ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ειναι η κοπελα που δουλευε φωκαιας 25 ορωφο και ισογειο
Αννυ
Περασα κ εγω τωρα απο κολωνου 11 να δω την ροδικα που δεν την εχω δει αλλα στο ισογειο ηταν ενα μελαχρινο γκρεμλιν κ υπογειο η Αντζελα με ωραιο βυζι μελαγχρινη καλουτσικο σωματακι κ ξασμενο μαλλι τζιβα...μαλλον αργησα να ερθω
Πάει...το χάσαμε το κορμί πατριώτη...η Αλιόνα μας πάει για άλλες πολιτείες...!!!! :'(
όχιΗ Μιρα απο Μαραθωνος 59 (αυτη που ηταν Φυλης 109β ισογειο) τα παιρνει στη ΜΑΠΑ?
πριν από μερικά λεπτά αφού έκανα την απογευματινή μου βόλτα στο Μαραθωνος 48β τιμησα την Ολγα μελαχρινή με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, κάνει ακα οχι τελειωτικο φιλιά δεν δίνει, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου, μαζί της δούλευε και η Ιλονα
πριν από λίγο μετά από βόλτα στα σπιτακια του Μεταξουργειου κατέληξα στο Κολοκυνθους 63 δεξιά όπου δοκίμασα την "Ρωσίδα" Ντάνα,κοντή μελαχρινή μιλφ με πιασιματακια πολύ σφιχτά πόδια και κωλο πέτρα, με ακα τελειωτικο στο σώμα, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
φιλε vril αν πας απογευματινη βαρδια μαλλον θα βρεις πιο υψηλο επιπεδοΡε συναγωνιστές τι χάλι είναι αυτό η πιάτσα; Στη Φυλής καμιά 15ριά σπιτάκια ανοιχτά με τις ίδιες κοπέλες 2 χρόνια τώρα. Μόνο 2-3 καινούργιες κι αυτές φόλες. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που έφυγα χωρίς να καταθέσω. Και όχι λόγω κούρασης, αλλά επειδή δε βρήκα καμία που να μου κάνει. Ελπίζω να φταίει το καλοκαίρι που όλες την έχουν κάνει για διακοπές κι από τον άλλον μήνα να φτιάξει η κατάσταση. Αλλιώς με χειρογλύκανο το βλέπω να τη βγάζουμε.
Η Μιρα απο Μαραθωνος 59 (αυτη που ηταν Φυλης 109β ισογειο) τα παιρνει στη ΜΑΠΑ?
Στην απογευματινή και τη βραδινή πήγα. Για να είμαι ακριβής, πέρασα μόνο με Ντενίσα. Καλή φολίτσα.φιλε vril αν πας απογευματινη βαρδια μαλλον θα βρεις πιο υψηλο επιπεδο
γιατι η τζουλια απο φυλης 59 δεν σου κεντρισε το ενδιαφερον?Στην απογευματινή και τη βραδινή πήγα. Για να είμαι ακριβής, πέρασα μόνο με Ντενίσα. Καλή φολίτσα.
Ρε συναγωνιστές τι χάλι είναι αυτό η πιάτσα; Στη Φυλής καμιά 15ριά σπιτάκια ανοιχτά με τις ίδιες κοπέλες 2 χρόνια τώρα. Μόνο 2-3 καινούργιες κι αυτές φόλες. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που έφυγα χωρίς να καταθέσω. Και όχι λόγω κούρασης, αλλά επειδή δε βρήκα καμία που να μου κάνει. Ελπίζω να φταίει το καλοκαίρι που όλες την έχουν κάνει για διακοπές κι από τον άλλον μήνα να φτιάξει η κατάσταση. Αλλιώς με χειρογλύκανο το βλέπω να τη βγάζουμε.
Μου το κέντρισε, αλλά είπα να μην το ρισκάρω. Τελικά ετιμήθη σήμερα με άριστες εντυπώσεις.γιατι η τζουλια απο φυλης 59 δεν σου κεντρισε το ενδιαφερον?