SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.797
- Πόντοι
- 2.546
Απο εμφανιση σου αρεσε?Ναι, πριν λίγο κατάθεση στα 20 ευρώ για 20 λεπτά.
Της φεύγουν τα τσιράκια πλέον όταν κοπανιέται ώρα.
Πολύ καλή
Απο εμφανιση σου αρεσε?Ναι, πριν λίγο κατάθεση στα 20 ευρώ για 20 λεπτά.
Της φεύγουν τα τσιράκια πλέον όταν κοπανιέται ώρα.
Πολύ καλή
Και τη Λίζα (Φ19) διπλοβάρδιες βλέπω και σήμερα το απόγευμα απανωτά δωμάτια. Δεν προλάβαινες να κάνεις μια βόλτα και ξανά όλες οι πόρτες κλειστές στα δωμάτια. Τέσπα προχωράμε.Τι ζούμε και εμείς, οι παλιό-σειρές! Γράψαμε την εμπειρία μας, με την Ράνια και οι νέο-πουθενάδες το έκαναν viral, στα social media. Οι συγκεκριμένοι εκτίθενται διπλά, γιατί το παίζουν γαμιάδες και αρχηγοί συμμοριών, ενώ παράλληλα ομολογούν, δημόσια, ότι το μπουρδέλο είναι μονόδρομος, για αυτούς. Γράψαμε για την Αννίτα, μία απλή Αλβανέζα με καλό τσιμπούκι, τίποτα το ιδιαίτερο, δηλαδή και αμέσως ξεκίνησαν τα ωριαία προγράμματα.
ΥΓ: Διάβασα, για μία τσατσά, που ενημέρωσε έναν συναγωνιστή, ότι με το νέο έτος θα ακριβύνει το παράβολο και θα πάει στα 25€. Καλά μας κάνουν!
υπερθωρηκτο ΑβερωφΑυτή η Γιάννα πώς είναι?
Υπερ ευχαριστώ Σμύρνη και για τις 2 απαντήσεις. Επειδή μένω επαρχία, όποτε έρχομαι στην Αθήνα ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και οι ενημερώσεις που κάνεις είναι πολύτιμες.Άμα δεις ένα διαλειμενο σκουτερακι είναι δικό της το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της, το αφήνει ή απέναντι στη στάση του λεωφορείου ή στα αριστερά του αριστερού οίκου στο 45 ,όταν το δεις ξέρεις ότι δουλεύει, πάντα 1η βάρδια.
Πέρασμα εχθές απόγευμα από Διδυμου 27 και Ιβανκα… με το που μπαίνει δωμάτιο μετά από αναμονή 30λεπτη μου λέει no anal no filaki …. Ωχ λέω παρμένη… βάζει τζελ σε μουνι και κώλο και αρχίζει την κλασική της ωραία πιπα! Την έχω στα 4 και μου αρπάζει το πουτσο και τον βάζει στον κωλο της! Στο τέλος κλασσικά τα κατάπιε! Η τύπισσα σε λίγο καιρό θα είναι έγκλειστη στο Αιγινίτειο με το άσπρο φόρεμα με τα λουριά!
No anal,no filaki ,είναι ένα από τα πολλά ψυχαναγκαστικά μοτίβο που πέφτει κατά καιρούς.Πέρασμα εχθές απόγευμα από Διδυμου 27 και Ιβανκα… με το που μπαίνει δωμάτιο μετά από αναμονή 30λεπτη μου λέει no anal no filaki …. Ωχ λέω παρμένη… βάζει τζελ σε μουνι και κώλο και αρχίζει την κλασική της ωραία πιπα! Την έχω στα 4 και μου αρπάζει το πουτσο και τον βάζει στον κωλο της! Στο τέλος κλασσικά τα κατάπιε! Η τύπισσα σε λίγο καιρό θα είναι έγκλειστη στο Αιγινίτειο με το άσπρο φόρεμα με τα λουριά!
Χάχας ωραίος τυπεNo anal,no filaki ,είναι ένα από τα πολλά ψυχαναγκαστικά μοτίβο που πέφτει κατά καιρούς.
Λοιπόν το ίδιο ακριβώς είπε και σε εμένα ,"no anal no filaki" το αποτέλεσμα ήταν να φάει και τον πούτσο μου στον πρωκτό της αλλά και ένα ξυλαγγουρο ταυτόχρονα επίσης στον πρωκτό της ,και μετά εναλλαγές μουνι κωλο,κ.τλ,κ.τ.λ Και εννοείται τα κατάπιε όλα,και φεύγοντας γύρισε πίσω και καταιε άλλη μια σταγόνα που κρεμόταν απ' τον πουτσο μου..Απο τα πρώτα της βήματα στην πορνό καριέρα της,της κάνω διπλή διείσδυση,με διάφορα λαχανικά .
Δεν θέλει όμως πολλά πολλά, δεν αφήνει να την γλύψεις, δεν κανει 69 και γενικά είναι λίγο αποτομή.Καλησπερα ξερουμε τι ωρες δουλευει η αννιτα στο 86β φυλης και αν αξιζει για πιπα
Είναι αυτή που ήταν στο Φωκαίας 27πάνω με τα πεταχτά δόντια; Αν μιλάμε για αυτήν, δεν καταλαβαίνω τον ντόρο, ειλικρινά.Δεν θέλει όμως πολλά πολλά, δεν αφήνει να την γλύψεις, δεν κανει 69 και γενικά είναι λίγο αποτομή.
Άφησε την να σου παρει πιπα και μην την καθοδηγείς.
Για μια φορά είναι οκ.
(Σώμα skinny με μικρό βυζάκι ,ρώγα πρόκα)
Θα σε γελασω.Ειναι πιπινι ομορφουλικο χαριτωμενο με ωραιο κορμακι και σιδερακια.....βγαζει γουστα!Στο Φωκ 13 αυτή με τα σιδεράκια μήπως είναι μια Λατινα καυλα που ήταν πριν κάνα χρόνο στο Φ86β?
Ναι θυμάμαι ότι έχει πεταχτα δόντια.Είναι αυτή που ήταν στο Φωκαίας 27πάνω με τα πεταχτά δόντια; Αν μιλάμε για αυτήν, δεν καταλαβαίνω τον ντόρο, ειλικρινά.
Σε άλλα, παρατήρησα σήμερα ότι το Φωκαίας 24 πάνω ανακαινίστηκε πλήρως για οικία. Επενδυτικό ακίνητο σε ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή χαχαχαχαχαχαχα έχει σαλτάρει ο κόσμος.
Αν τα 5 παραπανω€ πανε στις κοπελες τα δινω μετα χαρας.Τι ζούμε και εμείς, οι παλιό-σειρές! Γράψαμε την εμπειρία μας, με την Ράνια και οι νέο-πουθενάδες το έκαναν viral, στα social media. Οι συγκεκριμένοι εκτίθενται διπλά, γιατί το παίζουν γαμιάδες και αρχηγοί συμμοριών, ενώ παράλληλα ομολογούν, δημόσια, ότι το μπουρδέλο είναι μονόδρομος, για αυτούς. Γράψαμε για την Αννίτα, μία απλή Αλβανέζα με καλό τσιμπούκι, τίποτα το ιδιαίτερο, δηλαδή και αμέσως ξεκίνησαν τα ωριαία προγράμματα.
ΥΓ: Διάβασα, για μία τσατσά, που ενημέρωσε έναν συναγωνιστή, ότι με το νέο έτος θα ακριβύνει το παράβολο και θα πάει στα 25€. Καλά μας κάνουν!
Η Πάολα στο υπόγειο φ13,αν μιλάμε για αυτήν, ήταν το καλοκαίρι στο φ59 ως καινούργια, πιστεύω ότι ίσως απλά σού θυμίζει κάποιες περσινές λατίνες του 86α και β και φωκαίας 25α ,φ66α κλπ. που έφυγαν την άνοιξη. Αλλά δε νομίζω να δούλεψε σε αυτά παλιότερα.Στο Φωκ 13 αυτή με τα σιδεράκια μήπως είναι μια Λατινα καυλα που ήταν πριν κάνα χρόνο στο Φ86β?
Δεν πρέπει να δουλεύει κάπου αυτή τη περίοδο.Παιδιά έχει πάρει μήπως κανενός το μάτι την ώριμη πλέον Μαρία με τα μεγάλα βυζιά που δούλευε μέχρι προσφάτως στο Αγκύρας 12 το δεξιά και παλιότερα Αλκαμένους, Διδύμου κ.λπ.;