Εξορμηση στη Μεταξουπολη, λιγο μετα τις 20:30 με συγκεκριμενο στοχο τη πιπινα Χριστινα, στο αγαπουλοσπιτο, αλλα και παλι η τυχη μου γυρισε τη πλατη, καθως ουτε και σημερα τη βρηκα. Εχω ηδη 0/5 αποπειρες
και αρχιζει και με κουραζει το ολο θεμα.....
Για την ιστορια θα αναφερω τι ειδα, σε περιορισμένης εκτασης βολτα, από καποια επιλεγμενα σπιτακια :
Στη Κολωνου
23 ανακτορο : Κλειστο.
23 υπογειο : Η Τζωρτζιαννα, από τα συγγενή σπιτακια, Ιασωνος 20β,20γ,37 ισογειο.
27 υπογειο : Η μικρουλα χαριτωμενη Ελενα.
27 ισογειο : Η Μαρια, από Ιασωνος 33,30, και Κολωνου 32γ υπογειο.
30α : Η Αναστασια που ειδα τη περασμενη εβδομαδα, που μας τη "πασαρε" η πονηρη τσατσα για ελληνιδα, με μια περουκα σημερα, και η Μαιρη που δουλευε εκει πριν από τρεις μηνες περιπου.
30β, 1ος οροφος : Εδώ εχουμε νεα αφιξη με το ονομα Αλμπινα. Η τσατσα ειπε ότι δουλευει δευτερη μερα σημερα. Προκειται για μια ξανθια με αρκετα κοντο μαλλι, με δυομισαρι στηθος, με καλουτσικο προσωπακι, και αρκετα δεμενο σωμα. Not bad.
30β, 2ος οροφος : Η ΦΟΛΑ βυζαρου Ολγα, που το τελευταιο καιρο μολις βγαινει στο σαλονι,λεει "παιδια μολις ηρθα", και μεις απανταμε, "μολις φευγουμε"...
32γ : Η τσιγγανα Αλινα, που τη περασμενη εβδομαδα ηταν στο ανακτορο.
32α : Η skinny Μικυ.
Στην Ιασωνος
36 : Η Νικα με τη Βανεσσα, που ηταν στο δωματιο, και το' χε παρακανει με τα βογγητα της...
20β : Η ΦΟΛΑ κοντυλω Μονικα.
20α : Μια μικροκαμωμενη που δεν ειχα ξαναδει. Δεν αναφερθηκε ονομα, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
20γ : Κλειστο.
19 οροφος : Η Ελενη, από Καλλεργη 33.
10 ισογειο : Σταθερα η μιλφ Αννα.
10 οροφος : Εδώ το απολυτο ξενερωμα. Η Χριστινα μου 'πανε ότι εχει περιοδο (παλι?)
, και στη θεση της, ηταν η ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΛΑ Ριτα, από Ακομινάτου 2α, και από τα απέναντι μεσαια Ιασωνος 1β. Μαλιστα εκεινη την ωρα βγηκε ενας πακης από το δωματιο, και μου λεει, πω, πω, τι φολα ηταν αυτή, δεν εκανε τιποτα, φιλε μη πας.....(Σε ποιον βρηκε να το πει τωρα...) Φανταστείτε τι γινεται...Μεχρι και τα πακια ξυπνήσανε...
Καλο βραδυ σε ολους...