You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 564
- Πόντοι
- 96
εγω παιδια δεν γαμαω χοντρες πουτανες γαμαω αδυνατες η στυλ αννυ πορνοσταρ
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Πραιτωριανός
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Καλημερα συναγωνιστες!! Η Χριστινα το πιπινακι απο Ιασωνος 10 πανω, τον τελευταιο καιρο εργαζεται μονο στην 3η βαρδια;
Μάλλον ναι,που εκεί την ξεκινούν στις 9μ.μ.
Πατκιούτ πέρασμα από τα Γασπαρέικα,στον όροφο η όμορφη τσιγγάνα Ρομίνα,λεπτό κορμί και πλούσιο στήθος,μαύρα μακριά μαλλιά,σεμνό σαλονάρισμα με γλυκό χαμόγελο,θα κάψει καρδιές στους αγαπούληδες... Στο ισόγειο η άβυζη πιπίνα σε πιο ανοιχτόχρωμη έκδοση Σάρα,με τσάτσο τον Άρη και επιθετικό σαλονάρισμα αλά στούντιο,στραβομουτσούνιασε όταν σηκώθηκα να φύγω...
Στην ακριβή ζώνη του Μεταξουργείου,στο Αχιλλέως 48 η Βικτώρια με σφιχτό κορμί και πολλά υποσχόμενο βλέμμα για μέσα.Στο Μαραθώνος 59 ισόγειο η Τάνια,λεπτή με μπόλικο αναλογικά στήθος που ξεχείλιζε εντέχνως από τον στηθόδεσμο,υπόσχεται πλούσιο πρόγραμμα πλην πρωκτικού.Στον ημιόροφο η ψιλοατσούμπαλη Κορίνα,διστακτικό σαλονάρισμα,κάνει και αυταρχικό.
Πατκιούτ πέρασμα από τα Γασπαρέικα,στον όροφο η όμορφη τσιγγάνα Ρομίνα,λεπτό κορμί και πλούσιο στήθος,μαύρα μακριά μαλλιά,σεμνό σαλονάρισμα με γλυκό χαμόγελο,θα κάψει καρδιές στους αγαπούληδες... Στο ισόγειο η άβυζη πιπίνα σε πιο ανοιχτόχρωμη έκδοση Σάρα,με τσάτσο τον Άρη και επιθετικό σαλονάρισμα αλά στούντιο,στραβομουτσούνιασε όταν σηκώθηκα να φύγω...
Στην ακριβή ζώνη του Μεταξουργείου,στο Αχιλλέως 48 η Βικτώρια με σφιχτό κορμί και πολλά υποσχόμενο βλέμμα για μέσα.Στο Μαραθώνος 59 ισόγειο η Τάνια,λεπτή με μπόλικο αναλογικά στήθος που ξεχείλιζε εντέχνως από τον στηθόδεσμο,υπόσχεται πλούσιο πρόγραμμα πλην πρωκτικού.Στον ημιόροφο η ψιλοατσούμπαλη Κορίνα,διστακτικό σαλονάρισμα,κάνει και αυταρχικό.
MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Αυτη η Τανια ανακοινωσε ΑΚΑ στοματικο??
MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
μπα εβαλε μυαλο?μια φορα την ειχα παρει στις αρχες με ελευθερο.μετα τοχε κοψει σε μενα τουλαχιστον κ στραβωνε οποτε μουλεγε 'μπες'!'ελευθερο?' ρωταγα..'ουοχι' μουλεγε με μεταβολη....μπορει να μην της αρεσει το παπαρι μου,μιας κ εχω δωσει ακα σε πολλες που δεν το ανακοινωνουν εξω....Νομίζω ναι,όπως και ''69''.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
επιρρεπη αδερφε τη ωρα πηγες στην αγαπημενη οδο μου την φιλλιπιδου πηγα και εγω η ρομινα και η σαρα μου αρεσουν την σαρα την γαμαω την ρομινα δεν μπορω διοτι θα εχω θεμα ζηλειας και δεν ξερω και αν αξιζει ο κοπος
P_G88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά απόψε είδα την Μπαρμπορα που ειχα να την δω κανένα τρίμηνα και κουφαθηκα .
Δεν ειναι δυνατόν να πάχυνε τόσο πολύ τόσο γρήγορα . Μηπως ειναι έγκυος?
Η γνωστή τρελο-Μπάρμπορα;; Πού ήταν;
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Λίγο πριν τις 11 π.μ.Δηλαδή για να καταλάβω,η επίσημη αγαπημένη σου ανέχεται ή και επιδοκιμάζει το ξενογαμήσι με τη Σάρα,και ζηλεύει επιλεκτικά τη Ρομίνα;επιρρεπη αδερφε τη ωρα πηγες στην αγαπημενη οδο μου την φιλλιπιδου πηγα και εγω η ρομινα και η σαρα μου αρεσουν την σαρα την γαμαω την ρομινα δεν μπορω διοτι θα εχω θεμα ζηλειας και δεν ξερω και αν αξιζει ο κοπος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ναι η σαρα ειναι φιλη της και μια αλλη κοπελα το ανεχεται και μου το επιτρεπει με την ρομινα και με την ηλεκτρα μου το απαγορευει φιλε και εγω ημουν απο τις 10 η ωρα εκει
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.367
- Πόντοι
- 19.505
ναι η σαρα ειναι φιλη της και μια αλλη κοπελα το ανεχεται και μου το επιτρεπει με την ρομινα και με την ηλεκτρα μου το απαγορευει φιλε και εγω ημουν απο τις 10 η ωρα εκει
ίντριγκες στη Φιλιππίδου
Η γνωστή τρελο-Μπάρμπορα;; Πού ήταν;![]()
![]()
![]()
ναι φοβερη αλλαγη....τροφωνιου σε αυτο που ηταν παντα....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
η αγαπημενη αφου δεν ειναι φιλε επιρρεπη εκει παιζω ανετα μπαλα στην φιλιππιδου οταν επιστρεψει εκει αρχιζουν τα δυσκολα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
πιο παλια την απατουσα με την γνωστη σιμονα απο φωκαιας 27
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Έτσι πράττουν οι πραγματικοί μύστες!Μην σε πάρω στον λαιμό μου,πολλές φορές δεν ακούω προγράμματα,επικεντρώνομαι στην κορασίδα αν μπορώ να την ''πάω'' όπως θέλω εγώ πέραν των ανακοινωθέντων έξω.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Διαμορφώνουν οι ίδιοι τι θα συμβεί στο δωμάτιο, όχι το αντίθετο!
Επιρρεπή, μήπως είσαι επιρρεπής και σε παράνομα εξτράκια?
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Ξεροχύνω με το μελλοντικό ενδεχόμενο!Αν και κάποιες φορές μ'έχουν αγγίξει,δεν έχω υποκύψει ακόμα στον πειρασμό...
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις