Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.184
- Πόντοι
- 201
Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά και Ειρήνη!
Χθες ήμασταν εμείς σήμερα τα παιδιά που είδες κ αύριο τα παιδιά μας!! Να λέμε ευτυχώς που πηγαίνουν κβδεν κάθονται μπροστά από τις οθόνες.Χθες σε μία καταδρομική στο Φ19 στην τρίτη βάρδια, όπου δούλευαν η Λίζα και η Μαργκώ ( η γνωστή της Λιοσίων ), ήταν τραγική η κατάσταση. Καμιά 20αριά πιτσιρίκια, χωρίς καμία υπερβολή, μέσα στο μπουρδέλο, το είχαν κάνει γήπεδο.
Έχασα πάσα διάθεση για το οτιδήποτε.
Καλή χρονιά μάγκες, και καλά γαμήσια!
ΑνοιχτάΚαλή χρονιά.Ειναι ανοιχτά φυλής άραγε να τον βρεθούμε?
.......τώρα ετοιμάσου να σε βομβαρδισουν οι γλιτσες - αγαπουληδες του Bou να τους στείλεις το insta της....!Ποιό πίσω ειχε γραφτεί οτι η Ιρινα στο Φωκαίας 27 που περιμένουμε να επιστρέψει, είναι στην Ελλαδα απο τον Σεπτέμβριο, άσχετα που δεν έχει γυρίσει στην δουλειά.
Εγώ πάντως στο instagram άλλα βλέπω και σήμερα ανέβασε στορις από ενα χιονοδρομικό κέντρο στην Ουκρανία.
Να κάνει στην Αθήνα τι Αν δεν δουλεύει κάπου Τα χρήματα φεύγουν γρήγορα Εκεί μπορεί να κάνει το ίδιο επάγγελμα ποιος ξέρει Μπορεί να ήταν εδώ καποιο διάστημα και να έφυγε Όλα είναι πιθανά Αλλά το πιο Σωστο είναι να δούλεψε τα πήρε έφυγε Και κάποια στιγμή να ξανάρθει ποιος ξέρει.......τώρα ετοιμάσου να σε βομβαρδισουν οι γλιτσες - αγαπουληδες του Bou να τους στείλεις το insta της....!
Καλή χρονιά, να'σαι καλα!
Γιατί δηλαδή αποκλείεται να γύρισε πάλι πίσω για τις γιορτές?τίποτα σχετικό με ενημέρωση έχεις να γράψεις?καλή χρονιάΠοιό πίσω ειχε γραφτεί οτι η Ιρινα στο Φωκαίας 27 που περιμένουμε να επιστρέψει, είναι στην Ελλαδα απο τον Σεπτέμβριο, άσχετα που δεν έχει γυρίσει στην δουλειά.
Εγώ πάντως στο instagram άλλα βλέπω και σήμερα ανέβασε στορις από ενα χιονοδρομικό κέντρο στην Ουκρανία.
Γιατί είναι ολοι αγαπουληδες και δεν θελουν να ξερουμε ποια αγαπανε μην τους την γαμησουνεΓιατι δεν ανοίγουμε ένα θρεντ "Κορυφαία Σεξεργάτρια 2024" ?
Καλή χρονιά συναγωνιστή και ότι το καλύτερο σου ευχομαιΚαλή χρονιά μύστες μου, πάνω απ όλα υγεία
βασικά αυτά είναι νούμερα ερασιτέχνη μπουρδελιάρη 360 παίζει να χάλασα μόνο για δύο έσκορτ μέσα σε ένα βράδυ επειδή δεν μου άρεσε η πρώτηΠορνοαπολογιδμος 2024
Αλεξάνδρα Λαγουμιτζη 23 3 φορές από 60 ευρώ η καθεμία
Κειτυ Κασσάνδρας 6 ωραίο κοριτσάκι αλλά δεν άφηνε και πολλά.
2 φορές ορορα φ54
1 φορά Αλεξάνδρα που ανέφερα πιο πάνω αλλά με μεταγραφή στο Φώκαιας 25 στον όροφο, με πιο περιορισμένες υπηρεσίες από το λ23
Ζάρα στο sensuality
Βικτωρια στο φυλής 71 πάνω. Τίμια συνεδρία.
Συνολικό κόστος 360 ευρώ.
Δε θα έλεγα ότι ήταν μια πετυχημένη χρονιά.
κοιταξε λ73α, λ73β, σπ40.Kαλη Χρονια σε ολους με υγεια
Γνωριζει καποιο μελοςπου μπορουμε να βρουμε την Μισελ απο Λ.73ΑνωΚατω?
Ευχαριστω.