Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (25 μέλη και 244 επισκέπτες)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Περασα κ εγω τωρα απο κολωνου 11 να δω την ροδικα που δεν την εχω δει αλλα στο ισογειο ηταν ενα μελαχρινο γκρεμλιν κ υπογειο η Αντζελα με ωραιο βυζι μελαγχρινη καλουτσικο σωματακι κ ξασμενο μαλλι τζιβα...μαλλον αργησα να ερθω

Η Ροδίκα είναι στον Όροφο του Κολωνού 11 δεύτερη βάρδια.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πάει...το χάσαμε το κορμί πατριώτη...η Αλιόνα μας πάει για άλλες πολιτείες...!!!! :'(

;)

Τα είχε γράψει ο Προφέσορας στην κριτική του:

"Η κοπέλα τον Σεπτέμβριο θα πάει στην πατρίδα της δυστυχώς.Προτείνεται ανεπιφύλακτα προς δοκιμή όσο προλαβαίνετε."

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλημέρα ξέρει κανεις αν η Ναταλία εργάζεται σήμερα στο Κολωνού 23υπογειο;ευχαριστώ πολυ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ρε συναγωνιστές τι χάλι είναι αυτό η πιάτσα; Στη Φυλής καμιά 15ριά σπιτάκια ανοιχτά με τις ίδιες κοπέλες 2 χρόνια τώρα. Μόνο 2-3 καινούργιες κι αυτές φόλες. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που έφυγα χωρίς να καταθέσω. Και όχι λόγω κούρασης, αλλά επειδή δε βρήκα καμία που να μου κάνει. Ελπίζω να φταίει το καλοκαίρι που όλες την έχουν κάνει για διακοπές κι από τον άλλον μήνα να φτιάξει η κατάσταση. Αλλιώς με χειρογλύκανο το βλέπω να τη βγάζουμε.  :2funny:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Η Μιρα απο Μαραθωνος 59 (αυτη που ηταν Φυλης 109β ισογειο) τα παιρνει στη ΜΑΠΑ? :2on1: :2on1: :2on1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
πριν από μερικά λεπτά αφού έκανα την απογευματινή μου βόλτα στο Μαραθωνος 48β τιμησα την Ολγα μελαχρινή με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, κάνει ακα οχι τελειωτικο φιλιά δεν δίνει, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου, μαζί της δούλευε και η Ιλονα
+48β&Μαραθώνος (6).jpg
+48β&Μαραθώνος.jpg

+48β&Μαραθώνος (8).jpg
+48β&Μαραθώνος (5).jpg

+48β&Μαραθώνος (4).jpg
+48β&Μαραθώνος (7).jpg

+48β&Μαραθώνος (3).jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο μετά από βόλτα στα σπιτακια του Μεταξουργειου κατέληξα στο Κολοκυνθους 63 δεξιά όπου δοκίμασα την "Ρωσίδα" Ντάνα,κοντή μελαχρινή μιλφ με πιασιματακια πολύ σφιχτά πόδια και κωλο πέτρα, με ακα τελειωτικο στο σώμα, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.

+63 (δεξια) (1).jpg
+63 (δεξια) (2).jpg
+63 (δεξια) (5).jpg

+63 (δεξια) (3).jpg
+63 (δεξια) (4).jpg

himalayan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
3
Πόντοι
0
Ρε συναγωνιστές τι χάλι είναι αυτό η πιάτσα; Στη Φυλής καμιά 15ριά σπιτάκια ανοιχτά με τις ίδιες κοπέλες 2 χρόνια τώρα. Μόνο 2-3 καινούργιες κι αυτές φόλες. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που έφυγα χωρίς να καταθέσω. Και όχι λόγω κούρασης, αλλά επειδή δε βρήκα καμία που να μου κάνει. Ελπίζω να φταίει το καλοκαίρι που όλες την έχουν κάνει για διακοπές κι από τον άλλον μήνα να φτιάξει η κατάσταση. Αλλιώς με χειρογλύκανο το βλέπω να τη βγάζουμε.  :2funny:
φιλε vril αν πας απογευματινη βαρδια μαλλον θα βρεις πιο υψηλο επιπεδο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η Μιρα απο Μαραθωνος 59 (αυτη που ηταν Φυλης 109β ισογειο) τα παιρνει στη ΜΑΠΑ? :2on1: :2on1: :2on1:

Δεν κανει και πολλα πραγματα η Μιρα (ξαπλωσε, πιπα, καβαλημα) αλλα ειναι εμπειρη τεχνικα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
φιλε vril αν πας απογευματινη βαρδια μαλλον θα βρεις πιο υψηλο επιπεδο
Στην απογευματινή και τη βραδινή πήγα. Για να είμαι ακριβής, πέρασα μόνο με Ντενίσα. Καλή φολίτσα.

Εγγρ.
3 Μαΐ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!!

Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω να γράψω μια ενημέρωση που αφορά την χθεσινή βόλτα στην Φυλής κατά τις 5μιση το πρωϊ μετά την έξοδό μας. Μιας και ήμουν αρκετά μεθυσμένος θα είμαι αρκετά αόριστος στα πιο πολλά σημεία αλλά γιατί να μην δώσω το λιθαράκι μου.

Ξεκινήσαμε προς την Φυλής τρεία άτομα, αλλά στον έναν δεν γνωστοποιήσαμε τον προορισμό μας αλλά του είπαμε πως θα πάμε να ψωνίσουμε χόρτο κάπου στην Αθήνα. Μόλις αποβιβαστήκαμε από το όχημα όμως κάπου στην Πιπίνου αυτός κατάλαβε περί τίνος πρόκειται(κρίμα).

Ξεκίνημα λοιπόν στο
Φ71Α όπου ήταν η Εμμανουέλα, μια ψιλή μελαχροινή με ωραίο σώμα(να έχετε υπόψιν πως η μέθη μεταβάλει τα γούστα.
Εκεί μέσα η τσατσά υποστήριζε πως με έχει ξαναδεί πολλές φορές και πως έχω πάρει την Εμμανουέλα αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι τέτοιο μιας και πάω σχετικά σπάνια στην γειτονιά αυτήν της ακολασίας. Τέσπα έκοψα μαχαίρι την συζήτηση μιας και καλό είναι να μην πέρνουμε στα σοβαρά ό,τι ακούμε εκεί μέσα.

Το σπιτάκι που είναι ακριβώς στο δεξί μας χέρι με το που βγαίνουμε από το 71Α ήταν κλειστό και πήγαμε στο επόμενο όπου στέγαζε ένα Γκιλφ το οποίο δεν μου έκανε κλικ.

Εδώ έχω ένα κενό μνήμης και στην συνέχεια θυμάμαι να πηγένουμε στο 65 στον όροφο για να δούμε μια μέτρια γύφτισσα που η ίδια έπλεκε εγκόμιο για το στενό της μουνάκι.

Αν δεν κάνω λάθος πήγαμε μετά στην Φιλιππίδου σε δύο διαδοχικά σπιτάκια που στο ένα δεν μπήκα αλλά είχε κάποιο καλό κομμάτι από ό,τι μου είπαν οι άλλοι, και στο δεύτερο δούλευε μια και καλά βραζιλιάνα που νομίζω πως ήταν αλβανίδα. Την τίμησε ένας από τους φίλους μου με καλές εντυπώσεις.

Συνεχίσαμε στο
Φ74 για να δούμε μια πρεζού να δουλεύει, η οποία φορούσε μια κουβέρτα ή κάτι τέτοιο πάνω της και δεν μπορέσαμε να δούμε αρκετά αλλά πιστεύω έπαιζε πολύ σαπίλα.

Περιπλανόμενοι μπήκαμε σε κάποια σπιτάκια που η κοπέλες ήταν μέσα στο δωμάτιο και δεν περιμέναμε και τέλος μπήκαμε στο

Φ54 που δούλευε η Ντενίσσα. Την είδαμε και φύγαμε για το όχημα κατά τις 6μιση ώστε να μπουμπουνίσουμε το τελευταίο ντουφέκι της εξόδου και να πάμε κουρασμένοι για ύπνο.

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1

το να βρεις γκομενα το σκεφτηκες ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
[quote author=Γιάννης Κρητικός  link=topic=26.msg7130374#msg7130374 date=1472399744]
το να βρεις γκομενα το σκεφτηκες ?
[/quote]
Έλα κι εσύ, μα πως δεν το σκέφτηκα.  :headbang: :S :think: :huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom