Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (31 μέλη και 280 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Φυλής 65 πάνω, 26.08.16 απογευματινή βάρδια ,  η Σόνια από Ρουμανία  .
Όμορφη μελαχροινή κοπέλα, δεν πρέπει να είναι πάνω από 22 ετών,
που έχει βελτιωθεί στις υπηρεσίες που παρέχει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Περασα απο Φ54 για να δω την περιβοητη Ντενισα.
Ηταν κλειστο.

Περασα 2 φορες: Στις 11 και στις 11μισι.

Τελικα, αυτη δουλευει εκει?/ το μαγαζι λειτουργει??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Περασα απο Φ54 για να δω την περιβοητη Ντενισα.
Ηταν κλειστο.

Περασα 2 φορες: Στις 11 και στις 11μισι.

Τελικα, αυτη δουλευει εκει?/ το μαγαζι λειτουργει??

Χτες 25.08 δούλευε το βράδι στο πάνω στο 54

ρώτα μια καλή τσατσά που έχει στο 54 ισόγειο

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Αυτός ο τσατσος στο φιλιππιδου είναι μέγας καραγκιόζης...μες στην ειρωνικά φεύγει  ο κόσμος εξαιτίας του.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί και η τσα2 στην πρωινή βάρδια και ο τσάτσος απογευματινή τα ίδια κάνουν εγώ πριν μερικές μέρες είχα σκοπό να περάσω με την Ηλέκτρα αλλά η συμπεριφορά της τσα2 οταν την ρώτησα αν κάνει και τελειωτικό η κοπέλα ενώ είχε ανακοινωθεί φουλ λέγοντας τι είναι αυτή η κοπέλα βρωμιά ρα  σαν τις άλλες πήγαινε αλλού έχει τέτοιες γύρω γύρω και όταν της είπα ότι όταν λες φουλ συμπεριλάβει και το τελειωτικό μου είπε φύγε που θα με μάθεις εσύ τι είναι το φουλ  :jerking: απλά  έχασαν ένα 20αρικο από μένα γιατί είχα σκοπό να περάσω και χωρίς το τελειωτικό.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
πριν από λίγο μετά από βόλτα στα σπιτακια του Μεταξουργειου κατέληξα στο Κολοκυνθους 63 δεξιά όπου δοκίμασα την "Ρωσίδα" Ντάνα,κοντή μελαχρινή μιλφ με πιασιματακια πολύ σφιχτά πόδια και κωλο πέτρα, με ακα τελειωτικο στο σώμα, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
Μηπως ειναι η Ντανα απο Μεγ.Αλεξανδρου 22?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εχει παρει καποιος την Μιρελα απο Μεγ.Αλεξανδρου 25 στη βραδυνη αλλαγη? :think:

Ο γραβατακιας τσατσος εδιωχνε τα πακια και ελεγε οτι η κοπελα παιρνει μονο Ελληνες! :jerking: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
........

...... Δέν πάω καθόλου καλά.......... :headbang: :headbang:

Ερωτεύτηκα......  :headbang: :headbang:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Σε ποιόν οίκο δηλαδή να αποφεύγουμε να συχνάζουμε; :<

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Ο γραβατακιας τσατσος εδιωχνε τα πακια και ελεγε οτι η κοπελα παιρνει μονο Ελληνες! :jerking: :2funny:

Θα ευχαριστηθείς να γαμάς κώλο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785

....

......... Πάντως Μεγ.Αλεξανδρου 25 θά άκολουθησω το χνάρι τού Πρύτανη !! :rockon: :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.199
Πόντοι
506
επειδη ειμαι εκτος αθηνων το τελευταιο διμηνο και δε ξερω την πιατσα εχετε να προτινεται καμια αξιολογη κορασιδα?

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
παιδια περασα  χτες μια βολτα απο μ.αλεξανδρρου 25 για να βρω την καρμεν γιατι ειχα διαβασει καλες κριτικες και ειπα να δοκιμασω.
το μαγαζι ηταν κλειστο και στο αριστερο ηταν η σοφια.
μηπως ξερει καποιος αν σημερα ειναι ανοιχτο?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από μια ώρα ήταν κλειστό και αν δεν κάνω λάθος η Κάρμεν αυτή την περίοδο λείπει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σε τι φταιω ρε   amjilk  εχω καταλαβει για πια κορασιδα λετε επιρρεπη πρεπει να το βοηθαμε το μωρακι  οχι να μην πηγαινουμε   

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
σε τι φταιω ρε   amjilk   εχω καταλαβει για πια κορασιδα λετε επιρρεπη πρεπει να το βοηθαμε το μωρακι   οχι να μην πηγαινουμε    
Μα κι εσύ βρε Γιώργο στέλνεις τον κόσμο στο στόμα του λύκου!Δεν έιναι όλοι βράχος σαν εσένα!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω δεν εχω ανχος πηγα εχθες στο κοριτσι και το περιποιηθηκα και εχω και αλλες κορασιδες    σ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Επειδη την εχω τιμησει κιεγω και δεν εχω την καλυτερη εντυπωση για την κορασιδα και επειδη ειχαμε μια διαφωνια μεναν συναγωνιστη κατι σελιδες πισω ο οποιος ισχυριζοτανε τα αντιθετα μπορεις αν θες να δωσεις λεπτομερειες για την δευτερη συνευρεση σου? Πανω απολα να ειμαστε εντικειμενικοι πρεπει περα απο τις οποιες διαφωνιες μας.
την πρωτη φορα πηγα στις 1:00. δουλευε ηδη 7 ωρες. μπηκε μεσα με τη μουρη κατω, της λεω 'ολα καλα;', μου εξηγησε οτι ειναι κουρασμενη κτλ.
καποτα πιπα. δεν εβγαλε σουτιεν, γιατι λεει βαλε βγαλε βαρεθηκε (ζντοινγκ), ξαπλωσε απο μονη της για να γλιτωσει το cowgirl που ειναι πιο κουραστικο, δεν μιλαγε, την εβαλα στα 4 οπου ιδρωσα μεχρι να χυσω, με εκεινην να εχει κυριολεκτικα αφησει ολο το βαρος της λεκανης της στα ποδια μου "βολευοντας" τον κωλο της στα γονατα μου. εκατσα 10 λεπτα, χωρις ενοχληση απο τσατσα ή απο την ιδια. Ντυθηκε και εφυγε.
Σε πρωτη φαση λοιπον, φολαρα του κερατα. Αλλα επειδη μ'αρεσε πολυ η εμφανιση της ειπα να δωσω αλλη μια ευκαιρια, αλλα να παω απογευμα (να μην εχει δικαιολογια κουρασης τουλαχιστον).

την δευτερη φορα (2 μερες μετα νομιζω), πηγα στις 19:00. μπηκε μεσα με χαμογελο (την επομενη μερα επαιρνε αδεια). αραξε διπλα μου, και με χαιδευε παντου μεχρι να καυλωσω. γδυθηκε τελειως αυτη τη φορα, πιπα με μενα να της ζουπαω (λιγο) το κεφαλι κατω αλλα οκ δεν μπορουσε.
3 στασεις με φουλ χαδακια και φιλακια σε λαιμους κτλ (ενα ερασιτεχνικο gfe τελος παντων), τελειωσα οπως και την πρωτη φορα με θεα την κωλαρα της. Φευγοντας αφου μιλησαμε κανα λεπτο (που θα παει, ποτε θα ρθει), με φιλησε στο μαγουλο και εφυγε. 9-10 λεπτα, χωρις ενοχλησεις.

Προσεξε με. Η κοπελα κανει υπεραπλο προγραμμα, αυτο το ξερεις απο το σαλονι με το προγραμμα, και ειναι τελειως απειρη, δεν ξερει τι να κανει και πως να το κανει, θελει καθοδηγηση. Εξηγουμαι για να μη μου πει κανεις οτι τα παραλεω. Εγω μονο για την εμφανιση της μπηκα και τις 2 φορες, θελει 1-2 χρονια ακομα για πορνοσταριλικια.

Θεωρω οτι για 10 ευρω δεν ειναι κακη. Ετσι κι αλλιως μετρημενες στα δαχτυλα ειναι οι νεαρες με καλη εμφανιση στο μεταξουργειο (για τα δικα μου γουστα).
Απλα οταν δουλευει 18:00 με 6:00, λογικο ειναι στο μεταμεσονυκτιο να μην μπορει να παρει τα ποδια της. Οποτε οσοι διαβαζουν το φορουμ, να πηγαινουν απογευμα να γαμανε, και αφηστε το βραδυ να τρωνε τη φολα τους οι ανενημερωτοι ! Δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορουμε να κανουμε ε;
καλησπερα !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom