στο ενα μου εεπε ο φιλος μου οτι ειχε αρκετο κοσμο ναι η αννυ δουλευει
Γιώργο ο φίλος σου σου λέει μαλακίες. Στο ισόγειο η Μαρία και στον όροφο η άλλη Μαρία η ξανθιά
στο ενα μου εεπε ο φιλος μου οτι ειχε αρκετο κοσμο ναι η αννυ δουλευει
Ακριβως . Το διαπίστωσα και ο ίδιος μετα από καταδρομική. Ηλέκτρα βραδυνό ωράριο 11- πρωί, όλη την εβδομάδα.η μαρια με τα βυζια η ξανθια και η μαρια η αλβανεζα
Δεν μπαίνουμε στο δωμάτιο με συγκεκριμένες κοπέλες αποδεδειγμένα φόλες και τελειώνει η υπόθεση.Έπειτα τα πράγματα πέρνουν αναγκαστικά τον δρόμο τους και έρχονται κοπέλες πιο φιλότιμες.
Στο Ιάσωνος 19 μάλλον θα πρέπει να αναφέρεσαι στην Ντορίνα η οποία απο το σαλόνι και μόνο σε προδιαθέτει ότι δεν θα περάσεις καλά.Εκεί όπως είπες ποντάρουν πολύ στους μετανάστες και δεν πολυιδρώνει το αυτί τους.
H κοντη Κριστινα στο ανακαινισμενο εχει πολυ τουμπανο βυζο. Μαλλον πλαστικο.
Σίγουρα η φωνή μας ακούγεται αν το γράψουμε στο site. Στο Μεταξουργείο όμως που κατά το πλήστον μπαίνουν μετανάστες ακούγεται αλλά έχει μικρότερη ισχύ.Στην Αντριαννα αναφερομαι η οποια και καλα δεν παιρνει πακια. Και καλα. Αλλα ειναι και αλλες που κανουν καταναγκαστηκο εργο και στο σαλονι ειναι normal. Και καπου αναρωτιεμαι αν ακουγεται η φωνη μας ειτε απο δω μεσα ειτε σαν παρατηρηση στην Τσατσα.
Σίγουρα η φωνή μας ακούγεται αν το γράψουμε στο site. Στο Μεταξουργείο όμως που κατά το πλήστον μπαίνουν μετανάστες ακούγεται αλλά έχει μικρότερη ισχύ.
Ξέρει κανείς τι ώρες δουλεύει η πριγκίπισσα? Την έχω πάρει μια φορά και από τότε την ψάχνω..
Στο Κολωνου 11 όροφος οι βαρδιες είναι
12 μεσημέρι έως 6 το απόγευμα και
6 το απόγευμα έως 12 μεσάνυχτα <== Αυτή είναι η βάρδια της Ροδίκας