a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
...........Καλημέρα. Ξέρει κάποιος αν δουλεύει σήμερα η Άννα/Άννυ απ' την αλυσίδα φωκαίας-φιδ/δου? Ευχαριστώ
...............
...........Καλημέρα. Ξέρει κάποιος αν δουλεύει σήμερα η Άννα/Άννυ απ' την αλυσίδα φωκαίας-φιδ/δου? Ευχαριστώ
Μακράν η Νο1.....Πριν από λίγο σε Φυλής και Φωκαίας με αρκετή κίνηση από κόσμο και πολλές κοπέλες να βρίσκονται σε δωμάτια...
ΤΟΡ 5 σε εμφάνιση:
1.Ντενίσα από Φυλής 54 άνω.
Γαμησα τη Μονικα απο Ι.20 οροφος (τα μεσανυχτα), η οποια περαν της αχλαδοκωλαρας της (την οποια δεν αφησα απο τα χερια μου οσα λεπτα πηδαγα λυσασμενα στα 4) δεν ειχε τιποτα αλλο να προσφερει παρα μονο μουρμουρα για το ποσο κουρασμενη ειναι (δουλευε 6 με 6 αποτι μου ειπε). Κατα τα αλλα το κρεβατι του μεσα δωματιου, ειναι ετοιμο να γκρεμιστει, οταν πηδαγα με δυναμη ελεγα τωρα θα πεσουμε στο ισογειο, τωρα θα πεσουμε στο ισογειο.
Αν ξαναπαω (χλωμο) θα το κανω απογευμα, γιατι αμα βαριεται, καλη η κωλαρα δε λεω, αλλα τι να την κανω ψοφια.
Χθες στη δουλεια εθεαθη πουτανα απο την περιοχη της Φυλης που εχει να εμφανιστει καμποσο καιρο στα μπουρδελα επειδη προφανως εχει αλλαξει επαγγελμα και βγαζει χρηματα κλεβοντας (και προφανως σπρωχνοντας) καλλυντικα, κολωνιες κλπ! Επειδη ξερουν οσοι πρεπει να ξερουν για ποια μιλαω, ή πιθανοτατα μπορει και να διαβαζει, ενημερωνω οτι αν ξαναπατησει το ποδι της θα της το κοψω και θα βγαλω και το βιντεο απο τις καμερες με τη μαπα της δημοσια!
H Ντενίσα ειναι σταθερα εκει, στη νυχτερινη βαρδια?
Δεν τη θυμαμαι και θελω να περασω να τη δω.
Πηγα παλι χτες το απογευμα, νταξει, η μερα με τη νυχτα. Χαμογελαστη και ορεξατη, αλλη αποδοση οταν ειναι ξεκουραστη.
Μου ειπε οτι απο σημερα μεχρι 1 Σεπτεμβρη λειπει διακοπες ρουμουνια, κορυφαια ατακα της οταν τελειωσαμε το σεξ και την κουβεντα "θα με περιμενεις;"
της ειπα οτι θα κρατησω την παρθενια μου για παρτυ της.
Καλησπερα στους ενημερωτες !
ωραία ενημέρωση όσο για το αλκ . 117 τα ιδια έκανε και σε μένα η τσα2 οταν είχα πάει προ 15ημερου μαύρο δεν ξαναπαω, αν και έχω περάσει παλαιότερα με κοπελες του οίκου, τώρα όσο αφορά το Πιπίνου 118 αυτή με το βασιλικό τσιμπουκι είδες την ευα ή μάλλον την λανα με την οποία εχω συνεβρεθει ερωτικά και είναι αρκετά καλή έχω σκοπό να γράψω κριτική αλλά συνέχεια το αναβάλω όταν μπορέσω θα γράψωΤώρα το απόγευμα στην τρέχουσα βάρδια...
Αλκαμένους 117: Η θηριώδης Όλγα και η ξανθιά βυζοΑναστασία από Διδύμου 16.
Αλκαμένους 117: Υπηρεσία η γνωστή αηδιαστική μελαχροινή Βουλγαροκουκουβάγια.
-"Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο για μισή ώρα."
-"Ποια είναι;"
-"Αυτή που είναι και τις άλλες ημέρες".
-"Τις άλλες ημέρες ποια είναι;"
-"Η γνωστή κοπέλα του μαγαζιού".
"Α,συνέχεια την ίδια έχετε,ε;Κρίμα."
-"Νίκη τη λένε".
-" Ωωω,κυρά τσατσά μου μάς κακομαθαίνετε".
Ρε δεν πάτε στο διάολο εσείς το μαγαζάκι σας και η τραβελοαφεντικίνα σας.
Πιπίνου 118:Η Ναταλί η κοντή αδυνατούλα κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο.Μαζί της η Εύα μια κοντή,νεαρής ηλικίας,κοπέλα.Ξανθιά,ζουμερούλα αλλά όχι ατσούμπαλη και με γλυκό προσωπάκι.
Ανακοινώθηκαν κάτι νεφελώδη "βασιλικά τσιμπούκια και σπέσιαλ περιποιήσεις"-όπως άλλωστε και στα περισσότερα μιλφομάγαζα που πέρασα.
Ρεμούνδου 20: Η ευγενέστατη καστανη γκιλφ Αλίκη με το καλό (για την ηλικία της) αδύνατο σώμα.
Ρεμούνδου 21 ισόγειο: Η ξανθιά Ελένη,η πρώην Βικτώρια από Φωκαίας με το γνωστό υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.
Ρεμούνδου 21 όροφος: Η Όλγα η ξανθιά κοντή κοπέλα με το συμπαθητικό πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο σωματάκι.
Αγ.Πέτρου 7: Η Μαίρη η ξανθιά μιλφ με τα κορμί ταπετσαρία από τα τατού.
Είχα καιρό να τη δω και τί να πω...Με απογοήτευσε:Κοντό λεσβιακό μαλλί,τατουάζ...
Μπα,δεν...
Αγκυρας 12 δεξιά: Η Άννα η μελαχροινή μιλφ με το κοντό μαλλί και το γεμάτο στήθος με ωραία πιασίματα.
Μαζί της η θηριώδης Τζούλια από Διδυμου 27.
Το διπλανό 12άρι ήταν κλειστό.
Διδύμου 16: Η Βικτώρια.
Ξανθιά μιλφογκίλφ με συμπαθητικό πρόσωπο και με σχετικά καλό (πάντα για την ηλικία της) σώμα.
Διδύμου 18 υπόγειο: Κλασσικά η καστανόξανθη Βαλεντίνα.
Διδύμου 18 ισόγειο: Η Μαρία η μελαχροινή μιλφ με τη φάτσα σαν του Μορφονιού με φουλ πρόγραμμα-"τέτοιος κώλος μόνο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο" περηφανεύτηκε στο σαλόνι.Για τα φέρυ μποτ στο Ρίο Αντίρριο,ναι,δεν έχω αντίρρηση.
Διδύμου 20: Η Βικτώρια.
Κι αυτή ξανθιά και αυτή γκιλφ και αυτή αδύνατη με συμπαθητικό πρόσωπο νοικοκυρούλας.
Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό και 69.
Το Διδύμου 22 ήταν κλειστό.
Διδυμου 27: Η Βαλεντίνα η γνωστή κοντή κοπέλα με το σιλικονάτο στήθος.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.Πάει ο παλιός ο κώλος...
Υπαρχει καμια πληροφορια τι βαρδια θα εργαζονται η ντενισα το τοπ μοντελ και η ατζελινα (φ65) αυριο;
Η Αντζελίνα εδώ και μια εβδομάδα που επέστρεψε είναι πρωινή.
Η Ντενίσα εμφανίζεται σαν τον κομήτη οπότε...