Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 376 άτομα (49 μέλη και 327 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
φυλης πιο ευκολα το καταλαβαινουνε  και μετα την αλλαζουνε  την  κοπελα 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.950
Πόντοι
10.686
Βρήκα την Ανίτα στο πόστο της στο Λεωνίδου 28 στον όροφο,παραμένει σταθερά καλή σε συμπεριφορά και υπηρεσίες,με πίπα ακά,"69" και τελειωτικό στο στήθος για τους ημεδαπούς.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αξιζει να μιλαμε στις τσατσαδες ή ειναι καλυτερα απλα να μην μπαινουμε στο δωματιο σε συγκεκριμενες κοπελες? Γιατι και αυτη οπως λες ετσι και πολλες αλλες πιθανοτατα να μην γνωριζουν το τι γραφεται εδω μεσα ή την υπαρξη του site...

Εγω παντως καταλαβαινω το προφεσορα καθως ειχα ανεβασει κιεγω μια εμπειρια απο καινουργια κοπελα στο Ιασωνος 19 που δεν το ειχε. Αλλα δεν ηταν τοσο τραγικα. Την ανεβασα για να το λαβει καποιος υποψην του απο εδω γιατι απο την μερια των μπουρδελων νομιζω ειναι στο πουτσο τους ειδικα οταν πελατες ειναι τα πακια που ειναι και πολλα (Στο Μεταξι).

Ενημερωτικά για τα πακια και την εμπειρία σου με την Αντριαννα από Ιασ 19 πάνω,
τη μέρα που την πήρα, πακι ξαναηρθε και πλήρωσε 2η φορά για να την ξαναπάρει,
και είχε δωμάτια συνέχεια οπότε τι να καταλάβουν, επίσης το μωρό στο δωμάτιο επειδή
της την είπα που στο τελείωμα σε βγάζει από μέσα της είχε φοβηθεί γιατί οι καποτες
που χρησιμοποιεί της είχαν σπάσει 2 φορές και ήταν χεσμενη με την πιθανότητα.

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
συναγωνιστες κανα καλο μωρο διδυμου η φωκαιας με ακαποτο και γλωσσοφιλα??

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πηγα κων/πολεως να δω και εγω την ευα αλλά ειναι κλειστο...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
εγω ρωταω για  την λαουρα   

Πριν το Πάσχα μου είχε πει όταν ακόμα δούλευε στο Λιοσίων 73α ότι θα πήγαινε στη χώρα της να ξεκουραστεί και θα επέστρεφε. Από τότε δεν την έχω πετύχει σε άλλο μαγαζί και το Λιοσίων 73α είναι κλειστό.

eplp299

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2016
Like
39
Πόντοι
1
Παίδες η Καμέλια απο Φωκαίας τι βαρδια παίζει αυτές τις μέρες????

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
-"Εδώ είναι το πολύ για 10 λεπτα στο δωματιο,για ποσο να είναι;Και για τη κοπελα,ειναι μονο 3 μερες εδώ στη δουλεια,θα μαθει".
  Η θρασύτατη και χαρακτηριστική αυτή φράση της βρωμοτσατσάς τα λεει όλα,οσον αφορά το πώς βλέπουν  τους ανθρώπους στα κωλομάγαζά τους. όχι ως αριθμούς,οχι ακόμη ως λεφτά,(αν ηταν ετσι,θα ειχαν ενα κάποιο στοιχειώδη επαγγελματισμό) αλλά περίπου ως είδος υπανθρώπων που τους κάνουν και χάρη που τους βάζουν στα βρωμο- (η πλειονότητα) δωμάτιά τους. Ο αέρας που πήραν ολες αυτές οι ουκρανο μολδαβογυφτοτσατσάδες και τα περιτρίμματα που σερβίρουν, είναι πλέον κάτι το απίστευτο,εάν αναλογισθή κανείς ότι στις πατριδες τους η μεση συνταξη αρχιζει  από τα 30-50 ευρώ το μήνα. Και εδώ τολμάνε και χλευάζουν ανθρώπους από τους οποίους αρπάζουν εικοσάευρα για 6 -8 και δέκα λέπτα της ώρας ... Αλλά,δεν φταίνε αυτές  μόνον ...

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
554
Πόντοι
96
  Η θρασύτατη και χαρακτηριστική αυτή φράση της βρωμοτσατσάς τα λεει όλα,οσον αφορά το πώς βλέπουν  τους ανθρώπους στα κωλομάγαζά τους. όχι ως αριθμούς,οχι ακόμη ως λεφτά,(αν ηταν ετσι,θα ειχαν ενα κάποιο στοιχειώδη επαγγελματισμό) αλλά περίπου ως είδος υπανθρώπων που τους κάνουν και χάρη που τους βάζουν στα βρωμο- (η πλειονότητα) δωμάτιά τους. Ο αέρας που πήραν ολες αυτές οι ουκρανο μολδαβογυφτοτσατσάδες και τα περιτρίμματα που σερβίρουν, είναι πλέον κάτι το απίστευτο,εάν αναλογισθή κανείς ότι στις πατριδες τους η μεση συνταξη αρχιζει  από τα 30-50 ευρώ το μήνα. Και εδώ τολμάνε και χλευάζουν ανθρώπους από τους οποίους αρπάζουν εικοσάευρα για 6 -8 και δέκα λέπτα της ώρας ... Αλλά,δεν φταίνε αυτές  μόνον ...
συμφωνω

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
πολυ  σωστη  η παρατήρηση .. Δυστυχώς..

Speedway4473

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
live πριν λίγο από πιατσα!!!

Κολωνού 11 όροφος είναι τώρα η ΡΟΔΙΚΑ η πριγκίπισσα
του Μεταξουργειου.

Το πήρα το μωρό, είναι η δεύτερη φορά μαζί της,
και αναμένω να πολλαπλασιαστουν οι συνευρεσεις μας.

Ξέρει κανείς τι ώρες δουλεύει η πριγκίπισσα? Την έχω πάρει μια φορά και από τότε την ψάχνω..  :helpplea:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.790
Πόντοι
6.495
Ξέρω απογευματινή βάρδια αλλά τι ώρα αρχίζει στο Κ11 ?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κανονικά στις 5 αλλά η Πριγκίπισσα συνήθως πηγαίνει μια ώρα αργότερα. :orchestra:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom