Επισκέπτης
αυτοί ξέρουν[glow=orange,2,300]Περγάμου 36[/glow]
Δύο γκιλφ.
Α) Ναταλί Τσιαντάκη, χωρίς άλλα λόγια. 4,5/10
Β) Εύα, στρογγυλοποιημένη, ευγενέστατη, 3/10
αυτοί ξέρουν[glow=orange,2,300]Περγάμου 36[/glow]
Δύο γκιλφ.
Α) Ναταλί Τσιαντάκη, χωρίς άλλα λόγια. 4,5/10
Β) Εύα, στρογγυλοποιημένη, ευγενέστατη, 3/10
Για τους πιπινολατρες όσοι θυμούνται ξαναγύρισε η Ντορηνα το ξανθό πιπινακι γάλακτος που δούλευε πέρσι Κολωνού 11 ισόγειο την ειδα Κολωνού 15 δεξιά το απόγευμα την ανακοίνωσε ο τσατσος με μια άλλη μελαχρινή στα 15€ δε την πήρα αλλά θα δοκιμαστεί σίγουρα σύντομα
Μάγκες, με πληροφόρησαν κάποιοι συναγωνιστές
ότι έχουν έρθει κάποια νέα καλά Ουκρανάκια στο Μετάξι !
Τις μετακινούν όμως σε άλλες βάρδιες, αλλά και
σε άλλα μαγαζιά.
Οι παροικούντες συναγωνιστές ας μας δώσουν κάποιες
περαιτέρω πληροφορίες .
καζακστανες αν ενοεις , δοκιμασα τη μαυρομαλα την αδυνατη , το πρωσοπο της οταν γαμιεται ειναι απο τα ποιο καυλωτικα θεαματα , το κακο ειναι οτι βιαζετε λες και της βαζουν νεφτι στο κωλο
ετσι οπως τις περηγραφει πρεπει να λεει για κολωνου 11 ισογειο εκει εχω δει διαφορες να κανουν καταδρομικες για 1 η 2 μερεςσε ποιο τσαρδι ειναι αυτη η μαυρομαλα?
Μάγκες, με πληροφόρησαν κάποιοι συναγωνιστές
ότι έχουν έρθει κάποια νέα καλά Ουκρανάκια στο Μετάξι !
Τις μετακινούν όμως σε άλλες βάρδιες, αλλά και
σε άλλα μαγαζιά.
Οι παροικούντες συναγωνιστές ας μας δώσουν κάποιες
περαιτέρω πληροφορίες .
Καλύμνου 48 κάτω
Πωλίνα, περήφανη καμαρωτή διάσημη πόρνη των λαϊκών πορνείων των Αθηνών, 7/10
Ουρά ο κόσμος για να γαμήσει.
Κολωνου 11, Ιασωνος 19 ισογ.
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 1γ: Χριστίνα. Μου στέλνει μηνύματα από τη Μολδαβία η αγαπημένη μου Άννα-Λίζα και με ρωτάει τι κάνω και δεν ξέρω τι να της πω. Από τη μία μου λείπει, από την άλλη είναι στη θέση της αυτό το γλυκό και αθώο κορίτσι που όσο πάει μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Είμαι μπερδεμένος. Τι δύσκολο πράγμα που είναι η αγάπη ρε παιδιά!
Μου στέλνει μηνύματα από τη Μολδαβία η αγαπημένη μου Άννα-Λίζα και με ρωτάει τι κάνω και δεν ξέρω τι να της πω.
ΩΡΕΣ ???
Ο Πικερ ειναι σαν τον Ψαλτη που τρωει το δολωμα του παπατζη και φευγει (αν θυμαστε την ταινια).σου φέρνει με τρόπο να της στείλεις κανα 100άρικο με western union