Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (50 μέλη και 288 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.771
Πόντοι
46.232
live update

Φυλής 86α Βανέσα η μελαχρινή παχουλη πιτσιρικά λατίνα με το σχεδόν 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Μαρία, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα 30 ευρώ.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.385
Πόντοι
486

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.060
Πόντοι
4.646
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπογειο Άντζελα η "Κρητικοπουλα"με, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όχι όμως τελειωτικό και αυταρχικό.

Φωκαιας 13 ισόγειο η μιλφαρα Σόνια γυρολόγος,δουλευει με τσατσά τώρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Λίζα και Κάρλα, αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα,κάνουν και παρτουζα.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β κλειστό το φως αλλά είδα τη τσατσά να μπαίνει οπότε ίσως ανοίξει.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό και Εμμανουέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα ,στο δωμάτιο σε παρτούζα είπε η τσατσά.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Μύστη, ενημερώνω λάιβ από Φωκαίας ότι δεν είναι η Εμμανουέλα στο πόστο της. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας της Κατερίνας με την Εμμανουέλα,. πιθανόν από Δευτέρα να γαμηθούν ξανά μαζί στον οίκο! :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.771
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live επιγραμματικα

Εξηκιου 18γ Εύα, με κωλαράκι αυταρχικό και ελεύθερο στοματικό αν θέλω.

Εξηκιου 18α Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Εξηκιου 18 κλειστό.

Λιοσιων 73α Παολα η λεπτή λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73β Εμμυ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
15.062
Πόντοι
4.636

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.385
Πόντοι
486
Εχθες το βραδυ κατα τις δωδεκα και τριαντα πηγα στην κολωνου 47 και ηταν η Αννα, η Ελληνιδα η ξανθια με το τατουαζ στο στηθος! Ηταν η δευτερη φορα που παω μαζι της. Σε σχεση με την πρωτη εχει πεσει η αποδοση της! Ειχε πολυ κοσμο το μαγαζι και γενικα το Μεταξουργειο! Θετικο τσιμπουκι και αναβαση απο πανω! Για αυτες τις μερες πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη! Εχω γραψει και στον καταλογο των μπουρδελων σχετικα. Παντως στο Μεταξουργειο εχθες μετρια πραγματα. Απο τις κοπελες που θυμαμαι εχθες, στην Αχιλλεως 51 ηταν η Ναταλι και το μπουρδελο της Κατερινας στην Κολωνου ηταν κλειστο!
Επιτέλους.. Ελληνικό βρωμομουνο :happy:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.060
Πόντοι
4.646
Μύστη, ενημερώνω λάιβ από Φωκαίας ότι δεν είναι η Εμμανουέλα στο πόστο της. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας της Κατερίνας με την Εμμανουέλα,. πιθανόν από Δευτέρα να γαμηθούν ξανά μαζί στον οίκο! :hi:
Κι εννοείται ότι το ενημερωτικό ποστ μου θίγει την τσα2, όχι τον μύστη Σμύρνη που έχει λιώσει τις σόλες του για την δική μας ενημέρωση! :rockon:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.827
Πόντοι
2.046
Ποια Μαρία είναι αυτή ?
Νεαρή μελαχρινή λεπτή κοπέλα πιθανόν αλβανίδα πού δουλεύει εκεί ,εδώ και δυο τρεις βδομάδες 8 πρωί με 8 βράδι μαζί με μια Άννα επίσης αλβανίδα .

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
366
Πόντοι
21
Καλησρπα θέλω βοήθεια σχετικά με την Ιβάνα την οποία σκέφτομαι να επισκεφτώ , αν αξίζει απλά μ έχει κάνει εντύπωση το εξής , γιατί η τσατσα λέει δεν δίνει κωλο και γλωσσόφιλα και μέσα κάνει τ αντίθετα. ; Επίσης έχω ακούσει ότι κάνει ουσίες ; Ισχύει ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.659
Πόντοι
41.129
Καλησρπα θέλω βοήθεια σχετικά με την Ιβάνα την οποία σκέφτομαι να επισκεφτώ , αν αξίζει απλά μ έχει κάνει εντύπωση το εξής , γιατί η τσατσα λέει δεν δίνει κωλο και γλωσσόφιλα και μέσα κάνει τ αντίθετα. ; Επίσης έχω ακούσει ότι κάνει ουσίες ; Ισχύει ;

γιατί δεν πας να ρωτήσεις την ίδια την ιβανα να σου πει

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.076
Πόντοι
1.056
Για σβήσιμο έριξα 3η κατάθεση στην Ιβάνα στο Διδυμου 27!!!

Παραμένει τρελή για δέσιμο!!!

Τσιμπούκι και κωλογαμήσι:zfuck::zfuck::zfuck:
Μάλιστα στο κωλογαμήσι εκτός από το κατάρτι, της έβαλα μέσα και τον αντίχειρα του χεριού μου:headbaning2: Τα ρούφηξε και τα δύο η ροδέλα της:heavymetalbig:

Χύσιμο κλασσικά στο στόμα της, όπου τα κατάπιε και μετά ρεύτηκε:tooth::tooth::tooth:

Της ευχήθηκα καλή χώνεψη!!!:orchestra:

Επιβάλλεται να γράψω και γι' αυτή μια κριτική....

Πως μπορειτε και γαματε τετοιες γυναικες ρε φιλε..:zombie:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.071
Πόντοι
731
γιατί δεν πας να ρωτήσεις την ίδια την ιβανα να σου πει
Αν την ρωτήσει αυτό αυτή θα κοιτάει το ταβάνι και θα λέει ασυναρτησίες. Η κοπέλα έχει σοβαρά θέματα. Και επειδή κάποιοι γελάνε με την λέξη εκμετάλλευση, εγώ μάγκες θέλω να έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Αν σας αρέσει να γαματε μια κοπέλα που δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και πολύ πιθανόν να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατί το κάνει, είστε ελεύθεροι να το κάνετε… εγώ μαύρο σε αυτήν, ασχέτως τις πολύ καλές υπηρεσίες (κωλογαμησι, γλυφοκωλαδα κτλπ)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.771
Πόντοι
46.232
Νεαρή μελαχρινή λεπτή κοπέλα πιθανόν αλβανίδα πού δουλεύει εκεί ,εδώ και δυο τρεις βδομάδες 8 πρωί με 8 βράδι μαζί με μια Άννα επίσης αλβανίδα .
Ξανθιά. ...
Screenshot_20250103_142804_Chrome.jpg

που όταν πρωτοδουλεψαν η τσατσά τις είχε παρουσιάσει Μαρία από Ιταλία και Μαρία από Γερμανία, μετά στις επόμενες επισκέψεις τη δεύτερη Μαρία την παρουσίασε ως Άννα.

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
412
Πόντοι
21
Αν την ρωτήσει αυτό αυτή θα κοιτάει το ταβάνι και θα λέει ασυναρτησίες. Η κοπέλα έχει σοβαρά θέματα. Και επειδή κάποιοι γελάνε με την λέξη εκμετάλλευση, εγώ μάγκες θέλω να έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Αν σας αρέσει να γαματε μια κοπέλα που δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και πολύ πιθανόν να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατί το κάνει, είστε ελεύθεροι να το κάνετε… εγώ μαύρο σε αυτήν, ασχέτως τις πολύ καλές υπηρεσίες (κωλογαμησι, γλυφοκωλαδα κτλπ)
Έχεις δικιο

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!ξέρει κανείς η Λουνα η ψηλή αν δουλεύει και τι βάρδια;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.560
Πόντοι
9.846
Ρε μαλακοκαβλιδες έχετε γαμηθει με την Ιβανα! Άμα μαθευτεί αύριο μεθαύριο ότι έχει καμία φυματίωση ή κάνα πολύ σοβαρό αφροδίσιο μη μου κλαιγεστε μετά! Συνεχώς διαβάζετε πληροφορίες. Είναι θεοτρελη, άρα εξετάσεις σιγά μην κάνει. Βάζει πουτσες από την κωλοτρυπιδα της στη μούνα της (και σίγουρα πολλές φορές θα τον βάζει σκατωμενο). Τι άλλο θέλετε; Μην κοιτάτε τον @DmtrsxXx και την τελευταία του κριτική. Ο Μητσαρας το έχουμε πει, είναι #1 άνθρωπος που όταν γίνει η αποκάλυψη των ζόμπι δεν θα τον έχει πιάσει ΟΥΤΕ αυτός ο ιός! Είναι η κορυφή της τροφικής αλυσίδας, άσε που μερικούς σας τρολαρει (και καλά σας κανει) και τον πιστεύετε! Μην τεσταρετε το ανοσοποιητικό σας γιατί μετά θα χάσετε τον ύπνο σας! Σταματάω να σπαμαρω, συνεχίστε να ρωτάτε για την Ρωσιδα. Ζμπουτζα'μ.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.173
Πόντοι
19.236

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
122
Πόντοι
1
Ρε μαλακοκαβλιδες έχετε γαμηθει με την Ιβανα! Άμα μαθευτεί αύριο μεθαύριο ότι έχει καμία φυματίωση ή κάνα πολύ σοβαρό αφροδίσιο μη μου κλαιγεστε μετά! Συνεχώς διαβάζετε πληροφορίες. Είναι θεοτρελη, άρα εξετάσεις σιγά μην κάνει. Βάζει πουτσες από την κωλοτρυπιδα της στη μούνα της (και σίγουρα πολλές φορές θα τον βάζει σκατωμενο). Τι άλλο θέλετε; Μην κοιτάτε τον @DmtrsxXx και την τελευταία του κριτική. Ο Μητσαρας το έχουμε πει, είναι #1 άνθρωπος που όταν γίνει η αποκάλυψη των ζόμπι δεν θα τον έχει πιάσει ΟΥΤΕ αυτός ο ιός! Είναι η κορυφή της τροφικής αλυσίδας, άσε που μερικούς σας τρολαρει (και καλά σας κανει) και τον πιστεύετε! Μην τεσταρετε το ανοσοποιητικό σας γιατί μετά θα χάσετε τον ύπνο σας! Σταματάω να σπαμαρω, συνεχίστε να ρωτάτε για την Ρωσιδα. Ζμπουτζα'μ.
Ιβανα διαβαζω και Ιβανα δεν βλεπω, δεν εχει κανεις φωτο να δουμε το τρελοκοριτσο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom