Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (12 μέλη και 211 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
όχι άλληΜαρια, αυτή που δούλευε και πιο παλιά εδώ

Λες τη Μαρια του Ορεστη Κου; Που εγραψε κριτικη οτι εγλειφε το σπυρι στο μουνι της και μετα τον εκβιαζαν οι νταβαδες;

[move][size=18pt]ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ!!![/size][/move]

Κολωνου 27Α ισογειο, Ελενα, πρωινη βαρδια.

Προκειται για την πετιτ γυφτορουμανα.

Δεν ηθελε να γαμηθει και μου τραυματισε τον πουτσο γραπωνοντας και στριβοντας τον με τα δαχτυλα πριν τον βαλω στο μουνι της! Αυτη τη στιγμη γραφω με παγο πανω στην πουτσα! Ειμαι τυχερος που γλιτωσα το καταγμα πεους και τα επειγοντα!

Τοσα χρονια πουτανιαρης μου εχουν τυχει πολλες φολες που ηθελαν να με ξεπεταξουν.... αλλα να με τραυματισουν δολιως για να αποφυγουν το γαμησι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!

Μεγαλη προσοχη συναγωνιστες μην ξεγελαστειτε απο την παρουσια της στο σαλονι. Μεσα αλλαζει προσωπο.

θα ακολουθησει και κριτικη.

Αν τη βαζουν να γαμιεται με το ζορι την κοπελα να το πει σε καποιον πελατη να παρει την αστυνομια. Εγω θα την επαιρνα επι τοπου αν μου το εδειχνε με καποιο τροπο.

Η τσατσα εννοειται δε βγηκε απ' το κουζινακι για να μην επιστρεψει λεφτα.

[move][size=18pt]ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ!!! Κολωνου 27Α ισογειο, Ελενα, πρωινη βαρδια.[/size][/move]

Γιατι δε γραφεις κριτικη τυπε; Τι φοβασαι;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
live ενημέρωση για τον συναγωνιστη Γασπαρη

Φιλιππιδου 11β Μαρια ξανθιά κοντή κανονικο σώμα με 1.5αρι βυζι με ακα τελειωτικο στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Σαρα το καστανο πιπινι με το ωραίο λεπτό κορμί μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στο ν. σμύρνη για την ενημέρωση. Έχεις δοκιμάσει τη Μαρία στο Φιλιππίδου 11β;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ευχαριστω πολυ σμυρνη για την ενημερωση απο φιλιππιδου η σαρα με κατακαυλωσε παλι  κσι την ξαναγαμησα  εχει ανεβει πολυ  η κοπελα  εγω γαμαω διαφορες μεχρι να ερθεο αυτη η κοπελα που θελω

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ΦΑΝΟΥΡΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ..!!!

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
915
Πόντοι
1.061
Μάγκες καλησπέρα. Ξέρει κανείς ποιό είναι αυτο το δωράκι που κάνει η Εμμανουέλα στο Φυλής 65Α? Αυτή με το σφιχτό σωμα με ύψος 1.65 και ένα πρόσωπο σα ποντικάκι απο την Ρουμανία. Κάθε φορά αναφέρει για δωράκι αλλά έχω επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη κοπέλα..

cppstms

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στο Φωκαίας 19 ήταν η Ανδριάννα,αθίγγανη λεπτή,με μακριά καστανομελί μαλλιά.Ανακοινώθηκε φουλ αλλά δεν την κόβω να κάνει.Όποιος επιχειρήσει ας ενημερώσει για τις επιδόσεις της.

