You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.069
- Πόντοι
- 41.129
Ωραιο κοριτσι αλλα με κατι μουτρα ως το πατωμα. Τι να γαμησεις απ αυτην; Θα βαλει τα κλαματα!
τυπε οσο πιο πολυ προσομοιαζει το γαμησι σε βιασμό τοσο πιο πολυ καυλωνω !!
θα περασω αυριο να την δω
dreamtraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
γειαα σας παιδια,γνωριζει καποιος τι απεγεινε η ελενα απο κεραμεικου 13 δευτερη βαρδια?
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 1.960
Άντε θα πεθάνω
μέσα στα μπουρδέλα
ψάχνοντας να έβρω
μιαν καλή κοπέλα
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Duke Nukem έχω πετύχει - και πρόσφατα - πουτάνες που μου έχουν πει την ιστορία τους και παρακαλάνε για ένα μου χάδι. :-*
Η συγκεκριμενη δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια. Νιωθει αηδια για τους πελατες και αν της χαιδεψεις νιωθει σαν να περπαταει επανω της γυμνοσαλιαγκας. Παμε και στοιχημα αν εχεις 15 ευρω.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.069
- Πόντοι
- 41.129
Η συγκεκριμενη δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια. Νιωθει αηδια για τους πελατες και αν της χαιδεψεις νιωθει σαν να περπαταει επανω της γυμνοσαλιαγκας. Παμε και στοιχημα αν εχεις 15 ευρω.
πω πω πω η απόλυτη ηδονη το γαμησι με το ζόρι
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.069
- Πόντοι
- 41.129
Τύπε,έγινες ''Πικερικός'';
και πιο πολυ ακόμα γαμαω μονο κορασίδες που νιωθω οτι τις βιαζω
η οικειότητα με κορασιδες με αηδιαζει
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
μα ποθ τιν ειδεσ εσι εγω δεν βλεπω τιποτα? η ιδια ινε σιγοθρα τι ωρα ?Τωρα Ρεμουνδου 21 ισογειο Ελενα πρωην Βικτωρια απο Φωκαιας 27 υπογειο.
Για οσους δεν την βρηκαν χθες,ειχε ρεπο και το ρδελο ηταν κλειστο.!!!!
Ναι αυτη ειναι προχθες πηγα γυρω στις 19:30 και περασα μαζι της,μιλησαμε και λιγο και μου ειπε οτι ειχε αποσυρθει 2 χρονια και τωρα θα ειναι εκει δευτερη βαρδια,μαλιστα ειπε,το ειδα κι εγω,οτι ειχε παρει και καποια κιλακια.μα ποθ τιν ειδεσ εσι εγω δεν βλεπω τιποτα? η ιδια ινε σιγοθρα τι ωρα ?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ναι αυτη ειναι προχθες πηγα γυρω στις 19:30 και περασα μαζι της,μιλησαμε και λιγο και μου ειπε οτι ειχε αποσυρθει 2 χρονια και τωρα θα ειναι εκει δευτερη βαρδια,μαλιστα ειπε,το ειδα κι εγω,οτι ειχε παρει και καποια κιλακια.
Πρόγραμμα μύστη μου????
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
Κατα την διαρκεια βραδινης βολτας στο Μεταξουργειο συναντησα την μεταμιλφ Αντριαννα(Διδυμου 18 και νυν Βεργας 6 απογευμα) στο Κολωνου 23 Α.Μου ανεφερε οτι θα εργαζεται εκει καθε βραδυ
lopedelmozo
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
φοβερή είδηση αυτή την είχα πάρει τόσες φορές Διδύμου και κάποιες στο τελευταίο της στέκι στη Βέργας. Οπότε τώρα οικονομικότερα. Γιατί να κατέληξε άραγε Μετάξι..ελπίζω να μην παίρνει πακια...Κατα την διαρκεια βραδινης βολτας στο Μεταξουργειο συναντησα την μεταμιλφ Αντριαννα(Διδυμου 18 και νυν Βεργας 6 απογευμα) στο Κολωνου 30 Α.Μου ανεφερε οτι θα εργαζεται εκει καθε βραδυ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Ok ! Xμμ… αυτη θα ειναι πλεον... ποστ- γκιλφ ! ... Πάντα με την περούκα ?
Λίγο νωρίτερα στο Κολωνού 30 1ος όροφος Ανούσκα και Μαίρη.Στο Ιάσονος 31 έψαχνα την Πετράκη,βρήκα την Τζέσικα και την Όλγα από το Κολωνού 30 1ος όροφος,δούλευε 11 μ.μ.-11 π.μ.,έκανα το λάθος και μπήκα,ξενερώνω με τα βιαστικά και αποστειρωμένα προγράμματα, το παράτησα κι έφυγα... Κατέληξα στο Λεωνίδου 28 όροφος στην Ανίτα,εγγυημένο σεξ με ευγενική,χαμογελαστή και καλή στη δουλειά της κοπέλα, σε αξιοπρεπή χώρο.
Edit:Οι κοπέλες έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν τους γενειοφόρους πελάτες,εκτός από τους άπλυτους και τους βρωμιάρηδες!Το αναφέρω επειδή η Ανίτα μού ζήτησε συγνώμη για την κρέμα που είχε αλείψει στο λαιμό και γύρω από αυτόν...
Edit:Οι κοπέλες έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν τους γενειοφόρους πελάτες,εκτός από τους άπλυτους και τους βρωμιάρηδες!Το αναφέρω επειδή η Ανίτα μού ζήτησε συγνώμη για την κρέμα που είχε αλείψει στο λαιμό και γύρω από αυτόν...
Επισκέπτης
Λίγο νωρίτερα στο Κολωνού 30 1ος όροφος Ανούσκα και Μαίρη.Στο Ιάσονος 31 έψαχνα την Πετράκη,δούλευαν η Τζέσικα και η Όλγα από το Κολωνού 30 1ος όροφος,δούλευε 11 μ.μ.-11 π.μ.,έκανα το λάθος και μπήκα,ξενερώνω με τα βιαστικά και αποστειρωμένα προγράμματα, το παράτησα κι έφυγα... Κατέληξα στο Λεωνίδου 28 όροφος στην Ανίτα,εγγυημένο σεξ με ευγενική,χαμογελαστή και καλή στη δουλειά της κοπέλα, σε αξιοπρεπή χώρο.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Δε θα ξυρισουμε τα γενια μας για να γαμησουμε Μεταξι ελεος!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Κατα την διαρκεια βραδινης βολτας στο Μεταξουργειο συναντησα την μεταμιλφ Αντριαννα(Διδυμου 18 και νυν Βεργας 6 απογευμα) στο Κολωνου 30 Α.Μου ανεφερε οτι θα εργαζεται εκει καθε βραδυ
Εννοεις οτι θα εργαζεται ΚΑΙ στο Βεργας το απογευμα και Κολωνου το βραδυ;
Μετά όμως μην παραπονεθείς για κάποια κοπέλα ότι απέφευγε να την πλησιάσεις,ή και να τη φιλήσεις...Δε θα ξυρισουμε τα γενια μας για να γαμησουμε Μεταξι ελεος!
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Δε θα παραπονεθω. Θα φαει Χ και θα γραψω στο σαιτ φολα-αλερτ.
Και ευτυχως που μας ειδοποιησες να μην πηγαινει στην Αννιτα Λεωνιδου 28 οροφος οποιος εχει μουσι/γενια/μουστακι γιατι δε γουσταρει.
Και ευτυχως που μας ειδοποιησες να μην πηγαινει στην Αννιτα Λεωνιδου 28 οροφος οποιος εχει μουσι/γενια/μουστακι γιατι δε γουσταρει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις