Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Ναι σωστή η διόρθωσηΙασωνος 3 δεν υπαρχει. Προφανως ηθελες να πεις το 1β αριστερο. ;)
Ναι σωστή η διόρθωσηΙασωνος 3 δεν υπαρχει. Προφανως ηθελες να πεις το 1β αριστερο. ;)
μεγαλο ψεμα,και η αννυ ξερει και η ελληνοουκρανεζα...αλλωστε εχεις και 2 προφιλ εδωοχι δεν το ξερουν
Αυτό που ειχε είσοδο από Περγάμου ηταν από παλιά οικος ανοχής,θυμαμαι χαρακτηριστικά μια μουνάρα ελληνιδα 25αρα που ειχα παρει εκει στα 1982. Γενικά,έφερνε καλά κομμάτια. στα 94-95 ανοιξε και το διπλα για ένα φεγγάρι,με ρωσιδες κλπ.Δεν ξερω πότε εκλεισαν ακριβώς αυτά.Και αν θυμάμαι καλά οι εξώπορτες και τα παντζούρια ήταν βαμμένα εξωτερικά με χρώμα πράσινο.
Η Αιντα δουλευει ακομα?
Να συμπληρώσω για Κολωνού 11 όροφος ότι,
στην αλλαγή βάρδιας είδα να βγαίνει από εκεί (μάλλον
από τον όροφο αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν προσεχα
μια και ειμουν απέναντι στο πεζοδρόμιο),
μια μάλλον όμορφη με λευκό δέρμα και ίσια
ξανθα μαλλιά (την είδα από κώλο) με ωραίο κορμί μάλλον
ψηλη γύρω στο 1.70 και μάλλον ψιλό νταρντανε (κανονικό κορμί),
που κι αυτή μάλλον είναι συμπατριώτισσα της Ροδίκας.
Από το ισόγειο της Κολωνού 11 η Λάουρα-πρώην Ιάσωνος 19β και Καλλέργη 33.
δουλεύει ακομα εκεί?εγώ πάντως σε τέτοιο μωρό θα έδινα και τρίτο δεκαευροιασωνος 30 υπογειο....η μαυρουλα τζουλια.....εγγυηση......22.00...εδωσα και ενα δεκαρικακι επιπλον με την καρδια μου....
ρε βρωμιαρη Κρις πάψε να προμοταρεις έμμεσα..ηλίθιε..όλοι σε έχουμε πάρει χαμπάριδουλεύει ακομα εκεί?εγώ πάντως σε τέτοιο μωρό θα έδινα και τρίτο δεκαευρο
Τουλάχιστον φτιάξε έναν κλώνο να το κάνεις σωστά.ρε βρωμιαρη Κρις πάψε να προμοταρεις έμμεσα..ηλίθιε..όλοι σε έχουμε πάρει χαμπάρι
δεν θα βγάλω και μεροκάματο εδώ..είμαι ο μόνος αυθεντικόςΤουλάχιστον φτιάξε έναν κλώνο να το κάνεις σωστά.
για να το λες θα ναι απο πρωτο χερι αλλα η τσατσα που ηταν σημερα μου φανηκε σταρχιδια της αλλα και η κοπελα γιατι λογο δυσκολιας να μπω και μεχρι να ανοιξει με φτυσιματα και κρεμες μπορει να περασε και το τεταρτοΚαλή είναι αυτή η Χριστίνα, την είχα πάρει 2 φορές στο Φ59. Έχει όμως θέμα με το χρόνο. Άμα δε χτυπήσει την πόρτα ο τσάτσος, του τα χώνει άγρια.