Περασα πριν απο μια εβδομαδα.
Η τυπισα εκανε πως δεν ηξερε, δεν κανει κωλο και άλλες μαλακιες.
Αλλά της το ξεκοψα αμεσως και μετα δυσκολίας η παρθενα τον πηρε μια χαρα.
Διαμαρτυροταν συνεχεια αλλα αυτο για καποιο λογο με καβλωνε περισσότερο.
Μπορει και να την γαμουσα κανα 5λεπτο απο το κωλο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Βόλτα express κατά τις 9μ.μ. στο Μετάξι για τη Βικτώρια στο Κολωνού 30 2ος όροφος,βρήκα την πιπίνα Μόνικα και μια ψηλή νεαρή μελαχρινή βυζαρού,Μελίνα άκουσα,κάποιος μύστης ξέρει κάτι γι'αυτήν;ενδιαφέρουσα μού φάνηκε.Στον 1ο όροφο η έτερη βυζαρού Όλγα.
Στο Κολωνού 23 υπόγειο η Τζωρτζιάνα που τη βλέπουμε και στα Ιάσονος 20,στο ανάκτορο μια άλλη μελαχρινή βυζαρού,σαλονάρισε βαριεστημένη.
Ιάσονος 2 κάτω η βαμμένη κοκκινομάλλα milf Άννα,στον όροφο έβγαινε από το ντους σχολώντας η άλλη Άννα η πιπίνα,δεν την πρόλαβα ρε γμτ!Συνέχιζαν η αδύνατη Τάνια και η  μελαχρινή Χριστίνα.
Στο Ιάσονος 1 γωνία δύο ζουμερές milf,η Βερόνικα και μια άλλη.
Μπήκα στο Ιάσονος 20α για την Κορίνα,βρήκα την Ντάρια.
Τελικά κατέληξα στο Ιάσονος 36 που βρήκα την καστανόξανθη συμπαθητική και χαμογελαστή Βανέσα,μέτριας εμφάνισης,καλούτσικες υπηρεσίες προσφέρει με "69", δεν το μετάνοιωσα.

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Σύντομο πέρασμα Φυλής πριν καμμιά ώρα (απογευματινή βάρδια) είδα τα εξής:

Φωκαιας 24 Καρολίνα και Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

Φωκαιας 27 (όροφος) Χριστίνα μελαμψή με φουλ και μια ξανθιά εύσωμη γνωστή φυσιογνωμία (δεν είπαν όνομα).

Φωκαιας 27 (ισόγειο) δύο νέες παρουσίες καστανή Μιράντα (δεν είμαι σίγουρος, πάντως άρχιζε απο Μ το όνομα) και ψηλή μελαχρινή Ρομίνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και για τις δύο.

Φωκαιας 27 (υπόγειο) Χριστίνα ελληνοουκρανέζα με φουλ έκοβε κίνηση στο δρόμο (δεν μπήκα την είδα στο δρόμο).

Φιλιππιδου 11β (όροφος) Ηλέκτρα φούλ πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α (ισόγειο) ξανθιά Λάουρα φούλ πρόγραμμα και Όλγα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ωραιος φιλε μπραβο για την ενημερωση  η ολγα φιλιππιδου μου αρεσει πολυ

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Φιλιππιδου 11β (όροφος) Ηλέκτρα φούλ πρόγραμμα.

πολύ ομρορφο κοριτσι η Ηλεκτρα, σημερα καταφερα και πηρα το τηλεφωνο της αν και όπως μου ειπε το εχει δωσει και σε αλλους
σιγουρα ψαχνει για γαμπρο και κανει διαλογή.

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η ρομινα ωραιο μουνακι αλλα δεν δοκιμαζω διοτι κατι δεν μου αρεσει ο γασπαρης δεν του αρεσει να τρωει φολες

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Στοχευμενη επισκεψη στο Ιασωνο 30Α οπου ειχε δυο κοπελες μια ξανθια λεπτη ωραιο προσωπακι μικρο βυζι και κωλο που δεν προσεξα και μια αλλη μελαχροινη με βυζια ωραιο κωλο τον οποιο και εδινε στο δεκαρικο. Περασα μαζι της. Για το πουτσο. Μπαινει μεσα μου λεει βγαλε το εσωρουχο σου, το βγαζω, δεν το βγαζει εκεινη (το κατω) μου βαζει προφυλακτικο γρηγορο τσιμπουκι και ορθια σκυβει να ακουμπισει τα χερια στο κρεβατι και μου λεει ελα γαμα με. Της λεω απο κωλο μου λεω πρωτα απο μουνι. Ξενερωσα, ξεκιναω να γαμισω μουνι, μετα απο λιγο της λεω κωλο. Μου λεει αν νιωθεις οτι θες να χυσεις τοτε βαλτον. Παω να τον βαλω δεν ειχα και 100% στυση οποτε δυσκολευτικα να μπω και μετα απο μερικες παλινδρομισεις ηρθε το τελος. Εφυγε οσο βιαστηκα ηρθε γιατι μαλλον αφησε την συζητηση στη μεση...

Θα ανεβαζα κριτικη αλλα κατι εχει παθει το site και δεν μαφηνει να ανεβασω τπτ.

Και τωρα ερωτω εγω. Που Ειναι η Σιμονα? Μηπως την εχει παρει κανενος το ματι? Καπου? Καποια πληροφορια? Ξερει κανενας? Ωρα? Μερος? 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom