annsnndnnannd
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Απο συμπεριφορα πως ειναι.?μια εικονα χιλιες λέξεις.δες και νιωσε
Μην ειναι πεταμενο 10αρικο..
Απο συμπεριφορα πως ειναι.?μια εικονα χιλιες λέξεις.δες και νιωσε
ικανοποιητική.συνεργασιμη.για εμένα τουλάχιστον αλλά και πολλούς άλλους.Απο συμπεριφορα πως ειναι.?
Μην ειναι πεταμενο 10αρικο..
αμ και εσύ λάθος Χριστίνα μάλλον θα πήρες.Η Χριστίνα η αυθεντική ειναι στο Κολωνού 53μεταξουργείο
........Το μεσημέρι στο Φω19, είχα μια εφήμερη σχέση διάρκειας 10 λεπτών με την Τσιγγανορουμάνα Αλίνα, η οποία είναι νεαρά, βραχύσωμη, με σκανδαλωδώς στενό μουνί.
Προτιμά το πισοκωλλητό παρά το κλασικό.
Το γυμνό τσιμπούκι της είναι γτπ.
2) Ιάσωνος 19: Άννα, ένα κοντοπούτανο που μου έβγαλε κάτι ρομαντικό στο σαλόνι. Μέσα στο δωμάτιο παρόλ' αυτά φερόταν αλλόκοτα και ήμουν ένα τσακ προτού φύγω και ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Μίλαγε μόνο ρουμάνικα και ήταν σοβαρή σε αντίθεση με τη χαζοχαρουμενιά που εκπέμπει στο σαλονάρισμα. Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου... Στο βυζί δε με άφηνε να την ακουμπάω και να τη γλείφω πολύ γιατί πόναγε. Με τα πολλά κατάλαβα ότι θηλάζει ένα παιδάκι 1-2 χρονών που το μεγαλώνει μόνη της, μιας και ο πατέρας στη Ρουμανία έγινε καπνός. Κλασσική περίπτωση (βλάβης)... Παρόλες αυτές τις κουλαμάρες παίχτηκαν αρκετοί ρομαντισμοί που για μένα είναι λόγος για να ξαναδοκιμαστεί στο μέλλον.
Ναι στο ισόγειο. Για κωλάρα δε θυμάμαι, τύπε.Στο ισογειο; Με την κωλαρα;
Η Τζουλια φιλε ή καποια αλλη ειναι το απογευμα?Ιάσωνος 30β απογευματινή βάρδια.άγρια και σκοτεινή γαζελα .πάλι μου εφυγαν χυστες μου
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 44 δεξιά: Ντενίσα. Μου αρέσει πολύ γιατί μου θυμίζει την Κορίνα. Όπως ο Mykland μου θύμιζε τον Borrelli.