Νεαρή μελαχρινή λεπτή κοπέλα πιθανόν αλβανίδα πού δουλεύει εκεί ,εδώ και δυο τρεις βδομάδες 8 πρωί με 8 βράδι μαζί με μια Άννα επίσης αλβανίδα .Ποια Μαρία είναι αυτή ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Καλησρπα θέλω βοήθεια σχετικά με την Ιβάνα την οποία σκέφτομαι να επισκεφτώ , αν αξίζει απλά μ έχει κάνει εντύπωση το εξής , γιατί η τσατσα λέει δεν δίνει κωλο και γλωσσόφιλα και μέσα κάνει τ αντίθετα. ; Επίσης έχω ακούσει ότι κάνει ουσίες ; Ισχύει ;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.937
- Πόντοι
- 47.129
Καλησρπα θέλω βοήθεια σχετικά με την Ιβάνα την οποία σκέφτομαι να επισκεφτώ , αν αξίζει απλά μ έχει κάνει εντύπωση το εξής , γιατί η τσατσα λέει δεν δίνει κωλο και γλωσσόφιλα και μέσα κάνει τ αντίθετα. ; Επίσης έχω ακούσει ότι κάνει ουσίες ; Ισχύει ;
γιατί δεν πας να ρωτήσεις την ίδια την ιβανα να σου πει
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.556
- Πόντοι
- 1.056
Για σβήσιμο έριξα 3η κατάθεση στην Ιβάνα στο Διδυμου 27!!!
Παραμένει τρελή για δέσιμο!!!
Τσιμπούκι και κωλογαμήσι
Μάλιστα στο κωλογαμήσι εκτός από το κατάρτι, της έβαλα μέσα και τον αντίχειρα του χεριού μουΤα ρούφηξε και τα δύο η ροδέλα της
Χύσιμο κλασσικά στο στόμα της, όπου τα κατάπιε και μετά ρεύτηκε
Της ευχήθηκα καλή χώνεψη!!!
Επιβάλλεται να γράψω και γι' αυτή μια κριτική....
Πως μπορειτε και γαματε τετοιες γυναικες ρε φιλε..

dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.269
- Πόντοι
- 731
Αν την ρωτήσει αυτό αυτή θα κοιτάει το ταβάνι και θα λέει ασυναρτησίες. Η κοπέλα έχει σοβαρά θέματα. Και επειδή κάποιοι γελάνε με την λέξη εκμετάλλευση, εγώ μάγκες θέλω να έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Αν σας αρέσει να γαματε μια κοπέλα που δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και πολύ πιθανόν να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατί το κάνει, είστε ελεύθεροι να το κάνετε… εγώ μαύρο σε αυτήν, ασχέτως τις πολύ καλές υπηρεσίες (κωλογαμησι, γλυφοκωλαδα κτλπ)γιατί δεν πας να ρωτήσεις την ίδια την ιβανα να σου πει
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 258.776
- Πόντοι
- 46.232
Ξανθιά. ...Νεαρή μελαχρινή λεπτή κοπέλα πιθανόν αλβανίδα πού δουλεύει εκεί ,εδώ και δυο τρεις βδομάδες 8 πρωί με 8 βράδι μαζί με μια Άννα επίσης αλβανίδα .
που όταν πρωτοδουλεψαν η τσατσά τις είχε παρουσιάσει Μαρία από Ιταλία και Μαρία από Γερμανία, μετά στις επόμενες επισκέψεις τη δεύτερη Μαρία την παρουσίασε ως Άννα.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 31.646
- Πόντοι
- 9.846
Ρε μαλακοκαβλιδες έχετε γαμηθει με την Ιβανα! Άμα μαθευτεί αύριο μεθαύριο ότι έχει καμία φυματίωση ή κάνα πολύ σοβαρό αφροδίσιο μη μου κλαιγεστε μετά! Συνεχώς διαβάζετε πληροφορίες. Είναι θεοτρελη, άρα εξετάσεις σιγά μην κάνει. Βάζει πουτσες από την κωλοτρυπιδα της στη μούνα της (και σίγουρα πολλές φορές θα τον βάζει σκατωμενο). Τι άλλο θέλετε; Μην κοιτάτε τον @DmtrsxXx και την τελευταία του κριτική. Ο Μητσαρας το έχουμε πει, είναι #1 άνθρωπος που όταν γίνει η αποκάλυψη των ζόμπι δεν θα τον έχει πιάσει ΟΥΤΕ αυτός ο ιός! Είναι η κορυφή της τροφικής αλυσίδας, άσε που μερικούς σας τρολαρει (και καλά σας κανει) και τον πιστεύετε! Μην τεσταρετε το ανοσοποιητικό σας γιατί μετά θα χάσετε τον ύπνο σας! Σταματάω να σπαμαρω, συνεχίστε να ρωτάτε για την Ρωσιδα. Ζμπουτζα'μ.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.841
- Πόντοι
- 21.636
Ελπίζω να καταλάβεις κάποια στιγμή...Επιτέλους.. Ελληνικό βρωμομουνο![]()
Το μήνυμα που έκανες παράθεση είναι από το 2006...
Δες τις ενημερώσεις μου μέσα Δεκεμβρίου

TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Ιβανα διαβαζω και Ιβανα δεν βλεπω, δεν εχει κανεις φωτο να δουμε το τρελοκοριτσο;Ρε μαλακοκαβλιδες έχετε γαμηθει με την Ιβανα! Άμα μαθευτεί αύριο μεθαύριο ότι έχει καμία φυματίωση ή κάνα πολύ σοβαρό αφροδίσιο μη μου κλαιγεστε μετά! Συνεχώς διαβάζετε πληροφορίες. Είναι θεοτρελη, άρα εξετάσεις σιγά μην κάνει. Βάζει πουτσες από την κωλοτρυπιδα της στη μούνα της (και σίγουρα πολλές φορές θα τον βάζει σκατωμενο). Τι άλλο θέλετε; Μην κοιτάτε τον @DmtrsxXx και την τελευταία του κριτική. Ο Μητσαρας το έχουμε πει, είναι #1 άνθρωπος που όταν γίνει η αποκάλυψη των ζόμπι δεν θα τον έχει πιάσει ΟΥΤΕ αυτός ο ιός! Είναι η κορυφή της τροφικής αλυσίδας, άσε που μερικούς σας τρολαρει (και καλά σας κανει) και τον πιστεύετε! Μην τεσταρετε το ανοσοποιητικό σας γιατί μετά θα χάσετε τον ύπνο σας! Σταματάω να σπαμαρω, συνεχίστε να ρωτάτε για την Ρωσιδα. Ζμπουτζα'μ.
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.806
- Πόντοι
- 201
Έχει πολύ καλή επίγνωση όταν τσιμπάει το χρήμα....και έχει φουλ δωμάτια συνέχεια.....πουτανα είναι παίχτη, τι ακριβώς δεν κατάλαβενεις ? Μας βλέπει όλους μας ως καβλιά και λεφτά...... εσύ γιατί θες να την βλέπεις διαφορετικά ?Αν την ρωτήσει αυτό αυτή θα κοιτάει το ταβάνι και θα λέει ασυναρτησίες. Η κοπέλα έχει σοβαρά θέματα. Και επειδή κάποιοι γελάνε με την λέξη εκμετάλλευση, εγώ μάγκες θέλω να έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Αν σας αρέσει να γαματε μια κοπέλα που δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και πολύ πιθανόν να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατί το κάνει, είστε ελεύθεροι να το κάνετε… εγώ μαύρο σε αυτήν, ασχέτως τις πολύ καλές υπηρεσίες (κωλογαμησι, γλυφοκωλαδα κτλπ)
Sorry για το spam.....δεν θα επανέλθω επεί τού θέματος ξανά..και καλή χρονιά.
Μάλλον τρολλάρισμα της τσατσάς εκτός κι αν δε θυμάται η ίδια τι λέει κάθε φορά.Ξανθιά. ...
![]()
που όταν πρωτοδουλεψαν η τσατσά τις είχε παρουσιάσει Μαρία από Ιταλία και Μαρία από Γερμανία, μετά στις επόμενες επισκέψεις τη δεύτερη Μαρία την παρουσίασε ως Άννα.
Τις προάλλες δούλευε η Μαρία, έτσι την είπε...η μελαχρινή, λεπτή μεν αλλά όχι σκίννυ.
Μια άλλη μέρα ήταν μόνη της η Άννα η σκίννυ με τις ξανθιές σαν ανταύγειες στο μαλλί.
Δε βγαίνει άκρη.
Διότι προφανώς με την Ιβάνα κάποιο πρόβλημα έχει η αφεντικίνα είτε οι άλλες του οίκου.Καλησρπα θέλω βοήθεια σχετικά με την Ιβάνα την οποία σκέφτομαι να επισκεφτώ , αν αξίζει απλά μ έχει κάνει εντύπωση το εξής , γιατί η τσατσα λέει δεν δίνει κωλο και γλωσσόφιλα και μέσα κάνει τ αντίθετα. ; Επίσης έχω ακούσει ότι κάνει ουσίες ; Ισχύει ;
Τώρα είτε κάνει ουσίες είτε έχει ψυχολογικά, αποτέλεσμα είναι ότι δεν είναι νορμάλ.
Κάποιοι τη βρίσκουν με τέτοιες περιπτώσεις κάποιοι όχι.
(τώρα θυμήθηκα τη Ισαβέλα στη Φωκαίας που μούγκριζε, τι απόγινε αυτή;)
Άν λες την Ιζαμπέλα του 13 κλπ υποτίθεται πριν ενάμιση δυό χρόνια σε γραφεία έσκορτ, τώρα τι απέγινε από τότε δεν γνωρίζω.Διότι προφανώς με την Ιβάνα κάποιο πρόβλημα έχει η αφεντικίνα είτε οι άλλες του οίκου.
Τώρα είτε κάνει ουσίες είτε έχει ψυχολογικά, αποτέλεσμα είναι ότι δεν είναι νορμάλ.
Κάποιοι τη βρίσκουν με τέτοιες περιπτώσεις κάποιοι όχι.
(τώρα θυμήθηκα τη Ισαβέλα στη Φωκαίας που μούγκριζε, τι απόγινε αυτή;)
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.269
- Πόντοι
- 731
Σεβαστη η αποψη σου, αν την βρισκεται μαζι της....πασο! Καλη χρονια αδερφεΈχει πολύ καλή επίγνωση όταν τσιμπάει το χρήμα....και έχει φουλ δωμάτια συνέχεια.....πουτανα είναι παίχτη, τι ακριβώς δεν κατάλαβενεις ? Μας βλέπει όλους μας ως καβλιά και λεφτά...... εσύ γιατί θες να την βλέπεις διαφορετικά ?
Sorry για το spam.....δεν θα επανέλθω επεί τού θέματος ξανά..και καλή χρονιά.
Rodos 87
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.697
- Πόντοι
- 1.190
Πρέπει να έχει turrets που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξονες, ωραίο σκαρί είχε πάντως, νταρντανοειδες, αχλαδοκωλα, στητο βυζακι 1,5-2 με ρογιτσα για πολύ πιπίλα, θυμάμαι όταν μου έπαιρνε πίπα που την είχαν πιάσει πάλι τα turrets και φοβήθηκα μην μου χιμηξει και μου κόψει καμία πουτσα.... Στα 4 να γαμας σαν μανιασμένος ήταν το καλύτερο με αυτή η ιεραπόστολος με τα πέλματα της στο στήθος μου. Παρόμοιο σκαρί είναι η Νικόλ από το 59 αλλά έχει παχύνει τώρα και δεν την προτιμάωΆν λες την Ιζαμπέλα του 13 κλπ υποτίθεται πριν ενάμιση δυό χρόνια σε γραφεία έσκορτ, τώρα τι απέγινε από τότε δεν γνωρίζω.
Morty love Jessica
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.049
- Πόντοι
- 2.471
Ποπό μας καύλωσες μεσημεριατικα!!!Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 31.646
- Πόντοι
- 9.846
Έχεις δει πολλες φορες φωτογραφίες από πουτανες του 10ικου και του 20ικου εδώ μέσα; Ή θες να σου φέρουμε και το γκροβερ της στον καναπέ σου.... Μη μας κουραστείς κιόλας.....Ιβανα διαβαζω και Ιβανα δεν βλεπω, δεν εχει κανεις φωτο να δουμε το τρελοκοριτσο;
TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Έχεις δει πολλες φορες φωτογραφίες από πουτανες του 10ικου και του 20ικου εδώ μέσα; Ή θες να σου φέρουμε και το γκροβερ της στον καναπέ σου.... Μη μας κουραστείς κιόλας.....
Δεν εχω ιδεα απο αυτα φιλος, αλλα φανταζομαι για να εχουν παει τοσοι και τοσοι εδω μεσα με αυτη την τρελη γυναικα που δεν ξερει τι της γινεται 1 θα ειχε βγαλει μια φωτο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις