- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Όσο αφορά τα σπυριά στο κώλο..προσωπικά με υπερκαυλώνουν....
Όσο αφορά τα σπυριά στο κώλο..προσωπικά με υπερκαυλώνουν....
Ό,τι και να κάνεις εσύ μύστη μου, είσαι μεγάλος πλεημπόης!!!λιπον βρικα την λιση !
θα ξιριστω κονρα με γκασμα!
κ μετα θα φορεσω ψεφτικο αποκριασ μοθσι μοθστακι zztop κ θα παγω στα πορδελα!
Δημήτρη, είμαι περήφανος που σε έχω φίλο!εριξα δυο ακαποτα γαμησια σημερα και στανιαρα.... μου φαίνεται οτι οι κορασιδες γουστάρουν τα παχουλα αγόρια σαν εμενα και το δινουν ευκολα ακαποτα.
Γιώργο,αφού στο Φιλιππίδου 11 ξημεροβραδιάζεις με τις κοπέλες του οίκου,μήπως πρέπει να το σκεφτείς να ζητήσεις μηνιαία συνδρομή βρε αγόρι μου;Εγω γαμησα την γνωστη καμελια απο ορωφο φιλιππιδου 11 μετα γαμησα την μαρια φωκαιας 27 υπογειο και τελος γαμησα την ανζυ απο φιλιππιδου 11 ισογειο αυτο τον καιρο φιλοι γαμαω με μανια
εριξα δυο ακαποτα γαμησια σημερα και στανιαρα.... μου φαίνεται οτι οι κορασιδες γουστάρουν τα παχουλα αγόρια σαν εμενα και το δινουν ευκολα ακαποτα.
εριξα δυο ακαποτα γαμησια σημερα και στανιαρα.... μου φαίνεται οτι οι κορασιδες γουστάρουν τα παχουλα αγόρια σαν εμενα και το δινουν ευκολα ακαποτα.
Έχει θεαθεί στο Κολωνού 30, αλλά μάλλον είναι μελαχρινή πια...Μυστες ενα ομορφο ξανθο πιπινακι με ονομα Μαιρη που δουλευε Ακομινατου 2, εχει εντοπιστει καπου αλλου;;
που τα έριξες τύπε?
μερικες που τις ρωτησα με εκραξαν.
μπα;Και μένα αν με ρώταγες, θα σε έκραζα.
σιγα μη σου πω
εχω κανει και σχετικη κριτικη. η Βικυ ειναι τρομερη. Αλλα η τσατσαρα ειναι απλα κομπαρσος μεσα στο δωματιο και χανεται διπλα στον οδοστρωτηρα Βικυ. Ασε που ειναι θεοχοντρη.... πιο χοντρη πεθαινεις απο καρδιακο. Και εγω για την εμπειρια το δοκιμασαΠεραζμα τις προαλες απο Διδυμου 27 οπου δουλευε η βικη και η τσατσα ειπε οτι μπαινει και η ιδια στο δωματιο αλλα παιρνει πιπα μονο με προφυλακτικο.ημουν ετοιμος να περασω μιας που το ειχα ως αποθημενο να παρω τσατσα αλλα κολλωσα τελικα.την εχει παρει κανενας αξιζει και τι κανει μεσα στο δωματιο?επισης υπαρχει καμια αλλη τσατσα που να γαμιεται? Απο οσο εψαξα δεν βρηκα καμια και σε μερικες που τις ρωτησα με εκραξαν.