Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (22 μέλη και 225 επισκέπτες)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
παιδια γεια σας...ψαχνω γρια από 60 εως και 80... σε ποιο μπουρδελο υπαρχει καμια ?

Granny Ελένη  1, λεπτή αδύνατη, πρωινή βάρδια Διδύμου 16 ή 18 (δεν είμαι σίγουρος).
Granny Ελένη 2, πιό εύσωμη από την προηγούμενη, αλλά με ωραίο σχετικά σώμα για την ηλικία της, βυζί 2,5άρι, τρίτη βάρδια, Τροφωνίου 13 ισόγειο.

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
Granny Ελένη  1, λεπτή αδύνατη, πρωινή βάρδια Διδύμου 16 ή 18 (δεν είμαι σίγουρος).
Granny Ελένη 2, πιό εύσωμη από την προηγούμενη, αλλά με ωραίο σχετικά σώμα για την ηλικία της, βυζί 2,5άρι, τρίτη βάρδια, Τροφωνίου 13 ισόγειο.

μπορει να ακούγετε περιεργο αλλα τις εχω παρει ολες αυτές... ΄΄δεν εχω αφησει καμια χαχαχα .δλδ δεν υπαρχουν άλλες ε?

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
Καλή επιλογή είναι και η Ελένη από κολοκυνθούς 63(πρωινή βάρδυα). ;)

οντως είναι πολύ καλη την εχω παρει...και γαμω της πιπες...αμα ειχε και μουνι με θαμνο θα ηταν σουπερ.... :cum: :cum: :cum:

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067

Taller

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις γαμισα ξενια από Φωκαίας όμορφη κοπέλα ωραία πίπα χωρίς προκαταρκτικά θα ξαναπροτιμηθει

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μεταξυ καμια μαυρη σε καμια βαρδια μαγκες ειδατε?ευχαριστω

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
αν καποιος συναγωνιστης ειναι Μεταξι και μαθει αν η Ειρηνη απο Κολωνου 23 υπογειο ειναι απογευμα η βραδυ θα ειμαι ευγνωμων.ευχαριστω.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Κανονικά στις 5 αλλά η Πριγκίπισσα συνήθως πηγαίνει μια ώρα αργότερα. :orchestra:
εγω κατεβηκα μετα απο πολυ καιρο πακιστανουπολη για να δοκιμασω τη ροδικα για δευτερη φορα και αφου ειχα κανει καταδρομικη για παρτυ της μπηκα κιας ειχε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα.ενας πελατης στο σαλονι εκανε παραπονα για τα μουτρα της κιολας και εφυγε.οταν τη γυρισα πισωκολλητο μου ηρθε μια μυρωδια ασχημη...απλυσια μυκηττιαση δεν ξερω αλλα πρεπει να την εχουν παει τρενο τα πακια και μυρισε το μουνι της μαλλον.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στο Μεταξουργείο...

Ιάσωνος 1α: Η Μαρίνα η πολύ αδύνατη μελαχροινή μιλφ.

Ιάσωνος 1β: Αριστερά η  ξανθιά Ρίτα με το ωραίο πρόσωπο και το καλό αδύνατο κορμί.
Δεξιά η Καρίνα η μελαχροινή γλυκοπρόσωπη χοντρούλα.

Ιάσωνος 1γ: Η Σάρα.Σχετικά ψηλή κοπέλα,με συμπαθητικό  (εκτός της μύτης) πρόσωπο και με σώμα με ωραία πιασίματα.
Η γνωστή τατουαζάτη Σάρα της τρίτης βάρδιας.

Ιάσωνος 2 δεξιά: Η Ειρήνη η μελαχροινή γυρολόγος χοντρούλα με το γλυκό πρόσωπο.

Ιάσωνος 2 αριστερά: Η Νικόλ,η κοντή μελαχροινή χοντρούλα,άλλη γυρολόγος κι αυτή που πολλές φορές με την γειτόνισσα Ειρήνη δούλευαν στα 46άρια της Ιάσωνος.

Ιάσωνος 10: Στο ισόγειο,η Νικόλ η μελαχροινή συμπαθητική γεματούλα με κοντό (δίχως ράστα) μαλλί.
Στον όροφο,η Αλεξάνδρα άλλη γεματούλα εδώ,συμπαθητική στο πρόσωπο-η γνωστή από Διδύμου.

Ιάσωνος 19α: Η ξανθιά μικροσκοπική ωραία σε πρόσωπο και σώμα Λόλα η φόλα.

Ιάσωνος 19β: Η μελαχροινή Αντριάννα,η καινούρια ωραία πιτσιρίκα με το αδύνατο κορμί,εντελώς άκωλη τελικά.

Ιάσωνος 20α: Η Νατάσα,η ψηλή ξανθιά ασπρουλιάρα με φάτσα ξεπλυμένης τουρίστριας και με μπόλικο λίπος απ'τη μέση και κάτω.

Ιάσωνος 20β: Η μικρή κοντούλα Μόνικα με τον χαρακτηριστικό αχλαδοκωλάκο.

Ιάσωνος 20γ: Η Αλεξάνδρα,η ψηλή μελαχροινή με το θηλυκό πρόσωπο και με τα ωραία σκιστά μάτια,ζουμερούλα αλλά όχι κακή σωματικά.

Ιάσωνος 27α: Η Ναταλί το μελαχροινό σκουρόδερμο πολύ κοντό και πολύ αδύνατο κοριτσάκι.

Ιάσωνος 30 όροφος: Η Νατάσα η ξανθιά αδύνατη ασπρουλιάρα Μολδαβή πιτσιρίκα με τα πεταχτά δόντια που συνήθως δουλεύει στο Ιάσωνος 19β.

Ιάσωνος 30 υπόγειο: Η Μαρία μια ζουμερή πολύ μέτρια τσιγγανοκατάσταση,μόνιμη ένοικος των συγκεκριμένων καταστημάτων.

Ιάσωνος 33: Η Άντζελα το γνωστό κοντό αδυνατούλικο πιπινοειδές.

Ιάσωνος 36: Η Νίκα η γνωστή καστανόξανθη μιλφ.

Ιάσωνος 37 ισόγειο: Η Άνκα η ψηλή ξανθιά αρκετά όμορφη κοπέλα με το καλό (όχι εντελώς στεγνό κορμί-γυμνόστηθη στο σαλόνι.

Το διπλανό 37άρι στον όροφο ήταν κλειστό όπως και το 31 υπόγειο και το 31 νέο χόστελ.

Ιάσωνος 44 αριστερά: Η Μαρία η φυλακόβια.

Ιάσωνος 44 αριστερά: Η Μαρία η κοντή ξανθιά με το χαρακτηριστικό τραχύ πρόσωπο-η γνωστή από Φωκαίας 9.

Ιάσωνος 46 όροφος: Η Λάουρα.Ψηλή ξανθιά κοπέλα.Με συμπαθητικό κοριτσίστικο πρόσωπο και με ψιλοζουμερό αλλά όχι ατσούμπαλο κορμί.

Ιάσωνος 46 αριστερά: Η Σάρα μια μελαχροινή χοντρούλα που με ένα μεσοφορίσιο κομπινεζόν προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ιάσωνος 46 δεξί: Η Τόνια η μελαχροινή γεματούλα Βουλγάρα με το μέτριο πρόσωπο.

Ιάσωνος 43: Η Μπόνα το αγριοκάτσικο-με πρωκτικό.

Λεωνίδου 28 ισόγειο: Η Ρωξάννη η μελαχροινή αδύνατη όμορφη πιτσιρίκα.

Λεωνίδου 28 όροφος: Κλασσικά η ξανθιά ζουμερή Αννίτα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επίσης στο τρίο της Μαραθώνος...

Αχιλλέως και Μαραθώνος: Η Ιλόνα.Ξανθιά,αδυνατούλα πιτσιρίκα με νόστιμο κοριτσίστικο προσωπάκι.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.

Μαραθώνος 48 αριστερά: Η Ντιάνα η γνωστή ξανθιά γεματούλα (πλέον) κοπέλα με το χαρακτηριστικό βλαχοπροσωπάκι.
Με απλό πρόγραμμα.

Μαραθώνος 48 δεξιά: Η Γιούλια.Μελαχροινή  κοπέλα με όμορφο πρόσωπο-και λίγο πιο (νταρντανο)γεμάτη από τότε που πρωτοεμφανίστηκε.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
εγω κατεβηκα μετα απο πολυ καιρο πακιστανουπολη για να δοκιμασω τη ροδικα για δευτερη φορα και αφου ειχα κανει καταδρομικη για παρτυ της μπηκα κιας ειχε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα.ενας πελατης στο σαλονι εκανε παραπονα για τα μουτρα της κιολας και εφυγε.οταν τη γυρισα πισωκολλητο μου ηρθε μια μυρωδια ασχημη...απλυσια μυκηττιαση δεν ξερω αλλα πρεπει να την εχουν παει τρενο τα πακια και μυρισε το μουνι της μαλλον.

Ψαριλα μολυνση απο βακτηρια, τυριλα μολυνση απο μυκητες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom