Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (20 μέλη και 313 επισκέπτες)

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Μετά από ακούσιο κρεμπιέ, το χαμόγελό μου πάγωσε όταν είδα τι έγραφε στο σεντόνι
Ίσως να έσπασε το προφυλακτικό και λόγω των χαρισματικών προσόντων σας (ΧΧL). Ελπίζω μετά να ήπιατε την γνωστή ιαματική πορτοκαλάδα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ίσως να έσπασε το προφυλακτικό και λόγω των χαρισματικών προσόντων σας (ΧΧL). Ελπίζω μετά να ήπιατε την γνωστή ιαματική πορτοκαλάδα.
Δεν είμαι xxl, είμαι average.
Άστα αυτά τώρα και γράψε τα κατορθώματά σου στα Φ84 άνω!

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
915
Πόντοι
1.061
Καλησπέρα. Εχει δοκιμάσει κανείς την Μαίρη που δουλεύει στο Φυλής 71Α?
Ειναι μια κοπέλα ψυλή γυρω στο 1.70, νταρντανοτούμπανο με ωραίο πλούσιο στήθος, μάλλον μελαχρινή.
Δέν βλέπω καθόλου κριτικές στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά μάλλον δούλευε αλλού παλιά μήπως υπάρχουν εκεί κριτικές.
Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί.

aadaa

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2016
Κριτικές
12
Like
105
Πόντοι
10
επισκεψη στην Ανκα στο Μεταξουργειο Ιασωνος 44 σημερα,την εχω πετυχει και στο 46 αλλες φορες.
Η τυπισα ειναι ομορφουλα ξανθια Ρουμανα,ηρεμη ,δεν βιαζετε,θεωρω οτι ειναι για παραπανω κατηγορια απο εδω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα. Εχει δοκιμάσει κανείς την Μαίρη που δουλεύει στο Φυλής 71Α?
Ειναι μια κοπέλα ψυλή γυρω στο 1.70, νταρντανοτούμπανο με ωραίο πλούσιο στήθος, μάλλον μελαχρινή.
Δέν βλέπω καθόλου κριτικές στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά μάλλον δούλευε αλλού παλιά μήπως υπάρχουν εκεί κριτικές.
Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί.
για κριτικές δες Φυλής 80 και Φυλής 65α

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αργησα σημερα να ανεβασω την ενημερωση απο την τσαρκα μου ξεκινησα  65 β εχουμε επιστροφη της γνωστης ελενας της μπασκεμπολιστριας  αγκαλιες φιλια ειχαμε ημουν ετοιμος να μπω αλλα δεν ηθελα να γαμησω διοτι ηθελα να δω καποια αλλη  συνεχισα προς φωκαιας 7  μεσαιο αντζυ μαζι με την γκαμπυ την ακεντραριστη φωκαιας  17 ηταν η τζοαννα μετα φωκαιας 19 χριστινα κου 25α  λουιζακι   25 β η ανκα 27 υπογειο φωκαιας καρολινα και μαρια και ισογιο η χριστινα η βουλγαρα μαζι με την λαουρα και πανω ανδριαννα μαζι με μια αλλη κοπελα και τελος φυλης 71 α αλινα με την κολαρα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
αργησα σημερα να ανεβασω την ενημερωση απο την τσαρκα μου ξεκινησα  65 β εχουμε επιστροφη της γνωστης ελενας της μπασκεμπολιστριας  αγκαλιες φιλια ειχαμε ημουν ετοιμος να μπω αλλα δεν ηθελα να γαμησω διοτι ηθελα να δω καποια αλλη  συνεχισα προς φωκαιας 7  μεσαιο αντζυ μαζι με την γκαμπυ την ακεντραριστη φωκαιας  17 ηταν η τζοαννα μετα φωκαιας 19 χριστινα κου 25α  λουιζακι   25 β η ανκα 27 υπογειο φωκαιας καρολινα και μαρια και ισογιο η χριστινα η βουλγαρα μαζι με την λαουρα και πανω ανδριαννα μαζι με μια αλλη κοπελα και τελος φυλης 71 α αλινα με την κολαρα

Γιώργο την Αλίνα με την κωλάρα την έχεις πάρει ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
τωρα live

Φυλης 71α Μαιρη καστανη νταρντανα με υπέροχη κωλαρα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλης 69β Στελλα (προσοχή έχει δύο το μαγαζί) κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, με κωλο.

Φυλής 67 Αντινα ξανθια μιλφ με σικικονατα βυζι, απλό προγραμμα.

Φυλής 65β Ελενα καστανη χοντρή με 2αρι βυζι, ακα.

Φυλης 86β,86α,84β,84α και 65α κλειστά.

Φιλιππιδου 11α Λιζα καστανη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι τατου σκορπιο και γράμματα, τα παντα πλην κωλου. Το 11β κλειστό.

Φυλης 61 Τζουλια ξανθοκαστανη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, απλό προγραμμα.

Φυλης 59 κατω Βανέσα ξανθιά λεπτη με 1.5αρι βυζι, με ακα και Αννα στο δωματιο. Το πάνω κλειστό.

Φυλης 74αριστερα Χριστινα καστανοξανθη λεπτή 1.5-2αρι βυζι, με ακα και κωλο.

Φυλης 74 δεξια Αλεξανδρα καινουργιο κοπελα εδώ, ξανθια κανονικο σωμα 2.5αρι βυζι, απλό προγραμμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία Ελενη καστανη παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ακα. Το δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 9 αριστερα Αντζι ξανθιά κανονικο σωμα ωραίο κωλο 1.5αρι βυζι, με κωλο και Γκαμπι από Φωκαιας 27/24 ξανθιά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Φωκαιας 9 δεξια Ειρήνη μελαχρινή κανονικο σωμα μικρό βυζι, με κωλο.

Φυλής 72 Βανέσα ξανθιά κανονικό σώμα ωραία κωλαρα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Τζοανα ξανθιά κανονικό σώμα 3αρι βυζι, απλό με τελειωτικο στα βυζια.

Φωκαιας 17β Ελενη μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κωλο 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 κ 25α κλειστά.

Φωκαιας 25β Ανκα μελαχρινο κοντοπουτανο με ωραία κωλαρα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 27α Καρολίνα ξανθιά με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Φωκαίας 27Β κατω Σαρα η πιπινα στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 27 πανω Αντζελα ξανθιά παχουλη με 3αρια κρεμασμενα βυζια, με ακα και κωλο.

Φωκαιας 24 Σοφία καστανη μιλφ κανονικό σώμα ωραίο κωλο 1.5αρι βυζι, με ακα και κωλο.

Φυλης 54β Ορορα ξανθοκαστανη με μαύρα γυαλακια μαυρισμενη 3αρι βυζι, έχει πάρει κιλακια, απλό ανακοινώθηκε.

Φυλης 54α,56,66α και 66δ κλειστά.

τελος
Πιπινου 65 επειδή κάποιοι την έψαχναν Τζούλια 'Μικη Τουρκία"ξανθιά μιλφ κοντή με πιασιματακια 2αρι βυζι με τατου, ποιο χαρακτηριστικό ο σκορπιός στο δεξί κωλομαγουλο, με ακα τελειωτικο και κωλο.

καλο βράδυ, καλο ξημέρωμα

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Δεν είμαι xxl, είμαι average.
Άστα αυτά τώρα και γράψε τα κατορθώματά σου στα Φ84 άνω!
Δεν ήταν και τίποτα σημαντικό, απλώς αποφάσισα ένα μεσημέρι που είχε ζέστη, πριν μερικές ημέρες, να γαμήσω την Ιζαμπέλα όρθια στο ανοιχτό παράθυρο που βλέπει στη Φυλής. Ένας συναγωνιστής που έβγαινε απο το απέναντι με είδε με χαιρέτησε και προχώρησε. Μετά βγήκαν άλλοι δύο, που άρχισαν επιφωνήματα θαυμασμού. Έτσι προώθησα την Ιζαμπέλα στο κρεβάτι για άλλες στάσεις...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom