TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Σημερα το πρωι στο Κολωνου 32γ υπογειο ειχε ενα ωραιο μωρακι με μοντελε κορμι και γλυκο προσωπο.Δεν ανακοινωθηκε ονομα.Ξερουμε επιδοσεις?
Πώς γίνεται να μεταναστεύουν όταν εδώ και ένα χρόνο είναι οι ίδιες;Φέρτε καινούριες πουτάνες στη φυλής!!!Οι τσατσάδες γκρινιάζουν οτι δεν έχουν δουλειά κ ότι όλες οι κοπέλες μεταναστεύουν
Μετά το δέκατο ποστ σου για τη συγκεκριμένη δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι δεν είσαι προμότορας.Χριστίνα κολωνου 53Μεταξουργείο.Την έχω ερωτευτεί πλεον .πρωινή βαρδια
..............Μετά το δέκατο ποστ σου για τη συγκεκριμένη δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι δεν είσαι προμότορας.
οι υποψίες δεν είναι αποδείξεις όμως.το ίδιο θα μπορούσα να ισχυριστώ και εγώ για άλλους εδώ μεσα.η και για το σαιτ ολο.βεβαια ακόμα και προμοτορας να ήμουν δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί νομίζω ιδιαίτερα Αφού η γκόμενά δεν είναι καμία τυχαία παρακατιανη.αλλά αξιζει τα λεφτά της με τα χιλια.και ναι νομίζω ότι ερωτεύτηκα για πρώτη φορά.Μετά το δέκατο ποστ σου για τη συγκεκριμένη δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι δεν είσαι προμότορας.
τίποτα δεν έχει. τέλειο δημιούργημα της φυσης ειναι.μόνο για αυτό μπορεί να την κατηγορήσει καποιος..............
....... Η συγκεκριμένη κορασσσσίς όντως έχει ένα θεματάκι.....
Μάλον είναι αυτήΜάγκες,
ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα η bbw Άννα από Διδύμου 18Β? Με καύλωνε πολύ η άτιμη. Αυτή εννοώ:
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1/listingid:575/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1/listingid:575/[/url]
Όντως! Ευχαριστώ μαν. Πάμε για άλλα λοιπόν.
Περασμα τωρα πρωινη βαρδια από το Μ.Αλεξανδρου 22 ισογειο οπου η ευγενικη υπηρεσια με ενημερωσε ότι η Φωτεινη Γκμοχ θα είναι σημερα μετα τις 18.00 .Μου παρουσιαζε δυο κοπελες,δυο ορθια ζωα πραγματικα και στην εμφανιση και στη συμπεριφορά.Μια Τζουλια και Λιζα.Η μια ηταν παρα πολύ χοντρη,ασχημο προσωπο,μικρο στηθος.Για να το λεω εγω που μου αρεσουν οι χοντρουλες,μιλαμε για χοντρη.Η άλλη ηταν μια μελαχρινη,μετριο προσωπο και ωραιες βυζαρες.Με το που εμφανιστηκε στο σαλονι όμως,αρχισε να λεει κατι ακατάληπτα με βαρια προφορα βουλγαρικη,ουκρανικη,να φωναζει παρτουζα,ουζα,και κατι τετοια.Η άλλη κοπελα προσπαθησε πιανοντας τη από το χερι,να τη μαζεψει.Ζητανε λεφτα για να τις πηδηξουν;ηθελα να ξερα.Στο Ιουλιανου 71 ,περιμενα αρκετη ωρα στο σαλονι για να βγει η κοπελα.Η ευγενικη σεξυ μεγαλοκοπελα ξανθια τσατσα,ενημερωσε ότι εργαζεται η Φωτεινη.Δυστυχως η τσατσα δεν είναι η γνωστη πρωην εργαζομενη εκει και αλλου,Φωτεινη.Προκειται για άλλο προσωπο,καθοτι υπηρξε αυτή η παρανοηση.Τελικα μετα από ωρα βγηκε στο σαλονι η μελαχρινη κοπελα Φωτεινη για την οποια τοσος ντορος.Αδυνατη,πολύ ψηλη,αδιαφορο προσωπο,πολυ μακρια απ τα γουστα μου.Μοντελε όπως ειπαν πολλοι,κοκκαλιαρα για μενα.Γουστα είναι αυτά.Φοραγε ένα λευκο ολοσωμο απ το οποιο φαινοταν ότι διαθετει μικρο στηθος.Καλημέρα ξερει κανεις που παιζει η φωτεινη από μεταξουργειο γνωστη ος γκμοχ.....?Μπορει να είναι γκμοχ αλλα κανει ένα κρεβατι αλλα πραγμα
...κι άλλοι αγαπήσαμε,αλλά δεν κάναμε έτσι...