Επειδη την εχω τιμησει κιεγω και δεν εχω την καλυτερη εντυπωση για την κορασιδα και επειδη ειχαμε μια διαφωνια μεναν συναγωνιστη κατι σελιδες πισω ο οποιος ισχυριζοτανε τα αντιθετα μπορεις αν θες να δωσεις λεπτομερειες για την δευτερη συνευρεση σου? Πανω απολα να ειμαστε εντικειμενικοι πρεπει περα απο τις οποιες διαφωνιες μας.
την πρωτη φορα πηγα στις 1:00. δουλευε ηδη 7 ωρες. μπηκε μεσα με τη μουρη κατω, της λεω 'ολα καλα;', μου εξηγησε οτι ειναι κουρασμενη κτλ.
καποτα πιπα. δεν εβγαλε σουτιεν, γιατι λεει βαλε βγαλε βαρεθηκε (ζντοινγκ), ξαπλωσε απο μονη της για να γλιτωσει το cowgirl που ειναι πιο κουραστικο, δεν μιλαγε, την εβαλα στα 4 οπου ιδρωσα μεχρι να χυσω, με εκεινην να εχει κυριολεκτικα αφησει ολο το βαρος της λεκανης της στα ποδια μου "βολευοντας" τον κωλο της στα γονατα μου. εκατσα 10 λεπτα, χωρις ενοχληση απο τσατσα ή απο την ιδια. Ντυθηκε και εφυγε.
Σε πρωτη φαση λοιπον, φολαρα του κερατα. Αλλα επειδη μ'αρεσε πολυ η εμφανιση της ειπα να δωσω αλλη μια ευκαιρια, αλλα να παω απογευμα (να μην εχει δικαιολογια κουρασης τουλαχιστον).
την δευτερη φορα (2 μερες μετα νομιζω), πηγα στις 19:00. μπηκε μεσα με χαμογελο (την επομενη μερα επαιρνε αδεια). αραξε διπλα μου, και με χαιδευε παντου μεχρι να καυλωσω. γδυθηκε τελειως αυτη τη φορα, πιπα με μενα να της ζουπαω (λιγο) το κεφαλι κατω αλλα οκ δεν μπορουσε.
3 στασεις με φουλ χαδακια και φιλακια σε λαιμους κτλ (ενα ερασιτεχνικο gfe τελος παντων), τελειωσα οπως και την πρωτη φορα με θεα την κωλαρα της. Φευγοντας αφου μιλησαμε κανα λεπτο (που θα παει, ποτε θα ρθει), με φιλησε στο μαγουλο και εφυγε. 9-10 λεπτα, χωρις ενοχλησεις.
Προσεξε με. Η κοπελα κανει υπεραπλο προγραμμα,
αυτο το ξερεις απο το σαλονι με το προγραμμα, και ειναι τελειως απειρη, δεν ξερει τι να κανει και πως να το κανει, θελει καθοδηγηση. Εξηγουμαι για να μη μου πει κανεις οτι τα παραλεω. Εγω μονο για την εμφανιση της μπηκα και τις 2 φορες, θελει 1-2 χρονια ακομα για πορνοσταριλικια.
Θεωρω οτι για 10 ευρω δεν ειναι κακη. Ετσι κι αλλιως μετρημενες στα δαχτυλα ειναι οι νεαρες με καλη εμφανιση στο
μεταξουργειο (για τα δικα μου γουστα).
Απλα οταν δουλευει 18:00 με 6:00, λογικο ειναι στο μεταμεσονυκτιο να μην μπορει να παρει τα ποδια της. Οποτε οσοι διαβαζουν το φορουμ, να πηγαινουν απογευμα να γαμανε, και αφηστε το βραδυ να τρωνε τη φολα τους οι ανενημερωτοι ! Δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορουμε να κανουμε ε;
καλησπερα !