Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 458 άτομα (28 μέλη και 430 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
1.858
Πόντοι
2.471
Κοίτα σίγουρα μπορεί να βρίσκεις και πιο όμορφες περιποιημένες και σε καλύτερα μέρη πιο καθαρά και ιδιωτικά,αλλά να δίνεις τώρα πάνω από 20€ για μια τύπισσα που σε βλέπει ευρώ τι να σου πω προσωπικές απόψεις
Κοίτα αν παρατηρήσεις οι κριτικες του δεν έχουν σχεδόν ποτέ κάποιο αρνητικο σχόλιο (εκτός από κάτι μηδαμινά). Βέβαια μπορεί να μην τον χαλάει τίποτα τον άνθρωπο και απλά να θέλει να τον βάζει σε μια τρύπα και να μην τον νοιάζει τίποτα , γούστα είναι αυτά... Άρα γιατί να πληρώνει ένα σκασμό λεφτά και να μην τα φάει πατατάκια ότι περισσεύει

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.579
Πόντοι
201
Τρίτη βάρδια στο Μετάξι έψαχνα να γαμησω κώλο με εξτραδάκι.
Γενικά το ρωτάω αν η κοπέλα κάνει κώλο με έξτρα αλλά οι πιο πολλές τσατσάδες λένε δεν νομίζω να κάνει η κοπέλα.
Για 10+10 ευρώ το πολύ δεν σκόπευα να δώσω παραπάνω γενικά σε αυτό το κομμάτι οι λατίνες με τα εξτραδακια το διαπραγματευοντε.
Πήγα στο (Κωλο)νού 45 και πήρα την Τζοαννα λατίνα και όπως την γάμαγα της ειπα για κώλο με έξτρα 10 ευρώ και δέχτηκε οχι με την μια αλλά την καθησύχασα είχα και αλοιφή μαζί μου για anal και οτι σιγα σιγα θα έμπαινα οπότε δεν έχασα την ευκαιρία και όργωσα την κωλοτρυπίδατης μετά από μερικά μπασίματα είχε ανοίξει και έμπαινα τέρμα όλος και τελείωσα έχοντας την στα τέσσερα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
63
Like
8.511
Πόντοι
8.221
Στοχευμένη τσάρκα σήμερα στην 1η βάρδια με 3 καταθέσεις!!!

Φυλής 19 Άννα σοβιετικό μελαχρινό πιπίνι:erection:με νεανικό κορμάκι . Τη πήρα με καλές εντυπώσεις, παρά το υπεραπλό πρόγραμμα. Τη κούρασα με δυνατό ξεμούνιασμα και εναλλαγές στάσεων:knockinb:

Εδώ να πω ότι η υπηρεσία σε μεσήλικα, καραφλό με κοιλιά είπε ότι η Άννα είναι σε πρόγραμμα μιας ώρας και αν ήθελε μόνο Κάρλα. Ο τύπος πήρε το καυλί στη μασχάλη κι έφυγε:tooth::tooth::tooth:

Στροφή και 2η κατάθεση !!!
Λεωνίδου 28 όροφος Φωτεινή η διπλοθεσίτισσα:cool2: Σήμερα έπεσε δυνατό ξεμούνιασμα με ένταση:fuck2::fuck2::fuck2:

Συνέχεια στις κριτικές που θα ανεβάσω...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
63
Like
8.511
Πόντοι
8.221
Για σβήσιμο έριξα 3η κατάθεση στην Ιβάνα στο Διδυμου 27!!!

Παραμένει τρελή για δέσιμο!!!

Τσιμπούκι και κωλογαμήσι:zfuck::zfuck::zfuck:
Μάλιστα στο κωλογαμήσι εκτός από το κατάρτι, της έβαλα μέσα και τον αντίχειρα του χεριού μου:headbaning2: Τα ρούφηξε και τα δύο η ροδέλα της:heavymetalbig:

Χύσιμο κλασσικά στο στόμα της, όπου τα κατάπιε και μετά ρεύτηκε:tooth::tooth::tooth:

Της ευχήθηκα καλή χώνεψη!!!:orchestra:

Επιβάλλεται να γράψω και γι' αυτή μια κριτική....

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
260
Πόντοι
20
Ετιμήθει πριν λίγο....
Φυσικά μόνο από πίσω

Μάλιστα στο κωλογαμήσι εκτός από το κατάρτι, της έβαλα μέσα και τον αντίχειρα του χεριού μου:headbaning2: Τα ρούφηξε και τα δύο η ροδέλα της:heavymetalbig:

Χύσιμο κλασσικά στο στόμα της, όπου τα κατάπιε και μετά ρεύτηκε:tooth::tooth::tooth:

Πριν καμιά ώρα πήρα Την Λίζα Φωκαίας 19 Απλό πρόγραμμα Αλλά δεν λέει όχι πουθενά Την πήγα σε πολύ δυνατό τέμπο Στην αρχή τα βογγητα ψεύτικα Προς το τέλος όμως Δύο τρία η ήταν αληθινά η πόνεσε Χτύπημα δύο φορές στην πόρτα αλλά δεν είπε τίποτα η Λίζα σίγουρα 14 λεπτά μέσα Ήταν και η Κάρλα Στο κουζινακι τρεις κοπέλες ήταν σίγουρα γιατί τις άκουγα όταν μπήκα η τσατσά. Έφτιαχνε το δωμάτιο Δηλαδή λίγο αποσμητικο Μήπως αυτή η Άννα είναι μολδαβεζα Μιλάγανε ρουμανικά πάντως Καλή συνέχεια

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
63
Like
8.511
Πόντοι
8.221
Πριν καμιά ώρα πήρα Την Λίζα Φωκαίας 19 Απλό πρόγραμμα Αλλά δεν λέει όχι πουθενά Την πήγα σε πολύ δυνατό τέμπο Στην αρχή τα βογγητα ψεύτικα Προς το τέλος όμως Δύο τρία η ήταν αληθινά η πόνεσε Χτύπημα δύο φορές στην πόρτα αλλά δεν είπε τίποτα η Λίζα σίγουρα 14 λεπτά μέσα Ήταν και η Κάρλα Στο κουζινακι τρεις κοπέλες ήταν σίγουρα γιατί τις άκουγα όταν μπήκα η τσατσά. Έφτιαχνε το δωμάτιο Δηλαδή λίγο αποσμητικο Μήπως αυτή η Άννα είναι μολδαβεζα Μιλάγανε ρουμανικά πάντως Καλή συνέχεια
Δεν τη ρώτησα από που είναι.
Νομίζω Ρουμανία η Λίζα

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.005
Πόντοι
81

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
260
Πόντοι
20
Κάρλα Λιζα είναι Ρουμάνες, μπορεί να άκουσες την άλλη υπηρεσία σιγά μην ήταν μέχρι τόσο αργά το μωράκι, εδώ πήγα χθες 16:50 και δεν με άφησε η άτιμη.
Δεν ήταν Η υπηρεσία σίγουρα Ήταν νεανική φωνή Κάτι λέγανε και η τρεις μεταξύ τους και γελαγαν Μπορεί να ήταν αυτή μπορεί και κάποια άλλη φίλη με τις κοπέλες Δεν ξέρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ήταν Η υπηρεσία σίγουρα Ήταν νεανική φωνή Κάτι λέγανε και η τρεις μεταξύ τους και γελαγαν Μπορεί να ήταν αυτή μπορεί και κάποια άλλη φίλη με τις κοπέλες Δεν ξέρω
Πέντε και είκοσι πηγα

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
14.950
Πόντοι
4.636

Έλα ρε παίχτη, ξενύχτησε μας απόψε!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.521
Πόντοι
9.846
Τρίτη βάρδια στο Μετάξι έψαχνα να γαμησω κώλο με εξτραδάκι.
Γενικά το ρωτάω αν η κοπέλα κάνει κώλο με έξτρα αλλά οι πιο πολλές τσατσάδες λένε δεν νομίζω να κάνει η κοπέλα.
Για 10+10 ευρώ το πολύ δεν σκόπευα να δώσω παραπάνω γενικά σε αυτό το κομμάτι οι λατίνες με τα εξτραδακια το διαπραγματευοντε.
Πήγα στο (Κωλο)νού 45 και πήρα την Τζοαννα λατίνα και όπως την γάμαγα της ειπα για κώλο με έξτρα 10 ευρώ και δέχτηκε οχι με την μια αλλά την καθησύχασα είχα και αλοιφή μαζί μου για anal και οτι σιγα σιγα θα έμπαινα οπότε δεν έχασα την ευκαιρία και όργωσα την κωλοτρυπίδατης μετά από μερικά μπασίματα είχε ανοίξει και έμπαινα τέρμα όλος και τελείωσα έχοντας την στα τέσσερα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις...
.....εεμμμ 10€ είναι αυτά... Έβγαλε το Σούπερ Μάρκετ μιας βδομάδας....!! Άξιζε το τσούξιμο....

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.328
Πόντοι
206
Kαποια καλη και τιμια περιπτωση για πρωκτικο δευτερη βαρδια;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.602
Πόντοι
41.129

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.067
Πόντοι
731

Αυτη αν εχει στη βαρδια της 30 δωματια γευεται 30 διαφορετικα χυσια. Στο τελος θα παθει τιποτα απο υπερβολικη καταναλωση σπερματος. Οπως εχω ξαναγραψει η συγκεκριμενη εχει ξεφυγει στα ψυχολογικα της. Ειναι για λυπηση και γιαυτο δεν προκειται να ξαναπαω

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.938
Πόντοι
206
Από φυλής 69α αυτή η Μαιρα που στο διάολο χάθηκε ρε παιδιά την έχει πετύχει κανένας???4η φορά πήγα σήμερα ήταν κλειστό το γαμωσπιτο

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.189
Πόντοι
441
Αυτη αν εχει στη βαρδια της 30 δωματια γευεται 30 διαφορετικα χυσια. Στο τελος θα παθει τιποτα απο υπερβολικη καταναλωση σπερματος. Οπως εχω ξαναγραψει η συγκεκριμενη εχει ξεφυγει στα ψυχολογικα της. Ειναι για λυπηση και γιαυτο δεν προκειται να ξαναπαω

Για να δεις τι ζώα είναι, εκμεταλλεύονται έναν άνθρωπο με ψυχικά νοσήματα.
Είναι εντελώς άρρωστα και διεστραμμένα τα άτομα, δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να της κάνουν κάτι τέτοιο...

Είπαμε Διδυμου 27 απογευματινή βάρδια δουλεύει ε; Για να είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσω ούτε έξω από το μπουρδέλο...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.521
Πόντοι
9.846
Είναι εντελώς άρρωστα και διεστραμμένα τα άτομα, δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να της κάνουν κάτι τέτοιο...

Είπαμε Διδυμου 27 απογευματινή βάρδια δουλεύει ε; Για να είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσω ούτε έξω από το μπουρδέλο...
........καταλάβαμε... Ούτε από έξω δεν θα περάσεις.... Τώρα που σιγουρεψες και τη διεύθυνση....:wink::2funny::zfuck::fuck1::lying-face:

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
14.950
Πόντοι
4.636
Kαποια καλη και τιμια περιπτωση για πρωκτικο δευτερη βαρδια;

Ασε ρε πονηρέεε

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
7
Like
748
Πόντοι
300
2πλη κατάθεση και για μένα σήμερα μετά την δουλειά κατά τις 3 1η στην Αννούλα την πιτσιρίκα του Φωκαίας 19 πολύ στενό μουνακι το έβαλα πάνω μου με τις πατούσες στο στρώμα και την όργωσα κανονικότητα, δεν είναι για βαθιές και δυνατές πουτσιες ακόμα αλλά ότι καλύτερο να ξεκινήσει η χρονιά, όταν έβγαινα άκουγα την τσατσά να λέει σε έτερους συναγωνιστές να την πάνε σιγά σιγά μέσα, καπάκια 2η κατάθεση στην αγαπητή πλέον ιβανα Διδυμου 27 αφού την εκμεταλλευτικα όπως λέει ο συναγωνιστής ποιο πάνω κάναμε έρωτα λίγο από μουνακι και έπειτα κωλαρακι όπου με κέρασε και Μερέντα ( σημάδι ότι θα με πάει καλά η χρονιά ) βγάλσιμο καποτας τελείωμα στο στόμα τα κατάπιε και βουρ στον επόμενο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom