Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (15 μέλη και 180 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Στην πρωινή σήμερα .....
Ιάσονος 33 μελαχρινή γυφτοειδής κοπέλα με 2,5άρι στήθος καλό κορμί σε απλό
Ιάσονος 30 πάνω η Ζωή το ξανθό στυλιάρι σε απλό
Ιάσονος 19 κάτω μελαχρινή με πιασίματα και στήθος 2,5άρι
Ιάσονος 10 κάτω η Αλεξάνδρα και μαζί της μία καστανοκοκκινομάλλα μέτρια. Όταν έφτασα μουρμούραγε η Αλεξάνδρα για πελάτη ο οποίος της «ήρθε άπλυτος»
Ιάσονος 10 πάνω η γλυκιά γαλανομάτα Χριστίνα ερωτεύσιμο μωρό με μέτριες εντυπώσεις αλλά αξίζει 2ης ευκαιρίας. Ήρθε και ο πελάτης του κάτω μαγαζιού ο οποίος όντως βρωμούσε τραγικά από απόσταση 2 μέτρων
Λεωνίδου 28 πάνω η ξανθιά γκιλφ Νίκα
Κολωνού 11 κάτω μία ξανθιά με ωραίο κορμάκι και στητό στήθος στα 15 ευρώ – δεν μπόρεσα να δω καλά μια και παρέα λυκειόπαιδων είχε καταλάβει το σαλόνι.
Κολωνού 15 δεξιά η Αννουλα ένα στυλιάρι στα σκοτεινά έκανε εξπρές εμφάνιση
Κολωνού 32 Β η  σγουρομάλλα με τα ψωμάκια στην λεκάνη γυμνόστηθη
Κολωνού 53 η Πάολα νέα ψηλή με μικρό στήθος και η Χριστίνα με το τέλειο κορμί. Πολύ αναμονή γιατί πελάτης την πήρε 2η φορά, η υπηρεσία χτύπαγε πόρτες αλλά παρ'όλα αυτά κατέθεσα στην Χριστίνα (κριτική ακολουθεί)
Κολωνού 48 η Άντζελα το μιλφ με το κοντό μαλλί

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Για την BBW Αννουλα  πρωην Διδ  18 υπόγειο- οντως  ειναι   αυτη / πλέον στη Βιέννη,  και  διαφημίζουσα ακάποτο  σεξ :o -- και λεσβιακό  με Betty..  / Α..ρε .. Αννούλα .  .. :) Απ την  στιγμη που έφτιαξε  ισιο &  βαμμενο  μαλλι κομμωτηρίου την ειχαμε ψυλλιαστει την αναχώρηση ..Anyway

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Eπίσης  - σημερινη  τηλεφωνικη ενημέρωση- και
> τα ισχύοντα στο Πιπινου  118   εχουν ως εξης .- >  Σημερα & Αυτες τις μερες = εκτος Μ Παρασκευης  και Κυριακής ( κλειστον):
Λανα και Σουζυ απο   Αγκ 12 δεξιά .Ελλειψις προσωπικου γενικως-- Διοτι  η Καιτη ( λέει)  εφυγε και   γενικως  θα λειψει και  για ολο το καλοκαιρι../ και  -Αλλη  κοπελα ( Χριστίνα ?)  αναμενεται πλεον μετα τις μερες   του Πάσχα  :)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Στην πρωινή σήμερα .....

Κολωνού 53 η Πάολα νέα ψηλή με μικρό στήθος και η Χριστίνα με το τέλειο κορμί. Πολύ αναμονή γιατί πελάτης την πήρε 2η φορά, η υπηρεσία χτύπαγε πόρτες αλλά παρ'όλα αυτά κατέθεσα στην Χριστίνα (κριτική ακολουθεί)
Στο συγκεκριμένο τσαρδί η κατάσταση με τις υπηρεσίες είναι ανυπόφορη,από το πεντάλεπτο αρχίζουν τα χτυπήματα  :headbang: ,κι ενώ η Χριστίνα του chris33 (πλέον) είναι αξιόλογη κοπέλα,από μένα το μαγαζί έχει φάει άκυρο οριστικά!Μάλλον απευθύνεται σε καρακαυλωμένους που με μία-δύο σπρωξιές χύνουν,τι να πω...
Προσωπικά προτίμησα να τιμήσω τη  milf Λυδία στο Κολωνού 27 όροφος,μέτριας εμφάνισης αλλά με πολύ καλές υπηρεσίες!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
H  ξανθια Αλβανίδα που παιρνει ολα τα Αφγανο- Πακια  στην 3η βαρδια  ειναι λέει ανακατώστρα και τα μπερδεύει ολα εκει- Η θεια Αναστασία πολυ συχνα διαμαρτύρεται /όταν ,  οτι δεν την αντέχει  - και  ιδου  τελικά. . που έφυγε η ίδια απο το Κολ 53 ..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Το μεσημέρι στο Φω19, είχα μια εφήμερη σχέση διάρκειας 10 λεπτών με την Τσιγγανορουμάνα Αλίνα, η οποία είναι νεαρά, βραχύσωμη, με σκανδαλωδώς στενό μουνί.
Προτιμά το πισοκωλλητό παρά το κλασικό.
Το γυμνό τσιμπούκι της είναι γτπ.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Για την BBW Αννουλα  πρωην Διδ  18 υπόγειο- οντως  ειναι   αυτη / πλέον στη Βιέννη,  και  διαφημίζουσα ακάποτο  σεξ :o -- και λεσβιακό  με Betty..  / Α..ρε .. Αννούλα .  .. :) Απ την  στιγμη που έφτιαξε  ισιο &  βαμμενο  μαλλι κομμωτηρίου την ειχαμε ψυλλιαστει την αναχώρηση ..Anyway
τα βιζια ινε ιδια κ η καταπιονα τησ οπωσ κ η μπισο ντριπα !αλλα εχει αλλα ματια ρε σεισ μηπωσ ινε καμια σιγγενια?
εχει κ τα ιδια φριδια παντωσ!στην πατριδα ιταν πιο ωραια!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
η αντζυ η πορνοσταρ απογευματα ειναι συνηθως ή μετα τα μεσανυχτα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
η αντζυ δουλευει δευτερη και τριτη βαρδια φυλλιπιδου 11 α  η και στο β παιζει  το βραδυ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Στο συγκεκριμένο τσαρδί η κατάσταση με τις υπηρεσίες είναι ανυπόφορη,από το πεντάλεπτο αρχίζουν τα χτυπήματα  :headbang: ,κι ενώ η Χριστίνα του chris33 (πλέον) είναι αξιόλογη κοπέλα,από μένα το μαγαζί έχει φάει άκυρο οριστικά!Μάλλον απευθύνεται σε καρακαυλωμένους που με μία-δύο σπρωξιές χύνουν,τι να πω...
Προσωπικά προτίμησα να τιμήσω τη  milf Λυδία στο Κολωνού 27 όροφος,μέτριας εμφάνισης αλλά με πολύ καλές υπηρεσίες!
κανένας δεν έχει προβλημα με το χρόνο σε αυτό το μπουρδελο.τα τυπικά  δέκα λεπτά τηρούνται  και με το παραπάνω.Τώρα ανά εσυ θες μια αιωνιότητα  για να χυσεις ειναι άλλο θεμα.σε τέτοια μωρά δύσκολα θα κρατηθείςπάνω από 5λεπτα αν είσαι ολίγον θερμός.αν είσαι πολύ μπορει να σε τελειώσει  και με ένα βλέμμα  της :erection:..Χριστίνα Κολωνού 53μεταξουργείο...just perfect

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
κλεφτην θα περασεις καλα  εγω νηστευω  μετα το πασχα θα  ειμαι  φουλ  επιθεση  στα στανταρακια μου η  σε καινουργια  καυλακια

annsnndnnannd

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Πριν απο λιγο πηγα με Χριστινα απο κολωνου 30.
Εμφανισιακα ειναι μουναρα, τι να λεμε, αν και γαριδα (απο προσωπο ψιλο χαλια).
Λοιπον, ειναι τρελη. μου κανει μια αεροπιπα χωρις προκαταρκτικά κ αφου δεν ειχα καβλωσει (μου περασε καποτα σε πεσμενο καβλι)
μου πεταει το απιστευτο:"πως θα γαμισεις ετσι". Της λεω κατσε στα 4ρα κ βαζει τις φωνες..!!Επιμενω κ στηνετε στα 4ρα.
Μπηκα πεσμενος αλλα οταν καβλωσα μεσα αρχισα να ξυλοκοπω. Τοσο που με ποναγαν τα αρχιδα.. Τις τσιμπασα κ τις ρωγες κ τις τραβουσα οπου μου λεει: "ποναω" κ τις απανταω "το ξερω"..
Οπως ηταν στα 4 κ ενω ειχε ανακοινωθει ελευθερα πιασιματα, πηγα να της πιασω το κουλουρι κ μου χτυπησε το χερι..
Την εβαλα κ ιεροαποστολικο κ οταν της ζητησα να ξανακατσει στα 4 να χυσω φωναζε παλι..Φωναξα κ εγω κ μου λεει "εδω μεσα φωναζω μονο εγω"..
Στο τελος εκατσε στα 4 κ εχυσα...
Οταν βγηκαμε τσακωνονταν με την τσατσα..
Δεν εχω ξαναφερθει ετσι αλλα η ατακα της στην αρχη με διαολησε..
Αν δεν γουσταρει να μην δουλευει..
Αλλα κ εμεις για να βγαλουμε τα φραγκα που της δινουμε κατι κανουμε κ δεν γκρινιαζουμε, μας αρεσει δεν μας αρεσει..
Δηλ.τα πακια που την πηδανε της φεροντε καλα κ καβλωνουν χωρις να προκαταρκτικά.?
Απο εμενα ΜΑΥΡΟ..να την γαμανε πακια να ισιωσει..
Πλεον μονο με την Φωτεινη, μπορει να μην ειναι τοσο ωραια κ να ειναι ψιλο γκρανι αλλα 2 φορες που την πηρα ουτε μη ειπε κ την γαμουσα οσο κ οπως ηθελα..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πριν απο λιγο πηγα με Χριστινα απο κολωνου 30.
Εμφανισιακα ειναι μουναρα, τι να λεμε, αν και γαριδα (απο προσωπο ψιλο χαλια).
Λοιπον, ειναι τρελη. μου κανει μια αεροπιπα χωρις προκαταρκτικά κ αφου δεν ειχα καβλωσει (μου περασε καποτα σε πεσμενο καβλι)
μου πεταει το απιστευτο:"πως θα γαμισεις ετσι". Της λεω κατσε στα 4ρα κ βαζει τις φωνες..!!Επιμενω κ στηνετε στα 4ρα.
Μπηκα πεσμενος αλλα οταν καβλωσα μεσα αρχισα να ξυλοκοπω. Τοσο που με ποναγαν τα αρχιδα.. Τις τσιμπασα κ τις ρωγες κ τις τραβουσα οπου μου λεει: "ποναω" κ τις απανταω "το ξερω"..
Οπως ηταν στα 4 κ ενω ειχε ανακοινωθει ελευθερα πιασιματα, πηγα να της πιασω το κουλουρι κ μου χτυπησε το χερι..
Την εβαλα κ ιεροαποστολικο κ οταν της ζητησα να ξανακατσει στα 4 να χυσω φωναζε παλι..Φωναξα κ εγω κ μου λεει "εδω μεσα φωναζω μονο εγω"..
Στο τελος εκατσε στα 4 κ εχυσα...
Οταν βγηκαμε τσακωνονταν με την τσατσα..
Δεν εχω ξαναφερθει ετσι αλλα η ατακα της στην αρχη με διαολησε..
Αν δεν γουσταρει να μην δουλευει..
Αλλα κ εμεις για να βγαλουμε τα φραγκα που της δινουμε κατι κανουμε κ δεν γκρινιαζουμε, μας αρεσει δεν μας αρεσει..
Δηλ.τα πακια που την πηδανε της φεροντε καλα κ καβλωνουν χωρις να προκαταρκτικά.?
Απο εμενα ΜΑΥΡΟ..να την γαμανε πακια να ισιωσει..
Πλεον μονο με την Φωτεινη, μπορει να μην ειναι τοσο ωραια κ να ειναι ψιλο γκρανι αλλα 2 φορες που την πηρα ουτε μη ειπε κ την γαμουσα οσο κ οπως ηθελα..
αμ και εσύ λάθος Χριστίνα  μάλλον θα πήρες.Η Χριστίνα η αυθεντική  ειναι στο Κολωνού 53μεταξουργείο  :wanker:

annsnndnnannd

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
αμ και εσύ λάθος Χριστίνα  μάλλον θα πήρες.Η Χριστίνα η αυθεντική  ειναι στο Κολωνού 53μεταξουργείο  :wanker:
Για αυτην πηγα αλλα ηταν κλειστο εκεινη την ωρα..μαλλον ετυχα στην αλλαγη..
για δωσε καμια πληροφορια για την καλη χριστινα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom