Το ποστ δεν εχει να κανει μονο με εσενα αλλα με αφορμη το δικο σου ποσταρισμα ηθελα να πω δυο λογια για καθε αλλο σκατοψυχο που κυκλοφορει στην πιατσα (εξαιρεισαι εσυ, μονο και μονο για να μην μου απαντησεις επι προσωπικου). Καποιος παει οπου παει, πχ λεμε σε κανενα βρωμοτσονταδικο, χωνει τα χερια του ισως και να καθαρισει των κωλο του επειδη δεν εχει χαρτι τουαλλετας (δεν αναφερομαι σε εσενα, μην μου απαντησεις σε παρακαλω) και επειδη πηγε με απλυτο πουτσο και απαιτει να χωσει τα βρωμοχερα του στο εργαλειο δουλειας καθε κοριτσιου, με κινδυνο αυτη να παθει μολυνση, προσπαθει να της κανει ζημια στην δουλεια της αποτρεποντας πιθανους πελατες. Δυστυχως με τα χρονια στην πιατσα εχω δει καθε αρρωστο ατομο να κυκλοφορει, αποκληρος της κοινωνιας, χωρις φιλους, φυσικα χωρις γκομενα, απλα να βγαζουν κακιες. Ημαρτον (δεν αναφερομαι σε εσενα, εσυ εξαιρεισαι). Μου εχει συμβει να πηγαινω σε κοριτσι που εχω στανταρακι και να βγαινει μαλακισμενο τσογλανι να μου λεει φιλε μην πας γιατι ειναι φολα. Ενημερωσα την υπηρεσια για τον τυπο και μου ειπε προκειται για γνωστο μαλακα που γυρνα ολη μερα στα μαγαζια και παιρνει δουλεια για το σπιτι και τον εδιωξα. Εξαλλου υπαρχει το γνωστο ρητο : δεν εχει σημασια τι λενε για σενα αλλα ποιος τα λεει