Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (16 μέλη και 210 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471
Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
Ποπό μας καύλωσες μεσημεριατικα!!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.138
Πόντοι
9.846
Ιβανα διαβαζω και Ιβανα δεν βλεπω, δεν εχει κανεις φωτο να δουμε το τρελοκοριτσο;
Έχεις δει πολλες φορες φωτογραφίες από πουτανες του 10ικου και του 20ικου εδώ μέσα; Ή θες να σου φέρουμε και το γκροβερ της στον καναπέ σου.... Μη μας κουραστείς κιόλας.....

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
301
Πόντοι
21
Έχεις δει πολλες φορες φωτογραφίες από πουτανες του 10ικου και του 20ικου εδώ μέσα; Ή θες να σου φέρουμε και το γκροβερ της στον καναπέ σου.... Μη μας κουραστείς κιόλας.....

Δεν εχω ιδεα απο αυτα φιλος, αλλα φανταζομαι για να εχουν παει τοσοι και τοσοι εδω μεσα με αυτη την τρελη γυναικα που δεν ξερει τι της γινεται 1 θα ειχε βγαλει μια φωτο.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.143
Πόντοι
7.195

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.704
Πόντοι
4.646
Ιβανα διαβαζω και Ιβανα δεν βλεπω, δεν εχει κανεις φωτο να δουμε το τρελοκοριτσο;
Ρώτα τον @DmtrsxXx , μήπως έχει τραβήξει κανένα βίντεο με κρυφή κάμερα. Πάντα, φυσικά, με τη συναίνεση της κοπέλας! :2funny:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
301
Πόντοι
21
Όλο δεν έχεις ιδέα είσαι ρε τυπε και μου είσαι εγγεγραμμένος από το 12

Ειχα μπει κατι φεγγαρια τοτε, ειχε χαβαλε οπως εχει και τωρα. Ειχα να μπω απο το 14 αν θυμαμαι καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρώτα τον @DmtrsxXx , μήπως έχει τραβήξει κανένα βίντεο με κρυφή κάμερα. Πάντα, φυσικά, με τη συναίνεση της κοπέλας! :2funny:

Απλα ειμαι περιεργος να δω τι εννοουν καποιοι με το τελειωμενη, πρεζακι, κτλ κτλ κτλ.

paris.str

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
382
Πόντοι
301
Ευτυχώς που τα λες και εσύ, γιατί κάποιοι βιάστηκαν και με είπαν φιδέμπορα, προμότορα.
Το είχα πει ότι η Σάρα και η Τζανίνα είναι έκφυλες.
Ψάχνω να τις πετύχω μαζί για παρτούζα! :rockon:
Την Σάρα θέλω να την παρτουζώσω με συναγωνιστή, να γυρίσουμε τσόντα με το έκφυλο πορνιδιο ανάμεσα σε δύο ψωλες (ή και περισσότερες αν κάλιασει) Είναι από τα κορίτσια του χώρου που έχουν την πουτανιά έμφυτη. Την θυμάμαι από τα πρώτα της βήματα στον "στίβο", όταν δούλευε στην υπόγα Φυλής & Φωκαίας με την κόκκινη πόρτα, πριν ακόμη βάλει βυζιά. Από τότε γουσταρε πρόστυχο γαμήσι. Την Τχανίνα δεν την ξέρω, αλλά αν τις πετύχω μαζί θα τις πάρω να τις δοκιμάσω.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς που σου απέδωσαν, δεν μου κάνει εντύπωση. Από την μια το μαγαζί εδώ είναι γεμάτο από τέτοιους και από την άλλη μπορεί να χαλάς την μπίζνα κάποιων άλλων. Γνωστές εδώ και χρόνια αυτές οι τακτικές. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι μια δοκιμή θα σας πείσει.

paris.str

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
382
Πόντοι
301
Ποπό μας καύλωσες μεσημεριατικα!!!
Εγώ ακόμα καυλωμένος είμαι! Σκέφτομαι να ξαναπάω απόψε, αλλά να την πάρω για μια ώρα, να κλείσουμε τα φώτα έξω και να την γαμήσω στο σαλόνι, στα δωμάτια, μέχρι και στο κουζίνακι. Και η πόρτα ίσως να μείνει ανοιχτή

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
486
Ειχα μπει κατι φεγγαρια τοτε, ειχε χαβαλε οπως εχει και τωρα. Ειχα να μπω απο το 14 αν θυμαμαι καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απλα ειμαι περιεργος να δω τι εννοουν καποιοι με το τελειωμενη, πρεζακι, κτλ κτλ κτλ.
Kαλτιλα

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
472
Πόντοι
21

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.166
Πόντοι
441
Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που γουστάρουν πραγματικά το γαμήσι (νυμφομανής).
Θα είχε φάση να την ποτίσεις αλκοόλ και να φάει κανά κοκορέτσι, θα γαμιέται λυσσαλέα με τις ώρες.
Το γαμήσει υποχρεωτικά πρέπει να είναι ακάποτα με πολλούς συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος να τη λούσετε από πάνω μέχρι κάτω με σπέρμα.

Ότι θα δεχτεί να το κάνει είναι το μόνο σίγουρο, το ερώτημα είναι για πόσα :think:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.816
Πόντοι
3.760
Πριν καμιά ώρα πήρα Την Λίζα Φωκαίας 19 Απλό πρόγραμμα Αλλά δεν λέει όχι πουθενά Την πήγα σε πολύ δυνατό τέμπο Στην αρχή τα βογγητα ψεύτικα Προς το τέλος όμως Δύο τρία η ήταν αληθινά η πόνεσε Χτύπημα δύο φορές στην πόρτα αλλά δεν είπε τίποτα η Λίζα σίγουρα 14 λεπτά μέσα Ήταν και η Κάρλα Στο κουζινακι τρεις κοπέλες ήταν σίγουρα γιατί τις άκουγα όταν μπήκα η τσατσά. Έφτιαχνε το δωμάτιο Δηλαδή λίγο αποσμητικο Μήπως αυτή η Άννα είναι μολδαβεζα Μιλάγανε ρουμανικά πάντως Καλή συνέχεια
...οτι και να ειναι η πιτσιρικα...σαν το φρεσκο κρεας δεν εχει!!!
Ευτυχώς που τα λες και εσύ, γιατί κάποιοι βιάστηκαν και με είπαν φιδέμπορα, προμότορα.
Το είχα πει ότι η Σάρα και η Τζανίνα είναι έκφυλες.
Ψάχνω να τις πετύχω μαζί για παρτούζα! :rockon:
Σαρα σταθερη στο ποστο της.Τζανινα μετα τις γιορτες!

paris.str

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
382
Πόντοι
301
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που γουστάρουν πραγματικά το γαμήσι (νυμφομανής).
Θα είχε φάση να την ποτίσεις αλκοόλ και να φάει κανά κοκορέτσι, θα γαμιέται λυσσαλέα με τις ώρες.
Το γαμήσει υποχρεωτικά πρέπει να είναι ακάποτα με πολλούς συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος να τη λούσετε από πάνω μέχρι κάτω με σπέρμα.

Ότι θα δεχτεί να το κάνει είναι το μόνο σίγουρο, το ερώτημα είναι για πόσα :think:
Για το ακαποτο θα διαφωνήσω, έχω ακόμα πολλά γαμησια να ρίξω και δεν το διακινδυνεύω. Να την λουσουμε με σπέρμα όμως, ενώ ταυτόχρονα την ξεμουνιαζουμε πολύ θα το γουσταρα. Καυλωσα και μόνο με την σκέψη.

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.816
Πόντοι
3.760
Καλησρπα θέλω βοήθεια σχετικά με την Ιβάνα την οποία σκέφτομαι να επισκεφτώ , αν αξίζει απλά μ έχει κάνει εντύπωση το εξής , γιατί η τσατσα λέει δεν δίνει κωλο και γλωσσόφιλα και μέσα κάνει τ αντίθετα. ; Επίσης έχω ακούσει ότι κάνει ουσίες ; Ισχύει ;
Κατ'αρχας ειναι με τα φεγγαρια της.Κατα δευτερο ειναι ψυχοπαθης.Μπορει να κανει παπαδεςκαι να φυγεις ερωτευμενος αλλα μπορει να μεινεις και με το πουλι στο χερι.Λιστεριν και μπενταντιν σαπουνι ειναι μαστ μετα τη συνεδρια με την Ιβανα.Ειδικα το Λιστεριν...Το χυσιδι με καταπωση και τα αβυσσαλεα γλωσσοφιλα πανε καργα.

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Δίδυμου 18 ισόγειο ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό με Αλιονα;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.198
Πόντοι
19.236
τώρα θυμήθηκα τη Ισαβέλα στη Φωκαίας που μούγκριζε, τι απόγινε αυτή;)

Άν λες την Ιζαμπέλα του 13 κλπ υποτίθεται πριν ενάμιση δυό χρόνια σε γραφεία έσκορτ, τώρα τι απέγινε από τότε δεν γνωρίζω.
Ακόμα δουλεύει στις επαρχίες. Ανεξάρτητη.
Γύρω στα 200€ χωρίς τα έξτρα!!! :smitten:
Στα 4 να γαμας σαν μανιασμένος ήταν το καλύτερο με αυτή η ιεραπόστολος με τα πέλματα της στο στήθος μου.
Πολλές φορές βέβαια ξέχναγε το προφυλακτικό το παλιοκόριτσο.... :bottom:

Trelobourdelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
286
Πόντοι
291
Μιας και δεν βρήκα κοντινό post που να ισχύει λογικά. Έχει κανείς μύστης να προτείνει κάποια μαυρουλα σε κατάστημα του κέντρου ? Thanks

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom