Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (42 μέλη και 244 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
Αν πας απο Αγ. Ειρηνης και Γκαζι θα δεις πολλούς δροσερούς μουσάτους :tooth: :tooth:
Ενώ ξυρισμένους κωλομαγουλάκηδες δεν θα δεις...Άλλωστε το βαρβάτος βγαίνει απο το λατινικό barbatus,ελληνιστί για τους πίθηκους:μουσάτος.Τα σέβη μου.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Πριν κανα μήνα φεύγοντας φορτωμένος από το ανταλτ είχα περάσει να καταθέσω στην αντριάννα αλλά πλέον η τύπισσα δεν αξίζει ούτε το 10ευρω του μεταξουργείου  :jerking: :jerking:.Δεν γούσταρε να γλείφω με μανία τα πεσμένα σάπια βυζιά της,δεν με άφηνε να την δαχτυλιάζω και πίπα μέτρια  :tickedoff: :headbang: :headbang:.Την έχυσα στο στόμα και έφυγα λέγοντας σε 2 τύπους που πήγαν να μπουν ότι είναι φόλα και να μην περάσουν  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Καμία σχέση με παλιά,ας τα παίρνει τώρα μάπα από πάκηδες να βάλει μυαλό  :2funny: :2funny:

Το ποστ δεν εχει να κανει μονο με εσενα αλλα με αφορμη το δικο σου ποσταρισμα ηθελα να πω δυο λογια για καθε αλλο σκατοψυχο που κυκλοφορει στην πιατσα (εξαιρεισαι εσυ, μονο και μονο για να μην μου απαντησεις επι προσωπικου). Καποιος παει οπου παει, πχ λεμε σε κανενα βρωμοτσονταδικο, χωνει τα χερια του ισως και να καθαρισει των κωλο του επειδη δεν εχει χαρτι τουαλλετας (δεν αναφερομαι σε εσενα, μην μου απαντησεις σε παρακαλω) και επειδη πηγε με απλυτο πουτσο και απαιτει να χωσει τα βρωμοχερα του στο εργαλειο δουλειας καθε κοριτσιου, με κινδυνο αυτη να παθει μολυνση, προσπαθει να της κανει ζημια στην δουλεια της αποτρεποντας πιθανους πελατες. Δυστυχως με τα χρονια στην πιατσα εχω δει καθε αρρωστο ατομο να κυκλοφορει, αποκληρος της κοινωνιας, χωρις φιλους, φυσικα χωρις γκομενα, απλα να βγαζουν κακιες. Ημαρτον (δεν αναφερομαι σε εσενα, εσυ εξαιρεισαι). Μου εχει συμβει να πηγαινω σε κοριτσι που εχω στανταρακι και να βγαινει μαλακισμενο τσογλανι να μου λεει φιλε μην πας γιατι ειναι φολα. Ενημερωσα την υπηρεσια για τον τυπο και μου ειπε προκειται για γνωστο μαλακα που γυρνα ολη μερα στα μαγαζια και παιρνει δουλεια για το σπιτι και τον εδιωξα. Εξαλλου υπαρχει το γνωστο ρητο : δεν εχει σημασια τι λενε για σενα αλλα ποιος τα λεει

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.141
Πόντοι
506
εχουμε καμια εικονα για σημερα απογευμα?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Κατάθεση στο Ιάσωνος 2 αριστερά. Ένας ξανθός άγγελος, πολύ ρομαντική κοπέλα, νταρντάνα, μισή ουκρανέζα μισή Ρωσίδα όπως δηλώνει. Έπεσαν κάμποσα φιλάκια σε ένα πολύ gfe κλίμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα τρελό σεξάκι με την γκόμενά σου. Επειδή η τσατσά χτύπησε 2 φορές την πόρτα και πίεζε ο χρόνος, τελείωσα ακάποτα μέσα στο στόμα της.

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Το ποστ δεν εχει να κανει μονο με εσενα αλλα με αφορμη το δικο σου ποσταρισμα ηθελα να πω δυο λογια για καθε αλλο σκατοψυχο που κυκλοφορει στην πιατσα (εξαιρεισαι εσυ, μονο και μονο για να μην μου απαντησεις επι προσωπικου). Καποιος παει οπου παει, πχ λεμε σε κανενα βρωμοτσονταδικο, χωνει τα χερια του ισως και να καθαρισει των κωλο του επειδη δεν εχει χαρτι τουαλλετας (δεν αναφερομαι σε εσενα, μην μου απαντησεις σε παρακαλω) και επειδη πηγε με απλυτο πουτσο και απαιτει να χωσει τα βρωμοχερα του στο εργαλειο δουλειας καθε κοριτσιου, με κινδυνο αυτη να παθει μολυνση, προσπαθει να της κανει ζημια στην δουλεια της αποτρεποντας πιθανους πελατες. Δυστυχως με τα χρονια στην πιατσα εχω δει καθε αρρωστο ατομο να κυκλοφορει, αποκληρος της κοινωνιας, χωρις φιλους, φυσικα χωρις γκομενα, απλα να βγαζουν κακιες. Ημαρτον (δεν αναφερομαι σε εσενα, εσυ εξαιρεισαι). Μου εχει συμβει να πηγαινω σε κοριτσι που εχω στανταρακι και να βγαινει μαλακισμενο τσογλανι να μου λεει φιλε μην πας γιατι ειναι φολα. Ενημερωσα την υπηρεσια για τον τυπο και μου ειπε προκειται για γνωστο μαλακα που γυρνα ολη μερα στα μαγαζια και παιρνει δουλεια για το σπιτι και τον εδιωξα. Εξαλλου υπαρχει το γνωστο ρητο : δεν εχει σημασια τι λενε για σενα αλλα ποιος τα λεει
  Η Τοποθέτησή σου με βρίσκει απολύτως σύμφωνο  :rockon: :rockon:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Πριν κανα μήνα φεύγοντας φορτωμένος από το ανταλτ είχα περάσει να καταθέσω στην αντριάννα αλλά πλέον η τύπισσα δεν αξίζει ούτε το 10ευρω του μεταξουργείου  :jerking: :jerking:.Δεν γούσταρε να γλείφω με μανία τα πεσμένα σάπια βυζιά της,δεν με άφηνε να την δαχτυλιάζω και πίπα μέτρια  :tickedoff: :headbang: :headbang:.Την έχυσα στο στόμα και έφυγα λέγοντας σε 2 τύπους που πήγαν να μπουν ότι είναι φόλα και να μην περάσουν  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Καμία σχέση με παλιά,ας τα παίρνει τώρα μάπα από πάκηδες να βάλει μυαλό  :2funny: :2funny:
Καποιο λαθος κανεις.Η  Αντριαννα που λεω εγω ξεκινησε να δουλευει εκει εδω και 3-4 μερες.Θα αναφερεσαι μαλλον σε συνωνυμια

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Κατάθεση στο Ιάσωνος 2 αριστερά. Ένας ξανθός άγγελος, πολύ ρομαντική κοπέλα, νταρντάνα, μισή ουκρανέζα μισή Ρωσίδα όπως δηλώνει. Έπεσαν κάμποσα φιλάκια σε ένα πολύ gfe κλίμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα τρελό σεξάκι με την γκόμενά σου. Επειδή η τσατσά χτύπησε 2 φορές την πόρτα και πίεζε ο χρόνος, τελείωσα ακάποτα μέσα στο στόμα της.
[size=11pt]Στο τέλος μας τα χάλασες, ρέκτη μου!  :grin:
[/size]

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Πριν κανα μήνα φεύγοντας φορτωμένος από το ανταλτ είχα περάσει να καταθέσω στην αντριάννα αλλά πλέον η τύπισσα δεν αξίζει ούτε το 10ευρω του μεταξουργείου  :jerking: :jerking:.Δεν γούσταρε να γλείφω με μανία τα πεσμένα σάπια βυζιά της,δεν με άφηνε να την δαχτυλιάζω και πίπα μέτρια  :tickedoff: :headbang: :headbang:.Την έχυσα στο στόμα και έφυγα λέγοντας σε 2 τύπους που πήγαν να μπουν ότι είναι φόλα και να μην περάσουν  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Καμία σχέση με παλιά,ας τα παίρνει τώρα μάπα από πάκηδες να βάλει μυαλό  :2funny: :2funny:
[size=11pt]Ρισπέκτ για την απαξίωση της πόρνης-φόλας!  :kneel:

Την επόμενη φορά να αδειάσεις το προφυλακτικό στο σεντόνι...  :s&m_3:  :pipa3:[/size]

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
Παίδες ξέρει κανείς που εξαφανίστηκε η Σιμώνα(μελαχρινή Ρουμάνα) απο Φωκαίας 27..
Συνήθως 2ρο-3τες βάρδιες έπαιζε..

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.141
Πόντοι
506
δουλευει σημερα η αννα?

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Δε θα παραπονεθω. Θα φαει Χ και θα γραψω στο σαιτ φολα-αλερτ.

Και ευτυχως που μας ειδοποιησες να μην πηγαινει στην Αννιτα Λεωνιδου 28 οροφος οποιος εχει μουσι/γενια/μουστακι γιατι δε γουσταρει. :thumbsup:
λιπον βρικα την λιση !
θα ξιριστω κονρα με γκασμα!
κ μετα θα φορεσω ψεφτικο αποκριασ μοθσι μοθστακι zztop κ θα παγω στα πορδελα!

Συνημμένα

• geni mostaki gia pordela.jpg
    geni mostaki gia pordela.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 28

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Παίδες ξέρει κανείς που εξαφανίστηκε η Σιμώνα(μελαχρινή Ρουμάνα) απο Φωκαίας 27..
Συνήθως 2ρο-3τες βάρδιες έπαιζε..
Ρε ας πάει στο διάολο η θεατρίνα φόλα που την ψάχνεις κιόλας.  :headbang:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 1ος όροφος: Άννα και Μαίρη. Η Άννα για το γούστο μου είναι υπέροχο πλάσμα, γλυκύτατη από την κορυφή ως τα νύχια κυριολεκτικά. Την ξέρω από το Ιάσωνος 10, την έχω πάρει πάρα πολλές φορές και τρελαίνομαι να της κάνω έρωτα. Η Μαίρη δεν είναι το στυλ μου. Μέτρια κατά τη γνώμη μου σε πρόσωπο και σώμα, αν και την έχω πάρει κι αυτήν παλιότερα στην Ακομινάτου κάνα δυο φορές.

H Αννα ειναι με τα στητα και η Μαιρη με τα ψηλοπεσμενα ή το αντιστροφο;

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
η φωτινη στο γκολονοθ 27 απανω ειναι εκει να περασω να ριξω μια ματια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom