You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καλημερα ! παρατηρω σιγη ιχθυος επι του μειζονος σημασιας ζητηματος !
σχετικα με το τι θα γινει απο σημερα στην φυλης (πλησιον χευδεν) και στη φωκαιας !
πως θα συνυπαρξει το σχολειο με τους οικους !
ολο το καλοκαιρι συζητιοταν αυτη η μερα που μολις ξεκινα !
θα μασησουν τα μπουρδελα ταραμα ?
σχετικα με το τι θα γινει απο σημερα στην φυλης (πλησιον χευδεν) και στη φωκαιας !
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
βεβαιως αν καποιος ξερει θα ηθελα να μου πει ... διοτι θελω να παω προς το διαταυτα !
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ηρθε η ωρα μηδεν ! πιστευω οτι υπαρχουν εκπροσωποι του μπουρδελα.κομ στη περιοχη να μας μεταφερουν το κλιμα που επικρατει .... και να κανουν το ρεπορταζ !
zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
Συνάντηση με την Αντριάννα στο Φωκ27 κάτω. Εμφανισιακά είναι μελαχρινή, παχουλή και με βυζάρες. Στο δωμάτιο ήρθε γρήγορα και αφού είπαμε τα σχετικά με ρώτησε πως θέλω την πίπα. Προκαταρκτικά δεν έκανε. Η πίπα της καλούτσικη και με διάρκεια.
Στο σεξ είχαμε μία στάση πρωκτικό στα τέσσερα όπου τον πήρε με ευκολία. Γενικά ήταν άνετη κουνιόταν, βογγούσε και συμμετείχε ικανοποιητικά. Τελείωσα σχετικά γρήγορα και μου έκανε "παράπονα" ότι ήθελε και άλλο. Γενικά καλή περίπτωση για κωλολάτρες.
Στον όροφο ήταν η Άννα η πορνοστάρ ή μάλλον κάποια που έφαγε την Άννα την πορνοστάρ. Στο υπόγειο η Ελληνοουκρανέζα με 2 δωμάτια ως συνήθως.
Στο σεξ είχαμε μία στάση πρωκτικό στα τέσσερα όπου τον πήρε με ευκολία. Γενικά ήταν άνετη κουνιόταν, βογγούσε και συμμετείχε ικανοποιητικά. Τελείωσα σχετικά γρήγορα και μου έκανε "παράπονα" ότι ήθελε και άλλο. Γενικά καλή περίπτωση για κωλολάτρες.
Στον όροφο ήταν η Άννα η πορνοστάρ ή μάλλον κάποια που έφαγε την Άννα την πορνοστάρ. Στο υπόγειο η Ελληνοουκρανέζα με 2 δωμάτια ως συνήθως.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
...........καλημερα ! παρατηρω σιγη ιχθυος επι του μειζονος σημασιας ζητηματος !
........ πολλά τά λεφτά ...... πααααάρα πολλά !!
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Η θρασύτατη και χαρακτηριστική αυτή φράση της βρωμοτσατσάς τα λεει όλα,οσον αφορά το πώς βλέπουν τους ανθρώπους στα κωλομάγαζά τους. όχι ως αριθμούς,οχι ακόμη ως λεφτά,(αν ηταν ετσι,θα ειχαν ενα κάποιο στοιχειώδη επαγγελματισμό) αλλά περίπου ως είδος υπανθρώπων που τους κάνουν και χάρη που τους βάζουν στα βρωμο- (η πλειονότητα) δωμάτιά τους. Ο αέρας που πήραν ολες αυτές οι ουκρανο μολδαβογυφτοτσατσάδες και τα περιτρίμματα που σερβίρουν, είναι πλέον κάτι το απίστευτο,εάν αναλογισθή κανείς ότι στις πατριδες τους η μεση συνταξη αρχιζει από τα 30-50 ευρώ το μήνα. Και εδώ τολμάνε και χλευάζουν ανθρώπους από τους οποίους αρπάζουν εικοσάευρα για 6 -8 και δέκα λέπτα της ώρας ... Αλλά,δεν φταίνε αυτές μόνον ...
Συγνώμη που σε στεναχωρώ, αλλά οφείλεις να γνωρίζεις: ότι κι αν σου κάνουν θα ξανά πας να τα σκάσεις, ακόμα κι αν εσύ δεν πας υπάρχουν άλλοι χιλιάδες που θα πάνε.
Οπότε άδικα χάνεις το χρόνο σου να γράφεις για μια κατάσταση που επικρατεί. Είναι γνωστή σε όλους όσους πάνε σε μπουρδέλα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Οι Ουκρανεζες εχουν μεγαλο τουπε προς τους Ελληνες που τους θεωρουν μαλθακους και καρπαζοεισπρακτορες.
Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
Θα μπορούσες να παραθέσεις κάποια επιχειρήματα προκειμένου να με πείσεις γι'αυτό που λες ??Οι Ουκρανεζες εχουν μεγαλο τουπε προς τους Ελληνες που τους θεωρουν μαλθακους και καρπαζοεισπρακτορες.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Θα μπορούσες να παραθέσεις κάποια επιχειρήματα προκειμένου να με πείσεις γι'αυτό που λες ??
Προσωπικη παρατηρηση και συγκριση νοοτροπιας των δυο λαων. Δεν ειναι τυχαιο οτι περισσοτερο Αλβανοι τις βγαζουν γκομενες παρα Ελληνες (δεν αναφερομαι σε σπονσορες).
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
φιλιππιδου ειναι ανοικτα πανω και το κατω
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ναι λογικα μου τα ειπε συναγωνσιστης που περασε πριν απο λιγο και περασε και απο φωκαιας και γαμησε την κρυσταλλια
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
στο ενα μου εεπε ο φιλος μου οτι ειχε αρκετο κοσμο ναι η αννυ δουλευει
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
γεια σας μαγκες,ηρθα Αθηνα για πολυ λιγο και ψαχνω να ξεφορτωσω στην Ειρηνη,την ψηλη τσιγγανορουμουνα απο Ιασωνος 44,και καποια στιγμη ειχα διαβασει οτι ειχε παει καπου στην Κολωνου.ξερεις κανεις που γαμιεται?ευχαριστω!
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Η είσοδος ειναι απο Μαγερ οπου εχει και την αυλή.Σουρμελη και Αχαρνων. Πολυ ωραιο κτιριο.
Δεν νομίζω ότι ειναι ενιαίο κτήριο.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ευχαριστω πολυ!Στο Κολωνού 23 υπόγειο είναι η Ειρήνη.
Δουλεύει κυρίως νύχτα αλλά ορισμένες φορές χτυπάει και απογευματινή βάρδια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις