Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (9 μέλη και 153 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.850
Πόντοι
2.036
Δες τις ενημερώσεις μου μέσα Δεκεμβρίου
Ξανθιά. ...
Screenshot_20250103_142804_Chrome.jpg

που όταν πρωτοδουλεψαν η τσατσά τις είχε παρουσιάσει Μαρία από Ιταλία και Μαρία από Γερμανία, μετά στις επόμενες επισκέψεις τη δεύτερη Μαρία την παρουσίασε ως Άννα.
Πήγα και τις είδα σήμερα, η Μαρία και η Άννα είναι από Ι46, οκ , η Μαρία έχει φτιαχτεί πολύ και είναι μούναρος εξωτερικά, ίσως δώσω το 20αρι κάποια στιγμή, η Άννα όχι, για 20 δεν...θα κλέβει σίγουρα.

Τριπλή κατάθεση απόψε 2η βάρδια αρχή, δεν έχω χρόνο να γράψω τώρα, αλλά γενικά έχει κίνηση κυρίως από πιτσιρικάδες και σχεδόν όλα ανοιχτά.

pipinoskistis

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
27.713
Πόντοι
8.541
Χθες το απόγευμα δοκίμασα τη νεαρή εύσωμη Ρουμάνα Καρίνα στο Περδίκα 3. Φανταστικές βυζάρες, να χάνεσαι και όμορφο νεανικό προσωπάκι, που είναι πολύ κάβλα όταν τσιμπουκώνει, χωρίς προφυλακτικό. Την έβαλα να τον παίξει, ενώ εγώ γράπωνα τις νεανικές σφιχτές βυζάρες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.545
Πόντοι
24.596
:takethis::takethis::takethis:
Μεταξουργειο,μικρη ενημερωση απο 2η βαρδια,ελαχιστος κοσμος,καποιοι λαθρο,λιγοι ποινικοι με 3ημερες,τα πρεζακια στη θεση τους,δεν αλλαζει κατι.

Κολωνου ελαχιστα ανοιχτα.

Ιασονος 46Β Αλεξανδρα,παλαιμαχη Αλβανη πουτανα,καστανηεχει θειτσεψει αρκετα,ελευθερο μπουκιτσι σε
απαντες:pipa2:
44,δευτερο απο δεξια/Παολα γυφτοκατι,πολυ ωραιο σωμα,σε απλο,κρυο σαλοναρισμα:thumbsdown:

20Γ-Μπαρμπαρα,Λατινα με ωραιο σωμα,σκυλοφατσα,τυπικο σαλονι:angry:

20Α//Βαλερια,αδιαφορη ΟυκρανοΜολδαβη σε απλο και Αννα,Λατινα,κοντη τσουπωτη με κωλαρα σε αφιλτρο μπουκι:pipa1:
19Α-Ισογειο/ νεαρη χοντρη εκδιδομενη,σαλοναρισε μονη,καμια αναταλλαγη κουβεντας με κανεναν,λογικα εχει αποδεχτει την ηττα της:sad2:

Περδικα 3 Γκαλινα, ομορφη μελαχροινη με σπαστο μαλλι,σε απλο προγραμμα,τσατσα η θειτσα Νελλη χωρις να σπαει πουτσους:new_shocked:

Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο*Ντελη η κατι τετοιο,αδιαφορη Λατινα ετοιμη να φολιασει οποιον κανει το λαθος:angry:

21 οροφος-Ανχελ κοντη μελαχροινη Λατινα,με ισιο πια μαλλι,με πιασιματα,εχει γραψει πλεον αρκετα χιλιομετρα το μουνι της,κοινο κλεφτρονι:(

Επισης Εβελυν,κοντη Λατινα με πεταχτο κωλο,ακαποτη πιπα.
Γαμηθηκε,μηδενικη επικοινωνια,χυσιματικη στα 4 χωρις να βγαλω κιχ ωστε να στραγγιξω και συνεχισα να τη γαμαω,στραγγιγμα και fake μουγκρητα χυσιματος στο καπακι:smoke:

Οποιος δεν μπαινει ειτε καυλωμενος ειτε ετοιμος να καυλωσει με το σκηνικο κινδυνευει να αποχωρησει αχυστος,ειδικα με ολες αυτες τις Λατινες που λυμαινονται το χωρο:skull:

Μεγαλου Αλεξανδρου 22 Αννα ,κοντο χομπιτ με ραστα ,με φουλ του κωλου προγραμμα,δουλευε ως τις 19.00,παραθετω και φωτο που τραβηχτηκε ξωφαλτσα:O
AP_830113031-834x1024.jpg

:confused::confused::confused:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.849
Πόντοι
21.636
19Α-Ισογειο/ νεαρη χοντρη εκδιδομενη,σαλοναρισε μονη,καμια αναταλλαγη κουβεντας με κανεναν,λογικα εχει αποδεχτει την ηττα της:sad2:
Είναι σκυλί του Πολέμου!!!
Κακώς δεν πέρασες.
Επειδή είσαι και πολύ ωραίο παιδί, πιθανόν να σου έδινε και κώλο εκτός προγράμματος :alivedick:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.545
Πόντοι
24.596
Είναι σκυλί του Πολέμου!!!
Κακώς δεν πέρασες.
Επειδή είσαι και πολύ ωραίο παιδί, πιθανόν να σου έδινε και κώλο εκτός προγράμματος :alivedick:
Κανω επισημως expose Pa Luki Luk,του ζητησα ευγενικα που θα γαμησω γκροβερ Μεταξι και με εγραψε στην πουτσα του:new_shocked::confused::confused::confused:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.849
Πόντοι
21.636
Επισης Εβελυν,κοντη Λατινα με πεταχτο κωλο,ακαποτη πιπα.
Γαμηθηκε,μηδενικη επικοινωνια,χυσιματικη στα 4 χωρις να βγαλω κιχ ωστε να στραγγιξω και συνεχισα να τη γαμαω,στραγγιγμα και fake μουγκρητα χυσιματος στο καπακι:smoke:
Αφού γνωρίζεις ισπανικά πώς και την βγάλατε στη μούγκα??? :think:
Είσαι Απατεώνας, τέλος... :rockon:

George1997Athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2020
Like
35
Πόντοι
0
Καλο Βράδυ,
Πριν κάνα δύο χρόνια δούλευε μία Αννα στο Φυλής 59 (Ισόγειο), παχουλή καστανή. Μήπως την έχει δει κανείς σε κάνα άλλο μπουρδέλο?

Ευχαριστώ!

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.703
Πόντοι
9.436
Καλο Βράδυ,
Πριν κάνα δύο χρόνια δούλευε μία Αννα στο Φυλής 59 (Ισόγειο), παχουλή καστανή. Μήπως την έχει δει κανείς σε κάνα άλλο μπουρδέλο?

Ευχαριστώ!
Εγω πριν 2 χρονια στο Φυλης 59 ισογειο θυμαμαι μια Αννα Αλβανιδα με σκουρα επιδερμιδα και μαλλι ραστα και με πιασιματα αλλα οχι χοντρη ...... μηπως εννοεις αυτην?

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
106
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς ακριβώς τις ώρες τις μπιουτι ή κάποιας άλλης Αφρικανής ; Και τον οίκο φυσικά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.976
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα σε όλους!!!
Πρόσφατα είχα περάσει πολύ ωραία με ένα κοριτσάκι απίστευτο....διδύμου 8Α
Δε θυμάμαι όνομα....
Πρωινή
Χωματιανού 11α θα τη βρεις 2η βάρδια

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
142
Πόντοι
0
Καλή χρονιά μάγκες...επειδή έλειπα κάνα 2αρι χρόνια εξωτερικό και γύρισα πρόσφατα μια κοντούλης ανάμπελα που δούλευε Μεταξουργείο Ιάσωνος 32 και μετά πήγε φυλης ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα?

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.030
Πόντοι
200
Καλή χρονιά μάγκες...επειδή έλειπα κάνα 2αρι χρόνια εξωτερικό και γύρισα πρόσφατα μια κοντούλης ανάμπελα που δούλευε Μεταξουργείο Ιάσωνος 32 και μετά πήγε φυλης ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα?
Είχε πάει σε κάποιο studio Κηφισού αριθμό δεν θυμάμαι

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.779
Πόντοι
2.046
Πριν λίγο δεύτερη βάρδια

Φ71Α Μαρία λατίνα με τα κατσαρά ξανθά εξτένσιον

Φ71 όροφος Αλάνα λατίνα τσουπωτή

Φ84Β οι αλβανίδες Μαρία και Άννα που σχολιάστηκαν.

Φιλιπ11α Λούνα λατίνα και περίμεναν τη Ναόμι πρώην Μαρία Νιγηρία για νυχτερινή.

Φ59ισ Νικόλ Βραζιλιάνα και Τζουλιάνα σοκολατί

Φ59 όροφος Έμμα σοκολάτα με άλλο μαλλί, τώρα έχει μακρύ μαύρο γυαλιστερό και ίσιο, χωρίς να μπορώ να πώ αν είναι το φυσικό της.

Τα υπόλοιπα φυλής τα περισσότερα ανοιχτά έως και τα 54-56.

Φωκαίας κλειστά αρκετά μαγαζιά,στα λίγα που πέρασα

19 Κάρλα
25β Σάρα
27όροφος Ντάρλιν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.976
Πόντοι
46.232
Βασικα αυτη η Σανελ ειναι με τα φεγγαρια της...αν πας μαζι της ειναι 90% να φας σουπερ φολα και 10% εαν ειναι στα κεφια της να περασεις σουπερ...Εγω την πηρα πρωτη φορα πριν 2 χρονια περιπου οταν ηταν Φυλης 109 ισογειο με ονομα Μπελλα, περασα ωραια νομιζα οτι εγινε στανταρακι μου και την επομενη φορα που πηγα μαζι της εφαγα σκωτσεζικο ντους με την καραφολα που μου εριξε....σκεφτηκα οτι οκ μαλλον ηταν μια ατυχη στιγμη θα ξαναπαω να δουμε....εε λοιπον αλλες δυο φορες που ξαναδοκιμασα πηρα τα αρχιδια μου....πλεον δεν ξερω φοβαμαι να ξαναπαω μαζι της χαχαχα
και Μαραθώνος 59 καθώς κ Βέργας 3 νομίζω έχει δουλέψει

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.072
Πόντοι
370
Για τα δικά μου τα γούστα η Beauty θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα τούμπανα που έχω πάρει ποτέ στην πορνοκαριέρα μου και στη ζωή μου γενικότερα μέχρι σήμερα, για να μην πω το μεγαλύτερο... Και μάλλον η μοναδική αξιοπρεπής μαύρη
Στα ίδια μπουρδέλα εκδίδεται και η αραπινα Μπέτυ και αυτή από Γκάνα. Είναι λιγότερα κυβικά από την Μπιουτι αλλά πάλι έχει 2.5- 3αρι βυζί και τρομερό σφικτό κωλο. Το καλύτερο χαρακτηριστικό τής όμως νομίζω ότι είναι η φάτσα που είναι γλυκιά και όμορφη και όχι σαν μπαμπουίνου

George1997Athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2020
Like
35
Πόντοι
0
Εγω πριν 2 χρονια στο Φυλης 59 ισογειο θυμαμαι μια Αννα Αλβανιδα με σκουρα επιδερμιδα και μαλλι ραστα και με πιασιματα αλλα οχι χοντρη ...... μηπως εννοεις αυτην?
Ναι αυτή!

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.072
Πόντοι
370

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
69
Like
15.703
Πόντοι
9.436
Εχει εξαφανιστει εδω και σχεδον ενα χρονο απο Φ59 και δεν την εχω πετυχει σε καποιο αλλο μπουρδελο, δεν ξερω εαν καποιος απο εδω την εχει δει πουθενα αλλου ας γραψει....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom