koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.981
- Πόντοι
- 1.936
Μετα τις 5-6 απογευμα ειναι εκει.2η βαρδια τι ωρα αρχιζει
Μετα τις 5-6 απογευμα ειναι εκει.2η βαρδια τι ωρα αρχιζει
Πρέπει να την ξεκλείδωσες καλά!!!Καταθεση πριν απο λίγο στην όμορφη Λιζα στο Φωκ19.
Αυτό το τικ τοκ που αναφέρεις το ειδα προχθές και ισχύει ειχε βγάλει φώτο το κρεβάτι και με τα λόγια αυτά που λεςΠαίζει trend στο tik tok με πιτσιρικαδες που βάζουν φώτο από το δωμάτιο και γράφουν πράγματα του στυλ "αν δεν είσαι καλά τραβά στα ουράνια με την Ρανια" , ή είναι viral marketing σχέδιο του κυρ Βασίλη.. πάντως έχει γίνει viral.
Επίσης οι αγαπούληδες τώρα κλείνουν 1ωρα και με την Αννίτα... και Παρασκευή και Σάββατο...
νταξειΑντιλαμβανομαι τι λες αλλα δεν θελω να την εκθεσω και προτιμησα αυτο. Ευχαριστω.
Αυτή η Γιάννα πώς είναι?Μίνι τσαρκα στο μεταξουργείο για στοχευμένη κατάθεση Ιάσωνος 20Α στην Βαλέρια αλλά λόγο μη διαθεσιμότητας πήρα την αννα την κολομβιανή 25αρα με ωραίο μεγάλο στήθος αρκετά πιασίματα ελεύθερο στοματικό.
Ιάσωνος 20Γ Μπάρμπαρα και Άντζελα
Ιασωνος 19 Γιαννα Ουκρανή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Αυτά από μένα καλό απόγευμα σε όλους
Είναι αρκετά γεματούλα αλλά αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση όταν την πήρα είναι ότι στο ένα βυζι δεν είχε ρώγαΑυτή η Γιάννα πώς είναι?
Ναι, πριν λίγο κατάθεση στα 20 ευρώ για 20 λεπτά.Η φωτεινή από Ιάσωνος 44 ξέρουμε αν εργάζεται απόψε?
Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά αυτή είναι η διεύθυνση. 9-5 μου είχε πει είναι. Περίμενε λιγάκι άμα ξαναπεράσεις κι έχεις χρόνο. Μέσα θα είναι με πελάτη.Εννοείς την Νάταλι στο Κολωνού 45 ? Πάντα πετυχαίνω κλειστή την πόρτα αλλά αναμένο το φως.
Τι ζούμε και εμείς, οι παλιό-σειρές! Γράψαμε την εμπειρία μας, με την Ράνια και οι νέο-πουθενάδες το έκαναν viral, στα social media. Οι συγκεκριμένοι εκτίθενται διπλά, γιατί το παίζουν γαμιάδες και αρχηγοί συμμοριών, ενώ παράλληλα ομολογούν, δημόσια, ότι το μπουρδέλο είναι μονόδρομος, για αυτούς. Γράψαμε για την Αννίτα, μία απλή Αλβανέζα με καλό τσιμπούκι, τίποτα το ιδιαίτερο, δηλαδή και αμέσως ξεκίνησαν τα ωριαία προγράμματα.Παίζει trend στο tik tok με πιτσιρικαδες που βάζουν φώτο από το δωμάτιο και γράφουν πράγματα του στυλ "αν δεν είσαι καλά τραβά στα ουράνια με την Ρανια" , ή είναι viral marketing σχέδιο του κυρ Βασίλη.. πάντως έχει γίνει viral.
Επίσης οι αγαπούληδες τώρα κλείνουν 1ωρα και με την Αννίτα... και Παρασκευή και Σάββατο...
Ιάσωνος 43, γιαγιά Ελένη με υπέρ φουλ πρόγραμμα. Βάρδια συνήθως τρίτη αλλά την έχω πετύχει και δεύτερη.Καμιά καλή θεία, ή και γιαγιά που να δίνει κώλο; Μην μου πείτε Δανάη, θέλω νέα εμπειρία.
Φυλής και Φωκαίας, εκ παραδρομής έγραψα λάθος παραπάνωΣε ποια διεύθυνση δίνει η Ειρήνη κώλο;
Μια σημειωση ,προς καθε ενδιαφερομενο και σχετικο , με αφορμη μια πρωινη βολτα μου ( δεν αναφερω ουτε μαγαζι ουτε κοπελλα,για να μη στενοχωρησω ) : Οταν η κοπελλα βγαινει στο σαλονι , ας μην εχει υφος "σας κανω χαρη που με βλεπετε και μονον" και ας χαμογελαει λιγο,κανει καλο στην ψυχικη υγεια και της ιδιας. Ερωτηση : Αν ηταν πελατης η ιδια ( λεμε τωρα) ,θα περναγε ποτε στο δωματιο με μια κοπελλα που θα κοιταζε σαν να της ειχε σφσξει τη μανα? Ευχαριστω, Καλη Χρονια σε ολους !
Δεν το λεω για να κανουν κατι τα μελη εδω,που ξερουν εξ αλλου τι να κανουν σε τετοιες περιπτωσεις. Στην ιδια, δεν εχει νοημα,ξερει καλα τι κανει , δεν θα το αλλαξει παρα μονο εαν της κανουν παρατηρηση οι υπευθυνοι του οικου,για τον απλο λογο οτι κανει ζημια στην επιχειριση τους. Σε αυτους λοιπον κυριως το απηυθυνα,ας ψαχτουν, ειναι πολλες εξ αλλου που ενεργουν ετσι. Να εισαι καλα!