το ρωτάω αν η κοπέλα κάνει κώλο με έξτρα αλλά οι πιο πολλές τσατσάδες λένε δεν νομίζω να κάνει η κοπέλα.
Για 10+10 ευρώ το πολύ δεν σκόπευα να δώσω παραπάνω γενικά σε αυτό το κομμάτι οι λατίνες με τα εξτραδακια το διαπραγματευοντε.
Πήγα στο (Κωλο)νού 45 και πήρα την Τζοαννα λατίνα και όπως την γάμαγα της ειπα για κώλο με έξτρα 10 ευρώ και δέχτηκε οχι με την μια αλλά την καθησύχασα είχα και αλοιφή μαζί μου για anal και οτι σιγα σιγα θα έμπαινα οπότε δεν έχασα την ευκαιρία και όργωσα την κωλοτρυπίδατης μετά από μερικά μπασίματα είχε ανοίξει και έμπαινα τέρμα όλος και τελείωσα έχοντας την στα τέσσερα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις...
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.080
- Πόντοι
- 446
Kαποια καλη και τιμια περιπτωση για πρωκτικο δευτερη βαρδια;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 83.006
- Πόντοι
- 47.129
Δεν τη ρώτησα από που είναι.
Νομίζω Ρουμανία η Λίζα
Ρουμανα ειναι, κοντα απο κοσταντζα
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.269
- Πόντοι
- 731
Αυτη αν εχει στη βαρδια της 30 δωματια γευεται 30 διαφορετικα χυσια. Στο τελος θα παθει τιποτα απο υπερβολικη καταναλωση σπερματος. Οπως εχω ξαναγραψει η συγκεκριμενη εχει ξεφυγει στα ψυχολογικα της. Ειναι για λυπηση και γιαυτο δεν προκειται να ξαναπαωΓια σβήσιμο έριξα 3η κατάθεση στην Ιβάνα στο Διδυμου 27!!!
Παραμένει τρελή για δέσιμο!!!
Τσιμπούκι και κωλογαμήσι
Μάλιστα στο κωλογαμήσι εκτός από το κατάρτι, της έβαλα μέσα και τον αντίχειρα του χεριού μουΤα ρούφηξε και τα δύο η ροδέλα της
Χύσιμο κλασσικά στο στόμα της, όπου τα κατάπιε και μετά ρεύτηκε
Της ευχήθηκα καλή χώνεψη!!!
Επιβάλλεται να γράψω και γι' αυτή μια κριτική....
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.382
- Πόντοι
- 456
Από φυλής 69α αυτή η Μαιρα που στο διάολο χάθηκε ρε παιδιά την έχει πετύχει κανένας???4η φορά πήγα σήμερα ήταν κλειστό το γαμωσπιτο
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.488
- Πόντοι
- 441
Αυτη αν εχει στη βαρδια της 30 δωματια γευεται 30 διαφορετικα χυσια. Στο τελος θα παθει τιποτα απο υπερβολικη καταναλωση σπερματος. Οπως εχω ξαναγραψει η συγκεκριμενη εχει ξεφυγει στα ψυχολογικα της. Ειναι για λυπηση και γιαυτο δεν προκειται να ξαναπαω
Για να δεις τι ζώα είναι, εκμεταλλεύονται έναν άνθρωπο με ψυχικά νοσήματα.
Είναι εντελώς άρρωστα και διεστραμμένα τα άτομα, δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να της κάνουν κάτι τέτοιο...
Είπαμε Διδυμου 27 απογευματινή βάρδια δουλεύει ε; Για να είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσω ούτε έξω από το μπουρδέλο...
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 31.646
- Πόντοι
- 9.846
........καταλάβαμε... Ούτε από έξω δεν θα περάσεις.... Τώρα που σιγουρεψες και τη διεύθυνση....Για να δεις τι ζώα είναι, εκμεταλλεύονται έναν άνθρωπο με ψυχικά νοσήματα.
Είναι εντελώς άρρωστα και διεστραμμένα τα άτομα, δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να της κάνουν κάτι τέτοιο...
Είπαμε Διδυμου 27 απογευματινή βάρδια δουλεύει ε; Για να είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσω ούτε έξω από το μπουρδέλο...

Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.503
- Πόντοι
- 4.646
Kαποια καλη και τιμια περιπτωση για πρωκτικο δευτερη βαρδια;
Ασε ρε πονηρέεεΓια να δεις τι ζώα είναι, εκμεταλλεύονται έναν άνθρωπο με ψυχικά νοσήματα.
Rodos 87
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.813
- Πόντοι
- 1.190
2πλη κατάθεση και για μένα σήμερα μετά την δουλειά κατά τις 3 1η στην Αννούλα την πιτσιρίκα του Φωκαίας 19 πολύ στενό μουνακι το έβαλα πάνω μου με τις πατούσες στο στρώμα και την όργωσα κανονικότητα, δεν είναι για βαθιές και δυνατές πουτσιες ακόμα αλλά ότι καλύτερο να ξεκινήσει η χρονιά, όταν έβγαινα άκουγα την τσατσά να λέει σε έτερους συναγωνιστές να την πάνε σιγά σιγά μέσα, καπάκια 2η κατάθεση στην αγαπητή πλέον ιβανα Διδυμου 27 αφού την εκμεταλλευτικα όπως λέει ο συναγωνιστής ποιο πάνω κάναμε έρωτα λίγο από μουνακι και έπειτα κωλαρακι όπου με κέρασε και Μερέντα ( σημάδι ότι θα με πάει καλά η χρονιά ) βγάλσιμο καποτας τελείωμα στο στόμα τα κατάπιε και βουρ στον επόμενο
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 382
- Πόντοι
- 301
Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.294
- Πόντοι
- 6.615
Πήγα σήμερα μια μεγάλη τσάρκα στη Λιοσίων και στα πέριξ μετά από πάρα πολύ καιρό, χάλια μαύρα, απογοήτευση... Απόγευμα ΚΑΙ νύχτα... Εν τω μεταξύ αυτή η Μπάρμπορα συμφωνία με το διάβολο έχει κάνει και κρατιέται τόσο καλά;
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 25.965
- Πόντοι
- 21.636
Ευτυχώς που τα λες και εσύ, γιατί κάποιοι βιάστηκαν και με είπαν φιδέμπορα, προμότορα.Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Το είχα πει ότι η Σάρα και η Τζανίνα είναι έκφυλες.
Ψάχνω να τις πετύχω μαζί για παρτούζα!

Καλημερα όχι πάνταΚαλημέρα και καλή χρονιά
Η Λίλιαν απο ιασ.32 συνεχίζει τις ρομαντικές στιγμές η τέλος;;;;
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 930
- Πόντοι