zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
Να προσέχετε να βγάζετε τον αέρα από το προφυλακτικό γιατί μπορεί να σπάσει και να μην το καταλάβεις.
Να προσέχετε να βγάζετε τον αέρα από το προφυλακτικό γιατί μπορεί να σπάσει και να μην το καταλάβεις.
Δεν το βαζουμε μονοι μας τυπε.
Ε, βάζε το μόνος σου!
Θα σου πέσει ο κώλος αν το κάνεις?
Μετά από ακούσιο κρεμπιέ, το χαμόγελό μου πάγωσε όταν είδα τι έγραφε στο σεντόνι
να σαι καλαφιλιππιδου 11 β
Είναι σαν τις προειδοποιήσεις του Υπουργείου Υγείας πάνω στα τσιγάρα, τύπε :SΣουρεάλ εμπειρία τύπε :S
Ίσως να έσπασε το προφυλακτικό και λόγω των χαρισματικών προσόντων σας (ΧΧL). Ελπίζω μετά να ήπιατε την γνωστή ιαματική πορτοκαλάδα.Μετά από ακούσιο κρεμπιέ, το χαμόγελό μου πάγωσε όταν είδα τι έγραφε στο σεντόνι
>Είχα και γω ακούσιο πρωκτικό κρεμπιέ πρόσφατα. Οι κορασίδες μου φαίνεται χρησιμοποιούν κινέζικες καπότες.
Δεν το δεχονται οι κοπελες. Απαιτουν να το βαζουν εκεινες.
Δεν είμαι xxl, είμαι average.Ίσως να έσπασε το προφυλακτικό και λόγω των χαρισματικών προσόντων σας (ΧΧL). Ελπίζω μετά να ήπιατε την γνωστή ιαματική πορτοκαλάδα.
για κριτικές δες Φυλής 80 και Φυλής 65αΚαλησπέρα. Εχει δοκιμάσει κανείς την Μαίρη που δουλεύει στο Φυλής 71Α?
Ειναι μια κοπέλα ψυλή γυρω στο 1.70, νταρντανοτούμπανο με ωραίο πλούσιο στήθος, μάλλον μελαχρινή.
Δέν βλέπω καθόλου κριτικές στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά μάλλον δούλευε αλλού παλιά μήπως υπάρχουν εκεί κριτικές.
Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί.
αργησα σημερα να ανεβασω την ενημερωση απο την τσαρκα μου ξεκινησα 65 β εχουμε επιστροφη της γνωστης ελενας της μπασκεμπολιστριας αγκαλιες φιλια ειχαμε ημουν ετοιμος να μπω αλλα δεν ηθελα να γαμησω διοτι ηθελα να δω καποια αλλη συνεχισα προς φωκαιας 7 μεσαιο αντζυ μαζι με την γκαμπυ την ακεντραριστη φωκαιας 17 ηταν η τζοαννα μετα φωκαιας 19 χριστινα κου 25α λουιζακι 25 β η ανκα 27 υπογειο φωκαιας καρολινα και μαρια και ισογιο η χριστινα η βουλγαρα μαζι με την λαουρα και πανω ανδριαννα μαζι με μια αλλη κοπελα και τελος φυλης 71 α αλινα με την κολαρα
Δεν ήταν και τίποτα σημαντικό, απλώς αποφάσισα ένα μεσημέρι που είχε ζέστη, πριν μερικές ημέρες, να γαμήσω την Ιζαμπέλα όρθια στο ανοιχτό παράθυρο που βλέπει στη Φυλής. Ένας συναγωνιστής που έβγαινε απο το απέναντι με είδε με χαιρέτησε και προχώρησε. Μετά βγήκαν άλλοι δύο, που άρχισαν επιφωνήματα θαυμασμού. Έτσι προώθησα την Ιζαμπέλα στο κρεβάτι για άλλες στάσεις...Δεν είμαι xxl, είμαι average.
Άστα αυτά τώρα και γράψε τα κατορθώματά σου στα Φ84 άνω!