black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Ωραιος παω να γαμησω την γνωστη ολγα
Καλό βόλι.
Ωραιος παω να γαμησω την γνωστη ολγα
Για τον Κύπριο λες.Τον άκουσα και εγώ τις προάλλες να λέει τα ίδια σε κάποιον.Πήρε μαθήματα ο Κύπριος.Το βραδάκι αναμένοντας να βγουν από το δωμάτιο η Ηλέκτρα (Ελληνίδα σύμφωνα με τον επιστάτη) και η Ρομίνα (από τη Μάλτα σύμφωνα με τον επιστάτη, έχει διατελέσει και στουντιοκόριτσο στο Κηφισού 30 με κακές κριτικές)άκουσα τον επιστάτη να λέει εμπιστευτικά σε φίλο του ότι ετοιμάζει στούντιο με τιμή 30άρικο που θα πάρει όλο το χαρτί με θεματικά δωμάτια, μουσική επιλογής μας σε κάθε δωμάτιο και άλλα πολλά. Δεν ξέρω αν εννοούσε ότι θα κάνει τη Φιλιππίδου έτσι ή αν θα είναι άλλος χώρος.
τυπε η μαιρη εχει φουλ κυτταριτιδα και χαλαρωση στα μπουτια τι γυμνασμενες λες?Το δυνατο της σημειο είναι οι μεγαλες,σφιχτες,γυμνασμενες μπουταρες τις οποιες απολαυσα καθως εκανε μεταβολή.
Μ αρεσουν οι μπουταρες και δε ψαχνω μοντελα.τυπε η μαιρη εχει φουλ κυτταριτιδα και χαλαρωση στα μπουτια τι γυμνασμενες λες?
ο καθενας τα γουστα του αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο.η εννοια σφιχτα και γυμασμενα με τα μπουτια της μαιρης δεν συμβαδιζουν με τιποτα ομωςΜ αρεσουν οι μπουταρες και δε ψαχνω μοντελα.
Το βραδάκι αναμένοντας να βγουν από το δωμάτιο η Ηλέκτρα (Ελληνίδα σύμφωνα με τον επιστάτη) και η Ρομίνα (από τη Μάλτα σύμφωνα με τον επιστάτη, έχει διατελέσει και στουντιοκόριτσο στο Κηφισού 30 με κακές κριτικές)άκουσα τον επιστάτη να λέει εμπιστευτικά σε φίλο του ότι ετοιμάζει στούντιο με τιμή 30άρικο που θα πάρει όλο το χαρτί με θεματικά δωμάτια, μουσική επιλογής μας σε κάθε δωμάτιο και άλλα πολλά. Δεν ξέρω αν εννοούσε ότι θα κάνει τη Φιλιππίδου έτσι ή αν θα είναι άλλος χώρος.
Η ΗΛέκτρα είναι όμορφη, έχει μικρό στηθάκι όπως μου αρέσει, καθαρό δέρμα, ωραία δάχτυλα ποδιού, και με ψήνει να τη σκίσω αλλά μοιάζει λίγο απόμακρη και θλιμμένη. Η Ρομίνα ομορφούλα είναι αλλά το ένστικτο έλεγε "μη". Πάντως και οι δύο στο δωμάτιο κάθισαν πάνω από 20λεπτο.
Αυτή η Λίλη που ανέφερες στο Διδύμου 20 σε ποιό δούλευε στο Μεταξουργείο;Μ αρεσουν οι μπουταρες και δε ψαχνω μοντελα.
Απ ότι ειχα διαβασει κι εγω στο ξεπεταδικο που φερνει συνηθως 2 κοπελες παχουλες μαζι,το Κολωνου 53.Αυτή η Λίλη που ανέφερες στο Διδύμου 20 σε ποιό δούλευε στο Μεταξουργείο;
Η Άιντα μου θυμίζει την Adele.
Η Άιντα και η Adele έχουν βαθύ βλέμμα, έχουν αγελαδινή πραότητα, έχουν τη γλύκα και την τρυφερότητα του ευτραφούς ανθρώπου.
Οι ευτραφείς άνθρωποι αξίζουν, γιατί παρέχουν πολλή ζεστασιά το χειμώνα και μεγάλη σκιά το καλοκαίρι.
Περγάμου 1, μεσημέρι
πάλι γάμησα την Άιντα
πάλι γάμησα την Άιντα
Αυτά τα βυζιά...
Μήπως ήταν στο 18Α η Λίλυ που περιγράφεις? Μελαχροινή, εύσωμη, με 5άρια βυζιά, ίσιο μαύρο μαλλί? Οντως, η εμφάνιση της προδιαθέτει για ξεπέτα...Απογευματινη βαρδια πριν λιγο....Κατοπιν πηγα να τσεκαρω την άλλη βυζαρου στο Διδυμου 20 υπερυψωμενο.Πραγματι ηταν η Λιλυ.Ρουμανα όπως ειπε η τσατσα.Προκειται για μια βυζαρου με πιασιματα,με βοιδισιο προσωπο που προδιαθετει ξεπετα και πιρσιν στη μυτη.
Απογευματινη βαρδια πριν λιγο.Κοσμος καθολου ,μονο κατι υποπτες αλλοδαποφατσες σε ομαδες.Πηγα στοχευμενα για να τσεκαρω τις δυο βυζαρουδες της απογευματινης βαρδιας.Πρωτη σταση Διδυμου 7.Ηταν μια μελαχρινη Βαλερια.2αρι στηθoς,ισως σιλικονη,προσωπο μετριο.Με χαιεδεψε αισθησιακα στη κοιλια αλλα εγω ειχα παει για να δω τη Κατερινα.Με πληροφορησε ότι εχει περιοδο.Κατοπιν πηγα να τσεκαρω την άλλη βυζαρου στο Διδυμου 20 υπερυψωμενο.Πραγματι ηταν η Λιλυ.Ρουμανα όπως ειπε η τσατσα.Προκειται για μια βυζαρου με πιασιματα,με βοιδισιο προσωπο που προδιαθετει ξεπετα και πιρσιν στη μυτη.Το σαλονι αδειο κι ερημο και δωματιο κανεις.Λογικο.Τη ρωτησα αν δουλευε Κολωνου Μεταξουργειο και εκανε την ανηξερη,αν και εμφανως ξαφνιαστηκε.Προφανως λογω της διαφορας τιμης 20ευρω με 10ευρω.Τελος,πηγα διπλα στο Διδυμου 22 γιατι ηθελα να δω οπωσδήποτε την Ελληνιδα Μαιρη.Ο οικος λουξ μια και μεχρι πρότινος ηταν κατοικια.Η ευγενεστατη υπηρεσια με το κοντο μαλλι μας πληροφορησε ότι είναι στο δωματιο.Στο σαλονι πολυς κοσμος περιμενε τη Μαιρη να βγει για αρκετη ωρα.Καλο σημαδι.Η Μαιρη είναι μια ωραια ξανθια γυναικα με σχεδόν ξυρισμενο κεφαλι,ομορφο προσωπο,λιγο κρεμασμενα και μικρα βυζια καθως φοραγε ένα ολοσωμο.Πολλα τατουάζ.Το δυνατο της σημειο είναι οι μεγαλες,σφιχτες,γυμνασμενες μπουταρες τις οποιες απολαυσα καθως εκανε μεταβολή.Ευδιαθετη φαινοταν.Δυστυχως δωσαν παραβολο αρκετοι και ειχε ηδη δωματιο οποτε αποχωρησα.Δε θελω να χει τοσο κοσμο γιατι συνηθως η κοπελα βιαζεται.
Ναι,το 18α ηταν.Μήπως ήταν στο 18Α η Λίλυ που περιγράφεις? Μελαχροινή, εύσωμη, με 5άρια βυζιά, ίσιο μαύρο μαλλί? Οντως, η εμφάνιση της προδιαθέτει για ξεπέτα...