φιλοι μου οι κοπελες ειναι αρκετες απλως υπαρχουν καποιες συγκεγκριμενες κοπελες οι οποιες χαιρεσαι να της γαμας και να θελεις να της γαμας συνεχεια εμενα μερικες κοπελες μου δινουν πολυ καυλα
Στο Ιάσωνος 1Α το γωνιακό στην 3η βάρδια δουλεύει μια μαυρομάλλα μιλφ, ψηλή
με κοιλιά και πλαστικό μεγαλό βυζί. Γνωρίζει κάποιος πως την λένε ? Τόσο άχρωμο γαμήσι
που ούτε το όνομα της δε θυμάμαι :S
Υπάρχουν κοπέλες που είχα σταθερή συχνότητα επαφής για σχεδόν τρία χρονια και πάντα απόλυτα επιτυχείς
Με την βαλερια απο αλκαμενους 113 ήταν πάνω από 100 και με την καιτουλα απο βέργας περίπου 100,δεδομένου ότι και με τις δυο η επαφή ήταν κάθε εβδομαδα
Να ειναι καλά τα κορίτσια όπου και αν βρισκονται
Στο Ιάσωνος 1Α το γωνιακό στην 3η βάρδια δουλεύει μια μαυρομάλλα μιλφ, ψηλή
με κοιλιά και πλαστικό μεγαλό βυζί. Γνωρίζει κάποιος πως την λένε ? Τόσο άχρωμο γαμήσι
που ούτε το όνομα της δε θυμάμαι :S
Τύπε Ampelale, ο Γιώργος Γάσπαρης είναι σκληροπυρηνικό playboy.
Από ότι φαίνεται τα κορίτσια τον έχουν τεράστια ανάγκη και εγώ
πιστεύω ότι έχουν παιχτεί και ρομαντικά προγραμματάκια τα οποία
δεν μας μοιράζεται εδώ
Τύπε Ampelale, ο Γιώργος Γάσπαρης είναι σκληροπυρηνικό playboy.
Από ότι φαίνεται τα κορίτσια τον έχουν τεράστια ανάγκη και εγώ
πιστεύω ότι έχουν παιχτεί και ρομαντικά προγραμματάκια τα οποία
δεν μας μοιράζεται εδώ
φιλε εχει περιεργο προγραμμα εχθες δουλευε βραδυνη στο φωκαιας 27 υπογειο μπορει να δουλευει και σημερα εκει η αννυ δουλευει αναλογα με τις αναγκες της αλυσιδας μπορει να δουλεψει πρωι στο φιλιππιδου 11 α μπορει καμια φορα το πρωι να δουλεψει φωκαιας 24 και στην δευτερη βαρδια να δουλεψει φιλιππιδου 11 β η στο φωκαιας 27 ισογειο και το βραδυ φωκαιας 27 στο υπογειο τελευταια δουλευει