Επισκέπτης
πλακα κανεις φιλε ή σοβαρα το λες?
Νανά Καλύμνου 36Α .. πρέπει να είναι γύρω στα 60 !!παιδια γεια σας...ψαχνω γρια από 60 εως και 80... σε ποιο μπουρδελο υπαρχει καμια ?
Νανά Καλύμνου 36Α .. πρέπει να είναι γύρω στα 60 !!
παιδια γεια σας...ψαχνω γρια από 60 εως και 80... σε ποιο μπουρδελο υπαρχει καμια ?
Granny Ελένη 1, λεπτή αδύνατη, πρωινή βάρδια Διδύμου 16 ή 18 (δεν είμαι σίγουρος).
Granny Ελένη 2, πιό εύσωμη από την προηγούμενη, αλλά με ωραίο σχετικά σώμα για την ηλικία της, βυζί 2,5άρι, τρίτη βάρδια, Τροφωνίου 13 ισόγειο.
Καλή επιλογή είναι και η Ελένη από κολοκυνθούς 63(πρωινή βάρδυα). ;)
Ντιανα αδερφε απο μαγνησιας 1 και γ'σεπτεμβριου...πρεπει να κοντευει τα 70παιδια γεια σας...ψαχνω γρια από 60 εως και 80... σε ποιο μπουρδελο υπαρχει καμια ?
Ντιανα αδερφε απο μαγνησιας 1 και γ'σεπτεμβριου...πρεπει να κοντευει τα 70
Τι να σε κανω...σε 60-80 αυτο εχω μονο..και αυτή την εχω παρει...δεν μου αρεσε κ πολύ...
δεν σε αφηναν οι γονεις σου μικρο σκ στους παππουδες?παιδια γεια σας...ψαχνω γρια από 60 εως και 80... σε ποιο μπουρδελο υπαρχει καμια ?
η γρηα κοτα εχει το ζουμιπαιδια γεια σας...ψαχνω γρια από 60 εως και 80... σε ποιο μπουρδελο υπαρχει καμια ?
εγω κατεβηκα μετα απο πολυ καιρο πακιστανουπολη για να δοκιμασω τη ροδικα για δευτερη φορα και αφου ειχα κανει καταδρομικη για παρτυ της μπηκα κιας ειχε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα.ενας πελατης στο σαλονι εκανε παραπονα για τα μουτρα της κιολας και εφυγε.οταν τη γυρισα πισωκολλητο μου ηρθε μια μυρωδια ασχημη...απλυσια μυκηττιαση δεν ξερω αλλα πρεπει να την εχουν παει τρενο τα πακια και μυρισε το μουνι της μαλλον.Κανονικά στις 5 αλλά η Πριγκίπισσα συνήθως πηγαίνει μια ώρα αργότερα.
εγω παλι πηρα μια 55αρα και το μετανιωσα ..καθαρη περιεγεια.28 ειμαι.δεν θα ηθελα να το ξαναεπαναλαβω ποτε.καποια πραματα καλο ειναι να μενουν αγνωσταδεν σε αφηναν οι γονεις σου μικρο σκ στους παππουδες?
τι λεει αυτη?αν καποιος συναγωνιστης ειναι Μεταξι και μαθει αν η Ειρηνη απο Κολωνου 23 υπογειο ειναι απογευμα η βραδυ θα ειμαι ευγνωμων.ευχαριστω.
εγω κατεβηκα μετα απο πολυ καιρο πακιστανουπολη για να δοκιμασω τη ροδικα για δευτερη φορα και αφου ειχα κανει καταδρομικη για παρτυ της μπηκα κιας ειχε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα.ενας πελατης στο σαλονι εκανε παραπονα για τα μουτρα της κιολας και εφυγε.οταν τη γυρισα πισωκολλητο μου ηρθε μια μυρωδια ασχημη...απλυσια μυκηττιαση δεν ξερω αλλα πρεπει να την εχουν παει τρενο τα πακια και μυρισε το μουνι της μαλλον.