Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (17 μέλη και 213 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686

Ο Οξαποδώ έχει κάνει κάποιες αρκετά καλές ενημερώσεις.

Όμως δεν μπορούν να συγκριθούν με τις ενημερώσεις
του παντός καιρού πορνο-ρεπόρτερ, εξαιρετικού
κ. Digweed !  :rockon: :rockon:

Αναμένουμε την επιστροφή του κ. Digweed  !  :rockon:

URL]]

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
Μάγκες, με πληροφόρησαν κάποιοι συναγωνιστές

ότι έχουν έρθει κάποια νέα καλά Ουκρανάκια στο Μετάξι !  :rockon:

Τις μετακινούν όμως σε άλλες βάρδιες, αλλά και
σε άλλα μαγαζιά.

Οι παροικούντες συναγωνιστές ας μας δώσουν κάποιες
περαιτέρω πληροφορίες .

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Για τους πιπινολατρες όσοι θυμούνται ξαναγύρισε η Ντορηνα το ξανθό πιπινακι γάλακτος που δούλευε πέρσι Κολωνού 11 ισόγειο την ειδα Κολωνού 15 δεξιά  :erection:  το απόγευμα την ανακοίνωσε ο τσατσος με μια άλλη μελαχρινή στα 15€ δε την πήρα αλλά θα δοκιμαστεί σίγουρα σύντομα

Επισκέπτης
στο θεμα με το ντιγκ , να μην ασχολιοτανε με κομπλεξικους κολγκερλακιδες που χριαζοντε χιλιαδες τα ευρο να κανουν σεξ οπως το θελουν να ητανε εδω μαζι μας γιατι απλα ειτε ειναι πολυ ασχημοι ειτε πολυ μπαζα για 20 ευρο... και οχι μονο ασχολιθικε , τους εμοιασε κιολας , εδωσε 120 ευρο σε μια χοντρουλα για να κανει σεξ της κακιας ωρας , δε το βλεπεις ρε ντιγκ οτι ο αλλος κρεμετε απο τα αρχιδια του αρχιβλακα , δε βλεπεις οτι τελειως διαφορετικοι ειναι οι λογοι υπαρξης του τμηματος " κολ γκερλς και " μπουρδελα " ?

η καθε ψωλου κανει το χομπι της επαγγελμα και επειδη ειναι χωρις προστασια παει γυαλο γυαλο δλδ δε βγαινει στο κλαρι αλλα στο μπου τελεια κομ να μαζεψει "ασφαλεις " πελατεια , ειναι εδωπερα κατι βλακες που το παιζουν οτι αντεχουν το ξυλο και το παιζουν κατι σαν νταβαδες χωρις να πληρωνωντε , κανουν τους αγαπητικους παυλα φιλους παυλα προστασια του κωλου αλλα ολα αυτα ηλεκτρονικα , e-pimps , το τμημα κολγκερλ βριθει απο δαυτους

Επισκέπτης
Για τους πιπινολατρες όσοι θυμούνται ξαναγύρισε η Ντορηνα το ξανθό πιπινακι γάλακτος που δούλευε πέρσι Κολωνού 11 ισόγειο την ειδα Κολωνού 15 δεξιά  :erection:  το απόγευμα την ανακοίνωσε ο τσατσος με μια άλλη μελαχρινή στα 15€ δε την πήρα αλλά θα δοκιμαστεί σίγουρα σύντομα

ΙΜΟ οτι επεστρεψε ο τσατσος εχει ποιο πολλα να πει απο τη ντορινα , ομορφη ακριβως οπως εχει περιγραφτει σαν τουριστρια που χαθηκε και μπηκε σε λαθος πορτα , και ειναι ετοιμη να βαλει τα καλαματα για αυτο , εν αντιθεση

Μ.Α. 28 δεξια απογευματινη βαρδυα επεστρεψε η λορι , για οποιον δε τη ξερει μπαμπατσικο πιπινι με γλυκια φατσουλα , μεσα , μου θυμιζει διοπτροφορο αντριαννα μονο που η λορι ειναι ποιο χαλαρη αν σε γουσταρει

Επισκέπτης

ότι έχουν έρθει κάποια νέα καλά Ουκρανάκια στο Μετάξι !   :rockon:

σε άλλα μαγαζιά.

περαιτέρω πληροφορίες .

καζακστανες αν ενοεις , δοκιμασα τη μαυρομαλα την αδυνατη , το πρωσοπο της οταν γαμιεται ειναι απο τα ποιο καυλωτικα θεαματα , το κακο ειναι οτι βιαζετε λες και της βαζουν νεφτι στο κωλο

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
καζακστανες αν ενοεις , δοκιμασα τη μαυρομαλα την αδυνατη , το πρωσοπο της οταν γαμιεται ειναι απο τα ποιο καυλωτικα θεαματα , το κακο ειναι οτι βιαζετε λες και της βαζουν νεφτι στο κωλο

σε ποιο τσαρδι ειναι αυτη η μαυρομαλα?

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Επισκέπτης
ετσι ετσι ετσι ... στη θεση τους ειναι η σιλια αυτη την εβδομαδα

βασικα μονο στο ελληναδικο δε τις γυρεψα που ειναι ενα και το αυτο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

ότι έχουν έρθει κάποια νέα καλά Ουκρανάκια στο Μετάξι !   :rockon:

σε άλλα μαγαζιά.

περαιτέρω πληροφορίες .

Κολωνου 11, Ιασωνος 19 ισογ.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 1γ: Χριστίνα.  :smitten:  Μου στέλνει μηνύματα από τη Μολδαβία η αγαπημένη μου Άννα-Λίζα και με ρωτάει τι κάνω και δεν ξέρω τι να της πω. Από τη μία μου λείπει, από την άλλη είναι στη θέση της αυτό το γλυκό και αθώο κορίτσι που όσο πάει μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Είμαι μπερδεμένος. Τι δύσκολο πράγμα που είναι η αγάπη ρε παιδιά!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
Καλύμνου 48 κάτω
Πωλίνα, περήφανη καμαρωτή διάσημη πόρνη των λαϊκών πορνείων των Αθηνών, 7/10
Ουρά ο κόσμος για να γαμήσει.

έτσι, για να ζηλεύει η κεντρική αγορά.
Είναι γνωστό ότι τα στανταράκια παίζουν στην περιφέρεια.

Επισκέπτης
Κολωνου 11, Ιασωνος 19 ισογ.

ΩΡΕΣ ???

Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 1γ: Χριστίνα.  :smitten:  Μου στέλνει μηνύματα από τη Μολδαβία η αγαπημένη μου Άννα-Λίζα και με ρωτάει τι κάνω και δεν ξέρω τι να της πω. Από τη μία μου λείπει, από την άλλη είναι στη θέση της αυτό το γλυκό και αθώο κορίτσι που όσο πάει μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Είμαι μπερδεμένος. Τι δύσκολο πράγμα που είναι η αγάπη ρε παιδιά!

κουτι σοκολατακια η λουλουδια η συνδιασμος και των δυο , δεκα ευρο και

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
Μου στέλνει μηνύματα από τη Μολδαβία η αγαπημένη μου Άννα-Λίζα και με ρωτάει τι κάνω και δεν ξέρω τι να της πω.

σου φέρνει με τρόπο να της στείλεις κανα 100άρικο με western union

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
σου φέρνει με τρόπο να της στείλεις κανα 100άρικο με western union
Ο Πικερ ειναι σαν τον Ψαλτη που τρωει το δολωμα του παπατζη και φευγει (αν θυμαστε την ταινια).

• Like
Αντιδράσεις: Krang

Επισκέπτης
κανει θραυσει το ραστα στο μεταξι , να μη με ξενερωνε τοσο ...

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
H Αθηνα η πειραωτισσα εμφανιστηκε στο φωκαιας να φανταστω και μονο πρωι?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Απορω συνάδελφοι συγνώμη κιόλας..ανθρώπινα..τόσες κοπέλες που τις βρίσκουν;σου λένε νέα κοπέλα 19 ετών απο μολδαβια ουκρανια..πως τι φέρνουν κ μη μου πείτε παει καποιος κ καλα κ κάνει τον αγάπητικο στα χωριά γιατι αν έρθει στο δικό μου θα τον κρεμάσουν στη πλατεία..υπάρχει συγκεκριμένο κόλπο κάποια στιγμή πήγα να ψαρωσο ένα Τσάτσο φωκαιας 9 κάτι πήγε να πει αλλά μπήκε ένας τύπος απο αυτούς που ειναι στοιμενοι έξω απο τα μπουρδελα στην αλλαγη τις βάρδιας κ δεν είπε..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom