Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (32 μέλη και 279 επισκέπτες)

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.588
Πόντοι
721
Τι ζούμε και εμείς, οι παλιό-σειρές! Γράψαμε την εμπειρία μας, με την Ράνια και οι νέο-πουθενάδες το έκαναν viral, στα social media. Οι συγκεκριμένοι εκτίθενται διπλά, γιατί το παίζουν γαμιάδες και αρχηγοί συμμοριών, ενώ παράλληλα ομολογούν, δημόσια, ότι το μπουρδέλο είναι μονόδρομος, για αυτούς. Γράψαμε για την Αννίτα, μία απλή Αλβανέζα με καλό τσιμπούκι, τίποτα το ιδιαίτερο, δηλαδή και αμέσως ξεκίνησαν τα ωριαία προγράμματα.

ΥΓ: Διάβασα, για μία τσατσά, που ενημέρωσε έναν συναγωνιστή, ότι με το νέο έτος θα ακριβύνει το παράβολο και θα πάει στα 25€. Καλά μας κάνουν!
Και τη Λίζα (Φ19) διπλοβάρδιες βλέπω και σήμερα το απόγευμα απανωτά δωμάτια. Δεν προλάβαινες να κάνεις μια βόλτα και ξανά όλες οι πόρτες κλειστές στα δωμάτια. Τέσπα προχωράμε.

Σήμερα δοκιμάστηκε με επιτυχία η Βανέσα Φ72 υπόγα. Τρομερό καβλάκι και όμορφη. Το ένστικτο δεν έκανε λάθος. Και ευδιάθετη-χαδιάρα μέσα. Χώρος τρώγλη, αλλά δεν γαμιέται... Κλείνει όμορφα η πορνοχρονιά. Και του χρόνου με υγεία!

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Άμα δεις ένα διαλειμενο σκουτερακι είναι δικό της το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της, το αφήνει ή απέναντι στη στάση του λεωφορείου ή στα αριστερά του αριστερού οίκου στο 45 ,όταν το δεις ξέρεις ότι δουλεύει, πάντα 1η βάρδια.
Υπερ ευχαριστώ Σμύρνη και για τις 2 απαντήσεις. Επειδή μένω επαρχία, όποτε έρχομαι στην Αθήνα ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και οι ενημερώσεις που κάνεις είναι πολύτιμες.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
61
Like
8.191
Πόντοι
8.221
Σύντομη σχετικά τσάρκα το βραδάκι, στη 2η βάρδια!!!

Φωκαίας 19 Λίζα η γνωστή και Μαργκώ. Δεν είναι καινούρια!!!
Είναι η ξανθιά, σχετικά κοντη κοπέλα με τα μακριά μαλλιά, που είχε δουλέψει στα Λιοσίων 73 το καλοκαίρι του '23 με το ίδιο όνομα

Φωκαίας 25 Σάρα το σαλόνι γεμάτο νεαρούς και αυτή ερχόταν και μου έπιανε εμένα το κατάρτι και μου τράβαγε τα μαλλιά:alivedick:

Αγκύρας 12 Βικτώρια γνωστή και η Ευα επιστροφή (από Κων/λεως 166 κ από Ευνείδων 5)

Αγκύρας 9 στις 22:00 είχε κλείσει

Αλλαγή πλεύσης...
Βέργας 6 ισόγειο Γιάννα. Μελαχρινή μιλφ με ωραίο σώμα.
Απλό πρόγραμμα :sad2:
Κατάθεση με καλές εντυπώσεις.
Είναι ευχάριστος και κοινωνικός χαρακτήρας. Μιλάει σχετικά καλά ελληνικά.
Είναι για χαλαρό σεξ, όχι για δυνατούς ρυθμούς...
Κάπου την έχω σίγουρα ξαναδεί:think:

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.179
Πόντοι
371
Πέρασμα εχθές απόγευμα από Διδυμου 27 και Ιβανκα… με το που μπαίνει δωμάτιο μετά από αναμονή 30λεπτη μου λέει no anal no filaki …. Ωχ λέω παρμένη… βάζει τζελ σε μουνι και κώλο και αρχίζει την κλασική της ωραία πιπα! Την έχω στα 4 και μου αρπάζει το πουτσο και τον βάζει στον κωλο της! Στο τέλος κλασσικά τα κατάπιε! Η τύπισσα σε λίγο καιρό θα είναι έγκλειστη στο Αιγινίτειο με το άσπρο φόρεμα με τα λουριά!

Πέρασμα εχθές απόγευμα από Διδυμου 27 και Ιβανκα… με το που μπαίνει δωμάτιο μετά από αναμονή 30λεπτη μου λέει no anal no filaki …. Ωχ λέω παρμένη… βάζει τζελ σε μουνι και κώλο και αρχίζει την κλασική της ωραία πιπα! Την έχω στα 4 και μου αρπάζει το πουτσο και τον βάζει στον κωλο της! Στο τέλος κλασσικά τα κατάπιε! Η τύπισσα σε λίγο καιρό θα είναι έγκλειστη στο Αιγινίτειο με το άσπρο φόρεμα με τα λουριά!
No anal,no filaki ,είναι ένα από τα πολλά ψυχαναγκαστικά μοτίβο που πέφτει κατά καιρούς.
Λοιπόν το ίδιο ακριβώς είπε και σε εμένα ,"no anal no filaki" το αποτέλεσμα ήταν να φάει και τον πούτσο μου στον πρωκτό της αλλά και ένα ξυλαγγουρο ταυτόχρονα επίσης στον πρωκτό της ,και μετά εναλλαγές μουνι κωλο,κ.τλ,κ.τ.λ Και εννοείται τα κατάπιε όλα,και φεύγοντας γύρισε πίσω και καταιε άλλη μια σταγόνα που κρεμόταν απ' τον πουτσο μου..Απο τα πρώτα της βήματα στην πορνό καριέρα της,της κάνω διπλή διείσδυση,με διάφορα λαχανικά .

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.090
Πόντοι
206
No anal,no filaki ,είναι ένα από τα πολλά ψυχαναγκαστικά μοτίβο που πέφτει κατά καιρούς.
Λοιπόν το ίδιο ακριβώς είπε και σε εμένα ,"no anal no filaki" το αποτέλεσμα ήταν να φάει και τον πούτσο μου στον πρωκτό της αλλά και ένα ξυλαγγουρο ταυτόχρονα επίσης στον πρωκτό της ,και μετά εναλλαγές μουνι κωλο,κ.τλ,κ.τ.λ Και εννοείται τα κατάπιε όλα,και φεύγοντας γύρισε πίσω και καταιε άλλη μια σταγόνα που κρεμόταν απ' τον πουτσο μου..Απο τα πρώτα της βήματα στην πορνό καριέρα της,της κάνω διπλή διείσδυση,με διάφορα λαχανικά .
Χάχας ωραίος τυπε
Διπλή διείσδυση μουνι ή κωλο γιατί έχει σημασία
Επίσης εκτός από λαχανικά δέχεται και φρούτα γιατί έχω ξεμείνει από αγγούρια και έχω κατι μπανάνες στο σπίτι

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.110
Πόντοι
361
Καλησπερα ξερουμε τι ωρες δουλευει η αννιτα στο 86β φυλης και αν αξιζει για πιπα
Δεν θέλει όμως πολλά πολλά, δεν αφήνει να την γλύψεις, δεν κανει 69 και γενικά είναι λίγο αποτομή.
Άφησε την να σου παρει πιπα και μην την καθοδηγείς.
Για μια φορά είναι οκ.
(Σώμα skinny με μικρό βυζάκι ,ρώγα πρόκα)

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.588
Πόντοι
721
Δεν θέλει όμως πολλά πολλά, δεν αφήνει να την γλύψεις, δεν κανει 69 και γενικά είναι λίγο αποτομή.
Άφησε την να σου παρει πιπα και μην την καθοδηγείς.
Για μια φορά είναι οκ.
(Σώμα skinny με μικρό βυζάκι ,ρώγα πρόκα)
Είναι αυτή που ήταν στο Φωκαίας 27πάνω με τα πεταχτά δόντια; Αν μιλάμε για αυτήν, δεν καταλαβαίνω τον ντόρο, ειλικρινά.

Σε άλλα, παρατήρησα σήμερα ότι το Φωκαίας 24 πάνω ανακαινίστηκε πλήρως για οικία. Επενδυτικό ακίνητο σε ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή χαχαχαχαχαχαχα έχει σαλτάρει ο κόσμος.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.989
Πόντοι
1.936
Στο Φωκ 13 αυτή με τα σιδεράκια μήπως είναι μια Λατινα καυλα που ήταν πριν κάνα χρόνο στο Φ86β?
Θα σε γελασω.Ειναι πιπινι ομορφουλικο χαριτωμενο με ωραιο κορμακι και σιδερακια.....βγαζει γουστα!

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.110
Πόντοι
361
Ναι θυμάμαι ότι έχει πεταχτα δόντια.
Τυχαία την βρήκα πριν καιρό 3η βάρδια και μπήκα για τον σωματότυπο που έψαχνα .
Από Αλβανία δηλώνει καταγωγή.
Για το ακίνητο που λες μάλλον Κινέζοι επενδυτές θα είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι αυτή που ήταν στο Φωκαίας 27πάνω με τα πεταχτά δόντια; Αν μιλάμε για αυτήν, δεν καταλαβαίνω τον ντόρο, ειλικρινά.

Σε άλλα, παρατήρησα σήμερα ότι το Φωκαίας 24 πάνω ανακαινίστηκε πλήρως για οικία. Επενδυτικό ακίνητο σε ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή χαχαχαχαχαχαχα έχει σαλτάρει ο κόσμος.
Ναι θυμάμαι ότι έχει πεταχτα δόντια.
Τυχαία την βρήκα πριν καιρό 3η βάρδια και μπήκα για τον σωματότυπο που έψαχνα .
Από Αλβανία δηλώνει καταγωγή.
Για το ακίνητο που λες μάλλον Κινέζοι επενδυτές θα είναι

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
569
Πόντοι
81
Τι ενοεις ? <<Της φεύγουν τα τσιράκια πλέον όταν κοπανιέται ώρα.>>

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
569
Πόντοι
81
Τι ζούμε και εμείς, οι παλιό-σειρές! Γράψαμε την εμπειρία μας, με την Ράνια και οι νέο-πουθενάδες το έκαναν viral, στα social media. Οι συγκεκριμένοι εκτίθενται διπλά, γιατί το παίζουν γαμιάδες και αρχηγοί συμμοριών, ενώ παράλληλα ομολογούν, δημόσια, ότι το μπουρδέλο είναι μονόδρομος, για αυτούς. Γράψαμε για την Αννίτα, μία απλή Αλβανέζα με καλό τσιμπούκι, τίποτα το ιδιαίτερο, δηλαδή και αμέσως ξεκίνησαν τα ωριαία προγράμματα.

ΥΓ: Διάβασα, για μία τσατσά, που ενημέρωσε έναν συναγωνιστή, ότι με το νέο έτος θα ακριβύνει το παράβολο και θα πάει στα 25€. Καλά μας κάνουν!
Αν τα 5 παραπανω€ πανε στις κοπελες τα δινω μετα χαρας.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
15
Like
7.704
Πόντοι
2.036
Στο Φωκ 13 αυτή με τα σιδεράκια μήπως είναι μια Λατινα καυλα που ήταν πριν κάνα χρόνο στο Φ86β?
Η Πάολα στο υπόγειο φ13,αν μιλάμε για αυτήν, ήταν το καλοκαίρι στο φ59 ως καινούργια, πιστεύω ότι ίσως απλά σού θυμίζει κάποιες περσινές λατίνες του 86α και β και φωκαίας 25α ,φ66α κλπ. που έφυγαν την άνοιξη. Αλλά δε νομίζω να δούλεψε σε αυτά παλιότερα.

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
45
Like
12.020
Πόντοι
4.636
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο.... Ειχα ορεξη για γιαγιαδες αποψε οποτε ημουνα μεταξυ της Δαναης απο Ιασωνος 20 και της ελενης απο Ιασωνος 43...Τελικα πηγα στην Ουκρανεζα γιαγιακα Ελενη Ι43 μιας και ειχα απο το καλοκαιρι να παω μαζι της...την πετυχα λιγο πριν σχολασει, αφου της εριξα αρκετες πιστονιες τελικα ειπα να συγκρατηθω να μην χυσω για να παω μετα να τελειωσω με την Γκιλφ Δαναη στο Ι20...βγαινοντας ομως εξω ειπα να παω απεναντι στο Ιασωνος 46 (2) ισογειο να ριξω μοναχα μια ματια...στο σαλονι ηταν η Αλεξανδρα (αυτη με την οποια ο Dmtrsxxx ειχε το γνωστο ατυχημα με την σπασμενη καποτα) η οποια ειχε μολις σχολασει, ξενερωσα γυρναω να φυγω και τοτε εμφανηζεται απο το κουζινακι η Ελληνιδα Gilf η Τζενη, γνωστη απο το ΜΑ 17 αλλα και το Λεωνιδου 28 προσφατα οποτε τελικα εχυσα με την Τζεναρα....Αναβληθηκε η συναντηση με την Δαναη απο Ι20 μεχρι να ξαναερθει η ορεξη για γιαγιαδες χαχαχα....καληνυχτα καλα γαμησια και καλη πρωτοχρονια αυριο...

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
72
Πόντοι
0
Καμία καλή 2αδα για πρωινή βάρδια φυλής δίδυμου κλπ στα 30 ευρώ να της πάρω μαζί με ελευειρο στοματικό κλπ να περάσω καλά έχουμε ;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.060
Πόντοι
5.015
Παιδιά έχει πάρει μήπως κανενός το μάτι την ώριμη πλέον Μαρία με τα μεγάλα βυζιά που δούλευε μέχρι προσφάτως στο Αγκύρας 12 το δεξιά και παλιότερα Αλκαμένους, Διδύμου κ.λπ.;

jiannis48

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2023
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά η καλύτερη που υπάρχει Φώκαιας 17Β στον όροφο η Άντζελα καθαρός χώρος μου έκανε εντύπωση η τσατσά μια μικρούλα μελαχρινή μου λέει περάστε τώρα τα άλλαξα είναι πεντακάθαρα ! Πραγματικά το έχει σαν ιατρείο το μπουρδέλα κι μπαίνεις και μοσχομυριζει όχι σαν τα άλλα που βρωμάνε ! Ευγενία εξυπηρέτηση και η Άντζελα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
61
Like
8.191
Πόντοι
8.221
Παιδιά έχει πάρει μήπως κανενός το μάτι την ώριμη πλέον Μαρία με τα μεγάλα βυζιά που δούλευε μέχρι προσφάτως στο Αγκύρας 12 το δεξιά και παλιότερα Αλκαμένους, Διδύμου κ.λπ.;
Δεν πρέπει να δουλεύει κάπου αυτή τη περίοδο.
Έχω καιρό να τη δω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom