amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
..........η δευτερη πιστολια
..... σπαραξικάρδιες καταστάσεις δονούν τήν καθημερινότητα !!
..........η δευτερη πιστολια
Εγω ιστορικο αρχαιολογικο δεν πληρωνο φοιτητριες
Αν και την πέτυχα λίγο νωρίτερα στο τέλος της βάρδιας της,εξαντλημένη και... καταγαμημένη,με μένα όχι σε πλήρη φόρμα,(θέλουμε επειγόντως Γάσπαρη να μας κάνει σεμινάρια!),έκανε ό,τι μπορούσε για να τιμήσει το γαμοκάματό της![size=14pt]1η βάρδια Μεταξουργείο[/size]
Στον 2ο όροφο ήταν η νταρντάνα Ντάνα μαζί με το βλαχαδερό την Νατάσα.
Όταν την ακούω να μιλάει μου έρχεται να γελάσω. Στο δωμάτιο πάντως δοκιμασμένη είναι αρκετά καλή μπορώ να πω.
Αν και την πέτυχα λίγο νωρίτερα στο τέλος της βάρδιας της,εξαντλημένη και... καταγαμημένη,με μένα όχι σε πλήρη φόρμα,(θέλουμε επειγόντως Γάσπαρη να μας κάνει σεμινάρια!),έκανε ό,τι μπορούσε για να τιμήσει το γαμοκάματό της!
Εμένα πάντως με χαλάει λίγο στη Νατάσα που είναι σεξομανής και λυσσάρα. Μου αρέσουν οι σεμνές και στεναχωρημένες πουτάνες.
..νωρίτερα στη 2η βάρδια και ξεκλέβοντας λίγο χρόνο [εν ώρα δουλειάς]
Αγκύρας 12α η Μαρία με το κοντό μαλλί και τους βύζους και η κομψή Σούζυ
Αγκύρας 12β τρομπαρισμένο μελαχροινό κορίτσι πάνω στον όγκο,Ελίζα
(...) στήθηκε άψογα και πολύ καυλωτικά..με τα κοιτάγματά της,τα βογγητά της και το κορμί της να ''δείχνει'' ότι το ζει,έφτασα σ'ένα ωραίο τελείωμα,χωρίς να με νοιάζει αν υποκρινόταν ή όχι..η συναλλαγή είχε ξεκάθαρο ύφος και σκοπό άλλωστε..με καληνύχτησε κι αποχώρησε..τα σέβη μου,κύριοι..
Παντα. Στα γαμησια μου τις χυνω τις κοπελες ανετα η τρεις καταθεσεις ειναι παιχνιδακι
Αλήθεια,το δίδυμο Αντριάνα-Ελένη πού... βόσκει;Ειδικά με την πρώτη θέλω να ξαναμπώ μετά από καιρό,μου'χει λείψει το στυλιάρι...[size=14pt]1η βάρδια Μεταξουργείο[/size]
Κολωνού:[/b]
30: Στον 1ο όροφο μια καστανή αδύνατη με πολύ μικρό βυζί και
μια ξανθιά ξανθιά κανονική με μικρά βυζιά και αυτή.