Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 378 άτομα (33 μέλη και 345 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
:hi:
Κεραμεικου 15 οροφος η Βιβη πολυ ωραιο φρεσκο γκομενακι και στο γωνιακο κολωνου 32 επισης ομορφη νεαρα κοπελιτσα καστανοξανθη με στηθοδεσμο που ασφυκτιουσε απο τα μακρουλα βυζια της!
Ξερουμε τιποτα?
Επισης ο προφεσορας δυναμη οπως παντα  :grin:
Για την Βιβη εχουν γραφτει καλες κριτικες.
Στο Κολωνου 32α νομιζω δουλευει η ξανθια Ντορινα απο Ιασωνος 19 οροφο.Θελει 15 γιουρος! :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ναι 15 θελει για αυτο και πηγα στην Τζωρζια σου!

Επισκέπτης
Παίδες έχει κανένας καμιά καλή εμπειρία από την Λάουρα;

Έχω πάει μια φορά και ήταν ψυχρή αλλά ευγενική και δεν πέρασα άσχημα, απλά τίποτα ιδιαίτερο.

Η ερώτηση μου είναι αν γίνεται πιο ζεστή αν σε μάθει;

Επίσης, ενθυμούμενος την πορεία διαμαρτυρίας που ξεκίνησε κάποια στιγμή πριν λίγο καιρό από την Πάτρα: "κατά της ανεργίας", σκέφτομαι να κατέβω σε πορεία διαμαρτυρίας: "θέλω μια γυναίκα σαν την Λάουρα".
αρχιδια πιο ζεστη γινεται. Ασε που δε θα χεις την καυλα της πρωτης φορας και θα ξενερωσεις.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Χθες απογευματινή βάρδια ιασωνος 3 στις σκάλες αριστερά ριτα Ρωσίδα ξανθιά αδύνατη
με ναζι στο σαλόνι. Στο δωμάτιο μπήκε μουτρωμενη, λέω κατάλαβα απο μέσα μου, βγάζει το σουτιέν σταφυδιασμενα Βυζια . Μη το ένα μη το άλλο ειπα άστο για άλλη φορά σηκώθηκα κι εφυγα

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
κανα μωρο σε φωκαιας η διδυμου με γλωσσοφιλα και ακαποτο??

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Τομμυ ειδα ότι σβήστηκε ένα μνμ μου. Οκ κατάλαβα επειδή είχε χαρακτηρισμό αλλά δεν μπορούσες να τον αφαιρέσεις και να αφήσεις το υπόλοιπο?

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Εχει παρει καποιος την Αλεξανδρα απο το Ιασωνος 37 ισογειο?

Επισης στην πρωινη αλλαγη στο Ιασωνος 20α δεξια ειδα ενα ωραιο γκομενακι με μοντελε κορμι! :zfuck: :wanker: Δεν ανακοινωθηκε ομως ονομα :-.Μηπως ειναι η καινουργια Νελλυ? Την εχει παρει καποιος?
H Νελλυ δεν είναι σιγουρα παντως.....το μονο σιγουρο.....γιατι μονο μοντελε κορμι δεν εχει.....

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Χθες απογευματινή βάρδια ιασωνος 3 στις σκάλες αριστερά ριτα Ρωσίδα ξανθιά αδύνατη
με ναζι στο σαλόνι. Στο δωμάτιο μπήκε μουτρωμενη, λέω κατάλαβα απο μέσα μου, βγάζει το σουτιέν σταφυδιασμενα Βυζια . Μη το ένα μη το άλλο ειπα άστο για άλλη φορά σηκώθηκα κι εφυγα
Ιασωνος 3 δεν υπαρχει. Προφανως ηθελες να πεις το 1β αριστερο.  ;)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σχετικα να πω κι εγω για τους νεωτερους(οι πιο παλιοι θα το θυμούνται πιστευω), ότι εκει που είναι ο συγκεκριμένος παιδικος σταθμος, στεγαζονταν παλαιοτερα(εννοω γυρω στο 1995, για λιγα χρονια βεβαια), δυο μπουρδελα, ένα επι της Περγαμου 11 ισογειο, κι ένα επι της Ρεμουνδου, κολλητα στο 21 του οροφου(επισης οροφος).  ;)
Bεβαίως και τα θυμάμαι.Λειτούργησαν κάπου για ενάμιση χρόνο και μετά απο τον Τριανταφυλλόπουλο έκλεισαν και έγινε παιδικός σταθμός.Ήτανε σε όμορφο νεοκλασσικό κτίριο και πλήρως ανακαινισμένα.Για την εποχή τους ήταν πολύ καλά συγκριτικά με άλλους οίκους. Μπράβο για την αναδρομή.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
εντάξει τα λόγια είναι περιττά, ακόμα μια άψογη ενημέρωση.
η Λυδια πριν έρθει Μεταξουργείο δούλευε στο Περγάμου 27, το τιμαει το δεκαρικακι αν προσπερασεις το εμφανησιακο.
Η Ναταλι στο Φωκαίας 9 μήπως είναι αυτή από το υπόγειο δεξιά του 7 ?
Την Μισέλ την είδα ενδιαφέρουσα εμφανισιακά, δε πρόλαβα να την δοκιμάσω μιας και πέρασα διπλή κατάθεση με στανταρακι μου.
καλό απόγευμα.
Ευχαριστώ.Για την Λύδια γνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ δυνατή μέσα όπως η Φωτεινή και η Αλίσα.Απλά δεν είναι του γούστου μου.Η Ναταλύ είναι πράγματι αυτή απο το Φωκαίας 7.Η Μισέλ είναι ενδιαφέρουσα εμφανισιακά και πρέπει να έχει και μεγάλα μπομπόνια αλλά φορούσε κορμάκι και δεν μπόρεσα να εκτιμήσω.Να ξέρεις όμως ότι δεν κάνει 69 γιατί ρώτησα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
Σχετικα να πω κι εγω για τους νεωτερους(οι πιο παλιοι θα το θυμούνται πιστευω), ότι εκει που είναι ο συγκεκριμένος παιδικος σταθμος, στεγαζονταν παλαιοτερα(εννοω γυρω στο 1995, για λιγα χρονια βεβαια), δυο μπουρδελα, ένα επι της Περγαμου 11 ισογειο, κι ένα επι της Ρεμουνδου, κολλητα στο 21 του οροφου(επισης οροφος).  ;)
Στο Περγάμου 11, η εξώπορτα είχε μεταλλικό πλακίδιο με το όνομα "ΦΡΥΝΗ".

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
live πριν λίγο από πιατσα!!!

Κολωνού 11 όροφος είναι τώρα η ΡΟΔΙΚΑ η πριγκίπισσα
του Μεταξουργειου.

Το πήρα το μωρό, είναι η δεύτερη φορά μαζί της,
και αναμένω να πολλαπλασιαστουν οι συνευρεσεις μας.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Χθες απογευματινή βάρδια ιασωνος 1 στις σκάλες αριστερά ριτα Ρωσίδα ξανθιά αδύνατη
Συμπαθητική είναι εμφανισιακά,αλλά δεν είναι από τις Ρωσίδες που γουστάρουν το γαμήσι!Την είχα πάρει κι εγώ μια φορά,άβουλη και προσπαθούσε να αποφύγει τη βαθιά διείσδυση.Απλά δεν...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Συμπαθητική είναι εμφανισιακά,αλλά δεν είναι από τις Ρωσίδες που γουστάρουν το γαμήσι!Την είχα πάρει κι εγώ μια φορά,άβουλη και προσπαθούσε να αποφύγει τη βαθιά διείσδυση.Απλά δεν...
Συμφωνώ φίλος. Λίγο που μιλήσαμε στα αγγλικά είναι καλό κοριτσάκι αλλά στο κρεβάτι δεν το έχει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom