Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 394 άτομα (34 μέλη και 360 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
αρχιδια πιο ζεστη γινεται. Ασε που δε θα χεις την καυλα της πρωτης φορας και θα ξενερωσεις.
Τότε πως έχει πελάτες ρε γαμώτο;

Το nick που έχεις είναι από το ταξίδι στην άκρη της νύχτας;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ίσως από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει. Το έχω διαβάσει στην Ελληνική μετάφραση.
Λένε πως στα Γαλλικά ακόμα και οι Γάλλοι έχουν πρόβλημα να καταλάβουν τι γράφει.

Επισκέπτης
Ίσως από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει. Το έχω διαβάσει στην Ελληνική μετάφραση.
Λένε πως στα Γαλλικά ακόμα και οι Γάλλοι έχουν πρόβλημα να καταλάβουν τι γράφει.
ειμαι μεγαλος σου οπαδος- σε διαβαζω να ξερεις  :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.813
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο μετά την βόλτα μου δοκίμασα στο
Πιπινου 118 την Ναταλί ξανθιά με πιασιματακια κυρίως από την μέση και κάτω 1.5-2αρι βυζι, θα ακολουθήσει κριτική(μόλις μπορέσω) , μαζί της δούλευε και η Καιτη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Περασμα πριν λιγο από Φυλης 65 Α για να δω τη Μαρινα του Προφεσορ.Πραγματι ηταν εκει.Προκειται για μια μετριου αναστήματος νεα κοπελα με συμπαθητικο προσωπο,υπερβολικα αδυνατη θα ελεγα και με ανύπαρκτα βυζια.Πολυς κοσμος στο σαλονι,περιμενα ωσπου να αποχωρησουν,ενας μπηκε στο δωματιο και τοτε βρηκα την ευκαιρια να εχω μια 5λεπτη συνομιλια με την υπηρεσια που φανηκε εξαρχής δεκτικη σε παραπονα.
-Ποια Μαρινα είναι,αυτη του ιντερνετ;
-Δε διαβαζω στο ιντερνετ,τι γραφει;
-Ότι περασε χθες ενας στο δωματιο και του φαγε κοροιδιστικα τα 20 ευρω χωρις να κανει τιποτα.
-Εγω τοσα ραντεβού που εχει η κοπελα και κανεις δε διαμαρτυρηθηκε.
-Από το πρωτο λεπτο του ελεγε να τελειωνει γρηγορα,δεν επετρεπε καθολου πιασιματα,τι είναι αυτά;Αμα δε θελει η κοπελα να δουλεψει να το λεει από την αρχη και να μη κοιταει μονο πως θα παρει τα 20 ευρω.
-Εδώ είναι το πολύ για 10 λεπτα στο δωματιο,για ποσο να είναι;Και για τη κοπελα,ειναι μονο 3 μερες εδώ στη δουλεια,θα μαθει.
-Αφου είναι μονο 3 μερες τι λες στο σαλονι ότι είναι τοσο καλη χωρις να ξερεις;Να πεις στη κοπελα αμα δε θελει η δε της αρεσει καποιος,να το λεει από πριν η στο δωματιο στην αρχη και να του επιστρεφονται τα λεφτα και να φευγει,οχι να κοιταει πως να κοροιδεψει.

Καπου εκει μπηκε κοσμος και διεκοπη η συζητηση μετα από αρκετα λεπτα και αποχωρησα.Δε νομιζω να το λαβουν και υποψη τους αλλα από κει και περα ο καθενας ας κανει τις επιλογες του.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Περασμα πριν λιγο από Φυλης 65 Α για να δω τη Μαρινα του Προφεσορ.Πραγματι ηταν εκει.Προκειται για μια μετριου αναστήματος νεα κοπελα με συμπαθητικο προσωπο,υπερβολικα αδυνατη θα ελεγα και με ανύπαρκτα βυζια.Πολυς κοσμος στο σαλονι,περιμενα ωσπου να αποχωρησουν,ενας μπηκε στο δωματιο και τοτε βρηκα την ευκαιρια να εχω μια 5λεπτη συνομιλια με την υπηρεσια που φανηκε εξαρχής δεκτικη σε παραπονα.
-Ποια Μαρινα είναι,αυτη του ιντερνετ;
-Δε διαβαζω στο ιντερνετ,τι γραφει;
-Ότι περασε χθες ενας στο δωματιο και του φαγε κοροιδιστικα τα 20 ευρω χωρις να κανει τιποτα.
-Εγω τοσα ραντεβού που εχει η κοπελα και κανεις δε διαμαρτυρηθηκε.
-Από το πρωτο λεπτο του ελεγε να τελειωνει γρηγορα,δεν επετρεπε καθολου πιασιματα,τι είναι αυτά;Αμα δε θελει η κοπελα να δουλεψει να το λεει από την αρχη και να μη κοιταει μονο πως θα παρει τα 20 ευρω.
-Εδώ είναι το πολύ για 10 λεπτα στο δωματιο,για ποσο να είναι;Και για τη κοπελα,ειναι μονο 3 μερες εδώ στη δουλεια,θα μαθει.
-Αφου είναι μονο 3 μερες τι λες στο σαλονι ότι είναι τοσο καλη χωρις να ξερεις;Να πεις στη κοπελα αμα δε θελει η δε της αρεσει καποιος,να το λεει από πριν η στο δωματιο στην αρχη και να του επιστρεφονται τα λεφτα και να φευγει,οχι να κοιταει πως να κοροιδεψει.

Καπου εκει μπηκε κοσμος και διεκοπη η συζητηση μετα από αρκετα λεπτα και αποχωρησα.Δε νομιζω να το λαβουν και υποψη τους αλλα από κει και περα ο καθενας ας κανει τις επιλογες του.

Αξιζει να μιλαμε στις τσατσαδες ή ειναι καλυτερα απλα να μην μπαινουμε στο δωματιο σε συγκεκριμενες κοπελες? Γιατι και αυτη οπως λες ετσι και πολλες αλλες πιθανοτατα να μην γνωριζουν το τι γραφεται εδω μεσα ή την υπαρξη του site...

Εγω παντως καταλαβαινω το προφεσορα καθως ειχα ανεβασει κιεγω μια εμπειρια απο καινουργια κοπελα στο Ιασωνος 19 που δεν το ειχε. Αλλα δεν ηταν τοσο τραγικα. Την ανεβασα για να το λαβει καποιος υποψην του απο εδω γιατι απο την μερια των μπουρδελων νομιζω ειναι στο πουτσο τους ειδικα οταν πελατες ειναι τα πακια που ειναι και πολλα (Στο Μεταξι).

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
αυτη την μαρινα εγω την παρασκευη την ειδα στο ανακαινισμενο δευτερη βαρδια  δεν μου αρεσε η συμπεριφορα της

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εγω πιστευω οτι αυτο θεμα ειναι και αναλογα την υπηρεσια  που ειναι αν ακουει τα παραπονα  των πελατων

magic0

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά η Μαρίνα που λέτε ξανθιά είναι;η

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εγω δεν εχω εμπιστοσυνη σε καινουργιες ιερωδουλες  και δεν της γαμαω διοτι εχουν το ρισκο τους  

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Αυτό το τελευταίο που είπες είναι όλο το ρεζουμέ.Το site το ξέρουν πλέον όλσ τα μαγαζιά και το παρακολουθούν.Kάποιες συστάσεις πρέπει να έγιναν στην κοπέλα.Απο εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου ή να προσαρμοστεί στα δεδομένα ή αν συνεχίσει έτσι στο τέλος να μην έχει πελάτες και να αναγκαστεί να εγκαταλείψει.

magic0

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δούλευε και στο φιλιππιδου όροφο αρχές καλοκαιριού ;

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αξιζει να μιλαμε στις τσατσαδες ή ειναι καλυτερα απλα να μην μπαινουμε στο δωματιο σε συγκεκριμενες κοπελες? Γιατι και αυτη οπως λες ετσι και πολλες αλλες πιθανοτατα να μην γνωριζουν το τι γραφεται εδω μεσα ή την υπαρξη του site...

Εγω παντως καταλαβαινω το προφεσορα καθως ειχα ανεβασει κιεγω μια εμπειρια απο καινουργια κοπελα στο Ιασωνος 19 που δεν το ειχε. Αλλα δεν ηταν τοσο τραγικα. Την ανεβασα για να το λαβει καποιος υποψην του απο εδω γιατι απο την μερια των μπουρδελων νομιζω ειναι στο πουτσο τους ειδικα οταν πελατες ειναι τα πακια που ειναι και πολλα (Στο Μεταξι).
Δεν μπαίνουμε στο δωμάτιο με συγκεκριμένες κοπέλες αποδεδειγμένα φόλες και τελειώνει η υπόθεση.Έπειτα τα πράγματα πέρνουν αναγκαστικά τον δρόμο τους και έρχονται κοπέλες πιο φιλότιμες.

Στο Ιάσωνος 19 μάλλον θα πρέπει να αναφέρεσαι στην Ντορίνα η οποία απο το σαλόνι και μόνο σε προδιαθέτει ότι δεν θα περάσεις καλά.Εκεί όπως είπες ποντάρουν πολύ στους μετανάστες και δεν πολυιδρώνει το αυτί τους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom